• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

Cnm elmalari soy rendele 4-5 elmaya iki yemek kasigi seker koyuyom ben ona gore ayarla elma seker ve dövülmüş cevizi Kavur cnm elma suyunu cekene kadar altini kapatinca biraz tarcin at soğuyunca buzdolabi posetine koy at buzluga gerek olunca cozdur kullan :D

hıııım ben bu akşam bunu yapayım canım süper fikir valla çok sağol

Olur cnm yapabilirsin kemikli etim var haslayip siyiririm suyuna pilav etide içine atarim suyunuda mironun corbalarina kullanirim :kk77::kk77:

buda harika canım benimde kuşbaşı etim var onu kavurup pilav yapayım yanınada patlıcan yemeği yaparım çorbada var lahana turşusuda çıkarırım ohhh mis

hıııım ben bu akşam bunu yapayım canım süper fikir valla çok sağol

buda harika canım benimde kuşbaşı etim var onu kavurup pilav yapayım yanınada patlıcan yemeği yaparım çorbada var lahana turşusuda çıkarırım ohhh mis
Ohhhhhh misssssssss :21::21::21:

Kizlar birşey soracam mirronun odasina hali almayi düşünüyorum odasi ince uzun yolluk tarzi almaliyim boyle arabali felanmi alayim yoksa buyuncede odasina uysunmu iyi birşey almak istiyorum perdesi. İstanbul desenli onu bile gerekirse degistirecegim

niye şaşırıyon kız ben izleyemiyom işteyim merak ettim
Güzel şeyler konuşuluyor bende başını kaçırdım ama doğru mesajlar veriyor
Evlilik ilişkiler ve evlilikde cinsellikle ilgili...

Mesela menapose Dan sonra kadınlarda isteksizlik oluyorMuş yaa bunun nedeni menapos değilmiş... asıl böyle hissetmek hormonlari değiştirip isteksizlik yapıyormuş..menapos la cinsel hayat aslında kadınlarda ölmüyorMuş...yapılan araştırmalar bunu gosteriyormus...

Ve bunun gibi daha nice konular......

Kizlar birşey soracam mirronun odasina hali almayi düşünüyorum odasi ince uzun yolluk tarzi almaliyim boyle arabali felanmi alayim yoksa buyuncede odasina uysunmu iyi birşey almak istiyorum perdesi. İstanbul desenli onu bile gerekirse degistirecegim

bence deniz temalı yunus balıklı gemili bişeylerde düşünebilirsin

Güzel şeyler konuşuluyor bende başını kaçırdım ama doğru mesajlar veriyor
Evlilik ilişkiler ve evlilikde cinsellikle ilgili...

Mesela menapose Dan sonra kadınlarda isteksizlik oluyorMuş yaa bunun nedeni menapos değilmiş... asıl böyle hissetmek hormonlari değiştirip isteksizlik yapıyormuş..menapos la cinsel hayat aslında kadınlarda ölmüyorMuş...yapılan araştırmalar bunu gosteriyormus...

Ve bunun gibi daha nice konular......

hıııım güzel konularmış keşke izleme imkanım olsaydı yada tekrarını izlerim

ama menopozdan sonra cinselliğin bitmediğini okumuştum ve katılıyorum bu düşünceye herşey beyin yapısıyla ve düşüncelerimizle alakalı aslında

Arabalı falan çocuk odası halısı yolluklari al ince uzun kızkardeşim çocukların odasına koymuş çok hoşuma gidiyor.. Miraç Efendi'nin de ileride ilgisini çeker paşa büyüyor yakında farkeder herseyi emekleyince halidaki renklere şekilleri inceler

hıııım güzel konularmış keşke izleme imkanım olsaydı yada tekrarını izlerim

ama menopozdan sonra cinselliğin bitmediğini okumuştum ve katılıyorum bu düşünceye herşey beyin yapısıyla ve düşüncelerimizle alakalı aslında
Hı hiii guzeldi:KK51:

[QUOTEgidece35, post: 37321099, member: 293429"]Arabalı falan çocuk odası halısı yolluklari al ince uzun kızkardeşim çocukların odasına koymuş çok hoşuma gidiyor.. Miraç Efendi'nin de ileride ilgisini çeker paşa büyüyor yakında farkeder herseyi emekleyince halidaki renklere şekilleri inceler[/QUOTE]
Aksam gidecez bakalim neler var kararsizligim su çocuk konseptimi olsun her zaman kullanacağı bir seymi gerçi hakan 8 yasinda hala arabalara ilgili

[QUOTE="sevinc007, post: 37321185, member: 19056
Aksam gidecez bakalim neler var kararsizligim su çocuk konseptimi olsun her zaman kullanacağı bir seymi gerçi hakan 8 yasinda hala arabalara ilgili[/QUOTE]

Çocuk konsepti olsun Arabalı şeyleri erkek çocukları her zaman ilgi duyar

Ikisi aynı odada mi kalıyor?

benimde antikardiyopilin pozitifti bunun için kortizon kullanmıştım hamileyken ama yinede işe yararmamıştı....

bende hepsi denenmişti kardiyopilin içinde kortizon vermişlerdi 2 hamileliğimde iğne dozumda yükseltilmişti ama maalesef,sonuç hüsran:KK51:

ewet saracım face olmayınca ne olacak benimde yok hıh:63:

günaydın canım bizim burası güneşli:KK19:

ben almıştım ama 2 kez kullandıktan sonra kardeşime verdim bana yaramadı kuruttu cildimi,yağlı ciltler için daha uygun,sonra nıvea nın ürününnü aldım...ama,BB kremi var bende ogüzel...benim cildim hassas öyle her şeyi kullanamıyorum..
senin dozu artırılmış bi şekilde kullandığını hatırlayamadım zannediyordumki sen hep tek DoZ denedin...

Back