- 17 Temmuz 2011
- 10.710
- 2.719
- 248
sen şimdilik boşa çalışıyon,isabetsizHeHeeee hergun calisiyok
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sen şimdilik boşa çalışıyon,isabetsizHeHeeee hergun calisiyok
![]()
kız gebertecem seniolursam senin yüzünden deşifre olurum maraşın gulü
yok d smart kaç kere yazdım![]()
uydurukçuşar,sanki adresimi biliyon iyiki nerde oturduğumu dememişim sana,istanbulun hangi yakasındayım onu bile bilmiyonCadde cadde sokak sokak yazarim haaaa
ben korkmuyom korksam adimla uye olmazdim
![]()
inşaallahhhhhhhHeeee adana gülü
Yilbasinda gelecem insallah dogurda bebek gormeye gelek![]()
Cnmmm cook ozur dilerimm ben yanliss anladim karistirdimm seni uzdutsemm coook ozur dilerimmmhe onları bahane edip sende yesabah canan karatayı dinledim yine çok tırstım
canım yanlış anlaşılma oldu galiba benim henüz çocuğum yok,olmadı maalesef ama şimdi tekrar deniyoruz,inşaallah bu kez yüzümüz güler...
uydurukçuşar,sanki adresimi biliyon iyiki nerde oturduğumu dememişim sana,istanbulun hangi yakasındayım onu bile bilmiyonbende kuyruk ve haset çok ondan tırsıyom...
Bendim ilk yazanCnmmm cook ozur dilerimm ben yanliss anladim karistirdimm seni uzdutsemm coook ozur dilerimmmkusura bakma cnm bana ilk yazanla karistirdim
yok canım önemli değilCnmmm cook ozur dilerimm ben yanliss anladim karistirdimm seni uzdutsemm coook ozur dilerimmmkusura bakma cnm bana ilk yazanla karistirdim
kız bunak karı ben orda oturuyodum demedim halamın işyeri ordaydı,bende onun yanında çalışmıştım ondan oraları biliyorum dedimEski oturduğun yerlerden bahsederim adini söylerim.![]()
dr ne dedi peki bir etkisi olurmuymuş sordunmu...Günaydınnn kızlarrr.. ay hava çok soğuk benim herif şimdi uyandı ona kahvaltı hazırlıyomm.. yaa bende bu ay bebek için deneme yapıyodum ama dün dra gittim yüksek miktarda kanszlık çktı doktor iğne verdi etki olurmu acaba yapsak.. bide bnm akıntım çokk bu aralar
bende seni dost bilmiştim pehhhhhOlsun halani taniyanlar cikar halasiydi derim![]()
bende seni dost bilmiştim pehhhhh
söyle uleyn senden korkan senin gibi olsun
hem ne biliyon belkide halam deeldi...
herifimde öyle der sevoş hanımsinirlenmek size cok yakisti beydos hanİm
![]()
heee kendimi zor tutuyorum,ama sanki yine adet olacam ona daha çok sıkılıyorumBati dusunuyon dimi test yokkkkk![]()
he doğru,sence bekleyebilirmiyim,ama sanki daha erken adet olacam gibi5 günkaldi ya sşeytan durtmeye basladi![]()