Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

he onları bahane edip sende ye:110:sabah canan karatayı dinledim yine çok tırstım:KK17:

canım yanlış anlaşılma oldu galiba benim henüz çocuğum yok,olmadı maalesef ama şimdi tekrar deniyoruz,inşaallah bu kez yüzümüz güler...
Cnmmm cook ozur dilerimm ben yanliss anladim karistirdimm seni uzdutsemm coook ozur dilerimmm :( kusura bakma cnm bana ilk yazanla karistirdim

Günaydınnn kızlarrr.. ay hava çok soğuk benim herif şimdi uyandı ona kahvaltı hazırlıyomm.. yaa bende bu ay bebek için deneme yapıyodum ama dün dra gittim yüksek miktarda kanszlık çktı doktor iğne verdi etki olurmu acaba yapsak.. bide bnm akıntım çokk bu aralar

Cnmmm cook ozur dilerimm ben yanliss anladim karistirdimm seni uzdutsemm coook ozur dilerimmm :KK43: kusura bakma cnm bana ilk yazanla karistirdim
yok canım önemli değil:KK19:
Eski oturduğun yerlerden bahsederim adini söylerim.:p:p:p
kız bunak karı ben orda oturuyodum demedim halamın işyeri ordaydı,bende onun yanında çalışmıştım ondan oraları biliyorum dedim:63:sende mi b 12 eksikliği başladı:110:siz orda oturuyosunuz bir geldiğinde basarım orayı ortalık yerde megafonla sevinççç diye bağırır seni bulurum:63:

Günaydınnn kızlarrr.. ay hava çok soğuk benim herif şimdi uyandı ona kahvaltı hazırlıyomm.. yaa bende bu ay bebek için deneme yapıyodum ama dün dra gittim yüksek miktarda kanszlık çktı doktor iğne verdi etki olurmu acaba yapsak.. bide bnm akıntım çokk bu aralar
dr ne dedi peki bir etkisi olurmuymuş sordunmu...

Back
X