Yaşadığımız sorunlara rağmen neşeyle hamile kalacağız!!!

yok efenim teşekkürler:KK52:
herşeyden yiyebilmen güzel,çünkü çok yasak olduğu zaman insan mutsuz olur ve çabuk bıkar..ekmeği bende sabah haricinde yememeye çalışırım mesela,tezgahın üzerinede 1 litrelik sürahimi doldurur bırakırım her mutfağa girdiğimde büyük bir bardağa suyumu alır az,azda olsa içerim..şu anda da içiyorum mesela gerçekten su çok önemli..
elbette harekette...
arkanda ve yanındayız SAROŞŞŞŞEn Büyük TÜRKİYE

sağol canım inşallah başarılı olurum azimli ve kararlıyım Allah yardımcım olsun

tatlım tarifi şöyle

yağsız kıymayla ince bulguru ve tuzu güzelce yoğuruyosun az az su katarak sonra bunlardan fındık büyüklüğünde köfteler yapıyosun sonra bir tencereye sıvı yağ koyup bir baş kuru soğanı küp küp doğruyosun kavrulunca salçasını ekliyosun salçanın kokusu çıkına kadar kavuruyosun sonra içine haşlanmış nohut ve yeşil mercimek ekliyosun suyunu katıp köfteleri içine atıyosun kaynayınca ocağın altını kısıyosun 15-20 dakika sonra köfteler pişince pişmiş oluyor içine iki üç tanede limontuzu atabilirsin daha güzel oluyor.

püf noktası et bulgurdan biraz fazla olacak ve çok bereketli bir yemek
ellerine sağlık :kk77:
ben sadece nohutlu olanını yaptım mercimek koymayız biz,birde bunun sadece un ve bulgurla olanını ekşili köfte yapıyoruz aynı şekilde sadece et yerine un koyuyorsun limon ve kuru nane eliyorsun birde kemik suyuyla yaparsan güzel oluyor:kk77:

ellerine sağlık :kk77:
ben sadece nohutlu olanını yaptım mercimek koymayız biz,birde bunun sadece un ve bulgurla olanını ekşili köfte yapıyoruz aynı şekilde sadece et yerine un koyuyorsun limon ve kuru nane eliyorsun birde kemik suyuyla yaparsan güzel oluyor:kk77:

doğrudur canım bende limon yerine limontuzu ekliyorum oda yakışıyor ama nane koyulmuyor bizim yöresel yemeğimiz bu aslında yeşil mercimekte yakışıyor

glorik.webp

ulu bilge prof. Doç. Dr. Uzman dekan sevo bilgi verdi:KK70:

sevoş kııız oğlanın aşılarl zormu geçiyo
giderkene ağrı kesici verde çok acımasın.
gerçi sen zaten biliyosundur. Akıl veripte ayıp etmiş olmıyım
bu ne aşısı kızamıkmı
yoksa Suriyeli aşısımı
Kuzamik aasisi cnm
SEVOŞŞŞ daha dönmedinmi miraç nasıll oyy kuzum benim:KK68:nasıl ağlamıştır kimbilir...
Hemde nasil agladi :KK43:
Günaydın kızlar :KK3:

Grip bütün gece uyutmadi beni:KK42:
Bi iyilesseydim çok zor böyle :KK42:
Dün herife dedim işten erken gel tabi gelemedi işler yogunmus:KK42:
Bu sekilde Alis ile uğraşmak çok zor oluyo
:KK42:o da ilgi ve oyun istiyor.. e benim kendime hayrim yok düşünün artik:KK61:
cok gecmis olsun cnm
sevinç sen ne yaptın müraç aşı oldumu çok ağladımı yazsanıza tızım ya merak
çatlıyok
Off saracim offf yazacam detaylari

Sevinç den haber yok demekki aşı dan sonra Miraç ugrastirdi :KK51:

SEVİNÇÇÇÇÇÇÇ uyudunuzmu yoksaaaa nerdesin:110:

kız öldük meraktan kim var:110:sen mutlaka haber verirdin:110:miraç nasıl...

sevoşş kaynoşunla onun kaynoşumu geldi yosam:110:

sevoş bugün gelip rapor veremedi ya misafirler ağır top yada miraç çok huzursuz

heee ağır toplar:63:
akşam yemeğinemi kaldılar ki:63:

:KK51::KK51::KK51:Toplu halde rapor yazacam mirroyu uyutim geliyik:KK14::KK14:

Sabah erken kalktim oglani doyurdim asiya goturdum oradan kaynosa ugradim kahvalti yapip eve gececektim sofranin basindayken esimin halasinin kizi aradi size gelecez diye bende oğlana asi yaptirdim ama gelin dedim
Bir kendi bir kizi iki kişiler kaynos bizde geliriz ozaman demesinmi dellendim torunada bakiyorlar ya neyse onlarida aldim bize gelirken pastaneye ugradim hherseyi hazir aldim saat 11 cunku

Sabah erken kalktim oglani doyurdim asiya goturdum oradan kaynosa ugradim kahvalti yapip eve gececektim sofranin basindayken esimin halasinin kizi aradi size gelecez diye bende oğlana asi yaptirdim ama gelin dedim
Bir kendi bir kizi iki kişiler kaynos bizde geliriz ozaman demesinmi dellendim torunada bakiyorlar ya neyse onlarida aldim bize gelirken pastaneye ugradim hherseyi hazir aldim saat 11 cunku
dediğim çıktı işte ,keşke gitmeseydin oraya niye gittinki zaten çocuk aşı olmuş birde üstüne onları çektin...akşama kada mı kaldılar...

Eve geldik kaynos torununun peşinde bende miraci doyurdum uyuttum salata yap evi topla kaynos hala torunun peşinde herşeyi hazirladim misafiri agirladim miraçuyandi durmuyor cildirdim

Back
X