- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
sevoşş kaynoşunla onun kaynoşumu geldi yosam![]()
sevoş bugün gelip rapor veremedi ya misafirler ağır top yada miraç çok huzursuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
diren beydoşşbence yapacan
ama diren beydoş![]()
yok efenim teşekkürler
herşeyden yiyebilmen güzel,çünkü çok yasak olduğu zaman insan mutsuz olur ve çabuk bıkar..ekmeği bende sabah haricinde yememeye çalışırım mesela,tezgahın üzerinede 1 litrelik sürahimi doldurur bırakırım her mutfağa girdiğimde büyük bir bardağa suyumu alır az,azda olsa içerim..şu anda da içiyorum mesela gerçekten su çok önemli..
elbette harekette...
arkanda ve yanındayız SAROŞŞŞŞ![]()
ellerine sağlıktatlım tarifi şöyle
yağsız kıymayla ince bulguru ve tuzu güzelce yoğuruyosun az az su katarak sonra bunlardan fındık büyüklüğünde köfteler yapıyosun sonra bir tencereye sıvı yağ koyup bir baş kuru soğanı küp küp doğruyosun kavrulunca salçasını ekliyosun salçanın kokusu çıkına kadar kavuruyosun sonra içine haşlanmış nohut ve yeşil mercimek ekliyosun suyunu katıp köfteleri içine atıyosun kaynayınca ocağın altını kısıyosun 15-20 dakika sonra köfteler pişince pişmiş oluyor içine iki üç tanede limontuzu atabilirsin daha güzel oluyor.
püf noktası et bulgurdan biraz fazla olacak ve çok bereketli bir yemek
heee ağır toplarsevoş bugün gelip rapor veremedi ya misafirler ağır top yada miraç çok huzursuz
inşaallah canım amin....sağol canım inşallah başarılı olurum azimli ve kararlıyım Allah yardımcım olsun
tamam canımm tabanına kuvvetttbeydoşum ben yürüyüşe gidiyom gelince yazışalım olurmu
ellerine sağlık
ben sadece nohutlu olanını yaptım mercimek koymayız biz,birde bunun sadece un ve bulgurla olanını ekşili köfte yapıyoruz aynı şekilde sadece et yerine un koyuyorsun limon ve kuru nane eliyorsun birde kemik suyuyla yaparsan güzel oluyor![]()
çoookkkkk güzel görünüyorrrdoğrudur canım bende limon yerine limontuzu ekliyorum oda yakışıyor ama nane koyulmuyor bizim yöresel yemeğimiz bu aslında yeşil mercimekte yakışıyor
Eki Görüntüle 1349290
Kuzamik aasisi cnmulu bilge prof. Doç. Dr. Uzman dekan sevo bilgi verdi
sevoş kııız oğlanın aşılarl zormu geçiyo
giderkene ağrı kesici verde çok acımasın.
gerçi sen zaten biliyosundur. Akıl veripte ayıp etmiş olmıyım
bu ne aşısı kızamıkmı
yoksa Suriyeli aşısımı
Hemde nasil agladiSEVOŞŞŞ daha dönmedinmi miraç nasıll oyy kuzum benimnasıl ağlamıştır kimbilir...
cok gecmis olsun cnmGünaydın kızlar
Grip bütün gece uyutmadi beni
Bi iyilesseydim çok zor böyle
Dün herife dedim işten erken gel tabi gelemedi işler yogunmus
Bu sekilde Alis ile uğraşmak çok zor oluyo
o da ilgi ve oyun istiyor.. e benim kendime hayrim yok düşünün artik
![]()
Off saracim offf yazacam detaylarisevinç sen ne yaptın müraç aşı oldumu çok ağladımı yazsanıza tızım ya merak
çatlıyok
Sevinç den haber yok demekki aşı dan sonra Miraç ugrastirdi![]()
SEVİNÇÇÇÇÇÇÇ uyudunuzmu yoksaaaa nerdesin![]()
kız öldük meraktan kim varsen mutlaka haber verirdin
miraç nasıl...
sevoş bugün gelip rapor veremedi ya misafirler ağır top yada miraç çok huzursuz
heee ağır toplar
akşam yemeğinemi kaldılar ki![]()
iyiii beklyokToplu halde rapor yazacam mirroyu uyutim geliyik
![]()
niye kız ne oldu dediğim kişilermi geldi...Çok sinirliyimmmmmm
dediğim çıktı işte ,keşke gitmeseydin oraya niye gittinki zaten çocuk aşı olmuş birde üstüne onları çektin...akşama kada mı kaldılar...Sabah erken kalktim oglani doyurdim asiya goturdum oradan kaynosa ugradim kahvalti yapip eve gececektim sofranin basindayken esimin halasinin kizi aradi size gelecez diye bende oğlana asi yaptirdim ama gelin dedim
Bir kendi bir kizi iki kişiler kaynos bizde geliriz ozaman demesinmi dellendim torunada bakiyorlar ya neyse onlarida aldim bize gelirken pastaneye ugradim hherseyi hazir aldim saat 11 cunku