• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaşadıklarım kalbime vurdu. Ve ben artik bittim.

Ee şimdi napıcan be güzelim?
Ayrılmışsınz adam nerde napiyor bilmiyorsun.
Fotoğrafının bile görülmesini istemediğin adamdan haberin yok.
Şimdi daha mı iyi oldu ?

İnsan kendi kardeşiyle resmini koymak için sizden izin mi alacak. Bu ne saçmalık ya. Çık bi gez dolaş, beynine oksijen gitsin. 4 duvar arasında iyice saçmalamışsın. Erkek arkadaşın da ayrı bi kafa. Resim görününce ne oluyormuş anlamadım. 3 günlük dünyayı kendinize zehir etmişsiniz karşılıklı. İkinizin de büyümesi lazım. Hayatta üzülmek içi çok daha önemli şeyler var...

okuluna odaklan disardan liseyi bitirip unuversiteye gidebilirsin kendine yazik etme sevdigin insan bence senin ona deger verdigin kadar vermiyor o erken akillidan sana koca falan olmaz universiteyi bitirip iyi bir meslek edebilirsin. allah yolunu acik etsin eminim allah her seyi senin o temiz kalbine gore verecek insallah

Benim kardesim de benimle fotosunu koyar, ben de onunla olan fotomu koyarim. Elin kizi mi karisacak buna? Kac senelik kardesim o benim. Sevgilisi de hicte fotograf koydun kaparlar demedi yani. Akli fikri yok mu onun kapacaklar? Bence sizin psikolojiniz bozulmus, hic takilmayacak yere takilmissiniz, sevgilinizde hakli bir tepki vermis. Hayirlisi olsun.

Benim yaşadığım sıkıntıları hayatı bilseydin bu lafı edemezdin. Ayrıca ne kadar üzgün olduğumu yazıyorum kalkıp güldüm diyorsun. Vicdanını ayakta alkışlıyorum. Başına gelince anlarsın. Bu laflarimi hatırla yaşayınca.
herkesin hayati kendine zor. burda dertlerimizi yaristiracak degiliz. ne gelecekmis benim basima? sekiz yillik kocamin fotograflarini kiskanmadigim icin senin basina gelen gelmez benim basima. evet guldum cunku sevgilinin fotografini hickimsenin görmemesini istemek bence komik daha dogrusu trajikomik.

Ben burda yaşadıklarımı yazıyorum. Üzüntümü sizinle paylaşıyorum. Tesekkur ederim herseyimi bıraktınız fotoğrafa taktınız. Büyüttünüz de büyüttünüz . Tamam sizinkiler koysun. Seviyorum kıskanıyorum . Yoldan geçen bi adam için yapmıyorum bunları. Yaş 19 benim. Ha ergen diyenler var. Burdaki çoğu insandan olgunum. Siz benim yaşımda nasıldınız da simdi kalkıp beni azarlıyorsunuz. Hayır yanlış anlaşılmasın kızarak yazmiyorum bunları. Tavırlı değilim. Ama bu kadar sert tepkiler niye ki? Kimseye anlatamadığım dertlerimi yazdım ve tepki bumu ablalarım? Yaşıma ergen diyen var. Gayet olgunum ama yıprandım. İlişki olarak da yoruldum. Son damlalar bunlar. Yoksa foto mevzusu bu kadar uzatılacak bisey değil bende biliyorum. Farkındayım. Yalnız biz hoşlanmayız. Yolda giderken bi erkek bakınca sinir olur mesela o. Hic mi başınıza gelmedi. Niye bu kadar abarttınız ki. İnanın yorumların çoğuna çok üzüldüm. Pişman oldum buraya konu actigima. :(

Canım benim.. Her insanın işte şimdi herseyin sonu hersey bitti dediği zamanlar olmuştur. Benim de oldu belki de hala devam ediyor. Ama sana sunun için yemin edebilirim. Eğer bir aileye sahipsen annen ve baban sağ ise önüne yemeğin geliyorsa gece yatağında uyuyabiliyorsan daha hersey bitmemiş demektir. Ve hayatında bi zamanlar olmuş olan sevdiğim dediğin erkek asla ama asla ailenin yerini tutamaz. Bitti mi ilişkin? olsun demek kolay ama olsun bak etrafına ailen var bak kendine elin Kolun gözün yerinde.. Kalbin için De lütfen doktora git lütfen. Inancin sağlam belli ki.Rabbime sigin. Kendinden başka yar yok sana..

Canım benim.. Her insanın işte şimdi herseyin sonu hersey bitti dediği zamanlar olmuştur. Benim de oldu belki de hala devam ediyor. Ama sana sunun için yemin edebilirim. Eğer bir aileye sahipsen annen ve baban sağ ise önüne yemeğin geliyorsa gece yatağında uyuyabiliyorsan daha hersey bitmemiş demektir. Ve hayatında bi zamanlar olmuş olan sevdiğim dediğin erkek asla ama asla ailenin yerini tutamaz. Bitti mi ilişkin? olsun demek kolay ama olsun bak etrafına ailen var bak kendine elin Kolun gözün yerinde.. Kalbin için De lütfen doktora git lütfen. Inancin sağlam belli ki.Rabbime sigin. Kendinden başka yar yok sana..
Saol . Yas olarak büyüksün galiba. Yorumunun içten olduğuna inandım. Ama burda ki çoğu yoruma üzüldüm. Bi kardeşiniz gibi yazdım. Çok sert tepkiler aldım. Çok üzüldüm yorumlara .daha güzel bi dille anlatabilirdi.

Saol . Yas olarak büyüksün galiba. Yorumunun içten olduğuna inandım. Ama burda ki çoğu yoruma üzüldüm. Bi kardeşiniz gibi yazdım. Çok sert tepkiler aldım. Çok üzüldüm yorumlara .daha güzel bi dille anlatabilirdi.
Üzülme. Ben de bu siteye derdimi anlatmak için üye olmuştum. Bana da iyi ya da çok kötü yorumlar geldi. Herkes yaşadığını bilir canımın içi. Yaşım çok da büyük değil 22 yaşındayım. Kafamı dağıtmak için girince konunu gördüm. Tepkisiz kalmak istemedim. Bol bol dua et. Rabbim Her duaya karşılık verir inşallah. Ben yaşadıklarımı atlatmak için ailemin yanına geldim. baktım ki yaşadığım yerde hiç kimse yasadiklarima ailem kadar uzulmemis.. Keşke diyorum keşke ben iyi olsaydim da erkek arkadaşım olmasa da olurdu. Ben bu kadar yikilmasaydim da bi tek ailem olsaydı.. senin için dua edicem. Şu an uzgunsun kimse seni anlamıyor gibi geliyor belki. Ama inan gayet iyi anlıyorum. Şunu unutma sen iyiysen sen varsan etrafındaki herkes iyi. Ama sen bitersen kimse kalmaz kimse olmaz.

Bu kadar yıpranmışsın çünkü bomboş bi hayatın var, kendi adına kendin için ürettiğin ve başardığın hiçbir şeyin olmadığı için mutluluklarının sebeplerini hep birilerinin varlığına bağlamışsın, hayatın ailenin iki dudağının arasında çünkü bu devirde liseyi bile bitirmemişsin maalesef.

Kendi başına ayaklarının üstünde duracak hale gelmediğin sürece kimsenin senin düşüncelerine saygı duymasını bekleme, babanın evinde hayat boyu eline bakarak yaşayacaksın evlenmediğin sürece.Bu yüzden de evleneceğin kişinin kim olacağını belirleme hakkını kendinde buluyor.

Ayrıca hangi çağda yaşıyoruz yahu.Siz daha kimsiniz nesiniz ki ablasının koyduğu fotoya karışıyosunuz.Nişanlısı değilsin karısı değilsin, öyle bile olsan o onun kardeşi.Herkesin bunu söylemesine kızmışsın da kızmaktansa dur bi düşün; herkes aynı şeyi söylüyosa demek ki sorun bende demeyi bil.

Bu masum ezilmiş hayata küsmüş köylü kızı tavırlarını bırakın da bi doktora gidin derim.Hayatınızda yeni meşgalelere ihtiyacınız var.Bütün hayatınızı bi erkeğe bağlarsanız evlenince de mutlu olmayı beklemeyin hiç boşa.Bu yaşadığınız şeyler evlilikte karşınıza çıkabilecek sorunların yanında koca bi hiç kalır.Siz şimdiden öldüm bittim modundaysanız ohooo evlenseniz daha beter olursunuz.

Üzülme. Ben de bu siteye derdimi anlatmak için üye olmuştum. Bana da iyi ya da çok kötü yorumlar geldi. Herkes yaşadığını bilir canımın içi. Yaşım çok da büyük değil 22 yaşındayım. Kafamı dağıtmak için girince konunu gördüm. Tepkisiz kalmak istemedim. Bol bol dua et. Rabbim Her duaya karşılık verir inşallah. Ben yaşadıklarımı atlatmak için ailemin yanına geldim. baktım ki yaşadığım yerde hiç kimse yasadiklarima ailem kadar uzulmemis.. Keşke diyorum keşke ben iyi olsaydim da erkek arkadaşım olmasa da olurdu. Ben bu kadar yikilmasaydim da bi tek ailem olsaydı.. senin için dua edicem. Şu an uzgunsun kimse seni anlamıyor gibi geliyor belki. Ama inan gayet iyi anlıyorum. Şunu unutma sen iyiysen sen varsan etrafındaki herkes iyi. Ama sen bitersen kimse kalmaz kimse olmaz.
Saol ablacım beni anladığını bilmek güzel bisey. Biz boyle ayrılırız barışırız. Birbirimiz olmadan yapamayız. O yüzde. İnsan hayırlısı diyemiyor bu konuda o bana hayırlı olsun diyorum. Aslında iyi biridir. Bensiz yapamaz. Bazen olur benim sevdiğimden daha fazla sevdiğini hissederim . Ayrilmak istemiyorum . Bana dönüş yapar zaten . Ona son uzun bi mesaj yazdım bitirdiğimi de anlattım. Büyük ihtimal bana dönüş yapar. Yine de Rabbim bizi bize hayırlı kılsın inşallah. Allah gönlümüze gore versin.

Bu kadar yıpranmışsın çünkü bomboş bi hayatın var, kendi adına kendin için ürettiğin ve başardığın hiçbir şeyin olmadığı için mutluluklarının sebeplerini hep birilerinin varlığına bağlamışsın, hayatın ailenin iki dudağının arasında çünkü bu devirde liseyi bile bitirmemişsin maalesef.

Kendi başına ayaklarının üstünde duracak hale gelmediğin sürece kimsenin senin düşüncelerine saygı duymasını bekleme, babanın evinde hayat boyu eline bakarak yaşayacaksın evlenmediğin sürece.Bu yüzden de evleneceğin kişinin kim olacağını belirleme hakkını kendinde buluyor.

Ayrıca hangi çağda yaşıyoruz yahu.Siz daha kimsiniz nesiniz ki ablasının koyduğu fotoya karışıyosunuz.Nişanlısı değilsin karısı değilsin, öyle bile olsan o onun kardeşi.Herkesin bunu söylemesine kızmışsın da kızmaktansa dur bi düşün; herkes aynı şeyi söylüyosa demek ki sorun bende demeyi bil.

Bu masum ezilmiş hayata küsmüş köylü kızı tavırlarını bırakın da bi doktora gidin derim.Hayatınızda yeni meşgalelere ihtiyacınız var.Bütün hayatınızı bi erkeğe bağlarsanız evlenince de mutlu olmayı beklemeyin hiç boşa.Bu yaşadığınız şeyler evlilikte karşınıza çıkabilecek sorunların yanında koca bi hiç kalır.Siz şimdiden öldüm bittim modundaysanız ohooo evlenseniz daha beter olursunuz.
Kusura bakmayın da sorunlar sadece evlenince başlamıyor. Kız onun hayatını sorgulayin diye konu acmamis. Hayata küsmüş köylü kızı tavırları da ne demek Allah aşkına ne demek! Bomboş bi hayatiniz var da ne demek! Ona göre doğru olan dolu olan hayat bu belki! Bence siz bu 'herşeyin üstesinden gelebilen şehirli kadin' modelinden çıkın da onun gözünden bakmaya çalışın. Ha yanlış anlamayin amacım sizi de kırmak asla ama asla. Ama biraz onun baktığı gibi de bakabilmek gerek.

Masum , ezilmiş , hayata küsmüş köylü kızı tavırları mi. Allah içimi biliyor. Ayrıca siz kimsiniz ki kalkıp beni bilmeden böyle benzetmeler yapıyorsunuz. Siz bunun tersi bir karakterde olsaydınız olgunluk ederek nazik bir şekilde üzmeden ders vereceğiniz bi yorum yapardınız. Böyle yazacaksanız hic yazmayın. Karakterime de yorum yapmayın.

Kusura bakmayın da sorunlar sadece evlenince başlamıyor. Kız onun hayatını sorgulayin diye konu acmamis. Hayata küsmüş köylü kızı tavırları da ne demek Allah aşkına ne demek! Bomboş bi hayatiniz var da ne demek! Ona göre doğru olan dolu olan hayat bu belki! Bence siz bu 'herşeyin üstesinden gelebilen şehirli kadin' modelinden çıkın da onun gözünden bakmaya çalışın. Ha yanlış anlamayin amacım sizi de kırmak asla ama asla. Ama biraz onun baktığı gibi de bakabilmek gerek.

Pardon da sanane avukatı mısın?bu kadar yıpranmasının nedeni hayatından sevgilisinden başka hiçbişeyinin olmaması ve evde oturuyo olması.Ben ne hayatını sorgulicam olanı söylüyorum.İnsanın hayatında sorunlar yaşadığında kendini attığı bi alan olmalı.Eşinle aran bozulur kendini işine verirsin dersine okuluna verirsin kafan dağılır

Kalbi kalınlaşmış halüsilasyon görüyo ve oğlan yüzünden doktora bile gitmiyo.Aferim mi deseydik hayret bişey ya.

Onun gözünden bakmam ona bişey katmaz, katıyo olsa o öncelikle kendini değiştirebilirdi ve mutsuz olmazdı zaten.Buraya insanlar başkalarının gözünden bakabilmek için konu açıyolar.Bilmem anlatabildim mi.

Masum , ezilmiş , hayata küsmüş köylü kızı tavırları mi. Allah içimi biliyor. Ayrıca siz kimsiniz ki kalkıp beni bilmeden böyle benzetmeler yapıyorsunuz. Siz bunun tersi bir karakterde olsaydınız olgunluk ederek nazik bir şekilde üzmeden ders vereceğiniz bi yorum yapardınız. Böyle yazacaksanız hic yazmayın. Karakterime de yorum yapmayın.
Ben benzetme yapmadım ki kendin yazmadın mı ne kadar ezildiğini hayata küstüğünü.Ben mi uyduruyorum.

Yani ablasi facebookuna kardesinin resmini koydu diye olay cikarman cok komik olmus. Bence biraz cik o odadan insan icine karis. Devir bayagi degisti cunku de

Cok cok dogru bi analiz konu sahibi bu mesajin her kelimesine dikkat ederek minimum 2 kere oku

Bem fotograf mevzusuna takildim
aciklamanizida okudum ama dusunce yapinizi degistirmelisiniz.
Onun resmini ordan birisi gorup begense bile ne olacak ki?
Bu adam hic mi disaroya cikmayacak, ise gitmeyecek? Engelleyecek misiniz,birisi gorur begenir diye?

Yasiniz 18 falan diye tahmin ediyorum.Bundan sonrasi sizin icin cok daha guzel olur umarim.
Ayrica sagliginizi ihmal etmeyin,o en onemli sey..

Şimdi çok üzgünsün anlıyorum ayrılıklar hepimizin başından geçti yaşadık bizde biliyoruz bu acıları canım.
Ben buradaki birçok insandan olgunum demişsin bence bunun kararını sen veremezsin. Kimin ne kadar olgun olup olmadığını bilemezsin. Yaşına göre olgun olup olmadığını da sen değil çevrendeki insanlar belirler. Bence o kadar da olgun değilsin çünkü ablasının fotoğraf koyması filan çok normal şeyler bunu büyütmen kaldır demen onun da senin fotoğrafın için kaldır demesi bana çok olgunca davranışlar gibi gelmedi. E zaten bu yüzden bitmesi ayrı bir değişik kimse sevdiğinden ayrılmaz bu saçma sebepten dolayı.
Hayatın çok zormuş bu konuda katılıyorum. Okumalısın inan ki üniversiteye gitmelisin. Kendini geliştirmelisin. İşte o zaman gerçekten gülüp geçeceksin sen de tek üzüldüğün şey ona verdiğin 3 yılın olacak. İnsanın kendisine güvenmesi ve inanması için bağımsız olması gerekiyor özellikle maddi açıdan. Birde sevdiğin işi yaparsan kimseye ihtiyacın olmaz ve kendi kendine bile yetebilirsin bu hayatta.

Back
X