"Insanlara her lafi diyeyim, kimse bana bi sey demesin" istiyorsun ama yok oyle bi dunya..Bak bakalim konularıma o bana neler dedi kimseye durupdururken bişey demedim ben
Ben o üyeye durup dururken bişey demedim, ilk o bana bi konumda "koca delisi" , "gelini kıskanıyor bariz " falan demişti (üyelik iptal edilince heralde mesajlar silinmiş yoksa kopyalayacaktım buraya) sonra bana yapılan eleştirilere gülücük koyuyor falan. Bilmiyorum içerledim o sözlerini "koca delisi" nasıl bir söz sizce masumane mi, yine söylüyorum o gün o kadar ağladım ki, tanımadığım gormedigim insanların mesajı beni aglattı. Yaptığım yorumları takip ediyor, bana yapılan eleştirileri beğeniyor gülücük koyuyor, dedim bu üye kim çok mu mükemmel bir hayatı var çok mu mutlu bir evliliği var kendine mesaj attım bak sen busun senin de bu sıkıntıların var diye (açtığı konuları okudum yalan yok) bana kufretti sonra ikimizde bir süre engellendik. Ben hakkınızı helal edin dedim o zaman mesaj yazdı biliyorum bir süre sonra üyeliğini iptal ettirmiş belli benle alakalı bi durum değil anlayacağınBaktim canm o zamanda hepsini okumuatum zaten
Ama abin yapınca sana yahut başkaları yapınca sen kırılıyorsun da sen yapınca kimse kırılmiyormu??
Üstelik o zaman da sen dururp dururken satastn
Bi tek kalp senxe yokki herkes kırılıyor
Burda ne dertler okuduk kadınlar neler yaşamış
Öz abisi/amcasi/dayisi tarafından tecavüze ugrayanlar bile burda kimseye saldirmadi
Ağır şeyler yaşamış olabilirsin
Benim hayatimin 1 gününü yasa bakalım kolaymi??
Herşey sende başlıyor sen hatalarının farkına varıp kendini düzeltirsen kimse sana kötü davranmaz
O arkadaşı iki yıldır burda tanıyorum ve bi tek seninle böyle bir durum yaşadıBen o üyeye durup dururken bişey demedim, ilk o bana bi konumda "koca delisi" , "gelini kıskanıyor bariz " falan demişti (üyelik iptal edilince heralde mesajlar silinmiş yoksa kopyalayacaktım buraya) sonra bana yapılan eleştirilere gülücük koyuyor falan. Bilmiyorum içerledim o sözlerini "koca delisi" nasıl bir söz sizce masumane mi, yine söylüyorum o gün o kadar ağladım ki, tanımadığım gormedigim insanların mesajı beni aglattı. Yaptığım yorumları takip ediyor, bana yapılan eleştirileri beğeniyor gülücük koyuyor, dedim bu üye kim çok mu mükemmel bir hayatı var çok mu mutlu bir evliliği var kendine mesaj attım bak sen busun senin de bu sıkıntıların var diye (açtığı konuları okudum yalan yok) bana kufretti sonra ikimizde bir süre engellendik. Ben hakkınızı helal edin dedim o zaman mesaj yazdı biliyorum bir süre sonra üyeliğini iptal ettirmiş belli benle alakalı bi durum değil anlayacağın
Herkesi göz ardı ettiğini her konuda yazmak zorunda mısın?Ya da hep ben lafımı ortaya gorum alınan üzerine alınır diyen Dilber hala misali herkese laf sokmak zorunda mısın? Valla irrite ediyorsun beni. Göz ardı etmek de önemsemek diye kimseyi göz ardı etmiyorum. Ama ilk sen olacaksın anlaşıldı.beyrul her doğru her zaman söylenmez daha bunu anlamadın mı :) sana bir gun gıcık olurlar , ertesi gün sana saldıranların mesajlarını beğenirler, konuyu sabote ederler. Kaçınılmaz son banlanmak ama göz ardı butonu bunun için var. Sen de dene ...
Zeynepp20 ilk sayfadaki mesajım her zaman geçerli . Durumunla dalga geç. Millete diyecek laf bırakma canım.
Peki:)Herkesi göz ardı ettiğini her konuda yazmak zorunda mısın?Ya da hep ben lafımı ortaya gorum alınan üzerine alınır diyen Dilber hala misali herkese laf sokmak zorunda mısın? Valla irrite ediyorsun beni. Göz ardı etmek de önemsemek diye kimseyi göz ardı etmiyorum. Ama ilk sen olacaksın anlaşıldı.
İşte tam da soyledigim şeyin görünen kanitisin. Buzdaginin görünen yüzü olduğun için teşekkürler. Ben göz ardı etmeyecegim seni hem değişiklik hem de yesillik olsun :)Herkesi göz ardı ettiğini her konuda yazmak zorunda mısın?Ya da hep ben lafımı ortaya gorum alınan üzerine alınır diyen Dilber hala misali herkese laf sokmak zorunda mısın? Valla irrite ediyorsun beni. Göz ardı etmek de önemsemek diye kimseyi göz ardı etmiyorum. Ama ilk sen olacaksın anlaşıldı.
Kadın bıkmıştı valla bende biliyorumEvet cok incindi o arkadaşım
Sonra geri geldi nickini degisto ama geri gitti gene
Eski konularini bulup iyiki bekarim öyle bi hayat yaşamıyorum dahi demişti
İkinci üyelikle açmıştı o konuyu. Gelinin kendisi gibi davranmıştı. Başlığı tam hatırlamıyorum ama bilen bir üye vardır kesin :)Nasil gelinli konulari da okudum. Daha doğrusu usenmeyip bu uyenin tum konularına bi goz attim. Gelinin yerine nick acip gelinmis gibi cevap mi vermis :))))))
Çeteyiz biz seni de düşman belledik yardımcı kuvvet beni çağırdılar. Bütün sırrı bozdun mutlu musun?İşte tam da soyledigim şeyin görünen kanitisin. Buzdaginin görünen yüzü olduğun için teşekkürler. Ben göz ardı etmeyecegim seni hem değişiklik hem de yesillik olsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?