- 1 Eylül 2010
- 11.644
- 22.237
- 598
Çık aradan AdanaPeki:)
o arkadaş beğeni kayıt defteri tutuyor bilmiyor musunYahu nasıl bir kafa bu? Beğeninin bile hesabı tutulmuş. Pessss...
Tam yazacaktim:) goz ardi edilince hic gozukmuyormu face gibimi peki yi gondermisim allah dan gulucuklude sempatik olmus nasil yaziliyr o zmn gormeden konuya hakim olunuyor yinede sanki.Çık aradan Adana
Oysaki benim de size katılmam gerekiyordu değil mi . Goz ardi etmistin beni fazla bekletme:)Çeteyiz biz seni de düşman belledik yardımcı kuvvet beni çağırdılar. Bütün sırrı bozdun mutlu musun?
Şaşkınım nasıl bir işsizlik.o arkadaş beğeni kayıt defteri tutuyor bilmiyor musun
hatta seni beğenenlere bile laf atabiliyor
bütün hayatı kk ise ne yapsın
kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlendiğimde 30 yaşındaydım.bence sana tavsiyem evli olupta derleri olanları önce bir okuman.daha sonra intihar etmen.tövbe yarabbim .inançlı birisindir eminim ama ölmen konusunda sunu bir düşün öldükten sonra nereye gideceğini.burdan daha iyi bir yer olmayacağı kesin.bence bütün dertlerinden sıyrıl.hayatın olumlu yönlerine bak.en cok ne yapmak istiyorsun onu bul ve peşinden git.hayata gülümse .evlilik nasipse seni bulur.üzülmeye değmez.bilmem ne kadarını anlatabilirim yaşadıklarımın, bilmem beni anlar mısınız, duygularımı hissedebilir misiniz?
evlen evlen evlen diye başımın etini yiyen bi aile düşünün, bende istedim evlenmeyi evet ama olmadı... yaaaa çevremdekiler evde kalmış, kaç yaşına geldi, saçları beyazladı, o artık evlenemez, yazıkkkkkk.... bir kaç yıldır bu sözleri duyuyorum yüzüme söylüyorlar bunları düşünün bu lafları her duyduğumda oturdum ağladım, elimde değil dayanamıyorum artık... Burda bir konu açmıştım abimle ilgili benle alakası olmayan bi konu orda bile bana yüklendi herkes ''kendi evlenemedi diye gelini kıskanıyor, koca meraklısı, evde kalmış....'' birsürü şey yazıldı bana, evet umrumda olmamalı aslında hiç tanımadığım,görmediğim insanların bana yazdığı şeyller ama öyle olmadı işte o kadar ağladım ki o gün sinirlerim boşaldı hakim olamadım kendime saatlerce ağladım gözlerim şişene kadar....
E son 3 hafta önce arkadaşım biriyle tanıştırdı beni kuzeninin arkadaşıymış, bi ümit belki olumlu geçer belki bu kişi yıllarca beklediğim kişi diyerek gittim yanına arkadaşımla beraber, çocuk benden küçüktü belli, yarım saat kadar oturduk tam anlamıyla sohbet ettik bile diyemem sıkıcı geçti görüşmemiz daha çok arkadaşım sohbet konusu açtı ,sonra tokalaşıp ayrıldık, eve geldim ama hissediyorum olmadığını. arkadaşım aradı çocugun şimdi evliliği düşünmediğini falan söyledi, bişey demedim diyemedim ne diyebilirim ki... üzüldüm ama olmayacağını bildiğim halde üzüldüm... ertesi gün abim ben annem ve kıkardeşim yemek yiyoruz masada, annem abimin düğününden sonra kızkardeşimi de istemeye geleceklerini söyledi (sevgilisi var biliyorum ama isteme tarihi falan belirlendiğini bilmiyorum tabi) biraz bu konu konuşuldu, abim bana ''elanur evde kaldı artık'' dedi ne hissettiğimi anlatamam size içim yandı resmen abim yaaa abim bile bana evde kaldı dedi, hiçbişey demedim hiççç, gözlerim bile dolmadı ama içim yandı bu sözle... o akşam uyuyamadım sabaha kadar düşündüm sadece yatağın içinde boş boş oturdum, sonra bu sözleri ömrümün sonuna kadar duymaya dayanabilir miyim? onu düşündüm dayanamam .... ilaç içerek intaar ettim ama annem sabah namazına kalktığında bulmuş beni, midem yıkandı, sonra bir kez daha denedim olmadı... şimdi psikolojik tedavi görüyorum (adımın bi deli'ye çıkmadığı kalmıştı o'da oldu), annem garibanım başımda bekliyor beni bir daha yapar mıyım diye... bir daha yapar mıyım? yapamam heralde ama korkuyorum kendimden, yapabileceklerimden....
Niye anlattım bunları, bana acıyasınız diye değil evlenememiş yada evlenmemiş birine bi söz söylerken daha dikkat edin diye çünkü onda açtığı yarayı hiçbiriniz bilemezsiniz...
Evet herkesin üstüne gidiyor ama kendisine ufacık bir şey denilse oooKadın bıkmıştı valla bende biliyorumher yerden kadına laf sokuyordu
İntihar ettigini duyunca bende cok üzüldüm hatta sormuştuk abla sana daHanımlar,
tartışma nereden sonra başlattı, kim ne dediyse ne yaptı da başladı bilmiyorum ama birşey var ki beni de rahatsız ediyor, bir kişi yaptıkları için özür dilediğinde diğerleri tarafından geçmişe sünger çekilmiyor, öfke aynı tazelikte tutulup söylediği sözler, yaptıkları sürekli önüne getiriliyor, sizlerde defter kapama diye birşey yok.
Bugüne kadar sizlere hakaret edenler, aşağılayanlar sonuna kadar hatalılar, çirkin şeyler söylediler ama site kuralları gereken yapıldı hepsine, affetmiyor, üyeden haz etmiyorsanız da açtığı konulara kayıtsız kalırsınız, dikkate almazsınız olur biter, neyin kavgası bu bu kadar.
Burada söz konusu elanur84'se bende kızdım, yaptıklarına söylediklerine sinirlendim ama hastanede olduğunu duyunca üzüldüm, merak ettim, dönünce pişmanlığı, özür dileme çabası olunca da kayıtsız kalamadım, uzatılan eli çevirmem, ben çeviririm diyenler yazmaz olur biter, ki konu elanur'dan çıkmış, son haliyle topik nereye gidiyor Allah bilir.
Şahsım adına yaptığını hata olmadığını düşnen biri olduğunu bildiğimden yazdığını unutmıyacağımHanımlar,
tartışma nereden sonra başlattı, kim ne dediyse ne yaptı da başladı bilmiyorum ama birşey var ki beni de rahatsız ediyor, bir kişi yaptıkları için özür dilediğinde diğerleri tarafından geçmişe sünger çekilmiyor, öfke aynı tazelikte tutulup söylediği sözler, yaptıkları sürekli önüne getiriliyor, sizlerde defter kapama diye birşey yok.
Bugüne kadar sizlere hakaret edenler, aşağılayanlar sonuna kadar hatalılar, çirkin şeyler söylediler ama site kuralları gereken yapıldı hepsine, affetmiyor, üyeden haz etmiyorsanız da açtığı konulara kayıtsız kalırsınız, dikkate almazsınız olur biter, neyin kavgası bu bu kadar.
Burada söz konusu elanur84'se bende kızdım, yaptıklarına söylediklerine sinirlendim ama hastanede olduğunu duyunca üzüldüm, merak ettim, dönünce pişmanlığı, özür dileme çabası olunca da kayıtsız kalamadım, uzatılan eli çevirmem, ben çeviririm diyenler yazmaz olur biter, ki konu elanur'dan çıkmış, son haliyle topik nereye gidiyor Allah bilir.
İntihar ettigini duyunca bende cok üzüldüm hatta sormuştuk abla sana da
İnşallah iyi insanlarla karşılaşır @elanur84 de hayati düzelir
Kötülük kimseye kazandırmaz..
Eski defterleri acmanin yanlisligi hususunda haklisin Mune abla ama burda şahsım adına problem, konu sahibinin huyundan vazgecmemis olmasi ve hala yanlislarini canla başla savunmasi, gerekçe olarak hep baskalarini gostermesi.. Samimi bulmadigimi belirttim ama yine de psikolojik destek almasini onerdim, asla laf vurmak icin degil, gercekten ihtiyaci oldugunu düşündüğüm icin..Hanımlar,
Bugüne kadar sizlere hakaret edenler, aşağılayanlar sonuna kadar hatalılar, çirkin şeyler söylediler ama site kuralları gereği gereken yapıldı hepsine, affetmiyor, üyeden haz etmiyorsanız da açtığı konulara kayıtsız kalırsınız, dikkate almazsınız olur biter, neyin kavgası bu bu kadar.
Bende öyle olmasını umuyorum ablacimBen burada tepki verenlere de kızamıyorum, incitici şeyler yazılıyor haklarında, üzülüyorlar kırılıyorlar, hele belaltı laflara çok sinirileniyorum, hayatımızdaki olumsuzlukların öfkesini buradakilerden çıkartmamalıyız fakat insanız, bazen herşey üst üste geliyor, birde burada kendimizi ifade edemeyince patlıyoruz.
Umarım yapılan hatalardan ders çıkarılır, zamanla üyelerle aradaki diyaloglar düzelir lakin bunun olması için biraz da bizim çaba sarf etmemiz lazım, sürekli uçurum kenarına itmekle olmuyor.
lavantakokulusandik,Eski defterleri acmanin yanlisligi hususunda haklisin Mune abla ama burda şahsım adına problem, konu sahibinin huyumdam vazgecmemis olmasi ve hala yanlislarini canla başla savunmasi, gerekçe olarak hep baskalarini gostermesi.. Samimi bulmadigimi belirttim ama yine de psikolojik destek almasini onerdim, asla laf vurmak icin degil, gercekten ihtiyaci oldugunu düşündüğüm icin..
Ben ona hic belalti vurmadim, bu yonden rahatim.. Bazi seyler unutulmuyor iste, hatali olan kisi hatasinda israrli oldugunu bi kelimesiyle belirttiği anda eski seyler daha da siddetli sekilde canlaniyor..
Vurduuuuuuu gooooolll olduuuuulavanta çok sakin kaldı o gün, biz delirdik.. mesela şu konuda bile çok sakin.. çünkü ben olsam; üzülme konu sahibi sen mutlaka evleneceksin, çünkü bir gün birileri de senin arkandan "sen duldun değil mi" diyecek derdim ama o dememiş :)
Demişsinya sex özgürlüğü diye.kadınların çoğu konu açmıyomu burda eşim benimle birlikte olmuyo,yok evlenince büyü bozuldu filan diye.valla bekarlık bence de sultanlık.not:bugünde evlilik yıl dönümümEvlenmeyi bir halt sanan insanlardan nefret ediyorum ya ben..sanki 5 universite bitirmis doktorasini yazmis insanliga buyuk katkilar saglamis madalyalar oduller almis..
Alt tarafi diledigin zaman seks yapabilecegin biri oluyor elinin altinda hepsi bu..Aile kurmakmis, zaten ailen var..cocuk dunyaya getirmekle bitmryen buyuk bir sorumluluk..
Bekarlik sultanliktir bence..
Ya konu sahibi intihar ettim diyor sen burda yalanci diyosun senin actigin konularin uydurma olmadini nerden bilelimDuygu kasmaya gerek yok.
Burada sana denilenler için sabaha kadar ağladım diyorsun da peki ya senin dediklerine kimse incinmedi mi ?
Kıza resmen boşandığı için yazdığın şeyi unutmadın değil mi ?
Bilerek yazdın yani, canını acıtma maksatlı.
Ben sana daha doğrusu açtığın hiç bir konuna inanmıyorum, iyi niyetine de inanmıyorum.
Neden mi ?
Buradan vedalasarak gittin eh geri dönmek için ve şurada yaptığın bazı şeyler için milleti saf yerine koyarak gelinin agzindan actigin konuyu egale etmek icin dramatik bir hikaye lazımdı.
Neyse benden bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?