Yaşadıklarım

o arkadaş beğeni kayıt defteri tutuyor bilmiyor musun

hatta seni beğenenlere bile laf atabiliyor

bütün hayatı kk ise ne yapsın
Şaşkınım nasıl bir işsizlik.

Bak bana yeşillik demiş. Aslında kiblerdim. Kiblemiyorum . Muhtemelen ceza i ehliyeti yok

kaç yaşındasınız bilmiyorum ama evlendiğimde 30 yaşındaydım.bence sana tavsiyem evli olupta derleri olanları önce bir okuman.daha sonra intihar etmen.tövbe yarabbim .inançlı birisindir eminim ama ölmen konusunda sunu bir düşün öldükten sonra nereye gideceğini.burdan daha iyi bir yer olmayacağı kesin.bence bütün dertlerinden sıyrıl.hayatın olumlu yönlerine bak.en cok ne yapmak istiyorsun onu bul ve peşinden git.hayata gülümse .evlilik nasipse seni bulur.üzülmeye değmez.

Hanımlar,
tartışma nereden sonra başlattı, kim ne dediyse ne yaptı da başladı bilmiyorum ama birşey var ki beni de rahatsız ediyor, bir kişi yaptıkları için özür dilediğinde diğerleri tarafından geçmişe sünger çekilmiyor, öfke aynı tazelikte tutulup söylediği sözler, yaptıkları sürekli önüne getiriliyor, sizlerde defter kapama diye birşey yok.

Bugüne kadar sizlere hakaret edenler, aşağılayanlar sonuna kadar hatalılar, çirkin şeyler söylediler ama site kuralları gereği gereken yapıldı hepsine, affetmiyor, üyeden haz etmiyorsanız da açtığı konulara kayıtsız kalırsınız, dikkate almazsınız olur biter, neyin kavgası bu bu kadar.

Burada söz konusu elanur84'se bende kızdım, yaptıklarına söylediklerine sinirlendim ama hastanede olduğunu duyunca üzüldüm, merak ettim, dönünce pişmanlığı, özür dileme çabası olunca da kayıtsız kalamadım, uzatılan eli çevirmem, ben çeviririm diyenler yazmaz olur biter, ki konu elanur'dan çıkmış, son haliyle topik nereye gidiyor Allah bilir.

İntihar ettigini duyunca bende cok üzüldüm hatta sormuştuk abla sana da
İnşallah iyi insanlarla karşılaşır @elanur84 de hayati düzelir
Kötülük kimseye kazandırmaz..

Şahsım adına yaptığını hata olmadığını düşnen biri olduğunu bildiğimden yazdığını unutmıyacağım çünkü kafa yapısı bu ay dul ay evde kalmış hayatı bu maalesef

İntihar ettigini duyunca bende cok üzüldüm hatta sormuştuk abla sana da
İnşallah iyi insanlarla karşılaşır @elanur84 de hayati düzelir
Kötülük kimseye kazandırmaz..

Ben burada tepki verenlere de kızamıyorum, incitici şeyler yazılıyor haklarında, üzülüyorlar kırılıyorlar, hele belaltı laflara çok sinirileniyorum, hayatımızdaki olumsuzlukların öfkesini buradakilerden çıkartmamalıyız fakat insanız, bazen herşey üst üste geliyor, birde burada kendimizi ifade edemeyince patlıyoruz.

Umarım yapılan hatalardan ders çıkarılır, zamanla üyelerle aradaki diyaloglar düzelir lakin bunun olması için biraz da bizim çaba sarf etmemiz lazım, sürekli uçurum kenarına itmekle olmuyor.

Eski defterleri acmanin yanlisligi hususunda haklisin Mune abla ama burda şahsım adına problem, konu sahibinin huyundan vazgecmemis olmasi ve hala yanlislarini canla başla savunmasi, gerekçe olarak hep baskalarini gostermesi.. Samimi bulmadigimi belirttim ama yine de psikolojik destek almasini onerdim, asla laf vurmak icin degil, gercekten ihtiyaci oldugunu düşündüğüm icin..
Ben ona hic belalti vurmadim, bu yonden rahatim.. Bazi seyler unutulmuyor iste, hatali olan kisi hatasinda israrli oldugunu bi kelimesiyle belirttiği anda eski seyler daha da siddetli sekilde canlaniyor..

Bende öyle olmasını umuyorum ablacim
Ama samimiyeti de bana inandırıcı gelmedi
O yüzden gidiyorum konudan seni dinleyip
Elbet hepimiz hata yaparız pisman oluruz Özür dileriz ama tekrar ayni seyi yapmayız

lavantakokulusandik,
konuyu baştan sona okuyamadım, apar topar siteye girdim, kötü içeriklerdeki mesajları gördüm, gördüğüm kadarıyla da bir yazı yazdım, aslında biraz da genel bir yazıydı benim ki.
Konu elanur'un olunca başka üyelerin adını karıştırmak istemedim konu daha çok dallanıp budaklanmasın diye ama genel olarak birine sinirlenince, yıldız barışmayınca her konusunda itinayla iğnelemeler de oluyor, her konusu kavga sonucu kapatılanlar var, aslında biraz da bundan dem vurdum.

Senin üslubun hepimizce malum zaten, belaltı, insanların dış görünüşü, evliliklerindeki sorunlar, çoluk çocukları, kiloları vs vs sebeplerden inciten sözleri hep çirkin buldum, senelerdir maalesef çeşitli konularda bu tip sözlere denk geliyorum ve kızıyorum, birini sitede yazdığı birşey yüzünden eleştirebiliriz ama hayatı üstünden vurmak yakışmıyor bizlere.

Vurduuuuuuu gooooolll olduuuuu

Kendi adıma konuşmak gerekirse
2015 yılından bu yana siteye üyeyim
Bahsedildiği gibi, çeteleşme, örgütleşme vs. olaylara hiç denk gelmedim
İnsanlarla görüş birliğiniz var diye, siz çete ya da örgüte bağlı bir üye olmazsınız
Ya da üyenin kurucusu olup bayrak tutan diye etiketlenmezsiniz
Kadın kadına olduğumuz bu platform da, birbirimizi bu şekil de yaftalamak, ötekileştirmek yakışmaz bizlere
Üyeler arasında elbette fikir ayrılığı, zıtlıklar olacaktır.
Bu demek değil ki, her karşı fikir de olanı bel altı vuralım, canını yakalım.
İnsanım ben diyen hiç kimseye yakışmaz bu can yakmalar, bel altı vurmalar.

Konu sahibinin açtığı hiç bir konuya yorum yapmadım, bu konusu hariç.
Başka bir üyenin açtığı konu da, lavanta isimli arkadaşımıza yaptığı çirkin tavrı gerçekten tahammül edilemezdi.
O konu da da yazdım zaten kendisine yazacağımı.
Bugün de aynı şekil de tepkimi belirttim.
Özür dilediğini söylemiş ama ben o konuyu görmedim
Ben konu sahibinin yerin de olsaydım, bir süre siteye gelmez, psikolojimi toparlar
Olaylar durulana kadar konu açmazdım
Bu sebepten bana samimi gelmedi açtığı konu

Çok sevdiğim bir söz vardır

Eğer bir gün aklın ile vicdanın arasın da kalırsan; Vicdanını seç. Çünkü aklın çıkarlarını korur, vicdanın ise insanlığını.

Umarım anlaşılmışımdır.

Demişsinya sex özgürlüğü diye.kadınların çoğu konu açmıyomu burda eşim benimle birlikte olmuyo,yok evlenince büyü bozuldu filan diye.valla bekarlık bence de sultanlık.not:bugünde evlilik yıl dönümüm

çetelesme vaar diye yakınan insan henüz üyeliğimin ilk zamanlarında arkadaşı olan bir üyeye üstelik haklı yere tepki gösterdim diye bana kulhan beyi gibi hoop o kişiye laf yok diyen bir üye ne kadar komik ve ironik

insanlar kendi yaptıkları şeyi karşı tarafta görmeyi çok seviyor

Ya konu sahibi intihar ettim diyor sen burda yalanci diyosun senin actigin konularin uydurma olmadini nerden bilelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…