Tabiki samimi olunur ama bu benimle ve yazdiklarimla butun arkadaslar toplanip su uyeye hadi bir giriselimarkasindan dalga gecelim seklinde olmaz .etik degil ha burada bnm yaptigim da etik degil aslinda ..ama gercekten cok sinir bozucu bir durum 1 kisiye 4 kisi falan:)Samimi olunmasi veya olunmamasinin seni rahatsiz eden kısmı tam olarak neresi?
Bence bi önyargı oluşmuş, her seyi ona bagliyor, oyle goruyorsun.. Bil ki alakasi bile yok.. Neyse, tartismayalim artik.. Belli ki herkes kendi dusuncesinde sabit.. Iyi aksamlar dilerim..Tabiki samimi olunur ama bu benimle ve yazdiklarimla butun arkadaslar toplanip su uyeye hadi bir giriselim seklinde olmaz etik degil ha burada bnm yaptigim da etik degil aslinda ..ama gercekten cok sinir bozucu bir durum 1 kisiye 4 kisi falan:)
Ben en cok nerden yorum yaptiysam komsuya anahtar mevzusunda cok kirldim aslinda cok takmam ama gercekten gururum kirildi. Ayy bir baktim. Arkamdan dalga geciyorlar hatta muneye dedimki uyeligimi iptal et etti ama ben estetik bolumun de takiplerim ve ozel konusmalarim oldugu icin dok. Numaralar falan actirmak zorunda kaldim. Evet biraz onyargi olustu. Ama cidden ilk atismada senlik degildi. Cunku sen oraya yazmamistinki. Neyse gececek:))Bence bi önyargı oluşmuş, her seyi ona bagliyor, oyle goruyorsun.. Bil ki alakasi bile yok.. Neyse, tartismayalim artik.. Belli ki herkes kendi dusuncesinde sabit.. Iyi aksamlar dilerim..
Canimm şukret en azindan kendin sorumluluğun tek var diyelim evledin çocuğun olmadi bunu surekli basina kakalayan bi kocan olsa daha mi iyi yada milet sif senin caninj yakmak icin gebe kalip car car tlf calip aserdim aserdim bunu yap demesi ben yasiyorum bazen diyorum keske babamin evinde kalsaydim hic evlenmeseydim diye bence bunlari da düşün uzme anneni sakin olan o zavali kadina olacak ona bi ömür boyu evlat acisi yasatmaya hakiniz yok sabirli olun biraz daha cevre edinin rabbim insallah size hayirli bi es nasip ederbilmem ne kadarını anlatabilirim yaşadıklarımın, bilmem beni anlar mısınız, duygularımı hissedebilir misiniz?
evlen evlen evlen diye başımın etini yiyen bi aile düşünün, bende istedim evlenmeyi evet ama olmadı... yaaaa çevremdekiler evde kalmış, kaç yaşına geldi, saçları beyazladı, o artık evlenemez, yazıkkkkkk.... bir kaç yıldır bu sözleri duyuyorum yüzüme söylüyorlar bunları düşünün bu lafları her duyduğumda oturdum ağladım, elimde değil dayanamıyorum artık... Burda bir konu açmıştım abimle ilgili benle alakası olmayan bi konu orda bile bana yüklendi herkes ''kendi evlenemedi diye gelini kıskanıyor, koca meraklısı, evde kalmış....'' birsürü şey yazıldı bana, evet umrumda olmamalı aslında hiç tanımadığım,görmediğim insanların bana yazdığı şeyller ama öyle olmadı işte o kadar ağladım ki o gün sinirlerim boşaldı hakim olamadım kendime saatlerce ağladım gözlerim şişene kadar....
E son 3 hafta önce arkadaşım biriyle tanıştırdı beni kuzeninin arkadaşıymış, bi ümit belki olumlu geçer belki bu kişi yıllarca beklediğim kişi diyerek gittim yanına arkadaşımla beraber, çocuk benden küçüktü belli, yarım saat kadar oturduk tam anlamıyla sohbet ettik bile diyemem sıkıcı geçti görüşmemiz daha çok arkadaşım sohbet konusu açtı ,sonra tokalaşıp ayrıldık, eve geldim ama hissediyorum olmadığını. arkadaşım aradı çocugun şimdi evliliği düşünmediğini falan söyledi, bişey demedim diyemedim ne diyebilirim ki... üzüldüm ama olmayacağını bildiğim halde üzüldüm... ertesi gün abim ben annem ve kıkardeşim yemek yiyoruz masada, annem abimin düğününden sonra kızkardeşimi de istemeye geleceklerini söyledi (sevgilisi var biliyorum ama isteme tarihi falan belirlendiğini bilmiyorum tabi) biraz bu konu konuşuldu, abim bana ''elanur evde kaldı artık'' dedi ne hissettiğimi anlatamam size içim yandı resmen abim yaaa abim bile bana evde kaldı dedi, hiçbişey demedim hiççç, gözlerim bile dolmadı ama içim yandı bu sözle... o akşam uyuyamadım sabaha kadar düşündüm sadece yatağın içinde boş boş oturdum, sonra bu sözleri ömrümün sonuna kadar duymaya dayanabilir miyim? onu düşündüm dayanamam .... ilaç içerek intaar ettim ama annem sabah namazına kalktığında bulmuş beni, midem yıkandı, sonra bir kez daha denedim olmadı... şimdi psikolojik tedavi görüyorum (adımın bi deli'ye çıkmadığı kalmıştı o'da oldu), annem garibanım başımda bekliyor beni bir daha yapar mıyım diye... bir daha yapar mıyım? yapamam heralde ama korkuyorum kendimden, yapabileceklerimden....
Niye anlattım bunları, bana acıyasınız diye değil evlenememiş yada evlenmemiş birine bi söz söylerken daha dikkat edin diye çünkü onda açtığı yarayı hiçbiriniz bilemezsiniz...
Orda da yazım yanlışı mevzusuna deginince, ustume alinmam cok normal.. Yazım kurallari konusunda hassasım ama normal bi konunun icinde yazim yanlislarina takilip konuyu sabote etmem, herkese de soylemem yanlis yaziyorsun diye, hadsizlik o kadari da.. Sahte oldugunu hissettiğim veya kustahlik yapan kisilerin yanlislarini dile getirdim, cok sinir bozucu oldugu icin.. Gecenki konuda da mevzu dogrudan yazim yanlislariydi.. Dolayisiyla gördüğüm yanlisliklari soyledim, baya da dalgaya vurdum, dedigim gibi, inkar etmem yazdığım şeyi..Ben en cok nerden yorum yaptiysam komsuya anahtar mevzusunda cok kirldim aslinda cok takmam ama gercekten gururum kirildi. Ayy bir baktim. Arkamdan dalga geciyorlar hatta muneye dedimki uyeligimi iptal et etti ama ben estetik bolumun de takiplerim ve ozel konusmalarim oldugu icin dok. Numaralar falan actirmak zorunda kaldim. Evet biraz onyargi olustu. Ama cidden ilk atismada senlik degildi. Cunku sen oraya yazmamistinki. Neyse gececek:))
Kim kimi toplamış mesela ?Tabiki samimi olunur ama bu benimle ve yazdiklarimla butun arkadaslar toplanip su uyeye hadi bir giriselimarkasindan dalga gecelim seklinde olmaz .etik degil ha burada bnm yaptigim da etik degil aslinda ..ama gercekten cok sinir bozucu bir durum 1 kisiye 4 kisi falan:)
Ne desemki onceye dayanan bir husumet:)) neyse ben boyle yapinca herkes uzerine aliniyor. Sonra yeni tartismalar basliyor. Tamam artik kapatiyorum bu konuyu uzulmustum ilk boyle yaptim. Ama uzerine alinanlar oldu arkadas grup olunca onlar hic orali degil.Kim kimi toplamış mesela ?
İlk yazan bendim mesela elanur'a hatta terbiyesizlik yaptığı üyenin bile nickini etkiletmeledim konuya biliyor diye.
Lavanta office'yi bir mesajında etiketlemiş zaten office de o mesajdan önce yazmıştı konu sahibine.
Yani kim kimi toplamış konuya, bir ben mi göremedim sizin gördüğünüzü ?
Hala alakasiz yerlere cekiyosun konuyu, hala baskalarinin sıkıntısıyla kendininkini mukayese edip kendininkini daha beter goruyosun.. Herkesin yuku kendine agirdir.. Ben gucluyum, demek sizler zayifmissiniz moduna girme hic..Bu kadar eleştiri toplayacak naptım diyorum,Cui Bono 'a sen dul'dun değil mi dedim, bir başkasına pissin dedim, bir başkasına başka bişey....
Cui Bono sana kimse dul demedi mi, bence dedi yada kulağına gelmedi. Açık söyleyeyim (siz bunları belirteceksiniz nasıl olsa) bana evde kalmış çok diten oldu, cok duydum bu kelimeyi, hatta en son abim dedi, kusura bakma eğer kanunda degisiklik olmasaydı o dul kelimesi senin kimliğinde de yazacaktı (bunu seni kırmak için söylemiyorum).
Bana "küçücük yaşımda kaldıramayacağım şeyler yaşadım, ağır travmalar atlattım"demiştin herkes sıkıntı yaşıyor, ben de çok sıkıntılı günler yaşadım taaa ergenlik döneminden itibaren (anlatamıyorum bunları burda) emin ol senin yaşadıklarından bin beterini yaşadım, belki bilsen Allah'a Şükredersin yaşadıkların için, Allah'ım ben bunu yaşamadığım için ne kadar şanslıyım aslında dersin, şimdi bakıyorum da ben çok güçlüymüşüm aslında çünkü benim yaşadıklarımın ufacık bi kısmını yasasaydın çoktan toprak olmuştu bedenin (evlenemedim, bana şunu dediler bunu dediler değil konu, o bardagi taşıran son damlaydı oraya gelene kadar çok şey yaşadım ben, sadece ALLAH'ın ve benim bildiğim kimseye anlatamadığım şeyler) . SAna daha önce de hakkını helal et demiştim, yine söylüyorum Hakkını Helal Et, Özür dilerim...
Bu kadar eleştiri toplayacak naptım diyorum,Cui Bono 'a sen dul'dun değil mi dedim, bir başkasına pissin dedim, bir başkasına başka bişey....
Cui Bono sana kimse dul demedi mi, bence dedi yada kulağına gelmedi. Açık söyleyeyim (siz bunları belirteceksiniz nasıl olsa) bana evde kalmış çok diten oldu, cok duydum bu kelimeyi, hatta en son abim dedi, kusura bakma eğer kanunda degisiklik olmasaydı o dul kelimesi senin kimliğinde de yazacaktı (bunu seni kırmak için söylemiyorum).
Bana "küçücük yaşımda kaldıramayacağım şeyler yaşadım, ağır travmalar atlattım"demiştin herkes sıkıntı yaşıyor, ben de çok sıkıntılı günler yaşadım taaa ergenlik döneminden itibaren (anlatamıyorum bunları burda) emin ol senin yaşadıklarından bin beterini yaşadım, belki bilsen Allah'a Şükredersin yaşadıkların için, Allah'ım ben bunu yaşamadığım için ne kadar şanslıyım aslında dersin, şimdi bakıyorum da ben çok güçlüymüşüm aslında çünkü benim yaşadıklarımın ufacık bi kısmını yasasaydın çoktan toprak olmuştu bedenin (evlenemedim, bana şunu dediler bunu dediler değil konu, o bardagi taşıran son damlaydı oraya gelene kadar çok şey yaşadım ben, sadece ALLAH'ın ve benim bildiğim kimseye anlatamadığım şeyler) . SAna daha önce de hakkını helal et demiştim, yine söylüyorum Hakkını Helal Et, Özür dilerim...
Bu da doğru yaw hiç böyle düşünmediydim. Anasını sattığımın dünyasında ana babaya evlada bile güven azaldıEvimin birkaç üst sokağında huzur evi var. Heeeeepsi 3-5 çocuklu insan dolu. Aralarında bir tane bekar yok.
Yani kocişlere ve doğmamış çocuklarınıza hiç güvenmeyin, yaya kalırsınız.
Bak bakalim konularıma o bana neler dedi kimseye durupdururken bişey demedim benDemeden edemedim miyav su şimdi üyelik iptali yaptırdı
Ama ona da cok saldirdinZeynepp20
Geçmiş konularini yüzüne vurdun
Günlüğüne yazdin yetmedi özelden beddua bile ettin
Oysaki bunlari yaparken de o arkadaşım cok kırılmışti
Abin senin kalbini kirmis intihar a yeltenmissin
Iyi olduğuna sevindim,abine kızdım
Ama daha beterini sende yaptin
Üstelik hiç tanımadığın birine
Senin yaptığın sonradan helal et hakkini deyince geçmiyor malesef. .
Allah sıkıntılarınızı hafifletsin, size huzurla baş etme gücü versin (musibetler de bişey öğretir sonuçta), güzel bir ömrünüz olsun inşallah hepTesekkürler
Ben bile okuyup okuyup cosuyorum
Hayatimin en zor dönemlerini yasiyorum ve su yazdigima bak. Üc gündür agliyorum bir de ben. Umutlu olmak güzel birsey ya.
Hersey gececek biliyorum
Evet cok incindi o arkadaşımAlakasız konuları birbirleri ile kıyaslıyorsun şuan.
Kilit cümlen ''hala ne yaptım ki bu kadar agır eleştiri aldım'' oluyor.
Bak mesela bir kişinin üyelik iptaline varacak kadar ileri gitmişsin.
Demek ki bir şeyler yapmışsın.
Biri benim yüzümden üyelik iptali mi istemiş, kim o ben bilmiyorum?Alakasız konuları birbirleri ile kıyaslıyorsun şuan.
Kilit cümlen ''hala ne yaptım ki bu kadar agır eleştiri aldım'' oluyor.
Bak mesela bir kişinin üyelik iptaline varacak kadar ileri gitmişsin.
Demek ki bir şeyler yapmışsın.
Baktim canm o zamanda hepsini okumuatum zatenBak bakalim konularıma o bana neler dedi kimseye durupdururken bişey demedim ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?