Yaşadıklarım

hatalarım oldu, günahlarım da
zaferlerim oldu bozgunlarım da
ne yaptıysam yaptım şu hayatta
tek başıma, tek başıma

terk ettiğim oldu sevdiklerimden
üzdüğüm oldu değer verdiklerimden
vazgeçmedim doğru bildiklerimden
azaldım bu yüzden, hep bu yüzden

çok kırılsam da eğilmedim
söndü derlerken ben alevlendim
düşsem gecenin en karanlığına
yeni sabahlara doğmayı da bilirim

Savasmalisin bak hapbuki ben birine yaziyorum. Birini alintilayip cagiriyor. Arkasin dan digerleri geliyor. Benim derdim de brada bu oldu. Bende teyzemgili dayimlari kuzenleri falanmi cagirsam ki birde ayar cekiyor:) uzak dur diye:))Mutlaka ne yaparsan yap tek basina guclu ol..ozur dilemissin hataliyim demissin ..ee tamamm. Kendine iyi bak sakin olum aklina gelmesin...

Kim kimi çağırıyor iyice abartıyorsunuz konular zaten kabak gibi orta da ve atraksiyonlu konu olunca herkes bakıyor dünya kimsenin etrafında donmuyor kendinize fazla anlam yüklemeyin

Konu sahibi ne yazarsan yaz seni ve eski konularını bilenler samimiyetine inanamayız

Ben yasadigim durumu biliyorum:) hii oylemi? Valla anlam falan katmiyorum. Ne yapmam lazim peki sizce

Kendini evliliği ile tanımlayan, kocişi kadar var olan, bunu statü olarak gören kadınlar evlenemeyince böyle oluyor sanırım.

Yıllardır bu sitede evlenemiyorum evde kaldım temalı konu açıyorsun.
Bu kadar evlenme odaklısınki karşındaki insana yanlış sinyaller gönderiyorsun.

Kadın erkek fark etmez, bir insan karşısındaki kişiyi tanımadan direkt evlenelim modundaysa bu diğer tarafı korkutur.

Ayrıca insanlara tepeden bakan küçük gören iğneleyici bir dilin var. Bunlar bir bütün olarak pek parlak bir imaj sağlamıyor sana.

İntihar etmene bir şey demek istemiyorum bana göre evlenemediğin için ölmeyi istemek çok saçma.
Kocayı, kocasızlığı, insanların dediklerini, kenara bırak. Egonu da bırak bir yana. Bir psikiyatriste git.

Iste tamda bu sebepten uzak dur buralardan bir muddet yazmistim eski konularin elestirmeye imaya acik konulardi bazi kisilere cok hos olmayan yazimlarin olmustu alabilecegin cevaplar vardi
Sahsim adina son 2,3 konuda sapittin onun oncesi evlilik tanisma vb konularda yorumlarin vardi sapitmanida cevresel faktorlerin dolmuslugunu burada imasal algilayip canim yandi canini yakayim mantigina bagliyorum ha dogrumu asla ama eglenmiyorsan senin icin uzuldum o yuzden o bazi arkadaslarin dedigi gibi kk ya ne olmus herkes teselli etmis vay be dusuncesiyle yorum yapmayi tercih ediyorum

Ben yasadigim durumu biliyorum:) hii oylemi? Valla anlam falan katmiyorum. Ne yapmam lazim peki sizce
Az once ustte ki uye bir uyeyi etiketleyip ondanda uzak dur ve bazilarin danda diyor ben o etiketledigi kisiyi tanimiyorumki:)) hakikaten cok tuhaf bir durum .benimde sikayetim bu yonde neyapayim? Ciddi anlamda soruyorum belki turkcem yeterli degil kendimi ifade edemiyorum ama anlamissinizdir umarim. Ben zaten boyle bir sisteme karsi oldugum icin isimi bile biraktim. Bibibella

İnsanların neler yaşadığını kimse bilemez.
Herkesin burada anlattığı kadarını biliyoruz.
Ama insanlara bel altı vurmak onların yaşadıklarıyla dalga geçmek şuan ki ruh halinizin arkasına saklanıp tolere edilecek bir davranış değil.

Günah çıkarma gibi bir konu olmuş.

Bibi, yazmayacaktim, sacma sapan iftiralar donunce cidden elde degil susup oturmak..
Hanimefendi kk'da bazi kisileri çete olmakla sucluyor, kimi kastettigini bariz biliyosun, genelleme ve yafta dolu bi yorum yaziyor, alintilayip cevap verince de "aa bak gordun mu, bana saldirdiniz iste, demistim ben" oluyor, cidden tertemiz kafalar..
Bi de şey favorim, "aa sana mi dedim canim, sen neden ustune alindin ki, neden beni alintiladin ki" Sanki havadan sudan yorumlarini ustumuze alip bi sey soyledik.. Bize sataşma artik demişim, "uzak dur" diye ayar cekti diyor, ayyy bayilazam : ))
Sadece yorumunu yap o zaman sayin üye, "siz niye boyle dusundunuz ki, niye oyle dediniz ki" diye millete sataşma mesela bazi konularda..
Gecen konuda office, ben ve birilerini daha çetelikle sucladi, cogumuz takiplesmiyoruz bile, konularda denk geliyoruz, burda da ayni sey oldu, o yuzden etiketledim.. Kimsenin kimseyi savunmasini gerektirecek bi durum yok su an..

Son düzenleme:
Evet biliyorum kendisini burda genelde çete olmakla suçlayanlar istediğini yazmadıklarımız oluyor neyse banlanmıyalım konu dağılıyor iyice biliyorsum 3 ay dayanmam lazım

Sanki evlilik çok matah bişiy burayı okuya okuya evlilikten soğudum valla nasibinde varsa karşına çıkar evlenmek için evlenmeyin okuyoruz görüyoruz neler oluyor. Milettin dediğini de takmayın kafanıza bu sizin hayatınız kimseyi ilgilendirmez nasıl mutluysanız öyle yaşayın hayat okadr kısa ki

Evet biliyorum kendisini burda genelde çete olmakla suçlayanlar istediğini yazmadıklarımız oluyor neyse banlanmıyalım konu dağılıyor iyice biliyorsum 3 ay dayanmam lazım
Aynen aynen sen sus
Bizim bi konuda nokta virgul yazım muhabbeti yaptığımızı burda yeniden gundeme getirip, konu sahibinin eskilerini niyye öne suruyosunuz demek.. Off ki of..

Son düzenleme:
Ne guzel ne guzel:) yazdiklarima nasil da dustuler birer birer geloyorlar:)) supersiniz:)) kk sizle gurur duyuyor. Ben israrla sizlerin oldugu sayfada yazacagim ozaman:)

Ne guzel ne guzel:) yazdiklarima nasil da dustuler birer birer geloyorlar:)) supersiniz:))
Benim etiketledigim çete uyesi daha gelmedi, onu bekliyorum ben esas diger insanlar zaten konuyu takip ediyodu, yorumlari otomatik olarak gorurler haliyle.. Ha ama seninle zit dusunen herkes çete degil mi, pardon

Benim etiketledigim çete uyesi daha gelmedi, onu bekliyorum ben esas diger insanlar zaten konuyu takip ediyodu, yorumlari otomatik olarak gorurler haliyle.. Ha ama seninle zit dusunen herkes çete degil mi, pardon
Benim dusuncem yazdiklarimdir. Konu sahibine :) ha burda ve su dalga gectiginiz hani arkasindan guldugunuz bir konu vardiya orada sadece satastim. Sen degildin ama baktim onlarla baya samimiymisin:) aaaa iyi tamam iyii..

Benim dusuncem yazdiklarimdir. Konu sahibine :) ha burda ve su dalga gectiginiz hani arkasindan guldugunuz bir konu vardiya orada sadece satastim. Sen degildin ama baktim onlarla baya samimiymisin:) aaaa iyi tamam iyii..
Samimi olunmasi veya olunmamasinin seni rahatsiz eden kısmı tam olarak neresi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…