Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim elbette, ama eski konularıma yapılan yorumlara bakabilirler. Gelini bariz kıskanıyor, koca meraklısı, ben evlenip mutlu olamadım siz de olmayın diyor resmen, tarzında çok mesaj atıldı bana, kimse beni savunmadı. sana dul dedim evet yine söylüyorum o mesajına karşılık yazdım ben bunu canını acıtmak için yazdım senle dalga geçmek için değildi yemin ederim, ama ne o mesajımda ne de diğer mesajlarımda sizler kadar vicdansız olmadım ben.. dalga geçtim bir çok kişiyle evet tıpkı bana yapılan gibi, ama o mesajı yazdığımda ben sana bisey demedim sen bana sataştın yine de sana hakkını helal et dedim. Her neyse ben yaşadıklarımı paylaştım burda, rica ediyorum senden bir daha yorum yapma bana,
hatalarım oldu, günahlarım da
zaferlerim oldu bozgunlarım da
ne yaptıysam yaptım şu hayatta
tek başıma, tek başıma
terk ettiğim oldu sevdiklerimden
üzdüğüm oldu değer verdiklerimden
vazgeçmedim doğru bildiklerimden
azaldım bu yüzden, hep bu yüzden
çok kırılsam da eğilmedim
söndü derlerken ben alevlendim
düşsem gecenin en karanlığına
yeni sabahlara doğmayı da bilirim
Savasmalisin bak hapbuki ben birine yaziyorum. Birini alintilayip cagiriyor. Arkasin dan digerleri geliyor. Benim derdim de brada bu oldu. Bende teyzemgili dayimlari kuzenleri falanmi cagirsam ki birde ayar cekiyor:) uzak dur diye:))Mutlaka ne yaparsan yap tek basina guclu ol..ozur dilemissin hataliyim demissin ..ee tamamm. Kendine iyi bak sakin olum aklina gelmesin...
Ben yasadigim durumu biliyorum:) hii oylemi? Valla anlam falan katmiyorum. Ne yapmam lazim peki sizceKim kimi çağırıyor iyice abartıyorsunuz konular zaten kabak gibi orta da ve atraksiyonlu konu olunca herkes bakıyor dünya kimsenin etrafında donmuyor kendinize fazla anlam yüklemeyin
Konu sahibi ne yazarsan yaz seni ve eski konularını bilenler samimiyetine inanamayız
Az once ustte ki uye bir uyeyi etiketleyip ondanda uzak dur ve bazilarin danda diyor ben o etiketledigi kisiyi tanimiyorumki:)) hakikaten cok tuhaf bir durum .benimde sikayetim bu yonde neyapayim? Ciddi anlamda soruyorum belki turkcem yeterli degil kendimi ifade edemiyorum ama anlamissinizdir umarim. Ben zaten boyle bir sisteme karsi oldugum icin isimi bile biraktim.Ben yasadigim durumu biliyorum:) hii oylemi? Valla anlam falan katmiyorum. Ne yapmam lazim peki sizce
Bibi, yazmayacaktim, sacma sapan iftiralar donunce cidden elde degil susup oturmak..Kim kimi çağırıyor iyice abartıyorsunuz konular zaten kabak gibi orta da ve atraksiyonlu konu olunca herkes bakıyor dünya kimsenin etrafında donmuyor kendinize fazla anlam yüklemeyin
Konu sahibi ne yazarsan yaz seni ve eski konularını bilenler samimiyetine inanamayız
Evet biliyorum kendisiniBibi, yazmayacaktim, sacma sapan iftiralar donunce cidden elde degil susup oturmak..
Hanimefendi kk'da bazi kisileri çete olmakla sucluyor, kimi kastettigini bariz biliyosun, genelleme ve yafta dolu bi yorum yaziyor, alintilayip cevap verince de "aa bak gordun mu, bana saldirdiniz iste, demistim ben" oluyor, cidden tertemiz kafalar..
Bi de şey favorim, "aa sana mi dedim canim, sen neden ustune alindin ki, neden beni alintiladin ki"
Sadece yorumunu yap o zaman sayin üye, "siz niye boyle dusundunuz ki, niye oyle dediniz ki" diye millete sataşma mesela konularda..
Gecen konuda office, ben ve birilerini daha çetelikle sucladi, cogumuz takiplesmiyoruz bile, konularda denk geliyoruz, burda da ayni sey oldu, o yuzden etiketledim.. Kimsenin kimseyi savunmasini gerektirecek bi durum yok su an..
Aynen aynen sen susEvet biliyorum kendisiniburda genelde çete olmakla suçlayanlar istediğini yazmadıklarımız oluyor neyse banlanmıyalım konu dağılıyor iyice biliyorsum 3 ay dayanmam lazım
Benim etiketledigim çete uyesi daha gelmedi, onu bekliyorum ben esasNe guzel ne guzel:) yazdiklarima nasil da dustuler birer birer geloyorlar:)) supersiniz:))
Ben seni tanımıyorum bu konuyu takip ettigimden gördüm yaptığın saçma genellemeyiNe guzel ne guzel:) yazdiklarima nasil da dustuler birer birer geloyorlar:)) supersiniz:)) kk sizle gurur duyuyor. Ben israrla sizlerin oldugu sayfada yazacagim ozaman:)
Benim dusuncem yazdiklarimdir. Konu sahibine :) ha burda ve su dalga gectiginiz hani arkasindan guldugunuz bir konu vardiya orada sadece satastim. Sen degildin ama baktim onlarla baya samimiymisin:) aaaa iyi tamam iyii..Benim etiketledigim çete uyesi daha gelmedi, onu bekliyorum ben esasdiger insanlar zaten konuyu takip ediyodu, yorumlari otomatik olarak gorurler haliyle.. Ha ama seninle zit dusunen herkes çete degil mi, pardon
Benfe seni tanimiyordum burada lavantaya savunnca tanidim:)Ben seni tanımıyorum bu konuyu takip ettigimden gördüm yaptığın saçma genellemeyi
Samimi olunmasi veya olunmamasinin seni rahatsiz eden kısmı tam olarak neresi?Benim dusuncem yazdiklarimdir. Konu sahibine :) ha burda ve su dalga gectiginiz hani arkasindan guldugunuz bir konu vardiya orada sadece satastim. Sen degildin ama baktim onlarla baya samimiymisin:) aaaa iyi tamam iyii..
Insanlar ayni fikirde olunca ya çete ya da savunucu mu oluyor? Senle ayni dusunmeyen herkes yanlis, hatali, sorunlu mu?Benfe seni tanimiyordum burada lavantaya savunnca tanidim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?