- 23 Ağustos 2012
- 51.363
- En iyi cevaplar
- 1
- 239.117
- 898
Miss,İnsanın konuşa konuşa zorla başını yiyorlar yahu
Benim akrabalarım da aynı bul artık birini sen de bul bir mehendis(ağız yaya yaya) usandım artık. Cevap bile vermiyorum artık burnumdan bir soluk koyuveriyorum
Usandım yeminle sırf milletin çenesini kapatmak için bu yıl evlenicem akciğeri olsun yeter modundayım
31 yaşındayım 6 yaşında oğlum var.Esimden ayrılalı coook oldu millet utanmasa bana evde kaldı diyecek ben bile tribe girdim
Hayır evlenmek zorunda değiliz.Istemiyorum evlenmek diyip geçin.
Burda yaptığım hiçbir yorumda kimseyi kırmadım ben (en azından ben böyle biliyorum) evet son zamanlarda hırçınlaştım o bayan'a dediğim için de özür dilemiştim gerekirse yine dilerim, bana inanmamışsın canın sağolsunDuygu kasmaya gerek yok.
Burada sana denilenler için sabaha kadar ağladım diyorsun da peki ya senin dediklerine kimse incinmedi mi ?
Kıza resmen boşandığı için yazdığın şeyi unutmadın değil mi ?
Bilerek yazdın yani, canını acıtma maksatlı.
Ben sana daha doğrusu açtığın hiç bir konuna inanmıyorum, iyi niyetine de inanmıyorum.
Neden mi ?
Buradan vedalasarak gittin eh geri dönmek için ve şurada yaptığın bazı şeyler için milleti saf yerine koyarak gelinin agzindan actigin konuyu egale etmek icin dramatik bir hikaye lazımdı.
Neyse benden bu kadar.
Duygu kasmaya gerek yok.
Burada sana denilenler için sabaha kadar ağladım diyorsun da peki ya senin dediklerine kimse incinmedi mi ?
Ben sana daha doğrusu açtığın hiç bir konuna inanmıyorum, iyi niyetine de inanmıyorum.
Neden mi ?
Buradan vedalasarak gittin eh geri dönmek için ve şurada yaptığın bazı şeyler için milleti saf yerine koyarak gelinin agzindan actigin konuyu egale etmek icin dramatik bir hikaye lazımdı.
Neyse benden bu kadar.
Duygu kasmaya gerek yok.
Neden mi ?
Neyse benden bu kadar.
Kimse benim hassas noktama vurmadı haaaaben burdakilere karşı boşu boşuna tırnaklarımı çıkarmadım yani burda aklına gelebilecek en vicdansız eleştirilere maruz kaldım ben( sen bile, bak bakalim bana neler yazmışsın) . Ama varya hayatın gerçek yüzünü gösterdiler bana; biri benim canımı mı acıtmak istiyor, ben daha fazla acıtıyorum . Şimdi masum rollerine girme sende , benim ailem de bu aralar bu konu yüzünden sıkıntılar yaşadı bende burda paylaştım (Gerçek yüzünüzün ne olduğunu bilmeyerek) sen dahil neler yazıldı bana, o yüzden masumu oynama masum değilsin çünkü
bilmem ne kadarını anlatabilirim yaşadıklarımın, bilmem beni anlar mısınız, duygularımı hissedebilir misiniz?
Niye anlattım bunları, bana acıyasınız diye değil evlenememiş yada evlenmemiş birine bi söz söylerken daha dikkat edin diye çünkü onda açtığı yarayı hiçbiriniz bilemezsiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?