Noktası virgülüne katılıyorum.Herkes teselli vermişte, o gelin ağzından yazılan konu efsane nasıl bir düşünce tarzı dehşete kapılıyorum.
Konu sahibi tek doğrun tedavi görmen.
Gerçekten korkunç şu yazdıkların
Eğer abin ve kardeşin evlenmemiş olsaydı eminim bu konuya hiç takılmayacaktın.
Şimdi buraya geri dönmek için bu konuyu açmışsın yapma. Biraz dikkatli üyeler inanmaz inanmayacak.
Evlilik hayatin sadece bir parcasi, tamami degil. Cocuk da öyle. Ama karnini doyurmak ve de barinmak en önemli dertlerden biri olmali.
Cevrenizi degistirin derim ben. Seni kuyuya cekmeye calisan bir topluluk var, tek dertleri senin evlenememen olmus ve eger baska konu bulamazlarsa lafini edecek elde malzeme olarak seni kullanirlar.
Ise gir, tatil yap. Yapilacak o kadar cok sey var ki.
O cevreden bir uzaklas ve de psikolojik destek al.
Hayat güzel. Yürüyüs yapmak, kahve icmek, yakinda yagacak kara kiyir kiyir basmak var..
Hasta olunca agriyla yatip ertesi güne birden bire enerjik bir sekilde uyanip kahvaltida patates kizartmasi var.
Var da var. Profiterol var, iskender var.
Vizyona girecek türlü türlü filmler var. Adalet Birligi filmi cikmis bak ona. Süperman vardi agir cekimde Flash e bir bakti, izlersen görürsün, cok güldürdü yaa o kisacik an.
Sacinda daha denemedigin renkler vardir.
Alip alip okumadigin kitaplar olacak.
Saysam bitmez yaa... ama nedense aklima hic koca gelmedi. Ha evliyim bak, tabiki güzel ama hersey degil. O olmasaydi da ben yasayacaktim. Nedir yani. Sacimda beyazlar benim de cogaldi yasim ise 26. Cöktüm cöktüm o saclari bir görsen.
Kocan olsa da saclarin beyazlar olmasa da.
Senin o cevrende ama sorun. Kafana kus pislese kocasizliktan belleyecek bir zihniyet.
Aklini basina al ya, hayat valla güzel. Bunu en fazla iki üc saat uyuyan, hayatta pek kimsesi olmayan bir kisi yaziyor.
ayyy bayıldım yazdıklarınıza elleriniz dert görmesin
gece gece sevgi kelebeği oldum
Ya evlilik cok guzel bisey tabiki uyusup anlasabildigin insanla olursa aile olmak Anne olabilmek tabiki de cok guzeldir suan anne deilm bilemiyorum o duyguyu Eminim muhtesem bir histir Ama her Kadin gibi bende isterim bu arada bazilari ahkam keser sakin evlenme evlenip napicaksin diyenlerede katilmiyorum insan istedigi kisiyi buluyorsa Hitap ediyorsa kesinlikle evlenmeli nereye kadar ailesiyle yasicak Ama evlenmek icin evlenmek yasim gecti diye evlenmek sacma insanin bi yerde Kismeti vardir bekleyeni sabirli olmali insan bende 29 evlendim hic gec evlendim diye asla dusunmedim cok Iyi bir Yasta evlendim bence evlilik yasi 30 larda artik hem insan daha akilli mantikli oluyor en önemli hayirli insanlarla karsilasmakÖmür boyu yalnız olmak çok ağır bir şey bence. Evliler çok rahat konuşuyor normal olarak. Şu yaşlar neyse de yaş ilerleyince anne baba vefat edince etrafta kimse kalmayınca yalnız bir insan kiminle dertleşir, kiminle paylaşır hayatını? Eş demek yoldaş demek, yol arkadaşı demek. Eşini yalnızca seks partneri, sperm bankası olarak görenlerin durumu sizden daha vahim konu sahibi baksanıza. Bence onlara üzülün. Kk nın %90 ı kocasından nefret ediyor gibi. Bir de anne olmak istiyorum diye aç bakalım konuyu, o zaman yorumlar değişiyor.
Lütfen üzülmeyin yanlış mutsuz bir evlilikte yapabilirdiniz burada neler okuyoruz intihar bir hata bunu tekrarlamayın lütfen o canı size veren kendinizi öldürün diye vermedi yazık günah ya şaşıyorum yaş doğruysa bilmiyorum 20 yaşındaki biri yapar ama siz belliki sizi üzmüşler siz sizi yaradanı üzmeyin.Abim bilmiyor Hayır, kimse bilmiyor aslında sadece buraya yazabildim nedenini, kimseyle konuşmak istemiyorum bu konuyu nasıl anlatabilir insan, utanıyorum
Ben erkek olsaydim hazir milletin dedigi gibi dul kadinim.yada genc oglum olsaydi seni alabilirdim.almak yalniz elalem deyimiyle.İnsanın konuşa konuşa zorla başını yiyorlar yahu
Benim akrabalarım da aynı bul artık birini sen de bul bir mehendis(ağız yaya yaya) usandım artık. Cevap bile vermiyorum artık burnumdan bir soluk koyuveriyorum
Usandım yeminle sırf milletin çenesini kapatmak için bu yıl evlenicem akciğeri olsun yeter modundayım
Bende bunu yazmak için girmiştim ağzına sağlık canım ilk önce insanın kalbi guzel olacak gerisi halolurDuygu kasmaya gerek yok.
Burada sana denilenler için sabaha kadar ağladım diyorsun da peki ya senin dediklerine kimse incinmedi mi ?
Kıza resmen boşandığı için yazdığın şeyi unutmadın değil mi ?
Bilerek yazdın yani, canını acıtma maksatlı.
Ben sana daha doğrusu açtığın hiç bir konuna inanmıyorum, iyi niyetine de inanmıyorum.
Neden mi ?
Buradan vedalasarak gittin eh geri dönmek için ve şurada yaptığın bazı şeyler için milleti saf yerine koyarak gelinin agzindan actigin konuyu egale etmek icin dramatik bir hikaye lazımdı.
Neyse benden bu kadar.
ilahi :) ben de evlen diyenlere bulun bi mühendis evleneyim diyorum ahahahİnsanın konuşa konuşa zorla başını yiyorlar yahu
Benim akrabalarım da aynı bul artık birini sen de bul bir mehendis(ağız yaya yaya) usandım artık. Cevap bile vermiyorum artık burnumdan bir soluk koyuveriyorum
Usandım yeminle sırf milletin çenesini kapatmak için bu yıl evlenicem akciğeri olsun yeter modundayım
Bunu bana da diyorlar hatta önce çok gençsin diyorlar sonra yaşım 30 deyince evlenmeyi düşünmüyor musun diyorlar ben de nasip kısmet diyip geçiştiriyorum ha deseler ki biri var tanışır mısın ona da eyvallah sonuçta insanlar konuşa konuşa anlaşırlar dimi?Çalışıyorum zaten ama iş ortamımdakilerin bile derdi benim evlenmem olmuş, hiç muhabbetimin olmadığı insanlar arkadaşıma elanur evlenmeyi düşünmüyor mu?, kaç yaşında falan filan diyebiliyor. Bu şehirden gitmeliyim belki en doğrusu bu olur
Bir arkadaşım da hep sorun yaşadığı adamla evlendi hemen çocuk yaptı şimdi de tek vasfını annelik olarak görüyor bir de kocişiyle mutlu mesut ya (!) bana da "ay canım Allah sana da nasip etsin ben çok mutluyum" diye dua ediyor ben içimden aman aman öyle koca olacağına bekar kalırım daha iyi diyorumAynı yaştayız galiba. Ben de evleneli iki yıl oluyor. Aynı sözleri duymadığım kimse kalmadı herhalde. En çok da ablalarim. Sanki evlen diyince evleniyor. Kiminle evleneyim onu diyen yok. Ben istemiyorum, özgürlüğümü kimse için bırakamam deyip geçiyordum. Bunların bi de güya dua eden versiyonları var. Allah sana da tez zamanda koca nasip etsin. Hayır evlenenler ne Hayır görmüş de herkese evlen diyorlar onu da bilmiyorum. Valla evlenince başım göğe ermedi. Allaha Şükür çok iyi bir eşim var ama hâlâ arada eski hayatımı özlüyorum.
Ben de umut dolu yazını çok beğendim ve gerçekten hayata bakış çok önemliTesekkürler
Ben bile okuyup okuyup cosuyorum
Hayatimin en zor dönemlerini yasiyorum ve su yazdigima bak. Üc gündür agliyorum bir de ben. Umutlu olmak güzel birsey ya.
Hersey gececek biliyorum
Valla iş hayatında benzerini yaşıyorumİnsanlar her koşulda ve şartta, iki eli kanda bile olsa, bir ayağı çukurda bile olsa konuşacak.
Ben 24 yaşında evlendim. Abim bana duvarlara tırmanıyor dedi. İleriki yaşlarda evlenseydim evde kalmış diyecekti.
Onun demesi evet canımı sıktı ama ağzının payını verdim. Sen de konuşanları sallama bile, evlensen ay hormonları tavan der. Evlenmesen başka bir şey.
Boş insanları takıp kendine kıyma, gerçekten senden değerli değil kimse.
Bazıları değil direkt adımı alıntılasaydınız daha şık olurdu. Bu forumda kocişş diyecek son kişiyim sanırım.Ha bu arada, bekarlığımı ölene kadar sürdürme niyetindeyim eğer karşıma ciddddden çok seveceğim ve çarpıldığım birisi çıkmazsa. Hayatımdan fevkalade memnunum. Hatta ikinci bahar yaşıyorum bazı hususlarda.
Yine bazı arkadaşlar "yaşlanınca napıcasss kociş lazım" muhabbeti yapmış da. Ona eklemem vardı.
Evimin birkaç üst sokağında huzur evi var. Heeeeepsi 3-5 çocuklu insan dolu. Aralarında bir tane bekar yok.
Yani kocişlere ve doğmamış çocuklarınıza hiç güvenmeyin, yaya kalırsınız.
İlerde huzurevlerine bekarlar çoğalacak bu gidişle tabii ammmaa
Biz dipdiriyken siz çökmüş olabilirsiniz aman dikkatHayatta hiçbir şey kendinizden önemli değil.
Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?