Yaşadıklarım

Sana bir şey diyeyim mi ben kolay kolay içlenen biri değilimdir.
Ama sana yazdıgı şeyi okuyunca direkt senin yazdıgın şeye baktım.
Yeminle diyorum, dudagım titredi.
Kan beynime sıçradı.
Çok sakin kaldın ama tebrik ederim.

lavanta çok sakin kaldı o gün, biz delirdik.. mesela şu konuda bile çok sakin.. çünkü ben olsam; üzülme konu sahibi sen mutlaka evleneceksin, çünkü bir gün birileri de senin arkandan "sen duldun değil mi " diyecek derdim ama o dememiş :)

<zjkxcj<kcjhc<c<vc ölme e mi

ben 15 sayfa boyunca insanlar nasıl teselli verebildi onu anlamıyorum
Kk gerçekten algı odaklı bir site, ilk sayfada üç beş eleştiri gelseydi herkes yüklenmişti

office Led_BiR_Vele_DisTiri
Bi baska arkadasima yazilsa ben de delirirdim sanirim sizler gibi : ) Savunmaya gecerdim, agir da konuşurdum ama bana soylenince cok aci bi tebessum edebildim sadece, bi de dedigim gibi ensem vücudum filan yandı şaşkınlıktan.. Yazik dedim cidden bu kadar kotulesebiliyor muyuz insan olarak, kadin olarak?
Demagoji yapmak istemiyorum ama cidden cok aci gunler yasadim, bosanmak cok agir bi travma, hele duygusal biriysen.. Ustune kalkip boyle seyler duymak daha aci.. Sonra da boyle "insanlari incitmeyin" konulari bana cok trajikomik geliyor.. Polemik cikarmak istemiyorum ama tutamadim kendimi, yaziverdim..

Yo yazmalıydın zaten.
Benim bile canım yanmıştı sana yazdığı şeye, konuda da belirtme ihtiyacı duydum samimi gelmiyor diye.

ben 15 sayfa boyunca insanlar nasıl teselli verebildi onu anlamıyorum
Kk gerçekten algı odaklı bir site, ilk sayfada üç beş eleştiri gelseydi herkes yüklenmişti

yazdık aslında, ama arada kaynadı gitti,
bu üye öyle bir tip ki, karşısındakine direk belaltı dalıyor,
evinde böcek olana pasaklısın, boşanmış olana dulsun vs vs dalga geçip tatmin oluyor.
arada da böyle neden evlenemedim konuları açıyor,
neden acaba?
şahsen dünyada böyle biriyle tek kalsam yanlışlıkla rastlaşmamak için antartikaya kaçarım.
canı sıkılınca eğlenmek için insanların yaralarını deşen birini kim, neden sevsin ki zaten?

Yani doğru mu anladım bana evde kaldı dediler diye mi canına kıydın canım benim belliki hassasın da herkes neler duyuyorum neler yaşıyor da ayakta kalmaya çalışıyor şu dünyada bir yer edinmeye çalışıyor sen mi bi fazlalık oldum sandın abin de kendine baksın diğer insanlarda yani olmuyorsa olmuyordur ya da olacaksa olur seni dinlemez

Merhaba usenmeden baktim konulariniza konulariniz hep evlilikle alakali ne guzel memurmussunuz da. Cevre edinin kendinize gidin turlara katilin. Psikologa kesinlikle gidin sizde takinti olmus. Cevrenizde kusura bakmayin cok cahil surekli sizi elestirerek sizde yara yapmislar. Valla esimi cok seviyorum ama evlenmesemde olurdu. Ne guzel hur ozgur keske ailemle durabilsem. Evlilik fikrini de rafa kaldirip zamana bırakın herseyi

yok ben çogunluga anlam veremedim, gerçekten samimi bulup dertlendiler ayrıca bütün gelinler nankördür diye bir genellemeside var, şimdi kendide nankör olmak istiyor insanlarda teselli veriyor.
Neyse daha fazla sinirimi zıplatamayacağım.

Evlilik dert demek bosver hayatini yasa koca kahri cekme vs yazanlara bakiyorum da ya hamile yada esimle tatil, yeni evimize tasiniyoruz şöyle boyle konular acmislar.
Kardesim nazar mi degecek niye evlilik kotu diyosunuz ki. Kotu motu de degil ayrıca gayet mutlu insanlar var. Bekarlarin sanki hepsi mutlu mu?
Konu sahibinin birine yaralarini kanatirim yazdigini gormustum. Boyle birine neyin tesellisini veriyosunuz evliligi yeriyosunuz?
'Eş' demek oyle bos bir sey demek degil. Yuva demek oyle sacma bir sey degil.
Birde evini bocek basan birine pasakli mi demis? La havle
Hadi iyi gunler

Bide gelin adindan konu mu acmis link var mi link
En acilinden psikoterapi oneriyorum. Geline de yazik insallah uzak durur.

herkes kalbinin ekmegini yermis otur dusun niye bu haldeyim diye istersen.

Elanur; ben sende pisman olmus ve degismek istedigin havasini goruyorum. Bi arkadas yazmisya daha once birisine insanlarla dalga gecmesini onermissin. Bu hic hos degil ki. Boyle eglence olur mu?
Senle dalga gecilse mutlu olur musun?
Umarim tedavilerin ise yarar ve baskalarini uzerek mutlu olmaktan vazgecersin. Keske herkes mutlu olsa. Ama inan ici nefret dolu olanlar mutlu olamiyor o yuzden kendine bak pozitif ol iyi bi insan ol elbet evlenmek istiyosan evlenirsin.
Kuzenim de senin durumundaydi 37 yasinda evlendi. Umudunu kesme. Gecmis olsun

Sen o 2. üyelik alıp gelini oynayan değişik değil misin? Millete kin kusan, sürekli laf sokan, canlarını acıtmaya çalışan?

Çok ilginç. Bu karakterle(!) nasıl evlenememişsin bunca zaman?
Hayret!

Nasil gelinli konulari da okudum. Daha doğrusu usenmeyip bu uyenin tum konularına bi goz attim. Gelinin yerine nick acip gelinmis gibi cevap mi vermis :))))))

Cui Bono biliyorum o yazdığım cümle ile canını acıttım senin bile bile yaptım bunu "epey eğlendik güldük sana" tarzında bi cümle kurmuştun bana, ben burda benim ailemin yaşadığı sıkıntıyı derdimi paylaşıyorum sen ve bir kaç kişi daha epey güldük eğlendik diyebiliyorsun. Benim açtığım konulara bişey yazmak zorunda değilsin, benim ve ailemin yaşadığı sıkıntı için epey güldük eylendik diyen senin canını acıtmak için yazdım onu evet ama ben o mesajımda bile sizin kadar vicdansız olmadım, (intaar ettim diyorum sen hiç ölümle burun buruna geldin mi? Dilerim ki gelmezsin)Burda bile bana hak ettin, bana bunları yazmıştın, şu üyeye şunu yazmıştın diyebiliyorsunuz ya insanliginizi sorgulayın bence

Vurun daha ölmedi(!)

Konu sahibini söylediği sözden dolayı eleştirenler, evde kaldi, gelini kıskanıyor vs gibi şeyler söylerken eleştirdikleri şeyi yapmış olmuyorlar tabi.

İki yüzünüzü seveyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…