- 30 Aralık 2009
- 24.059
- 97.396
- 1.123
Sana bir şey diyeyim mi ben kolay kolay içlenen biri değilimdir.O soyledigi sey icin ben sabaha kadar aglamadim ama okudugum an oyle aci bi tebessüm ettim ki.. Vücudumu ates basti, şok oldugum icin.. Bi insanin, hele duygusal bi varlik olan kadinin acitmak ve uste cikmak icin bunu diyebilmesini aklim almadi cunku..
Konuyu evirip cevirip kendi eksenimde dondurmek istemiyorum ama bana da hic samimi gelmiyor şu an bu "actiginiz yarayi bilemezsiniz" cümleleri.. Samimiyetle soylendiyse bile yerini doldurmuyor bende..
Sana bir şey diyeyim mi ben kolay kolay içlenen biri değilimdir.
Ama sana yazdıgı şeyi okuyunca direkt senin yazdıgın şeye baktım.
Yeminle diyorum, dudagım titredi.
Kan beynime sıçradı.
Çok sakin kaldın ama tebrik ederim.
<zjkxcj<kcjhc<c<vc ölme e milavanta çok sakin kaldı o gün, biz delirdik.. mesela şu konuda bile çok sakin.. çünkü ben olsam; üzülme konu sahibi sen mutlaka evleneceksin, çünkü bir gün birileri de senin arkandan "sen duldun değil mi" diyecek derdim ama o dememiş :)
lavanta çok sakin kaldı o gün, biz delirdik.. mesela şu konuda bile çok sakin.. çünkü ben olsam; üzülme konu sahibi sen mutlaka evleneceksin, çünkü bir gün birileri de senin arkandan "sen duldun değil mi" diyecek derdim ama o dememiş :)
Sana bir şey diyeyim mi ben kolay kolay içlenen biri değilimdir.
Ama sana yazdıgı şeyi okuyunca direkt senin yazdıgın şeye baktım.
Yeminle diyorum, dudagım titredi.
Kan beynime sıçradı.
Çok sakin kaldın ama tebrik ederim.
Yo yazmalıydın zaten.office Led_BiR_Vele_DisTiri
Bi baska arkadasima yazilsa ben de delirirdim sanirim sizler gibi : ) Savunmaya gecerdim, agir da konuşurdum ama bana soylenince cok aci bi tebessum edebildim sadece, bi de dedigim gibi ensem vücudum filan yandı şaşkınlıktan.. Yazik dedim cidden bu kadar kotulesebiliyor muyuz insan olarak, kadin olarak?
Demagoji yapmak istemiyorum ama cidden cok aci gunler yasadim, bosanmak cok agir bi travma, hele duygusal biriysen.. Ustune kalkip boyle seyler duymak daha aci.. Sonra da boyle "insanlari incitmeyin" konulari bana cok trajikomik geliyor.. Polemik cikarmak istemiyorum ama tutamadim kendimi, yaziverdim..
ben 15 sayfa boyunca insanlar nasıl teselli verebildi onu anlamıyorum
Kk gerçekten algı odaklı bir site, ilk sayfada üç beş eleştiri gelseydi herkes yüklenmişti
Merhaba usenmeden baktim konulariniza konulariniz hep evlilikle alakali ne guzel memurmussunuz da. Cevre edinin kendinize gidin turlara katilin. Psikologa kesinlikle gidin sizde takinti olmus. Cevrenizde kusura bakmayin cok cahil surekli sizi elestirerek sizde yara yapmislar. Valla esimi cok seviyorum ama evlenmesemde olurdu. Ne guzel hur ozgur keske ailemle durabilsem. Evlilik fikrini de rafa kaldirip zamana bırakın herseyibilmem ne kadarını anlatabilirim yaşadıklarımın, bilmem beni anlar mısınız, duygularımı hissedebilir misiniz?
evlen evlen evlen diye başımın etini yiyen bi aile düşünün, bende istedim evlenmeyi evet ama olmadı... yaaaa çevremdekiler evde kalmış, kaç yaşına geldi, saçları beyazladı, o artık evlenemez, yazıkkkkkk.... bir kaç yıldır bu sözleri duyuyorum yüzüme söylüyorlar bunları düşünün bu lafları her duyduğumda oturdum ağladım, elimde değil dayanamıyorum artık... Burda bir konu açmıştım abimle ilgili benle alakası olmayan bi konu orda bile bana yüklendi herkes ''kendi evlenemedi diye gelini kıskanıyor, koca meraklısı, evde kalmış....'' birsürü şey yazıldı bana, evet umrumda olmamalı aslında hiç tanımadığım,görmediğim insanların bana yazdığı şeyller ama öyle olmadı işte o kadar ağladım ki o gün sinirlerim boşaldı hakim olamadım kendime saatlerce ağladım gözlerim şişene kadar....
E son 3 hafta önce arkadaşım biriyle tanıştırdı beni kuzeninin arkadaşıymış, bi ümit belki olumlu geçer belki bu kişi yıllarca beklediğim kişi diyerek gittim yanına arkadaşımla beraber, çocuk benden küçüktü belli, yarım saat kadar oturduk tam anlamıyla sohbet ettik bile diyemem sıkıcı geçti görüşmemiz daha çok arkadaşım sohbet konusu açtı ,sonra tokalaşıp ayrıldık, eve geldim ama hissediyorum olmadığını. arkadaşım aradı çocugun şimdi evliliği düşünmediğini falan söyledi, bişey demedim diyemedim ne diyebilirim ki... üzüldüm ama olmayacağını bildiğim halde üzüldüm... ertesi gün abim ben annem ve kıkardeşim yemek yiyoruz masada, annem abimin düğününden sonra kızkardeşimi de istemeye geleceklerini söyledi (sevgilisi var biliyorum ama isteme tarihi falan belirlendiğini bilmiyorum tabi) biraz bu konu konuşuldu, abim bana ''elanur evde kaldı artık'' dedi ne hissettiğimi anlatamam size içim yandı resmen abim yaaa abim bile bana evde kaldı dedi, hiçbişey demedim hiççç, gözlerim bile dolmadı ama içim yandı bu sözle... o akşam uyuyamadım sabaha kadar düşündüm sadece yatağın içinde boş boş oturdum, sonra bu sözleri ömrümün sonuna kadar duymaya dayanabilir miyim? onu düşündüm dayanamam .... ilaç içerek intaar ettim ama annem sabah namazına kalktığında bulmuş beni, midem yıkandı, sonra bir kez daha denedim olmadı... şimdi psikolojik tedavi görüyorum (adımın bi deli'ye çıkmadığı kalmıştı o'da oldu), annem garibanım başımda bekliyor beni bir daha yapar mıyım diye... bir daha yapar mıyım? yapamam heralde ama korkuyorum kendimden, yapabileceklerimden....
Niye anlattım bunları, bana acıyasınız diye değil evlenememiş yada evlenmemiş birine bi söz söylerken daha dikkat edin diye çünkü onda açtığı yarayı hiçbiriniz bilemezsiniz...
yazdık aslında, ama arada kaynadı gitti,
bu üye öyle bir tip ki, karşısındakine direk belaltı dalıyor,
evinde böcek olana pasaklısın, boşanmış olana dulsun vs vs dalga geçip tatmin oluyor.
arada da böyle neden evlenemedim konuları açıyor,
neden acaba?
şahsen dünyada böyle biriyle tek kalsam yanlışlıkla rastlaşmamak için antartikaya kaçarım.
canı sıkılınca eğlenmek için insanların yaralarını deşen birini kim, neden sevsin ki zaten?
Sen o 2. üyelik alıp gelini oynayan değişik değil misin? Millete kin kusan, sürekli laf sokan, canlarını acıtmaya çalışan?
Çok ilginç. Bu karakterle(!) nasıl evlenememişsin bunca zaman?
Hayret!
yaaaa çevremdekiler evde kalmış, kaç yaşına geldi, saçları beyazladı, o artık evlenemez, yazıkkkkkk....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?