Yaşadıklarım

Şurda konulara bi bakın lütfen ne gibi dertler var o çok konuşan ağızlar nedense koca zulmünde hep sus pus oluyor geri dön bile diyemiyolar !! Şu dünyada zulmü hakeden laf işitmeyi hakeden bir tek kadınlar değil size öyle yok evde kaldın falan diyen her kim olursa olsun bence özgürlüğün en önemli şey olduğunu vurgulayın.. Mutlu olun gerçekten şükredin nasıl kötü evlilik deneyimi yasayanlar var ayrıca benim dayım 40 yasında oda evlenmedi hatta görüşmelerinin yüzde çoğunluğu olumsuz geçer ama nolmuş yani bence çok çok iyi bir hayatı var

Kardes evlenince ne oluyor. Buradaki konulara baksanıza. Bişey diyim çevreniz ilginçmiş hele abinize ayıp yani. Yerinizde olsam kurslara katılırdım. Ne güzel şeyler yapıyorlar. Eş ve cocuk olmadan da hayatta güzellikler var. Ayrıca evlenmenin yası yok. Bi gün insallah kıymet bilen biri çıkar karsınıza

Boşbogaz gerzek cok insan var etrafta evlenirsin hani cocuk derler simdi ben mesela bu evredeyim 1 tane cocuk yapsam 2.nerde derler derler de derler yani takma..evlendim mutlu muyum evet ama başım da göğe ermedi yani babamin evinde de gayet muytluydum evlenmesem de olurmus yani simdiye kadar.. zaten evlilik sart degil hatta evlenirsen cocuk bile sart degil aslinda da millete laf anlatamiyosun he de gec..mutlulugu sadece evlilikle bagdastirmak cahil kafalarin işi hayatta tek basarıları kociş sahibi olmak ve cocuk dogurmak ya şu an onlardan olmayalim

Asıl evlenenler evde kaliyo, bekarlar gezip tozuyo canim. Tam tersi abinin esi eminim birakmiyodur tek basina disari cikip gezip tozmasina” asil sen evde kalmissin abi, ben kafama gire gezip tozuyorumbevde kalmadim”

siz evliliği çok büyük birşey zannediyorsunuz
canınıza kıymayı düşünecek kadar
şu bdv yi daha sık okuyun
okuyun ki uğruna canınızı yaktığınız evliliğin
nasıl can alıcı hale gelebileceğini görebilesiniz

bence sen annenlerin biri ile tanıştırmasını bekleme. etrafta da çevren yoksa sosyal medyadan birilerini buk ayıp değil günah değil madem bu kdr evlenmek istiyosun sınırlarını zorla. şimdi herkes evlenmesen de olur fln yazacak haklılar ama sen evlenmek istiyorsun. istediğini de sonuna kadar kovala al. tabi herhangi biriyle değil iyi tanıyıp sevdiğin güvendğin biri ile.

Peki senin açtığın yaralar ne olacak ?
Kusura bakma ama samimiyetine hiç inanamadım
En son vurduğun bel altı neyin can yanması, neyin yarasıydı ?
Evini böcek basmış kadına, pissin, pasaklısın diye dalga geçerken neyin yarasıydı ?
Herkes kalbinin ekmeğini yer
Kim ne ekerse onu biçer
Bu konuyu bile pişmanlığından filan değil
Açacağın konulara gelecek tepkileri önlemek adına ön hazırlık olarak açtığını düşünüyorum
İnsanlara kin tutmak yerine, kalbini arındırmayı dene
Belki o zaman gerçekten istediklerin gelir önüne.

tamam evlenmek isteyip evlenemediğiniz için üzülebilirsiniz ama bunun için intihara kalkışmak nedir? üstelik heralde daha 33 yaşındasınız. biraz abartı olmamış mı?

ayrıca profilinizde müfettiş yazıyor. yani maddi imkanınız da vardır. gezin tozun yahu evde koca bulmayı beklemeyin yani.

kesinlikle insanları mutlu edemezsin zaten onların mutlu olması için neden uğraşasın arkadaşlarda demiş şuan evlenmediğin için evlenemedi derler hadi derler evlenirsin hemen çocuk isterler yapmayınca çocuğu olmuyor bunun, çocuğun olur bu sefer 2. için kolları sıvarlar hadi hadi2. neden yapmıon, kiracıysan neden kiradasın ev almıyorsun yoksa destek çıkmıyorlarmı paran mı yok hiç bla bla bla

Kendinize deger verin ki cevrenizde size deger versin

Elanur, seni ve hissettiklerini çok iyi anlayabiliyorum...
Ama sen de her zaman şunu aklına getirmeye çalış ; şu sanal ortamda dahi, kaç tane kadın evlendiğim güne lanet olsun diyecek kıvama gelmiş , hem de bir iki ay içerisinde, ne dertlerini okuyoruz..
bizlerin olayın dışından baktığımızda , hayırsızlık olarak gördüğü bir şeyde muhakkak bir hayır vardır .
Hayırlısını dileyip, karşına çıkan fırsatları iyi değerlendirmek dışında , senin yapacak birşey Yok bu konuda .
Yakın çevremde birisi var , adam doktor evleri arabaları herşeyi de var, asla kötü birisi de değil ama evlenemiyor bir türlü , yaşı da ellilere geldi .
Kader kısmet, gerçekten bazı şeyler biz insan oğlunun elinde değil işte ..
Canı gönülden İnanıyorum ki ; senin diğer yarın henüz karşına çıkmadı, en kısa zamanda güzel haberlerini alacağımıza inanıyorum inşallah. :)
Lütfen Üzme kendini ...

Önceki konularındaki adaylardan biri olsaydı daha mı iyi durumda olacaktın?
Hem bir sürü isteyenin olmuş demek ki evlenmemek senin tercihin.

Sizin bu hayatta evlilikten başka düşüneceğiniz bişeyiniz yok mu ? İş falan mesela ? Evlenmeyen ölsün demişsiniz resmen.. yardım almaya devam edin,durumunuz gerçekten ciddi..

Demeyim demeyim diyorum ama tutamiyorum cidden.. Bosanmis biriyle "sen duldun degil mi " diye dalga gecip, "yaralarini kanatirim senin" diye tehditler savuran birinin "evlenmemis kisilere soz soylerken cok dikkat edin, actiginiz yarayi bilemezsiniz" demesi inan samimi gelmiyor.. Bosanmak da en az senin bahsettigin travmalarin kadar ağır, empati kurar misin bilmem ama..
Yasadiklarin zor olabilir, ki ben asla ve asla evlenmemis birini incitecek biri degilim, zaten herkes evlenecek diye bi zorunluluk yok, kimseyi incitmek istemem ama senin kisiligin, zihniyetin ve psikolojin evlilik mevzusu haricinde de sıkıntılı bence.. Intihar cozum degil.. Psikolojik destek alman şart.. Bunu gercekten iyiliğin icin soyluyorum.. Boyle bi cozum bulamazsin..

O soyledigi sey icin ben sabaha kadar aglamadim ama okudugum an oyle aci bi tebessüm ettim ki.. Vücudumu ates basti, şok oldugum icin.. Bi insanin, hele duygusal bi varlik olan kadinin acitmak ve uste cikmak icin bunu diyebilmesini aklim almadi cunku..
Konuyu evirip cevirip kendi eksenimde dondurmek istemiyorum ama bana da hic samimi gelmiyor şu an bu "actiginiz yarayi bilemezsiniz" cümleleri.. Samimiyetle soylendiyse bile yerini doldurmuyor bende..

Nickini vermek istememiştim konu da ama yazmışsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…