Yaşadıklarım

Ispat eder misin derdini anlattigin konuda "epey eglendik" diye alay ettigimi? Yalan söylüyorsun şu an, her seyin kayitli oldugu bi sitede ustelik, hic cekinmeden..
Sahte uyelik alip gelininizin agzindan sacma sapan bi konu actin ve ifşa edildin, rezil oldun, banlandin, geri döndüğünde "epey eglendik" dedim o rezilligi kastederek, bana "dul" dedigin konuda yaziyor zaten, söylediklerimi inkar da etmem, kivirmam da, rahat ol.. Intihar mevzuna da hic girmedim.. Iftira atmak hobin galiba? Cekinmeden yalan soyleyebilen insandan her seyi beklerim, iftira da, carpitma da, uydurma da..
"Siz de benim acilarimla dalga gectiniz" diye uydurup yaptığın cirkinliklere bahane bulma bence.. Asil azmaz, bal kokmaz derler, bilmem hic duydun mu?
O kadar kin dolmussun, o kadar tetiktesin ki, insanlarin hareketlerine anlamlar yukluyosun, niyet okuyup saldiriyosun..
Kendine ediyorsun..
Demagojiyi de birak.. Insanlarin acilarina topla tufekle saldiran birinin acisi kimseye samimi gelmiyor.. Yine de asla ve asla senin yarani kanatmayacagim, vicdan izin vermez..

Son düzenleme:
Sen duldun degil mi demenin neresinde vicdan var ?
Sen gelinle alakalı konular açıp deşifre olunca millette iyi eglendik dedi.
Haksızlar mıydı ?
Yok kulagımda küpe olmasın mı minvalli gelin adına açtıgın konunun neresi eglenmelik degildi ?
Sen bile gelininle eglendin be burada adına üyelik alarak.
Kimse sana haketmişsin demedi ki, samimiyetine inanmıyoruz dedik hepsi bu, inanmak zorunda degil kimse kimseye ama iftira atma bari :)
Yani senin için çokta muhim olmaması gerek.

Ben hiç kendisine evde kaldı demedim.
Diyenlerin hesabını da verecek degilim.
Kendi yüzünüzü sevin kafi.

Bende onu merak ettim sordum. Sanirim konu sahibi gelinin adina konu acmis. Baktim ama bulamadim. Konu sahibi insallah iyilesirsin gercekten de uzuldum sana cunku cok fazla takinti yapmissin evlilik bir statu degil once bunun farkinda ol. Benim konularimi okuyabilirsin belki evlilige cok ozenmezsin ki görücü usulu falan degil baya baya severek evlendik.

Konu sahibinin konularinda millet "evde kaldin, evlenemedin hihihi" diye saldirmadi, alay etmedi kendisiyle.. Aksine konu sahibi dert bolumunde acilan konularda surekli insanlari delirtti, kalkip hakaret etti, acisina bicagi soktu ve ondan sonra da bu sozleri duymaya basladi.. Istedigini soyleyen istemedigini işitir.. Kaldiramayacaksa baskalarina yapmayacak..
Ki sahsim adina konu sahibine hakaret filan etmedim, yas ve evlilik ile alakali konular actiginda teselli vermeye calistim..
Niyetim sizle tartismak degil.. Sanirim siz konu sahibi kiskirtildi, ondan sacmaladi diye dusundunuz ama mesele tam tersi, belirtmek istedim..

Ben hiç kendisine evde kaldı demedim.
Diyenlerin hesabını da verecek degilim.
Kendi yüzünüzü sevin kafi.

ya bırak allah aşkına doktor ya, ortaya laf atayım nasılsa denk gelir diye sallıyorlar.. komik olan ben gelin konusunda şu vicdansız insana destek verdim, hatta fake açtığı konuya bile destek verip gelini gömdüm bırak oh olsun demeyi..

tüm ömrünü senin önüne bir kilo armut gibi poşetiyle bırakılan hayatınıza psikolojinize napacağı belli olmayan sırf işi var.tipi insana benziyor.fiziksel organları yerinde diye yamanman daha mı iyi. millete ne. nasip ne zamansa o zaman evlenilir ona bakarsan bende 25-26 gibi bekledim çok öyle bakakaldım sadece.milletin tek bildiği beni daha çok ezmek isteyip aşağılamaktı.kendi ailemin bile.işin sadece evlenmek ile kalacağını mı zannediyorsun bir de bunun torun kısmı var.inşallah nasibiniz uzaktan olurda alır götürür sizi.ailenizde mum yakıp arar.vicdanları ile baş başa kalırlar.

Konunun ismini soyleyinde bizde okuyalim lutfen. merak ettik :O

Hic kimse birbirinden masum degil bakiyorum da milletin actigi konuyla dalga gecenler yazisiyla dalga gecenler o tarz kisileri asagilayip birde su vardi diyip eskiden acilan link i ifsa edip dalga gecip cok eglenenler gelip burada hesap soruyor. Ilginc gercekten:)) masum degiliz. Hic birimiz. Diye bir sarki vardi.

Evlilige ramak kala döndüm ve mutluyum. Kaynana derdi ayri bir dert mis :)
Yalniz da yasadim bir sure...temizliktir yemektir püff cok zor. Anne baba kapisi ve bekar olmak gibisi yok canim. Geziyorum tozuyorum yemek derdi yok. Keyfim yerinde.
Bu zamanin kiymetini bil. Ha cok evlenmek istiyorsan evlenmek icin evlen ozaman..erkek dolu..yani nasil evlenilmiyor anlamiyorum. Birdaha red etme kimseyi ve olacak diye bak. Olumlu dusun. Hayirlisi olsun hakkinda

Aaa sen o gelin ağzından yazılmış çılgın konuyu yazan hanım mısın?

Mesleğin var, kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun ve sağlıklısın. Daha ne istiyorsun anlamadım. Evlilik gerekli mi bu kadar?

Eleştirilerden bu kadar etkilenmemelisin. İnsanlar sürekli eleştirecek bir şey bulur. Bence tedavi görmen senin için yararlı olur. Hatta kesinlikle tedavi görmelisin. Abinin evliliğiyle ilgili konuya cevap yazıp yazmadığımı hatırlamıyorum ama konuyu okuyunca senin sorunların olduğunu düşünmüştüm. Hele o ikinci üyelik...

Ayrıca insanlara dul diye isim takıyorsan onlar da sana evde kalmış diyebilir. Kırılıyorsan kırma. Hem dilim sivri olsun zehir saçayım hem de kimse beni kırmasın ben çok hassasım. Bize konuştuklarımıza dikkat etmemizi söylemeden önce kendine bakman gerekiyor.

Tavsiyem çevrendeki insanlardan uzaklaşman yönünde. Ayrı eve çıkabilirsin. Kendi ayakların üstünde durup hayatı yaşayabilirsin.

office 'e bana veya başkasına sataşmak icin firsat kollama artik beyrul : ) bu konuyla ve konu sahibiyle ilgili bilgin olmadigi ortada.. Carpitma yapmak zorunda degilsin her konuda, ozellikle bizim olduğumuz her konuda..

Ben satasmiyorum. Baslik dikkatimi cekti bakayim dedim orada da sen yine hemen yazdin bana o laf sana degildi. Aslinda. Ben senin profiline veya o alintiladigin arkadasin profiline bakmamistimki:) benim derdim bir konu vardi oraada bnm uzerime bir grup gelip beni cok yipratip dalga gecmisti. Onlaraydi lafim haa buradada sen dikkatimi cektin. Orada hataliydin biraz.

Konu cok baska yere gidiyor yine, bi de o cirkinlige bi ters cevap bile vermedigim halde carpitma ve uydurmalarla ben de suclu olacagim az sonra.. Baska hic bi sey demiyorum artik bu konuda.. Allah biliyor, burda da goren goruyor..
Sevgiler..
Hakikaten o konuda sen neden uzerine alindin? Anahtarimi komsuya emanet ettim diye bir uye konu acmis orada ben konu sahibinin eksik biseyler soyledigini ve bu konuya inanmadigimi yazdim. oradan beni surekli alintilayip yoksa sende konu sahibinn komsusumusun falan diyen uyeler konu bitimine yakin benimle hemfikir olup konu sahibini elestrdiler. Ama ozamana kadar benimle cok ugrastilar. Olay buydu. Diger konudada sen yine alintilayip durdugun icin beni buradada lafim sanaydi.

Kimseye bişey ispatlamak zorunda değilim elbette, ama eski konularıma yapılan yorumlara bakabilirler. Gelini bariz kıskanıyor, koca meraklısı, ben evlenip mutlu olamadım siz de olmayın diyor resmen, tarzında çok mesaj atıldı bana, kimse beni savunmadı. sana dul dedim evet yine söylüyorum o mesajına karşılık yazdım ben bunu canını acıtmak için yazdım senle dalga geçmek için değildi yemin ederim, ama ne o mesajımda ne de diğer mesajlarımda sizler kadar vicdansız olmadım ben.. dalga geçtim bir çok kişiyle evet tıpkı bana yapılan gibi, ama o mesajı yazdığımda ben sana bisey demedim sen bana sataştın yine de sana hakkını helal et dedim. Her neyse ben yaşadıklarımı paylaştım burda, rica ediyorum senden bir daha yorum yapma bana,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…