Ispat eder misin derdini anlattigin konuda "epey eglendik" diye alay ettigimi? Yalan söylüyorsun şu an, her seyin kayitli oldugu bi sitede ustelik, hic cekinmeden..Cui Bono biliyorum o yazdığım cümle ile canını acıttım senin bile bile yaptım bunu "epey eğlendik güldük sana" tarzında bi cümle kurmuştun bana, ben burda benim ailemin yaşadığı sıkıntıyı derdimi paylaşıyorum sen ve bir kaç kişi daha epey güldük eğlendik diyebiliyorsun. Benim açtığım konulara bişey yazmak zorunda değilsin, benim ve ailemin yaşadığı sıkıntı için epey güldük eylendik diyen senin canını acıtmak için yazdım onu evet ama ben o mesajımda bile sizin kadar vicdansız olmadım, (intaar ettim diyorum sen hiç ölümle burun buruna geldin mi? Dilerim ki gelmezsin)Burda bile bana hak ettin, bana bunları yazmıştın, şu üyeye şunu yazmıştın diyebiliyorsunuz ya insanliginizi sorgulayın bence
Nasil gelinli konulari da okudum. Daha doğrusu usenmeyip bu uyenin tum konularına bi goz attim. Gelinin yerine nick acip gelinmis gibi cevap mi vermis :))))))
Sen duldun degil mi demenin neresinde vicdan var ?Cui Bono biliyorum o yazdığım cümle ile canını acıttım senin bile bile yaptım bunu "epey eğlendik güldük sana" tarzında bi cümle kurmuştun bana, ben burda benim ailemin yaşadığı sıkıntıyı derdimi paylaşıyorum sen ve bir kaç kişi daha epey güldük eğlendik diyebiliyorsun. Benim açtığım konulara bişey yazmak zorunda değilsin, benim ve ailemin yaşadığı sıkıntı için epey güldük eylendik diyen senin canını acıtmak için yazdım onu evet ama ben o mesajımda bile sizin kadar vicdansız olmadım, (intaar ettim diyorum sen hiç ölümle burun buruna geldin mi? Dilerim ki gelmezsin)Burda bile bana hak ettin, bana bunları yazmıştın, şu üyeye şunu yazmıştın diyebiliyorsunuz ya insanliginizi sorgulayın bence
Ben hiç kendisine evde kaldı demedim.Vurun daha ölmedi(!)
Konu sahibini söylediği sözden dolayı eleştirenler, evde kaldi, gelini kıskanıyor vs gibi şeyler söylerken eleştirdikleri şeyi yapmış olmuyorlar tabi.
İki yüzünüzü seveyim.
Bende onu merak ettim sordum. Sanirim konu sahibi gelinin adina konu acmis. Baktim ama bulamadim. Konu sahibi insallah iyilesirsin gercekten de uzuldum sana cunku cok fazla takinti yapmissin evlilik bir statu degil once bunun farkinda ol. Benim konularimi okuyabilirsin belki evlilige cok ozenmezsin ki görücü usulu falan degil baya baya severek evlendik.hani nerde?
Konu sahibinin konularinda millet "evde kaldin, evlenemedin hihihi" diye saldirmadi, alay etmedi kendisiyle.. Aksine konu sahibi dert bolumunde acilan konularda surekli insanlari delirtti, kalkip hakaret etti, acisina bicagi soktu ve ondan sonra da bu sozleri duymaya basladi.. Istedigini soyleyen istemedigini işitir.. Kaldiramayacaksa baskalarina yapmayacak..Vurun daha ölmedi(!)
Konu sahibini söylediği sözden dolayı eleştirenler, evde kaldi, gelini kıskanıyor vs gibi şeyler söylerken eleştirdikleri şeyi yapmış olmuyorlar tabi.
İki yüzünüzü seveyim.
Ben hiç kendisine evde kaldı demedim.
Diyenlerin hesabını da verecek degilim.
Kendi yüzünüzü sevin kafi.
ya bırak allah aşkına doktor ya, ortaya laf atayım nasılsa denk gelir diye sallıyorlar.. komik olan ben gelin konusunda şu vicdansız insana destek verdim, hatta fake açtığı konuya bile destek verip gelini gömdüm bırak oh olsun demeyi..
Hic kimse birbirinden masum degil bakiyorum da milletin actigi konuyla dalga gecenler yazisiyla dalga gecenler o tarz kisileri asagilayip birde su vardi diyip eskiden acilan link i ifsa edip dalga gecip cok eglenenler gelip burada hesap soruyor. Ilginc gercekten:)) masum degiliz. Hic birimiz. Diye bir sarki vardi.
Ben satasmiyorum. Baslik dikkatimi cekti bakayim dedim orada da sen yine hemen yazdin bana o laf sana degildi. Aslinda. Ben senin profiline veya o alintiladigin arkadasin profiline bakmamistimki:) benim derdim bir konu vardi oraada bnm uzerime bir grup gelip beni cok yipratip dalga gecmisti. Onlaraydi lafim haa buradada sen dikkatimi cektin. Orada hataliydin biraz.
link verir misiniz?Noktası virgülüne katılıyorum.
Hakikaten o konuda sen neden uzerine alindin? Anahtarimi komsuya emanet ettim diye bir uye konu acmis orada ben konu sahibinin eksik biseyler soyledigini ve bu konuya inanmadigimi yazdim. oradan beni surekli alintilayip yoksa sende konu sahibinn komsusumusun falan diyen uyeler konu bitimine yakin benimle hemfikir olup konu sahibini elestrdiler. Ama ozamana kadar benimle cok ugrastilar. Olay buydu. Diger konudada sen yine alintilayip durdugun icin beni buradada lafim sanaydi.Konu cok baska yere gidiyor yine, bi de o cirkinlige bi ters cevap bile vermedigim halde carpitma ve uydurmalarla ben de suclu olacagim az sonra.. Baska hic bi sey demiyorum artik bu konuda.. Allah biliyor, burda da goren goruyor..
Sevgiler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?