Yaşadıklarıma utanıyorum :((

doktor değilim ama ...ben bunu bir rahatsızlık olarak görüyorum..her şeyden önce bir piskoloğa git...bu gidişle evlensen dahi önüne her gelene aşık olursun....aşk denilirse tabiii....geçmiş olsun...

Ulkemizde asker yolu bekleyen nice insanlar var o zaman onlarda duygusal bosluga dussun.Eski insanlar tam 4 yil askerlik yolu gozlemistir hemde cocuklariyla birlikte onlar sabirli insanlarmis demekki.

Kusura bakma ama duygusal boşluk senin bahanen.Benimde sevgilim yanımda değil ama ben neden boşluğa düşmüyorumda onu bekliyorum.Bence 6 yıllık sevgilinden ayrıl belli ki sende onu o kadar sevmiyormuşsun ki bu yollara başvurmuşsun.O aşkınada dönme derim ben çünkü adamın sana güvenebilceğini ben hiç sanmıyorum......Kaldı ki sevgilisi olan bir kızla berbaber olan bi adamda güvenilmez.....

Son düzenleme:
şaka gibi aynı anda iki kişiyi sevecek kafa yapan ilaç ne canım mesaj atsana belki benim bir kişiyi sevmemede sebep olabilir :)

Ben bir tane sevecek adam bulamıyorum sen iki tane bulmuşsun maşallah

Sevgiline yazık bunu ona yapmamalısın İkisiyle de gelecekte ne olacağı , nasıl bir hayat yaşayacağın belli olmaz, o yüzden sorunlu bir tip değilse yüreğini dinle aşık olduğun insana git derim ben.Sevgilinle ayrılman zor olacak alışkanlıklar var bir kere ama bir seçim yapmak zorundasın bu yaptığın doğru değil yazık günah çocuğa.
Amaaa bir de şöyle bir şey var.Sevgilisi olan bir kız kendisine geldiğinde kabul eden erkekten de ne kadar hayır beklenir. Ben erkek olsam mert bir insan olup senin sevgilin var kızım deyip rest çekerdim. Aşık bile olsam

Son düzenleme:

İlahi zuzska ,

Tabiki sevgilini terk edip Aklını başından alan yeni aşkına gideceksin ?

Çünki hiç kimse aldatılmayı hak etmez.....

Son düzenleme:
İnsan üstü bir çaba ister kadesam her bünye kaldıramaz

insanız başımıza herşey gelebilir..gönül ferman dinlemez demişler ama eğer başka birine aşık olduysan diğerinden hemen ayrılırsın..bu kadar basit..

ama hem onu seviyorum hem öbürüne aşığım gibi birşey nasıl olur ki? anlamaya çalışıyorum ama aklım karıştı.ikisini birden seviyor yani öyle mi,aynı anda mı?

hiç 6 senelil sevgilimi seviyorum falan deme. geç onları bacım geçççç. insan birini severken bi el tokalaşmasıyla aşıkmı olur. hadi değilim oldun demekki sevgilinide sevmiyorsun. inşallah ikisi seni bırakırda dımdızlak kaldığında aklın başına gelir. hey allahım ya şaka gibi.....

İnanin suan bende sizin yerinizde olsaydim benzer yorumlari yapardim yaptigim ahlaksizliktan utaniyorum herhangi tensel bi yakinlasma olmadi ama aklimda da olsa bu iliski bildigin aldatma yani terbiyesizlik yaptim asik oldugum adamla gorusmuyoruz sadece aklimdan cikarmam lazi onuda yapamiyorum her aksam onu dusunmemek icin eve girer girmez uyuyorum yada kalabalik
Ortamlarda bulunuyorum yanliz kalmamaya calisiyorum sizden gelen yorumlarla toparlanicam
Biliyorum simdiden cok tesekkurler kizlar

Arkadaşım vakti olduğun da anna karenina filmini izlemeni tavsiye ederim bazı şeyleri daha iyi anlamanı sağlayacak bir film.

Herkes kızmış sana... Ben aşk bittiyse bitmiştir, evli de değilsiniz, bunları yaşamanız olası, flört bunlar için, bu tarz vazgeçişler için var zaten diyenlerdenim... Bir çoğumuzun ilişkileri de öyle ya da böyle bitti; her hikaye evlilikle bitecek diye bir kaide yok.

Ama bir yandan da oldukça garantici gördüm sizi, yani birinden ayrılmadan öbürüne açılmalar filan... yani aşksa aşk bunları kaldırmaz, mantıksa zaten mantıklı bir ilişkinin içindeymişsiniz...

Bu arada başka birisine bunları hissedebilmeniz, bunları düşünmeniz, 6 senelik ilişkinizin artık bitmesi gerektiği (hatta sizin için epey bir süredir zaten bitmiş olduğu) anlamına gelebilir; yani ben olsam öyle okurdum... Yani ortada verilecek bir karar olmazdı...

Ama diğer adamla garanti yok elbette... aşksa aşkın garantiyle işi olmaz...

madem yaptığının ahlkasızlık olduğunun farkındasın ikisinide aklındançıkarmılısın demekki senın için ıkısıde bıtene etmemişki ikiside var hayatında bırınden ayrılsan bıle diğeriyle mutlu olamıycaksın çünkü ikisinede sadakatsızlık ettın

Gönül işi bu isteyerek olmuyor ki. Kendine kızma sadece bir seçim yap ve vicdanen rahat olacağın bir seçim olsun bu

Son düzenleme:
erkek arkadaşın askerdeyken duygusal boşluğuna denk geldı öyle mıııı
kıyamam.

Yorumuma kızan olabılır ama umrumda bıle değıl
senın gıbı Kadınlar aldatılmayı hak edıyor
Umarım sende bu acıyı yaşarsın bır gün

aynı anda hem birini sevip hem diğerine nasıl aşık olunabiliyor?

Kadesam...
Sen çözemediysen biz hiç çözemeyiz bu durumu...

Acaba konu sahibinin iki ideal erkek tarafından aşık olunmak egosunu mu okşuyor. Kendini mi şımartıyor?

Ama hem utanıyorum, vicdanım rahat değil demiş ve hem bu durumu 1 yıldır yaşıyor...

Psikoloji de yeri varmıdır bu durumların?

vallahi abarttın :26:
burdakiler seni çiğ çiğ yiycek şimdi
bile bile oynuyosun bence..

Ben de eşimi 7 sene bekledim tabi o da beni. Evlilik çok zor bişey, çok çok zor bişey ama bizim 7 senelik emeğimiz herşeyi atlatmamızı sağlıyor Allah'a şükürler olsun. Ben eşime beni onca sene lekesiz sevdiği ve beklediği için sevgiden de öte büyük bir minnetle bağlıyım. Konu açtığına göre tepkilere ve eleştirilere açıksın arkadaşım yaptığın çok ayıp. Ben hayatta herşeyin dengiyle güzel olduğunu düşünüyorum o yüzden 6 sene birlikte olduğun kişiden ayrılmanı tavsiye ediyorum yazık ona. 1 sene iki kişiyi idare etmene söyleyecek söz bulamıyorum çok çirkin.

ha bide untmadan söyliyim sen evlenme ....
yarın tartışmalarda duygusal boşluktan çıkmayacaksın
ozaman sıraya dizersin maazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…