aynı anda hem birini sevip hem diğerine nasıl aşık olunabiliyor?
Öncelikle yazdiklariniz icin tesekkur ederim kimseye anlatamadigimdan bu durum bukadar kafama dank etmemistisizi slkmamak adina herseyi uzun uzuna anlatmadim ama yeni tanistigim insanla gorusmuyoruz resti cekti bana onla ayril bana ole gel die soylendii. Zaten yasadigim ask suan benim beynimde. Diger cocukla gorusmuyorum konusmuyorum msjlasmiyorum sadece aklimda fikrimden
Bi turlu cikmiyoovirus gibi sokup atabilsem
Kendimi sevgilime verebilcem ama evet duygusal bosluktayim cunku sevgilim askerdeyken oldu bu duygusal bosluk
Kızlar öncelikle merhaba burda yeniyim aslında işin doğrusu derdimi kimseye anlatamadığımdan sizle paylaşıyorumderdim büyük ve uzun oyüzden kısaca anlatıyım objektif bi görüş benim için çok önemli 6 senelik mükemmel bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu taki geçen sene bu ay iş değiştirene kadar. yeni iş yerimde biriyle tanıştım ve ilk el sıkışmada olan oldu bi anda aşık oldum çok alakasız bi şekilde 1 ay kadar platonik olarak sadece ona uzaktan bakarken benim ilk ayımın sonunda bu işten ayrıldı ve asıl sorun burda başlıyo çok üzülmüştüm ve ayrıldıktan 1 hafta sonra çıkış işlemlerini halletmeye işe geldi ve orda bi bahaneyle ben buna açıldım ona ilk görüşte aşık olduğumu ama durumumun umutsuz olduğundan bahsettim herşeyi eğrisiyle doğrusuyla biliyodu herşeye rağmen oda beni kabul etti aşık oldu bana işin kötü tarafı sevgilimde de bu arada beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklım fikrim diğerinde aşık oldum ona sevgilim dünyanın en mükemmel erkeği sayılcak kadar harika biri ama aşık oldgumda zor birisi üzer biliyorum beni 1 senedir kafam darmaduman hastalandım üzüntüden en yakın arkadaşıma bile anlatamadım çok utanıyorum çünkü napcam bilmiyorumm yardım edin lütfen kızlar
İnsan üstü bir çaba ister kadesam her bünye kaldıramaz
İnanin suan bende sizin yerinizde olsaydim benzer yorumlari yapardim yaptigim ahlaksizliktan utaniyorum herhangi tensel bi yakinlasma olmadi ama aklimda da olsa bu iliski bildigin aldatma yani terbiyesizlik yaptim asik oldugum adamla gorusmuyoruz sadece aklimdan cikarmam lazi onuda yapamiyorumher aksam onu dusunmemek icin eve girer girmez uyuyorum yada kalabalik
Ortamlarda bulunuyorum yanliz kalmamaya calisiyorum sizden gelen yorumlarla toparlanicam
Biliyorum simdiden cok tesekkurler kizlar
aynı anda hem birini sevip hem diğerine nasıl aşık olunabiliyor?
İnanin suan bende sizin yerinizde olsaydim benzer yorumlari yapardim yaptigim ahlaksizliktan utaniyorum herhangi tensel bi yakinlasma olmadi ama aklimda da olsa bu iliski bildigin aldatma yani terbiyesizlik yaptim asik oldugum adamla gorusmuyoruz sadece aklimdan cikarmam lazi onuda yapamiyorumher aksam onu dusunmemek icin eve girer girmez uyuyorum yada kalabalik
Ortamlarda bulunuyorum yanliz kalmamaya calisiyorum sizden gelen yorumlarla toparlanicam
Biliyorum simdiden cok tesekkurler kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?