Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar öncelikle merhaba burda yeniyim aslında işin doğrusu derdimi kimseye anlatamadığımdan sizle paylaşıyorumderdim büyük ve uzun oyüzden kısaca anlatıyım objektif bi görüş benim için çok önemli
6 senelik mükemmel bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu taki geçen sene bu ay iş değiştirene kadar. yeni iş yerimde biriyle tanıştım ve ilk el sıkışmada olan oldu bi anda aşık oldum çok alakasız bi şekilde
1 ay kadar platonik olarak sadece ona uzaktan bakarken benim ilk ayımın sonunda bu işten ayrıldı ve asıl sorun burda başlıyo çok üzülmüştüm ve ayrıldıktan 1 hafta sonra çıkış işlemlerini halletmeye işe geldi ve orda bi bahaneyle ben buna açıldım ona ilk görüşte aşık olduğumu ama durumumun umutsuz olduğundan bahsettim herşeyi eğrisiyle doğrusuyla biliyodu herşeye rağmen oda beni kabul etti aşık oldu bana
işin kötü tarafı sevgilimde de bu arada beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklım fikrim diğerinde aşık oldum ona
sevgilim dünyanın en mükemmel erkeği sayılcak kadar harika biri ama aşık oldgumda zor birisi üzer biliyorum beni 1 senedir kafam darmaduman hastalandım üzüntüden en yakın arkadaşıma bile anlatamadım çok utanıyorum çünkü napcam bilmiyorumm yardım edin lütfen kızlar
![]()
cnm bence ne yap biliyormusun sacma olcak yadırgamayın ama ... eski sevgilini terk et ve bu asık oldugunla yasa yasabıldıgın kadr bıterse ilişki pişman olursan merk etme 6 yıllık ilişkinden olan sevgilin hala seni bekler... ama ayrılıs seklin cok onmli asık oldum birine dersen pat die bırakırsan asla olmaz bu dedigim
cnm bence ne yap biliyormusun sacma olcak yadırgamayın ama ... eski sevgilini terk et ve bu asık oldugunla yasa yasabıldıgın kadr bıterse ilişki pişman olursan merk etme 6 yıllık ilişkinden olan sevgilin hala seni bekler... ama ayrılıs seklin cok onmli asık oldum birine dersen pat die bırakırsan asla olmaz bu dedigim
Kesinlikle sana katılıyorum ama akli sınırlar icerisinde. Hem karnım doysun hem pastam dursunculardan olmamak kaydıyla.
kimse aşık olmasın veya aşık oldu diye yargılamıyor canımaşık olduysa öteki ilişkisini bitirsin kafasına göre takılsın ama 2 kişi idare etmek çok ayıp. bi erkek bunu yaptığında demediğimiz kalmıyor ozaman onlarda aşık oldum deyip çıksınlar işin içinden
![]()