Yaşadıklarıma utanıyorum :((

zaten sevgilisi kocası iyi olunca kadınlara batıyo heralde, illa dövücek sövücek aldatıcak ondan başkasını gözün görmezdi ozaman ne saçma yaa :19::19:

Kızlar öncelikle merhaba burda yeniyim aslında işin doğrusu derdimi kimseye anlatamadığımdan sizle paylaşıyorum :( derdim büyük ve uzun oyüzden kısaca anlatıyım objektif bi görüş benim için çok önemli :( 6 senelik mükemmel bir ilişkim vardı herşey çok güzel gidiyordu taki geçen sene bu ay iş değiştirene kadar. yeni iş yerimde biriyle tanıştım ve ilk el sıkışmada olan oldu bi anda aşık oldum çok alakasız bi şekilde :( 1 ay kadar platonik olarak sadece ona uzaktan bakarken benim ilk ayımın sonunda bu işten ayrıldı ve asıl sorun burda başlıyo çok üzülmüştüm ve ayrıldıktan 1 hafta sonra çıkış işlemlerini halletmeye işe geldi ve orda bi bahaneyle ben buna açıldım ona ilk görüşte aşık olduğumu ama durumumun umutsuz olduğundan bahsettim herşeyi eğrisiyle doğrusuyla biliyodu herşeye rağmen oda beni kabul etti aşık oldu bana :( işin kötü tarafı sevgilimde de bu arada beni çok seviyor bende onu seviyorum ama aklım fikrim diğerinde aşık oldum ona :( sevgilim dünyanın en mükemmel erkeği sayılcak kadar harika biri ama aşık oldgumda zor birisi üzer biliyorum beni 1 senedir kafam darmaduman hastalandım üzüntüden en yakın arkadaşıma bile anlatamadım çok utanıyorum çünkü napcam bilmiyorumm yardım edin lütfen kızlar :(

aynı zamanda iki kişiye birşeyler hissedemezsin.bence ilk önce hangisini sevdiğini iyice otur düşün.gerçi aşık olduğun kişiye açıldığına göre sevgilini sevmiyor olman lazım.çünkü seven insan başkasına bakamazki bile sen bide aşık olmuşsun.niyetim seni kınamak değil nolur yanlış anlama.ama 6 yıllık emeğinede yazık.hemde mükemmmel diye bahsediyorsun o kişiden.mükemmel insan bulmak zorken bi anda elini tutup aşık oldum diyemezsin.bende ilk önce hangisine karşı olan duygunun samimi olduğuna emin ol ve kesin bi karar ver :(:18::19::14:

cnm bence ne yap biliyormusun sacma olcak yadırgamayın ama ... eski sevgilini terk et ve bu asık oldugunla yasa yasabıldıgın kadr bıterse ilişki pişman olursan merk etme 6 yıllık ilişkinden olan sevgilin hala seni bekler... ama ayrılıs seklin cok onmli asık oldum birine dersen pat die bırakırsan asla olmaz bu dedigim

Yazdiklariniz gercekten ilac gibi geldi bana kendi dunyamda kurdugum duygulari yogunlastirip yogunlastirip durmusum soylediklerinizin coguna hak veriyorum ama bazilari agir ithamlarda olmus tamam yaptiklarimi savunmuyorum hic tasvip etmiyorum ama sanki sizle konusmam gozumu acti bi nebze icimi ferahlatti. Simdi bi kaciniz dicek bu kiz sövülmkten mi hoslaniyo die ama yok ole
Bisi bazi seyleri anlamam icin tokat gibi cevaplar yemek lazim :( hersey kafada bitiyo sanirsam yapabilcegim en dogru sekilde kafamdan o digerini silicem (zaten gorusmuyorum kendisiyle) ve gercekten beni herseyiyle seven sevgilime kendimi adapte edicem. Hatalarimizdan ders almak lazim ben ilk defa bole bisi yasadim bu bana ders oldu buyuk konusmiim ama bole bi durum asla yinelenmicek bidaha. Sizin objektifliginize guvenip en iyi arkadasima bile anlatmadiklarimi paylastim burda soz veriyorum kendimi toplarlicam k.k. sozu olsun ;) ama sizde bi kalemde harcamayin beni

seni harcıyan yok ama şu derdim var kısmındaki bayanlara bi bak ne aldatılmalar dayaklar çekiyolar sen mükemmel dediğin adama böyle bişey yapıyosun şükretmen gerekirken :34:

cnm bence ne yap biliyormusun sacma olcak yadırgamayın ama ... eski sevgilini terk et ve bu asık oldugunla yasa yasabıldıgın kadr bıterse ilişki pişman olursan merk etme 6 yıllık ilişkinden olan sevgilin hala seni bekler... ama ayrılıs seklin cok onmli asık oldum birine dersen pat die bırakırsan asla olmaz bu dedigim

Ciddi olamazsınız......

çüşşş demek istedim hatta dedim :53::53::53:

burda yorum okurken bazı arkadaşların şaka yaptığını düşünüyorum düşüncelerinde ,ama ciddi oluyor cevaplar.böle yorum yapacaksan yapma be arkadaşım allah aşkına sesiiz kalki birşey biliyor sansınlar ne olur ya

Son düzenleme:
Kesinlikle sana katılıyorum ama akli sınırlar icerisinde. Hem karnım doysun hem pastam dursunculardan olmamak kaydıyla.

Kesinlikle. Ben de bu duruma "hem pencere kenarı, hem gölge olsun" durumu diyeyim :)

Ama k.k da gördüğüm bir durum beni rahatsız ediyor.
İnsanlar -evli olsun, bekar olsun- başka birine aşık oldularsa katlediliyor.

Aşık oldular diye değil;
Eğer olmayacak bir şeyse, 2 kişi harici bir çok insanın hayatı kayacaksa, ucu bir sürü insana dokunacaksa ve aşık şahıslar bu noktada kendilerini telkin edemeyip, kendilerine dur demeyi "tercih" etmedikleri için katledilsin bari katledilecekse.

Zira aşık olmak başkadır, "hohooooyt aman da aşık oldum, kim takar evdeki kadını/adamı" aşkımı doya doya yaşarım" şuursuzluğu ve bencilliği başkadır.

Aşk bir tercih meselesi değil.
Engel olamadığımız bir gönül meselesi.
Ama aşkın dışında yaptığımız her davranış bizim tercihimiz.

O nedenle doğru tercihler çok önemli.

İronik bir yaklaşımda bulunmak istediysen eğer, becerememişsin:26:

kimse aşık olmasın veya aşık oldu diye yargılamıyor canım :34: aşık olduysa öteki ilişkisini bitirsin kafasına göre takılsın ama 2 kişi idare etmek çok ayıp. bi erkek bunu yaptığında demediğimiz kalmıyor ozaman onlarda aşık oldum deyip çıksınlar işin içinden :34:

kimse aşık olmasın veya aşık oldu diye yargılamıyor canım :34: aşık olduysa öteki ilişkisini bitirsin kafasına göre takılsın ama 2 kişi idare etmek çok ayıp. bi erkek bunu yaptığında demediğimiz kalmıyor ozaman onlarda aşık oldum deyip çıksınlar işin içinden :34:

Aynen aynen. Bunun zaten savunulacak bir tarafı yok.
Ama takıldığım noktayla çok karşılaşıyorum k.k da.

Öncelıkle hıç komık değıldı bunu belırteyım

Ve son olarak, sızın eskı sevgılılerınız sıze böyle yapıyor galıba
sızde gelen geçenı tekrardan kabul edıyorsunuz

Eğer gerçekten böyle düşünüyorsan ikisine karşı hissettiğin şey aşk değil
Aşk tek bir kişiyi sonsuza kadar sevmektir Aşk ondan başkasını ne bilim insan olarak düşünmemektir
Aşk için daha çok şey söyleyebilirim ama sen gerçekten aşık değilmişsin
Erkek arkadaşın anlattığın kadar iyi biriyse onu bırakarak ona en iyi şeyi yapmış olursun.

Bana kalirsa yaptigin sey cok yanlis. Daha 1 haftalik sevgilin olsa anliycam fakat 6 senedir bu insanla berabersin. El sikistiktan sonra asik olmussun , kusura bakma da bana sacma geldi bu. Ayrica bunu sen degil senin 6 yillik erkek arkadasin yapmis olsa eminim agzina geleni sayardin hatta sinir krizleri gecirirdin... :ssz:

Saka misin ? :53:

1Yıldır biri sevdigim cocuk biri asik oldugum cocuk diye devam edebiliyosan niye utaniyosun! asık olabilirsin sevebilirsin ama tek bir kisiye durustce. ne yapman gerektgine gelince sen boyle yapmaya devam et nasil olsa birinden biri ogrenince bitircektir sende elinde kalanla devam edersin tovbe yarabbim ya!

Zaten herseyde bu kadar basitti birinden sevdigim birinden aşık oldugum diye bahsetcek kadar. madem 1yildır boyle devam edebiliyosun neden rahatsiz oluyosun?

Back
X