Yasak aşk

uzaktan mı sevıyo
uzaktan mı sevıyorsunuz
hıc bulusmadınız mı

Sana şuan burada olumsuz yapılan yorumlar boş, çünkü utanıyor olsaydın şimdiye kadar bıtırırdın.

Benım anlayamadıgım 4 yıldır suruyor ama benı sevdıgınden emın degılım dıyorsun o zaman neden bu kadar zamandır suruyor ılla bırıyle cınsellık yasamak ıstıyorsan senı sevebılecek bırıyle ol boyle olmaktansa.
Uzulmuyo musun sabah senınle aksam karısıyla yatıyor onun ıcın hayat guzel erkekler ıcın cınsellık onemlı ama sen nasıl kabullenıyorsun ayrıca karısına uzulmuyo musun?sevmıyorsa karısını bosasın madem neden 4 senedır bır aldatma ayrıca kocam benı 4 yıldır aldatsa anlardım heralde cozemedım ben bu olayı

Yatiyor cunku. Hayirdir evli adamla cinsellik yasayan kadin mi savunuluyor melek hanim?
Savunduğumu nerden çıkardınız?
Yürü koçum helal olsun yazdigimi hatırlamıyorum.
Karşınızdaki bir kadın ve siz onu aşağılamadan cevap vermek zorundasınız,neden zorundasınız biliyor musunuz? Çünkü sizde bir kadınsınız.
Oh ahhh yaşasın yatıyorum bosatacagim tarzı bir konu alsa,alın kamçıyı sallayın derim.
Lakin konu sahibini saplantısından yorumlarımız ile kurtabilecekken yerin dibine sokmak,bilemedim.

Sevisiyoruz yazmamış,adamın haberi bile yok sanırım arkadaş uzaktan platonik seviyor. Orda cinsel derken cinsellik olarak arzuladığını söylemiş en azından ben oyle anladım.
4 yıldır bi ilişki içindeyim cinsellikte var ama o beni seviyor mu emin değilim diyor bende böyle anladım

Kimse kimseyi savunmuyor da arkadaşlar bakın bizim yorumlara.
Uzak dur o adamdan, sana göre değil bu yanlış bir şey demişiz

İnsanlar yorum yaparken hadlerini aşıyorlar. Altına yatmak ne demek, bu bir hakarettir.
Bunu da bilmeniz gerek.
Bu ülkenin bir medeni kanunu var, medeni insanlar da bu kanuna uyuyor.
Hayat kadının yüzüne bakıp fahişe diyemezsin, bu bir hakarettir.

Sanki bu kız bir top. Oradan oraya paslıyorsunuz kızı.
Bir o vuruyor bir bu.
Hakikaten vur kahpeye yani.

Tamam yemiş bir b.k işte, düzeltsin neden üzerine toprak atıyorsunuz?

Gidip karısına boşan bizim ilişkimiz var aradan çık dersin,
Tabiki böyle bir şey yapılmaz evli biriyle daha ne kadar sürdürebilirsin ki? İkinci kadınsın sen şuan bunları kabul etmişssin. Bekar erkeklerin soyumu tükendi yahu nedir bu evli erkek merakı

[QUOTE ]4 yıldır bi iliski cinsellik de var ama o beni seviyor mu emin değilim diyor bende böyle anladım [/QUOTE]
Aynen oyle dedi ama ters tepki alinca platonige bagladi

bekar adam mı kalmadı be arkadaşım, 4 seneni vermişsin, sevgisinden bile emin değilsin. Yolla gitsin hayatından sıfırdan güzel bi hayat kur kendine oh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…