O öteki filmlinin.2 tane oğlan değil miydi senin
Bu mesajınızı beğendim diğer mesajınızı beğenmedim affedinBen artık eve niye kapandığımızı unutmak üzereyim, aşırı alıştım bu duruma. Sanki olması gereken de buymuş gibi.
Nasıl çıkacağız abi tekrar dışarı, napılıyordu çıkınca
Bi tane daha film vardı burda dimi hay Allah oğlanların sayısını tutturamadımO öteki filmlinin.
İkinciye adım adım yaklaşıyor.Bi tane daha film vardı burda dimi hay Allah oğlanların sayısını tutturamadım
Olsun sen oğlanı yollayım dedin farketmez
Cani sagolsun yeter ki ogluma arkadas olsunOlsun sen oğlanı yollayım dedin farketmezben de kızımı yollayım ortalığı iyi dağıtır söyliyim
Hayır canım ben sadece kızımı yollamıcam değiş tokuş yapıcaz sen oğlanı bana vereceksin bigün ben de kızımı sana senin oğlan benim evi dağıtacak benim kız da sizin eviCani sagolsun yeter ki ogluma arkadas olsunben yetemiyorum
Ben veremem oglumu kimseciklereHayır canım ben sadece kızımı yollamıcam değiş tokuş yapıcaz sen oğlanı bana vereceksin bigün ben de kızımı sana senin oğlan benim evi dağıtacak benim kız da sizin evibence uslu uslu otururlar
Neyyy oğlanlara yuva mı bulundu, ne oldu
Ikinci oglandan sonra ben xjksnsNeyyy oğlanlara yuva mı bulundu, ne oldu
Talibim hemen, kim
Durup durup ‘bu evde çok erkek var, bunaldım’ diye haykırıyorum.Ikinci oglandan sonra ben xjksns
Ben de ikinciyi coook istiyorum ama yuzde elli erkek olma ihtimali beni vazgeçiriyor. Erkek cocuk cok guzel oglumu da cok seviyorum ama 2 erkekDurup durup ‘bu evde çok erkek var, bunaldım’ diye haykırıyorum.
3 kadının egemen olup, babamı bezdirdiği bir aileden sonra böyle yaşamak çok zor
Kız sen dedin ya yukarıda birine ben oğlumu yollayım azcık size diye o kişi yerine ben kabul ettim ben de kızımı veremem inan ki
Cok cani sıkılmış diye kıyamadımKız sen dedin ya yukarıda birine ben oğlumu yollayım azcık size diye o kişi yerine ben kabul ettim ben de kızımı veremem inan ki
En iyisi biz size oturmaya gelelim böyle olmucak ikisine de arkadaş lazım madem çift maske takar gelirizCok cani sıkılmış diye kıyamadımsizin kiz sizin evde durmak sartiyla oglumu da veririm, sorun yok yeter ki bulundugu yerde arkadaşi olsun. Oglum bizdeyken sizi kizi da alirim. Ama oglum yokken napim sizin kizi
Bana uyarEn iyisi biz size oturmaya gelelim böyle olmucak ikisine de arkadaş lazım madem çift maske takar geliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?