- 23 Ocak 2016
- 35.047
- 51.031
- 598
Pet şişeye tutsam olmaz mı en kolayıBana uyar
Size bir oglan anasi tavsiyesi. Ben degil de, eş dost akraba bir gun size oğlunu birakirsa, tuvaletini yaptirirken dikkat edin djskks erkek cocuklar hortum gibi her yere cis bulastirabilme özelliğine sahip
Valla bence hic mahsuru yok. Ne yalan soyleyim parkta bahcede mecbur kaldikca ben de yapıyorumPet şişeye tutsam olmaz mı en kolayı
Aklıma şey geldi.Bana uyar
Size bir oglan anasi tavsiyesi. Ben degil de, eş dost akraba bir gun size oğlunu birakirsa, tuvaletini yaptirirken dikkat edin djskks erkek cocuklar hortum gibi her yere cis bulastirabilme özelliğine sahip
Hasjssjdhhs benim oglan da ogreneli 4 ay oldu masallah ben hic gitmiyorum tamamen kendi yapip silip kalkıyor.Aklıma şey geldi.
Oğlum küçüktü daha, küçüğünü unutmuş yetistirememis.
Banyoda çamaşırını indirmiş kalmış ağlıyor bir yandan da tutamiyoruuum diye.
Ben gittim kapıya bir bana dönüyor bir klozete.
Yaklaşık ikiyüz derecelik açıyla püskürtüyor. :)
Tabi yeni çiş öğrenmiş ben de olsun yavrum temizlerim diyorum ama ne klozet ne banyo halısı ne duvar kaldı çiş olmayan.
Kız olsa öyle mi olurdu.
Olduğu yerde kalırdı sadece.
Dışarda bırakmış içeri yerine.Hasjssjdhhs benim oglan da ogreneli 4 ay oldu masallah ben hic gitmiyorum tamamen kendi yapip silip kalkıyor.
Gecen gun ciglik geldi banyodan, kostum. Oturmus klozete. Size yemin ediyorum yuzu, gozu, saclari boncuk boncuk çişotururken kendi kafasina etmeyi nasil başardı hala anlayamadım
Günlük 4-5 saat canlı dersim oluyor, sonra yemek yapıyorum, üniversitede eğitim alıyorum akşamları da. Geceleri de onun ödevleri oluyor. Arada yemek yiyebiliyorum. 2 de çocuğum var, tabi onların da ihtiyaçları oluyor. Aylardır hiç boş vaktim olmadı. Temizlik vs gibi işler haftasonu.Bu mesajınızı beğendim diğer mesajınızı beğenmedim affedinevde nasıl boş vaktiniz yok neler yapıyorsunuz hergün aynı işleri yapınca da sıkılıyor insan dolap sil dolap topla yerleri sil süpür aktivite bulmak lazım
Dediğim gibi fena rahatlatıyor birkaç mumluk, 1 abajur, bir takım da runner yaptım. Ciddi tavsiye ederim. Ah şu bebe biraz izin verse neler yapacagim daaMakrome şu sıra çok moda en son ortaokulda ev ekonomisi dersinde yapmıştım ama sosyal medyada görüyorum ilgi çok var ben de mi yapsam ne yapsam
Duvar süsleri yapıyorlar böyle ahşap sopalara takıp ya da kasnaklara çok beğeniyorum siz yaptığınızı runneri çok merak ettim müsait bir ara resim atar mısınız arkadaşım doğumda masa süsletti duvarı sırf makrome ve ışıklandırma yapmışlar harika olmuşDediğim gibi fena rahatlatıyor birkaç mumluk, 1 abajur, bir takım da runner yaptım. Ciddi tavsiye ederim. Ah şu bebe biraz izin verse neler yapacagim daa
Runner i kardeşime verdim ama mumluklarimi ve söyle bir masa ortası süsümü atabilirimDuvar süsleri yapıyorlar böyle ahşap sopalara takıp ya da kasnaklara çok beğeniyorum siz yaptığınızı runneri çok merak ettim müsait bir ara resim atar mısınız arkadaşım doğumda masa süsletti duvarı sırf makrome ve ışıklandırma yapmışlar harika olmuş
Dekorasyon, ev düzenleme, sadeleşme, kitap okuyucu edinip çeşit çeşit kitap okuma olabilir. Ya da boş boş yat valla ya keşke ben yatabilsemhanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
Ben de tüm gün bilgisayarda ders anlatıyorum. Gözlerim kurudu artık. Sonra TV izleyemiyorum, kitap okuyamıyorum. Gözlerim yanıyor yoksa.hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
Ay harika olmuşlar ellerinize sağlık nasıl öğrendiniz video izleyerek mi ben de duvar süsü yapmak isityorumRunner i kardeşime verdim ama mumluklarimi ve söyle bir masa ortası süsümü atabilirim
Evet videolardan öğreniyorum zaten birkaç tekniği kapınca akıp gidiyor youtube da çok güzel kanallar var.Ay harika olmuşlar ellerinize sağlık nasıl öğrendiniz video izleyerek mi ben de duvar süsü yapmak isityorum
Evde yapacak bir şey bulamamak değil de evde hep aynı şeyleri yapmak sıkıcı.hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
Bekar, yalnız yasayan, Marttan beri evde olup resmi olarak kasimdan beri (aslında bastan beri) evden çalışıyorum. Pc basinda durmak da yoruyor üstelik evde 4 duvar arasinda zaten kısıtlanmışken pcye kitlenmek daha da daraltıyor. Pc konusunda saat basi bakiyorum evrak gelmis mi diye onun haricinde birkac program var gunduz izledigim, evin islerini yaparım, arada kitap okurum (bu ara bosladim), youtubeda videolar izliyorum telefondan (sahsi pc bozuldu is ugrunahanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.
Teşekkür ederim ben de izleyimEvet videolardan öğreniyorum zaten birkaç tekniği kapınca akıp gidiyor youtube da çok güzel kanallar var.
Kolay gelsin şimdidenTeşekkür ederim ben de izleyimdeğişiklik olur şu süreçte şuan etamin işliyorum ben de
Canım ben bence 30 dan fazla kitabın sadece kapını okumuşsun zira bu zihniyette ve okuduğunu anlamayacak kapasite de olup benim yazdıklarıma ilişmenden belli. hadi bakalım herkes kendi kapınısını önünü süpürsün :) sen kendi kalbinin ve çöplüklerinle ilgilen sanırım baya zoruna gitti bu söz :) millete ahlak dersi verecek durumda değilsin belli kiSon bir yil icinde 30 dan fazla kitap okudum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?