yasaklarda evde yapacak bişey bulamamak... sorun bende mi?

Bana uyar 😍
Size bir oglan anasi tavsiyesi. Ben degil de, eş dost akraba bir gun size oğlunu birakirsa, tuvaletini yaptirirken dikkat edin djskks erkek cocuklar hortum gibi her yere cis bulastirabilme özelliğine sahip
Pet şişeye tutsam olmaz mı en kolayı :KK70:

Bana uyar 😍
Size bir oglan anasi tavsiyesi. Ben degil de, eş dost akraba bir gun size oğlunu birakirsa, tuvaletini yaptirirken dikkat edin djskks erkek cocuklar hortum gibi her yere cis bulastirabilme özelliğine sahip
Aklıma şey geldi.
Oğlum küçüktü daha, küçüğünü unutmuş yetistirememis.
Banyoda çamaşırını indirmiş kalmış ağlıyor bir yandan da tutamiyoruuum diye.
Ben gittim kapıya bir bana dönüyor bir klozete.
Yaklaşık ikiyüz derecelik açıyla püskürtüyor. :):olamaz:
Tabi yeni çiş öğrenmiş ben de olsun yavrum temizlerim diyorum ama ne klozet ne banyo halısı ne duvar kaldı çiş olmayan. :D
Kız olsa öyle mi olurdu.
Olduğu yerde kalırdı sadece.:olamaz::KK53:

Aklıma şey geldi.
Oğlum küçüktü daha, küçüğünü unutmuş yetistirememis.
Banyoda çamaşırını indirmiş kalmış ağlıyor bir yandan da tutamiyoruuum diye.
Ben gittim kapıya bir bana dönüyor bir klozete.
Yaklaşık ikiyüz derecelik açıyla püskürtüyor. :):olamaz:
Tabi yeni çiş öğrenmiş ben de olsun yavrum temizlerim diyorum ama ne klozet ne banyo halısı ne duvar kaldı çiş olmayan. :KK70:
Kız olsa öyle mi olurdu.
Olduğu yerde kalırdı sadece.:olamaz::KK53:
Hasjssjdhhs benim oglan da ogreneli 4 ay oldu masallah ben hic gitmiyorum tamamen kendi yapip silip kalkıyor.
Gecen gun ciglik geldi banyodan, kostum. Oturmus klozete. Size yemin ediyorum yuzu, gozu, saclari boncuk boncuk çiş 😭 otururken kendi kafasina etmeyi nasil başardı hala anlayamadım

Hasjssjdhhs benim oglan da ogreneli 4 ay oldu masallah ben hic gitmiyorum tamamen kendi yapip silip kalkıyor.
Gecen gun ciglik geldi banyodan, kostum. Oturmus klozete. Size yemin ediyorum yuzu, gozu, saclari boncuk boncuk çiş 😭 otururken kendi kafasina etmeyi nasil başardı hala anlayamadım
Dışarda bırakmış içeri yerine.
O da yukarı doğru püskürtme yapmış.:D
Tam oturamamistir yavru.

Bu mesajınızı beğendim diğer mesajınızı beğenmedim affedin 😔evde nasıl boş vaktiniz yok neler yapıyorsunuz hergün aynı işleri yapınca da sıkılıyor insan dolap sil dolap topla yerleri sil süpür aktivite bulmak lazım
Günlük 4-5 saat canlı dersim oluyor, sonra yemek yapıyorum, üniversitede eğitim alıyorum akşamları da. Geceleri de onun ödevleri oluyor. Arada yemek yiyebiliyorum. 2 de çocuğum var, tabi onların da ihtiyaçları oluyor. Aylardır hiç boş vaktim olmadı. Temizlik vs gibi işler haftasonu.

Makrome şu sıra çok moda en son ortaokulda ev ekonomisi dersinde yapmıştım ama sosyal medyada görüyorum ilgi çok var ben de mi yapsam ne yapsam
Dediğim gibi fena rahatlatıyor birkaç mumluk, 1 abajur, bir takım da runner yaptım. Ciddi tavsiye ederim. Ah şu bebe biraz izin verse neler yapacagim daa😉

Dediğim gibi fena rahatlatıyor birkaç mumluk, 1 abajur, bir takım da runner yaptım. Ciddi tavsiye ederim. Ah şu bebe biraz izin verse neler yapacagim daa😉
Duvar süsleri yapıyorlar böyle ahşap sopalara takıp ya da kasnaklara çok beğeniyorum siz yaptığınızı runneri çok merak ettim müsait bir ara resim atar mısınız arkadaşım doğumda masa süsletti duvarı sırf makrome ve ışıklandırma yapmışlar harika olmuş

Duvar süsleri yapıyorlar böyle ahşap sopalara takıp ya da kasnaklara çok beğeniyorum siz yaptığınızı runneri çok merak ettim müsait bir ara resim atar mısınız arkadaşım doğumda masa süsletti duvarı sırf makrome ve ışıklandırma yapmışlar harika olmuş
Runner i kardeşime verdim ama mumluklarimi ve söyle bir masa ortası süsümü atabilirim

Eklentiler

• 20210114_003509.webp
    20210114_003509.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 43
  • 20210114_003406.webp
    20210114_003406.webp
    93,4 KB · Görüntüleme: 41
hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.

evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
Dekorasyon, ev düzenleme, sadeleşme, kitap okuyucu edinip çeşit çeşit kitap okuma olabilir. Ya da boş boş yat valla ya keşke ben yatabilsem

hanımlar selamlar, sağlığımız için evde kaldığımız bir dönemdeyiz. kısıtlamalar daha ne kadar devam eder bilmiyorum. saat kısıtlaması olsun, hafta sonu tamamen yasak olsun artık iyice bunaldım ve evde yapacak hiçbir şey bulamıyorum. yanlış anlaşılmasın sözüm yasaklara değil, bunlar yapılmak zorunda. benim derdim bu dönemi evde nasıl geçirebileceğimle alakalı... sizler neler yapıyorsunuz merak ediyorum. özellikle benim gibi bekarları daha çok merak ediyorum zira evlilerin akşamları mutlaka eşiyle, çocuğuyla zamanı su gibi geçiyordur.

evden çalışıyorum zaten. koca gün pc ekranına bakıyorum. boş zamanlarımda pc'de bişey yapmak istemiyorum zaten sürekli baktığım için. tv aldık, netflix vs onları da izlemekten sıkılıyorum. kutu oyunu aldık, kardeşimle oynarız diye onun da şu an yüzüne bakan yok. çok bunaldım artık evde ne yapsam bilemiyorum. yasaklar gelmeden önce de çok dışarı çıkan biri değildim virüsten dolayı. sizler neler yapıyorsunuz, boş zamanınızda evde? yasaklar varken?
Ben de tüm gün bilgisayarda ders anlatıyorum. Gözlerim kurudu artık. Sonra TV izleyemiyorum, kitap okuyamıyorum. Gözlerim yanıyor yoksa.
2000 parçalık bir puzzlea başladım. Ama evde boş bir sekiz kişilik masa lazım bunu yapmak için 😊
Mutfak şefi aldım. Çılgınca tarif deniyorum . Deneye deneye en iyi tarifleri buldum sonunda. Yıllardır pek çok pasta böreği tutturamıyordum.
Evde değişikliler yapıyorum. TV arkasındaki duvarı odaya uyan koyu bir renge boyamak, birkaç ay sonra bebek beşiği vb. monte etmek gibi planlarım var.

Bu arada marttan beri dip köşe tüm dolapları elden geçirdim. Son bir yıldır kullanmadığım ne varsa attım, ferahladım

Evde yapacak bir şey bulamamak değil de evde hep aynı şeyleri yapmak sıkıcı.
Puzzle baya oyalıyor. Satranç iki kişilik o da baya oyalayan bir meskale yapmadığınız şeyler yapmaya başlayın mesela.

Bekar, yalnız yasayan, Marttan beri evde olup resmi olarak kasimdan beri (aslında bastan beri) evden çalışıyorum. Pc basinda durmak da yoruyor üstelik evde 4 duvar arasinda zaten kısıtlanmışken pcye kitlenmek daha da daraltıyor. Pc konusunda saat basi bakiyorum evrak gelmis mi diye onun haricinde birkac program var gunduz izledigim, evin islerini yaparım, arada kitap okurum (bu ara bosladim), youtubeda videolar izliyorum telefondan (sahsi pc bozuldu is ugruna 🙄) , muzik dinliyorum, arada meditasyon yapıyorum, el isine sardim son zamanlarda hatta örgümün son 3-4 sirasi kalmisti az once bitirdim. Haftada 1 çöp atmaya cikarim.ki binanin önünde zaten 50m bile yok. Ayda bir de sağlık ocagi/eczane sebebiyle çıkıyorum onun haricinde evdeyim. Ben senelerdir bu dongudeyim zaten, bir seye sararim sıkıldım mı "değiştir " der digerine geçerim. Ilk zamanlar (pc bozulmadan önce) internetten yabancı diziler izlerdim kaç sezon bitirdim sayisini unuttum. Yani hep bu sekildeydim, şimdi de pek fark yok ama ben de evde tıkılı kalmaktan sıkılmaya basladim neredeyse 1 yil oldu, aracim da yok dolayisiyla mecbur kalmadikca bir yere çıkmıyorum toplu taşıma kullanmayayim.diye. Online egitimlere de katildigim.oluyor. Böyle yani...

Son bir yil icinde 30 dan fazla kitap okudum ben
Canım ben bence 30 dan fazla kitabın sadece kapını okumuşsun zira bu zihniyette ve okuduğunu anlamayacak kapasite de olup benim yazdıklarıma ilişmenden belli. hadi bakalım herkes kendi kapınısını önünü süpürsün :) sen kendi kalbinin ve çöplüklerinle ilgilen sanırım baya zoruna gitti bu söz :) millete ahlak dersi verecek durumda değilsin belli ki

Karantinada içime döndüm, yeni bir dil öğrendim, adeta yoga matımda yatıp kalktım sabahları güneşi selamladım, doğaya verdiğimiz zarar nedeniyle tabiatın bizden aldığı haklı intikam ile yaptığımız tatillerin, sahte insan ilişkilerinin bile aslında ne kadar kıymetli olduğunu düşünerek sahip olduklarımıza bol bol şükrettim ve bu deneyimi sevgiyle kucakladım :dua::21:

Şaka şaka, yazarken bile içim bayıldı 😁 velhasıl plansız yaşamanın sonu miskinlik miskinliğin sonu da uyuşukluktur, sabah kalkınca günü kabaca planla ve o plana sadık kal. Bu hislerin geçer hem de faydalı şeyler yapmış olursun. Sabah namazla kalkarım, işe gitmeyeceksem 9:30da kahvaltıyı bitirmiş olup hazırlanmam gereken bir sınav var 3 saat onun başına otururum. Öğleden sonra temizlik çamaşır kişisel bakım yemek derken zaten akşam oluyor. Akşam da istediğim dizi film her neyse başıboş takılırım dinlenme amaçlı. Yasak yoksa yürüyüşe çıkar varsa evde spor yaparım max yarım saat. Hobim yok. Senin varsa onları da yapabilirsin.

Back
X