- 23 Ocak 2016
- 36.381
- 52.897
- 598
Pet şişeye tutsam olmaz mı en kolayıBana uyar
Size bir oglan anasi tavsiyesi. Ben degil de, eş dost akraba bir gun size oğlunu birakirsa, tuvaletini yaptirirken dikkat edin djskks erkek cocuklar hortum gibi her yere cis bulastirabilme özelliğine sahip

oglanin tek kolaylığı hsjsj
 oglanin tek kolaylığı hsjsj

otururken kendi kafasina etmeyi nasil başardı hala anlayamadım
 otururken kendi kafasina etmeyi nasil başardı hala anlayamadım 

evde nasıl boş vaktiniz yok neler yapıyorsunuz hergün aynı işleri yapınca da sıkılıyor insan dolap sil dolap topla yerleri sil süpür aktivite bulmak lazım
evde nasıl boş vaktiniz yok neler yapıyorsunuz hergün aynı işleri yapınca da sıkılıyor insan dolap sil dolap topla yerleri sil süpür aktivite bulmak lazım

) , muzik dinliyorum, arada meditasyon yapıyorum, el isine sardim son zamanlarda hatta örgümün son 3-4 sirasi kalmisti az once bitirdim. Haftada 1 çöp atmaya cikarim.ki binanin önünde zaten 50m bile yok. Ayda bir de sağlık ocagi/eczane sebebiyle çıkıyorum onun haricinde evdeyim. Ben senelerdir bu dongudeyim zaten, bir seye sararim sıkıldım mı "değiştir " der digerine geçerim. Ilk zamanlar (pc bozulmadan önce) internetten yabancı diziler izlerdim kaç sezon bitirdim sayisini unuttum. Yani hep bu sekildeydim, şimdi de pek fark yok ama ben de evde tıkılı kalmaktan sıkılmaya basladim neredeyse 1 yil oldu, aracim da yok dolayisiyla mecbur kalmadikca bir yere çıkmıyorum toplu taşıma kullanmayayim.diye. Online egitimlere de katildigim.oluyor. Böyle yani...
) , muzik dinliyorum, arada meditasyon yapıyorum, el isine sardim son zamanlarda hatta örgümün son 3-4 sirasi kalmisti az once bitirdim. Haftada 1 çöp atmaya cikarim.ki binanin önünde zaten 50m bile yok. Ayda bir de sağlık ocagi/eczane sebebiyle çıkıyorum onun haricinde evdeyim. Ben senelerdir bu dongudeyim zaten, bir seye sararim sıkıldım mı "değiştir " der digerine geçerim. Ilk zamanlar (pc bozulmadan önce) internetten yabancı diziler izlerdim kaç sezon bitirdim sayisini unuttum. Yani hep bu sekildeydim, şimdi de pek fark yok ama ben de evde tıkılı kalmaktan sıkılmaya basladim neredeyse 1 yil oldu, aracim da yok dolayisiyla mecbur kalmadikca bir yere çıkmıyorum toplu taşıma kullanmayayim.diye. Online egitimlere de katildigim.oluyor. Böyle yani... değişiklik olur şu süreçte şuan etamin işliyorum ben de
değişiklik olur şu süreçte şuan etamin işliyorum ben de

velhasıl plansız yaşamanın sonu miskinlik miskinliğin sonu da uyuşukluktur, sabah kalkınca günü kabaca planla ve o plana sadık kal. Bu hislerin geçer hem de faydalı şeyler yapmış olursun. Sabah namazla kalkarım, işe gitmeyeceksem 9:30da kahvaltıyı bitirmiş olup hazırlanmam gereken bir sınav var 3 saat onun başına otururum. Öğleden sonra temizlik çamaşır kişisel bakım yemek derken zaten akşam oluyor. Akşam da istediğim dizi film her neyse başıboş takılırım dinlenme amaçlı. Yasak yoksa yürüyüşe çıkar varsa evde spor yaparım max yarım saat. Hobim yok. Senin varsa onları da yapabilirsin.
 velhasıl plansız yaşamanın sonu miskinlik miskinliğin sonu da uyuşukluktur, sabah kalkınca günü kabaca planla ve o plana sadık kal. Bu hislerin geçer hem de faydalı şeyler yapmış olursun. Sabah namazla kalkarım, işe gitmeyeceksem 9:30da kahvaltıyı bitirmiş olup hazırlanmam gereken bir sınav var 3 saat onun başına otururum. Öğleden sonra temizlik çamaşır kişisel bakım yemek derken zaten akşam oluyor. Akşam da istediğim dizi film her neyse başıboş takılırım dinlenme amaçlı. Yasak yoksa yürüyüşe çıkar varsa evde spor yaparım max yarım saat. Hobim yok. Senin varsa onları da yapabilirsin.