Yalniz yaşıyorum maddi gücüm yok ailem var ama yanlarına gitmek istemiyorum kimseyi görmek istemiyorumKişilik bozukluğunu kısmını hakaret olarak almayın aşırı duyarlılık göstermişsiniz, borderline kişilik bozukluğu o anlama gelmiyor. Kendinize yardım etmek istiyor musunuz? Kesinlikle psikolojik desteğe ihtiyacını var. Ailenizle mi yaşıyor sunuz? Maddi gücünüz var mı? Ne zamandır işsizsiniz?
Düşünce yapımın sağlıklı olduğunu iddia etmedim zaten ama mukayesen bana zarar veren kötülük eden herkesten daha sağlıklı olduğumu biliyorum çünkü kimseye zarar vermiyorum en önemlisi ukala tavırlara bürünüp zaten çıkmazda olan birini iyilik adı altında dahada çıkmaza sokacak sözler sarfetmiyorum.
İlginize teşekkür ederim hoşçakalınSiz kendinize zarar veriyorsunuz. Sizinle aynı yolları yürümüş biri olarak neden sizi çıkmaza sokmak isteyeyim, elime ne geçer ki?
Ukalalık yardım almanızı söylemek mi, yoksa psikiyatristin teşhisini beğenmeyip kendisi tedavi olsun demek midir?
Psikolojik problemleriniz olması buradaki insanlara saçma yaftalamalar yapma hakkını vermez size, hele ukala filan hiç olmaz.
Geçmiş olsun diliyorum size.
Bende işi olan, bekar 32 yaşındayım.Evet işsiz ve bekar olup yaşı 30 u geçenlerden...
Canımmm ciddi depresyondasın.. psikolojik destek Alman lazım..Oturduğum yerde kalıyor, günlerce kalmak istemiyorum, dışarı çıkmak, gezmek, kimseyle görüşmek istemiyorum. Markete gitmek bile işkence gibi geliyor. Sabah uyanınca yüzümü zor yıkıyor açlıktan ölmemek için kahvaltıyı zor yapıyorum. Özetle kişisel bakımımı bile zor yapıyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Pencereden bakınca kendimi bu hayatın içinde görmüyorum, uyanıp işe giden insanlar, hayatın olağan akışı garip, anlamsız geliyor. Boşuna yaratıldığımı düşünüyorum. Bitsede gitsek ölsemde kurtulsam modundayım. Anneme babama evlat acısı yaşatmak istemediğim için intihar etmemek konusunda direniyorum ama bir yandan da kendi yaşam amacımı arıyorum bulamıyorum. Böylede amaçsız yaşanmaz ki....
Canım bende ergenlik donemimde tam böyle hissediyordum hatta intihar girişimlerim bile oldu malesefOturduğum yerde kalıyor, günlerce kalmak istemiyorum, dışarı çıkmak, gezmek, kimseyle görüşmek istemiyorum. Markete gitmek bile işkence gibi geliyor. Sabah uyanınca yüzümü zor yıkıyor açlıktan ölmemek için kahvaltıyı zor yapıyorum. Özetle kişisel bakımımı bile zor yapıyorum. İçimden hiç bir şey yapmak gelmiyor. Pencereden bakınca kendimi bu hayatın içinde görmüyorum, uyanıp işe giden insanlar, hayatın olağan akışı garip, anlamsız geliyor. Boşuna yaratıldığımı düşünüyorum. Bitsede gitsek ölsemde kurtulsam modundayım. Anneme babama evlat acısı yaşatmak istemediğim için intihar etmemek konusunda direniyorum ama bir yandan da kendi yaşam amacımı arıyorum bulamıyorum. Böylede amaçsız yaşanmaz ki....
BayıldımKelebek etkisine fazlasıyla inanırım.
Sizin bir gün yapacağınız bir şeyin, beni de etkileyeceğini düşünürüm.
Buna odaklanın, belki bir hayat kurtaracaksınız.
Belki bir çocuğa umur olacak, susuzluktan ölmek üzere olan hayvana yaşam kaynağı.
Bilemezsiniz ki.
Siz gittiniz mi, zincir gibi hayatına dokunacağınız her şey eksik, olması gerekenden farklı olur.
Tek bir kanat çırpış yeterdir büyük bir kasırgaya.
Ha gayret, hayat gayeniz kendinizden öte başkalarına can olmaya, evren güzelliğine adanırsa, umut dolar içiniz.
Yarın camınızın önüne ekmek kırıntıları koyarak başlayın buna...
Bende de kişilik bozukluğu var ama bu leke değil ki? Elimde olan bir şey de değil. Çok uzun süre ilaç kullandım ama ilaçlar da aptallaştıran bir şey değil. Her psikiyatrisy iyi değil. İlaç kullanmak istemiyprsan terapiye gidebilirsin. Bana çok iyi geldi umarım sen de iyi oşırsunPsikiyatrist reçeteme kişilik bozukluğu davranış bozukluğu borderline gibi bana leke süren şeyler yazıyor benim kişiliğim falan bozuk değil davranışımda bozukluk yok ki kimseyle sorun yaşamıyorum sadece benim kontrolüm dışında gelişen bi çok talihsizlik yaşadım her defasında düştüğüm yerden kalkmayı bildim ama hayat çektiğim sıkıntıların mükafatını bana sunmadığı gibi düze çıkmak için verdiğim emeklerimi de boşa çıkardı. Elde var sıfır... Böyle hissetmem normal ve bana kişilik bozukluğu teşhisi koyup aptallaştıran bir hap vererek beni düzeltemez. Oyüzden gitmek istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?