Yaşam amacımı bulamıyorum....

Bu bir bıtkınlık hali,fibromiyaje diye bir hastalık olabilir.Mutsuzluk hastalığı.Bence tek dayanağın Rabbin ,kalbini dinlemeli ve neden yaratıldığını anlamalı araştırmalısın.Bu seni rahatlatacaktır.Sağlıklıysan gerisi senin elinde.Kalbin de bişeyler eksik ,sevgi olabilir,aşk olabilir,araştır

Yıllardır aynı durumdayım hiç umudum yok . Birşeyler yapmak isteyipte yapamamak çaresizlik çok kötü birşey sanki üstümde karabulutlar geziyor basiretim baglanmis hep bir engel var önümde

Yıllardır aynı durumdayım hiç umudum yok . Birşeyler yapmak isteyipte yapamamak çaresizlik çok kötü birşey sanki üstümde karabulutlar geziyor basiretim baglanmis hep bir engel var önümde
kaç yaşındasın ki,millet ne büyük dertlerle uğraşıyor.Pozitif arkadaşın yok mu hayat dolu onlarla görüş ne biliyim spor yap,bir hobi edin.Şeytanın en sevdiği insan boş insandır sürekli vesvese verir.Bence iyilikler güzellikler seni bekliyor.

Benim de böyle düşündüğüm çok oluyor. Sonra zor durumda acı çeken , şifa bekleyen vs insanları düşünüp kendime geliyorum... Halime şükredip hayata dönüyorum

Sizin hayatinizi degistirmeye ihtiyaciniz var, yeni ortamlar, is, amac, es vs... tedavi falan degil.
Bunlar degismedigi surece ya bu sekilde de mutlu olmaya calisacaksiniz ya da bir seyleri degistieye calisacak ve hayata asılabilmek icin yeni yollara sapacaksiniz ve zamanla rahatlayip eski halinizi bu sekilde geride birakacaksiniz. Emin olun ki su anki halinizden dolayi boylesiniz ve bunu yalnizca siz degistirebilirsiniz. Doktorlar ve verdikleri ilaclar bir yere kadar yardim ediyor evet ama sorunu kokunden halletmek gerekiyor. Yoksa yalnizca biraz rahatlama saglar o haplar hepsi o kadar. Mucize yaratmiyorlar maalesef. Ve her seyden once Allah'a siginin bolca dua edin.

Geçti mi o ruh haliniz nasılsınız ben de aynı durumdayım üstelik ilaç aldığım halde

Psikolojik destek almanız sart. Madem intihar düşünceniz var profesyonel destek lazim. Size "dışarı çık, gez toz" fayda etmez. Nerden mi biliyorum? Bende bir zamanlar seninle aynı durumdaydim da ondan.

Öyle güzel yazmışsınız ki siizn başardıklarınızı ben yapamıyorum silkelenip kendime gelemiyorum son cümleleriniz çok duygulandırdı beni hiçbir doğum sancısız olmuyor arkasından gelecek olan hediyeni almak için toparlanmalısın yazmışsınız o kadar etkilendim ki ağlıyorum bu Cuma saatinde ben de bu şekilde dua ettim artık bana da şifa ver Allahım bunca zamandır yaşadığım bu çıkmazdan çıkar diye

Öncelikle hayata bakış açınızı değiştirmelisiniz. Dünya toz pembe bi yer değil, hiçbir zaman da olmayacak. mutluluklar zaferler nasıl bizim içinse yenilgiler hüzünler de hep bizimle olacak. kimse bulunduğu yere kolay gelmiyor, herkesi sırtından vuran birileri var, herkesin isteyip de kabul olmayan duaları var ama kimisi buna rağmen dik durmayı başarır, duramasa da öyleymiş gibi yapar. iş hayatın sırrına varabilmekte, dünya cennet değil ! herhangi bir mesleğiniz var mı bilmiyorum ama önemli değil, iş ayrımı yapmadan bi yere girmeye çalışın.bi yerden hayata tutunmaya çalışırsanız Allah da sizin elinizden tutacaktır. Allahtan isteyin kocaman bir umutla inanarak isterseniz mutlaka Rabbimizin vereceği bir şeyler vardır.Allah yardımcınız olsun.

Kendinle ilgilen. Kendini unuttugundan vucudun tepki veriyor. Cok ihmal etmissin kendini. Sadece dis gorunus degil, ruhunu da ihmal etmissin. Bu donemi kendinle ilgilenerek gecir.
Yuruyus yap, iyi geliyor. Bol bol oku. Kitap okumak iyi geliyor. Ve dua et. Merak etme bitecek. Sonduza kadar surmeyecek. Bir de neye uzuldun seni ne kirdi bilmiyorum ama hatalarinla kendini sev. Hatalar bizi büyütüyor, olgunlastiriyor. Kendini sev lutfen.
Cok gecmis olsun. Tez zamanda iyilesmeni dilerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…