kız çalışıoz millet yatıo, napak bizde geyiğe sarıoz sen olmasan napardım yapayalnız
ayyy evet farklı yerlere yazınca tekrar oluyor, bende sabah bi bakayım çok bişey yemedim çok artmamıştır dedim ama düzenli olarak artıyorum
neyse o zaman 19:30 da tartılıyoruz
spor da 22:30 da (abowww kesin uyurum ya hadi hayırlısı)
bizde tatli yok yapmadim :))))ayy çok güven verdin bana spor konusunda
hiç sorma 85i gördüm diye sevinirken, 87 ye doğru önlenemez yükselişim beni melankolik yaptı.
bugün de güllaç var iftara
bana ne yiycem işte
Selam canım,Allah kolaylık versin.Bende geçenlerde uyanamadım ama dayandım çok şükür geçiyor zaman.Sahura kalktığım günlerle pek bi farkı da olmadı açıkçası.dün iftar menüsü
1 tane minik adana(porsiyonu 3 köfte kadar ancaydı)
6 yemek kaşığı bulgur pilavı(özlemişim)
4 kaşık patates çorba(sevmedim o kadarcık içtim)
2 yemek kaşığı yoğurt
çoban salata
1 ince dilim kremalı kek
ara yok
sahur yok(uyanamadım aç susuz tutucam bugün)
Selam canım,Allah kolaylık versin.Bende geçenlerde uyanamadım ama dayandım çok şükür geçiyor zaman.Sahura kalktığım günlerle pek bi farkı da olmadı açıkçası.
Dün biz de iftara davetliydik çok yedim iftarda.dün sahura kalktım sadece su içip yattım.Uyandığımda acıkmamıştım bile canım zaten bir şey istemedi.
oyyyy gündüz yememeye alışmışım sanırım ya da çalışırken canım hiç bişey istemiyor
öğle yemeği de bulamaç gibi görünüyordu yemedim, yemek önce koku ve göze hitap edecek.
yemiş olmak için yemem
hoş acıkmadım da oruçlu gibi hissediyorum, dün krizimi atlattım sanırım
çok ağrım var ya, neyse birazdan bişeyler atıştırırım(ne yiyeceksem)
evde olsam kesin tahin helva yerdimhatta gidince yicem ama miktarı az tutmaya çalışırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?