- 27 Mart 2019
- 30.575
- 113.668
- 598
- Konu Sahibi mervebilici
-
Nasıl yaniYa gerçekten anlamıyorum. İşim mi yok burada uydurmaca şeyler yazayım.
çocuğun arkadaşının babasının numarasını nasıl aldığını sabırla yazayım. Ki ben de annesinin numarası var çocuğun. Annesi ile görüşüyoruz, konuşuyoruz. Babasının ise şöyle buluyor: hastaneye geldiklerinde tanıdıkları bir sekreter var. Bunun aracılığıyla birkaç kere eşimin yanına gelmişler. O sekreter aracılığıyla mesaj gönderiyor
Haha siz baya işletiyorsunuz ya.. polis doktora değil, doktor polise tabidir yalnız.eğer hastanede adli olduğu düşünülen bir vaka varsa bunu dr polise bildirmekle yükümlüdür aksi halde dava açılır ayrıca her hastanede hastane polisi vardır vakalar rapor edilir ve bunu dr onaylar sonra o yerin polis amirliğine intikal ettirilir bunlar mevzuattır ve eşinizin keyfine polise sizin işinizi görmem tehdidi yapması ve polislerin bağırıp kapıyı çarptığı eşinize yaptırım uygulamama nedeni olamaz. Burdakileri de bişey bilmiyorlar sanıp iyi sallıyorsunÖzel okulda okuyor çocuk zaten. Kendisi dr ve polislerin adli için işleri düşüyor hastaneye. Yani kimse haddini bildiremiyor
Sizin Veli whatsapp grubunuz falan yok mu. Üst komşunuzu tanımaz mısınız. Yine hanımının numarası vardı bende ve ben vermedim. Yöneticiden istedi.İyi de üst komşunun numarasını ne biliyor? Hadi onu ad soyad buldu diyelim, çocuğunuzun okulda takıştığı çocuğun taa babasını nasıl buluyor? Hangi çocukla takıştığını babasını ismini nasıl buluyor? Eşiniz çalışmıyor mu? Bunlarla uğraşacak vakti nasıl var araştıracak. Özel okul olunca öyle velilere başka velilerin numarası mı dağıtılıyor? Hiç sanmam ne alaka.. herkes numaramızı alsın o zaman.. polis karantinada niye kontrole geldi onu da hiç duymadım..çok mantıksız dğil mi tüm bunlar
Peki sorgulama öncesi ve sonrası da adli rapor için geliyorlar mı hastaneye.Haha siz baya işletiyorsunuz ya.. polis doktora değil, doktor polise tabidir yalnız.eğer hastanede adli olduğu düşünülen bir vaka varsa bunu dr polise bildirmekle yükümlüdür aksi halde dava açılır ayrıca her hastanede hastane polisi vardır vakalar rapor edilir ve bunu dr onaylar sonra o yerin polis amirliğine intikal ettirilir bunlar mevzuattır ve eşinizin keyfine polise sizin işinizi görmem tehdidi yapması ve polislerin bağırıp kapıyı çarptığı eşinize yaptırım uygulamama nedeni olamaz. Burdakileri de bişey bilmiyorlar sanıp iyi sallıyorsun
Pardon da amacım ne olabilirHaha siz baya işletiyorsunuz ya.. polis doktora değil, doktor polise tabidir yalnız.eğer hastanede adli olduğu düşünülen bir vaka varsa bunu dr polise bildirmekle yükümlüdür aksi halde dava açılır ayrıca her hastanede hastane polisi vardır vakalar rapor edilir ve bunu dr onaylar sonra o yerin polis amirliğine intikal ettirilir bunlar mevzuattır ve eşinizin keyfine polise sizin işinizi görmem tehdidi yapması ve polislerin bağırıp kapıyı çarptığı eşinize yaptırım uygulamama nedeni olamaz. Burdakileri de bişey bilmiyorlar sanıp iyi sallıyorsun
Sabah ta onca yorum yaptım üzüldüm konu sahibi için sahte çıktı benimde aynen aklımda deli sorularHaha siz baya işletiyorsunuz ya.. polis doktora değil, doktor polise tabidir yalnız.eğer hastanede adli olduğu düşünülen bir vaka varsa bunu dr polise bildirmekle yükümlüdür aksi halde dava açılır ayrıca her hastanede hastane polisi vardır vakalar rapor edilir ve bunu dr onaylar sonra o yerin polis amirliğine intikal ettirilir bunlar mevzuattır ve eşinizin keyfine polise sizin işinizi görmem tehdidi yapması ve polislerin bağırıp kapıyı çarptığı eşinize yaptırım uygulamama nedeni olamaz. Burdakileri de bişey bilmiyorlar sanıp iyi sallıyorsun
Çözümü eşinizi alıp çok uzaklara, kimsenin olmadığı bir yerlere taşınmak. Çevrenizdeki insanlar en azından rahat eder.İnanıp inanmamak size kalmış artık. Olduğu gibi hepsini açıkladım. Belki çözüm önerisi olan biri olur ufkumu açar diye
Kendimi harcanmış hissettim bu mesajdaÇözümü eşinizi alıp çok uzaklara, kimsenin olmadığı bir yerlere taşınmak. Çevrenizdeki insanlar en azından rahat eder.
Mune kazen üyelerine sahip çık. Kulaklarını cekiver. Pardon banlaBirisi şikayet etse rahatlayacak
Karantinada polisin görevi kontrol etmek bağırmak görevini yapmasına engel olmaz mı eşinizin yaptığı suç değil mi?
Polis neden müdahalede bulunmamış
bir de az önce troll bir konu vardı umarım bu da troll değil
öğretmenin telini anlarım da özel okulda falan okumuyorsa çocuk müdürün teli nasıl oluyor anlamadım...
kazenle muneyi de aramasın
Gerçekten sert kayaya çarpsın da mesaj çekemesin çok istiyorum. Benim kızdığımı bildiği için gizli yapıyor. Sakince söyledim şimdi hiç cevap vermediDemek cani sıkılıyorSert kayaya carparsa başına iş alır.Sizin yapacağınız sey konuşmak rahatsızlığınizi anlatmak belli ki sorunu sıkıntısı var ve kolay öfkeleniyor.Yalniz yumuşak olun onu anlar gibi konuşup derdinizi anlatin
Ben söyleyince insanlara garip geliyor ama cevabı aynen şöyle : onların bana bin kere işi düşer. Benim işim düşmez onlara. Onlara şunu yapacağım, bunu yapacağım diye falanBir gün manyağım birine rastlayıp başına ii açılması an meselesi, insanlar burnundan soluyor, herkes barut gibi, kimde ne olduğu belli değil, ters birine rastlarsa Allah korusun canı tehlikeye düşer. Güzellikle anlatım bunları. Bugüne kadar başına iş gelmemiş olması mucize
Birazdan benim yazdiklarimdan hoslanmayacak benide ariyacak gibi oldu
Bu kadar iyi bir stalker olmasi tabi ki hayra alamet degil. Herkes sinirlenir bir seylere ama herkes bu denli iz surmezBuluyor bir şekilde
Yaptığının ısrarla doğru olduğunu savunuyor. Onun için bir problemi yok kiBu kadar iyi bir stalker olmasi tabi ki hayra alamet degil. Herkes sinirlenir bir seylere ama herkes bu denli iz surmezyardim almayi teklif ettiniz mi?
Bu düşünceyi içselleştirmeye öyle ihtiyacım var ki. Şu an sadece çok mahçup oluyorum. Hele ki çocuğumun arkadaşı olunca olay. Annesi ile çok tanımıyoruz birbirimizi ama çocuklarımız için bir araya gelmişliğimiz, birbirimize fikir danışmışlığımız var. Şu an o kadar mahcup hissediyorum ki kendimi. İçim içimi yiyorHer koyun kendi bacağından asılır demişler. İllaki beni de etkilerdi yakınlarımın bazı hareketleri ama zamanla baktım ki fazla mahçup olmak sadece beni zayıf gösteriyor ve üzüyor. Birebir benim yaptığım hareket olmadıkça neden üzülen, mahçup olan ben oluyorum dedim. Dışarıya karşı siz de böyle tavır sergileyin lütfen. Siz sadece kendinizden sorumlusunuz. İçinizi ferah tutun, sizi gerçekten tanıyan insanlar zaten eşinizi ayrı sizi ayrı kefede tutar.
Eşiniz psikiyatriye danışsa bu huyunu iyi olur ama bana kendisine toz kondurmayan bir tip gibi de geldi. Bu huyunun altında yatan sebepler var.
Muayene etmem getirdiginiz kisiyi mi diyo polise ne diyo? Polise gider yapmasi bana da pek olmadi gibi geldi.Peki sorgulama öncesi ve sonrası da adli rapor için geliyorlar mı hastaneye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?