Yaşam kalitemi düşüren garip dert 😔

Nasıl yani

Özel okulda okuyor çocuk zaten. Kendisi dr ve polislerin adli için işleri düşüyor hastaneye. Yani kimse haddini bildiremiyor
Haha siz baya işletiyorsunuz ya.. polis doktora değil, doktor polise tabidir yalnız.eğer hastanede adli olduğu düşünülen bir vaka varsa bunu dr polise bildirmekle yükümlüdür aksi halde dava açılır ayrıca her hastanede hastane polisi vardır vakalar rapor edilir ve bunu dr onaylar sonra o yerin polis amirliğine intikal ettirilir bunlar mevzuattır ve eşinizin keyfine polise sizin işinizi görmem tehdidi yapması ve polislerin bağırıp kapıyı çarptığı eşinize yaptırım uygulamama nedeni olamaz. Burdakileri de bişey bilmiyorlar sanıp iyi sallıyorsun

Sizin Veli whatsapp grubunuz falan yok mu. Üst komşunuzu tanımaz mısınız. Yine hanımının numarası vardı bende ve ben vermedim. Yöneticiden istedi.

Peki sorgulama öncesi ve sonrası da adli rapor için geliyorlar mı hastaneye.

Konu bana nedense git gide soğuk rüzgarlar esmesine sebeb oluyor neden acaba inandırıcılığını kaybediyor sanki hadi hayırlısı sabahın ki kandirildigimiz konuya dönmesin

Pardon da amacım ne olabilir

Sabah ta onca yorum yaptım üzüldüm konu sahibi için sahte çıktı benimde aynen aklımda deli sorular

İnanıp inanmamak size kalmış artık. Olduğu gibi hepsini açıkladım. Belki çözüm önerisi olan biri olur ufkumu açar diye

Mune kazen üyelerine sahip çık. Kulaklarını cekiver. Pardon banla
Dolaylı yoldan şikayet ediyormus çünkü.

Gerçekten sert kayaya çarpsın da mesaj çekemesin çok istiyorum. Benim kızdığımı bildiği için gizli yapıyor. Sakince söyledim şimdi hiç cevap vermedi

Bir gün manyağım birine rastlayıp başına ii açılması an meselesi, insanlar burnundan soluyor, herkes barut gibi, kimde ne olduğu belli değil, ters birine rastlarsa Allah korusun canı tehlikeye düşer. Güzellikle anlatım bunları. Bugüne kadar başına iş gelmemiş olması mucize

Ben söyleyince insanlara garip geliyor ama cevabı aynen şöyle : onların bana bin kere işi düşer. Benim işim düşmez onlara. Onlara şunu yapacağım, bunu yapacağım diye falan

Her koyun kendi bacağından asılır demişler. İllaki beni de etkilerdi yakınlarımın bazı hareketleri ama zamanla baktım ki fazla mahçup olmak sadece beni zayıf gösteriyor ve üzüyor. Birebir benim yaptığım hareket olmadıkça neden üzülen, mahçup olan ben oluyorum dedim. Dışarıya karşı siz de böyle tavır sergileyin lütfen. Siz sadece kendinizden sorumlusunuz. İçinizi ferah tutun, sizi gerçekten tanıyan insanlar zaten eşinizi ayrı sizi ayrı kefede tutar.
Eşiniz psikiyatriye danışsa bu huyunu iyi olur ama bana kendisine toz kondurmayan bir tip gibi de geldi. Bu huyunun altında yatan sebepler var.

Bu düşünceyi içselleştirmeye öyle ihtiyacım var ki. Şu an sadece çok mahçup oluyorum. Hele ki çocuğumun arkadaşı olunca olay. Annesi ile çok tanımıyoruz birbirimizi ama çocuklarımız için bir araya gelmişliğimiz, birbirimize fikir danışmışlığımız var. Şu an o kadar mahcup hissediyorum ki kendimi. İçim içimi yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…