Yasamak bana haram mi? delirdim artik.

Ya bunu yazan kadın
Bunu yazan belki aramızda okuyor
Bunun erkek hali o da kuyruk sallamasaydi diyenler
Cogunuzun çocuğu var
Kim ne olur bilinmez
Bu zihniyete kimse bir şey demeyecek mi

niye babnın kızına inanmasının nesi garip. ben babama ne desem inanır güvenir yani. demek ki sizin güven sorununuz var inanılma durumuna bu kadar şaşırdınız
sen kimsin pardon beni parçalayacak falan ? ben kızın ilişkisine en ufak bir laf etmedim güven sorunum falan da yok ayrıca ben sadece babanın kızına karşı bu kadar rahat tamam inandım gibi görünüyorum deyip daha sonra araştırıp öğrenebileceğini dedim ithamlarını kendine sakla o ağzını da topla

Mahkemeye çıktığında falan illa ki ailen ne olup bittiğini öğrenir. Ailenin öğrenip hayatının mahvolacağını düşünüyorsan şikayetinden vazgeç.
Bu arada adamın cezalandırılmasını isterim bu yüzden şikayetçi olman iyi olmuş. Ama yine de ailem öğrendiğinde hayatım mahvolur intihar ederim falan yazdığın için vazgeç dedim..

Mukemmel bir tanimlama, tebrik ederim.

Babanın he deyip geçmesi ilginç ayrıca karşı tarafın zorla bişey yaptığına da inanmıyorum partide takılmışsınız.

Aileniz elbet öğrenir ama korkma video yayılmaz diyecem de belki sağa sola da yaydı durum vahim gerçekten

Ne diyosun sen be!

Ne diyosun sen be!

Kusura bakma canını acıtıyorum ama gerçek bu her ihtimali düşünmelisin buadam keyfine oturup izlemek için çekmiş olamaz değil mi ? Ha ikinizinortak kararı da olabilir buda doğal abartmaya gerekde yok yok değildi diyorsan tecavüzden de yargılatabilirsin şu saatten sonra

Ben değilim dersin olur biter.abartmayın.saçının modelini vs değiştir.kaş şeklini değiştir.

adam da brad pitt mübarek 50 60 kişiyle bu şekilde pozlar şaşırtıcı babanızında dışarıda beklemesi ayrı bi sakinlik

kibledim gereken yere de ilettim sakinim merak etme
Kızlar gerçekten buna tepki verecek sadece ben miyim
Bu kibar tepkiler haketmiyor

Sen terbiyesizsin sen zararlısin
Senin çevremizde olmaman gerekiyor
Kadın sitesinde olmaman gerekiyor
Ya bunu okuyanlar bunun bu şekilde olmasına tepki gostermeyecek miyiz

Kız gece boyunca ağladı birazdan tekrar emniyete gidecek
Her yorumda tekrar korkuyor
Hepimizin başına gelebilir
Bu çok farklı bir konu
Bu konuya yorum yapmak kişisel görüşle olmaz

Polis bu namus cinayetleri vs olaylarından temkinli bu konularda.babayı içeri almazlar.gerekeni de söyledikerse adam niye şüphelensin.

adam da brad pitt mübarek 50 60 kişiyle bu şekilde pozlar şaşırtıcı babanızında dışarıda beklemesi ayrı bi sakinlik
Arkadasim olayi anlamadiniz hala yazuyisunuz, babam durumu baska biliyordu, paniklemeyecegi derecede basit bir durum saniyodu, ifade verirken 2. Kisinin bulunmasi yasak, okumadab etmeden yazma buraya!

sen kimsin ya ? adam topluyor bir de aklınca... ben birşey demedim sadece babası tamam deyip geçiştirip araştırabilir dedim nerenle okuduysan saçmalamadığın şey kalmadı beğenmiyorsan okuma benim ne yazıp ne yazamayacağıma sen o aklınla karar veremezsin !

Bende kibliyorum boyle bi insan olamaz, insan degil ki. Duygusuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…