- 13 Ağustos 2014
- 6.347
- 14.361
- 498
- 37
- Konu Sahibi ulbersarles
-
Ben öyle bir karar veririm kisen kimsin ya ? adam topluyor bir de aklınca... ben birşey demedim sadece babası tamam deyip geçiştirip araştırabilir dedim nerenle okuduysan saçmalamadığın şey kalmadı beğenmiyorsan okuma benim ne yazıp ne yazamayacağıma sen o aklınla karar veremezsin !
Konu Sahibi de özel olarak şikayet ettiBende kibliyorum boyle bi insan olamaz, insan degil ki. Duygusuz
Son yorumlara baksanizaMukemmel bir tanimlama, tebrik ederim.
sanki ben tecavüz ettim şu konuşmalara bak. ilişkisi hakkında en ufak bir yorum bile yapmadım sen o ağzını bi topla sonra adam toplarsın bana karşıBen öyle bir karar veririm ki
Senin gibi magdurlara aptal aptal yorum yapanlara öyle karar veririm ki
Kız bunlar nasıl insan diye ağlıyor şimdi yolda giderken
İnsan olmayı ogreneceksin
O ceneni hassas konularda acmamayi ogreneceksin
Kaç kişinin kanı donmus yazdiklarindan
Sana insan olmayı ogreticez
Taciz tecavüz konularında bilip bilmeden yorum yapmamayi ogreneceksiniz
Herkes biliyor burada herkes senin yorumundan rahatsız olmuşsanki ben tecavüz ettim şu konuşmalara bak. ilişkisi hakkında en ufak bir yorum bile yapmadım sen o ağzını bi topla sonra adam toplarsın bana karşı
Ya bu çok çirkin bir şey
Hanımlar daha geçen gün taciz konuştuk
Niye bu üyeye tepki gösterilmiyor
Elim ayağım titredi
Kız istismar edilmiş bu hala baban rahat ben insanım diyor
Babasının duymamasina takmış
Seni parcalarim ben
Hadsiz
İstismar ne demek biliyor musun
Tecavüz ne demek
Çaresizlik ne demek
ya bi git başımdan tamam mı kim rahatsız olduysa buyursun gelsin sana ne ? sen avukatları mısın ?Herkes biliyor burada herkes senin yorumundan rahatsız olmuş
Demekki sorun var
Ağzımi toplamam çünkü sen saygılı konusulacak " insan " değilsin
Kaç kişi rahatsız olmuş senden
Niye özellikle senden ?
İlişkisi hakkında yorum yapmak senin neyine
Sen ne kadar fikirlerine saygı duyulan bir insan olabilirsin ki
Babası nerde , babası ne demiş , babası okumaz , babası rahat
Elinin körü
Koca bulmayı bilecek kadar aklın varsa, okuyup hasbelkader toplumda yer edindiysen , üniversite ortamına girdiysen Nerede ne konuşulur ogreneceksin
Adam toplamak ne ya
Senin ne değerin var
Evetya bi git başımdan tamam mı kim rahatsız olduysa buyursun gelsin sana ne ? sen avukatları mısın ?
sana cevap vermiyorum havla havla sonra da git tamam hadi güzelimEvet
Bizzat öyle
Bana devretti
Hahahahahhahahaha baba diye takmış
Benim babam olsa yanımda olurdu
Benim baban söyle benim babam destek
Bize ne senin babandan
Senin babanin davranislarindan bize ne
Baban kim senin
Babanı mi örnek alalım çocuk yetiştirme konusunda
Bence bu iyi bir fikir değil
E başka soruların var mı şu an babasına ne diyip evden çıkmış ?
Babası ne yapıyormuş ?
Babası nelerden hoslanirmis
Babası boş vakitlerini nasıl degerlendirirmis ?
Sor sor çekinme
İnsanı ne kadar sogutuyorlar insanlıktan değil miYa bende çok sinirlendim hislerime tercüman olmuşsun. Ne acaip insanlar var şu sitede
Valla is benimle bitmeyecek eminim sana tepki gösterecek başka insanlar da olacaktırsana cevap vermiyorum havla havla sonra da git tamam hadi güzelim
hadi şekerim hadi yandan yandan git bakalımValla is benimle bitmeyecek eminim sana tepki gösterecek başka insanlar da olacaktır
Avukat işi ben deBenim merak ettiğim babası olayı duysa dahi görüntüler ona gösterilmez.
Birde eğer avukat tutabilirsen hiçbir kağıt eve gelmez direk avukata gider. Ve ailenin duyma ihtimali kalmaz
İnsanı ne kadar sogutuyorlar insanlıktan değil mi
Avukat işi ben de
Hallettik onu
Şikayetçi olmaya karar verirse bir arkadaşım ücretsiz olarak avukatlık yapmayı kabul etti konuştuk
Erkek egemenligi hastasıYa troll bence ortalığı karıştırmaya gelmiş amacı dalga geçmek. Böyle bir insan hele de bir bayan olamaz diyorum ben !
Sorun şu babası sürekli e devlete bakıyorSüpersin canım helal olsun. Bende böyle olmasada bir benzer olayla uğraşıyorum. Özelden mesaj atmıştım yardımcı olmak için. Avukatta varsa kesinlikle geri çekmesin hiç bir evrak eve gelmez. Vekaletini versin direk avukata.
Erkek egemenligi hastası
Erkek terbiyesi istiyor
Erkek himayesi
Alacak birini bulmuş kendini bundan sonra sakinlesir
Minnak trol değilde sen trol olabılırsın o bi gerçek.Ya troll bence ortalığı karıştırmaya gelmiş amacı dalga geçmek. Böyle bir insan hele de bir bayan olamaz diyorum ben !
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?