Yasamak bana haram mi? delirdim artik.

E devlete sürekli bakan bir insan karakol davasının kökenini arastirmazmi eminmisiniz

İyide onbes yaşındaki deneyimin partneride c
Bu adam dediginizde o zaman onyedi yasindaymis

İyide onbes yaşındaki deneyimin partneride c

Bu adam dediginizde o zaman onyedi yasindaymis
Yani??? Ne olmuş 17 yaşındaysa haklı mı yaptığında madalya mı verelim?
Bir de 5 yıl boyunca aynı şeyleri yapmaya devam etmiş sapık adam ve neredeyse 80 kişiyi mağdur etmiş .
Yani şu anda 22yaşında hadi o zaman cahildi diyelim e şimdi ne diyeceğiz?
Zaten bizim ülkemizde sapıklardan tecavüzcülerden başka herkes suçludur.Eh pes yani pes.

Canim ikametinin nerede oldugu onemli yani senin verdigin adrestense su an resmi nerde gorunuyorsa oraya gelir mahkemeye falan cagirilirsin. Yalniz sana ulasamazlarsa hemen ailene ulasiyorlar mahkeme gibi konularda benim abim 43 yasinda hala mahkemelik bir seyi olsa hemen annemlerin evine geliyor abime ulasamazlarsa

Haklı diye birşey yazilmismi oda çocuk yastaymis demek istedim

E devlete sürekli bakan bir insan karakol davasının kökenini arastirmazmi eminmisiniz
Polisler ifade alınırken 2. Kişiyi içeri almıyor
Prosedür bu
Babasına da zaten emniyete cagirirken ciddi bir şey değil şahit olacak bi davada demişler
Konu Sahibi evde yokken o şekilde söylemişler
Çok hafif olarak
Beraber gittiklerinde de sadece şahit olacak filan diye defalarca söylemişler
Karakol değil ahlak büro
Daha uzmanlar bu konularda nasıl davrnailmasi gerektiğini biliyorlar

Bide ahlak büro iyi inanmış babası Allah kolaylik versin

Tamam. O zaman babasından korkmasın
Hahahajajhahahaha yorumlara bak ya
Sen kimsin
Sen küçücük dünyanla neye ahkam kesiyosun
Senin fikrinin düşüncenin ne onemi var da tamam babasından korkmasin diyosun

Eleştiriye açık olacak konu aciyosa di mi
Hahahajajhahahaha

İstiyor ki kız biriyle birlikte oldu ya acı çeksin
Babası kızın sözüne güvendi ya öyle olmasın dovsun,okuldan alsın

Daha cokkkkkkkk beklersin

Nolur haberi olmasin, hatamin farkinda bi insanim, intihar bile ederim biterim ben nolurr
E diğerleri şikayetçi olmuş zaten sen git şikayetini geri al konu kapansın ailenin tabiki haberi olur napacaksin 7/24 pencerede bekleyip mahkeme celbi mi bekliceksin onların eline gecmesin diye

@Maykay ve minnakmimar hemcinsiniz olduğum için utandım valla
Kesinlikle

Kadın başından beri tenkit eden yazıları beğeniyor,böyle bir havadan bakma durumları ve erkek çocuğu annesi Allah kendisine bagislasin yavrusunu ama annesinin zihniyetinde olacaksa benim kızımın karşısına çıkmasın .baba nerde baba niye bir şey demedi baba niye inandı diyenlerin bilinçaltı çok tehlikeli.
Erkek yuceltmesi var
Cezalandırılma istiyorlar
Cezalandiran da erkek olsun istiyorlar

Şunu okur belki bir ise yarar

Kadın hamile.
Bebek erkekmiş.
Aile mutlu çok mutlu.
Bebek doğdu, pipisini gösterdi amcalara.
Amcalarda bayram sevinci. Dünyanın en gerekli organını gördüler çünkü.
Bebek terledi, çırılçıplak soydular, evde misafirlikte, mahallede böyle gezdi. Bu hakka sahipti çünkü pipisi vardı.
Bebek biraz büyüdü. Sünnet olacak.
Davullar, zurnalar, hediyeler… Çocuk düşündü;
“Sanırım bu çok önemli bir organ”
Çocuk aklının en karanlık köşesine yazdı.
Üç beş güzel kız var gittikleri yerde, annesi babası dedi ki:
“Hangisini alayım oğlum sana?”
Çocuk düşündü:
“Sanırım karşı tarafa sormaksızın seçme hakkım var”
Çocuk bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Çocuk acıktı, sofrasını varsa kız kardeşleri ve annesi hazırladı. Yemek bitince topladılar.
Çocuk düşündü:
“Sanırım kızlar/kadınlar bana hizmet etmekle yükümlü. ”
Kalabalık bir yemek daveti, herkes masaya sığmayacak. Erkekler ve yaşlılar masaya oturdu. Çocuğu da masaya oturtturdular. Annesi ve varsa kız kardeşleri yerde oturuyordu.
Çocuk düşündü:
“Sanırım önemli olan erkeklerin konforu.”
Servis yapılacak, önce erkeklere yemek verildi, erkekler yardım etmedi.
Çocuk düşündü:
“Sanırım öncelikli olan erkeklerin karnının doyması. ”
Çocuğun kız arkadaşı oldu.
Bütün sülale duydu. Herkesin ağzı kulaklarında. Densiz bir amca:
“Neler yapacan bahim gızlaraaa"dedi.
Çocuğun annesi ve babası:
"Oğlumdan daha iyisini mi bulacak?” dediler.
Çocuk düşündü:
“Sanırım en iyisini hak eden benim ve bu yüzden kızlara rızasıyla ya da rızasız istediğimi yapabilirim. ”
Çocuk büyüdü, arkadaşlarıyla dışarı çıktı, gezdi, eğlendi. Eve geç geldi paşalar gibi karşılandı. Kız kardeşi eve geç geldiği için azar işitirken , dövülürken.
Genç düşündü:
“Sanırım eve istediğim saatte girip çıkabilirim. ”
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Kavga etti, ağzı burnu kan içinde.
Annesi, babası:
“Koçum benim helal olsun. ” dedi
Genç düşündü:
“Sanırım güçlüyüm ve sorunlarımı bu şekilde halledebilirim. ”
Genç bunu aklının en karanlık köşesine yazdı.
Genç büyüdü
Ama bir türlü adam olamadı.
….
Ve yazılanlar uygulamaya koyuldu

Oolaylar cok karismis burda yine.
Canm yapmissin bir hata donmus yine bulmus seni. Umarim hersey duzelir ve kimse duymaz.
Babanda cok iyi adammis senin baban gibi babalar pek yok memlekette. Guven duygusunu vermissin zamaninda ne guzel. Acikcasi eve gelen mektup olsun kart ekstresi olsun mahkeme celbi olsun yalnizca kisi acmali. Aa bu kizima gelmis deyip ayirmali merak ettiysede sana donup neymis diye sormali ve okumamali sonucta minsanlara saygi bu sekilde olur. Diger kisilerin dusuncelerine bakilirsa bu denli saygi ya gormemisler ya bilmiyorlar.ozeldir bu. Hangimiz lisedeki gunlugumuzun ailemiz veya birbaskasi tarafindan okunmasini istedik? Benim annem gunlugumu ortada gorse kaldirir yerine koyardi. Olmasi gerekende bu. Helal olsun babana.
Umarim o serefsiz hak ettigi cezayi alir.
Ve umarim baska genc kizimiz bu tur seyleri yasamamak icin caba gosterir daha bilincli olur. Hepimiz hata yapiyoruz sonucta ama kimsenin basina bu tur seylerin gelmesini istemem. Cok gecmis olsn Allah yardimciniz olsun.

Canım grçmiş olsun öncelikle. Yazında en beğendiğim kısım ben bu karı aştım ve yoluma devam ediyorum oldu. Yaşamışsın kendi yargılarına göre hataydı demişsin. Yüzleşip acı çekmişsin. Sonra kendini affedip hata olduğunu düşündüğün şeyi tekrar etmeyip hayatına devam etmişsin. Cinsel birliktelik hatadır deniyorum ana 15 yaş erken. Hazır olmadan yaşanan her şey hatadır bana göre. Bu el ele tutuşmak bile olabilir. Hazırsan ve eminsen pişman olmazsın önemli olabda bu.

Şimdi o şerefsizin başı acaip dertte. 15 yaşında kızla beraber olup görüntülerini çekmekde kız reşit olmadığı için tecavüz sayılır. Başka tecavüzlerde var. Şikayetini geri alma ki bu yaratık çıkamasın içerden. Etrafında bu olay ortaya çıkarsa ailenle aranda tampon olabilecek aklı başında bir akraba varsa anlatıp yardım isteyebilirsin belki. Olası bir durumda aileni mantıklı olmaya ikna eder.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…