- 20 Aralık 2012
- 2.267
- 737
- 398
- 30
- Konu Sahibi ulbersarles
-
Haddinizi bilin kimseye boyle cemkiremezsiniz.
Kimse oh oh diyip oynamıyor burada. Bende babanın rahatligina taktim nolucak. Konu inandirici gelmedi inşallah gerçek değildir keza konu sahibi yaşıtım. Ve tecavuz zorla olur burda zorlama yok. Umarim gerçek değildir. Gerçekse bile şikayeti geri alsın. Sizde haddinizi yerinizi bilin
Tabiki
Ya bunu yazan kadın
Bunu yazan belki aramızda okuyor
Bunun erkek hali o da kuyruk sallamasaydi diyenler
Cogunuzun çocuğu var
Kim ne olur bilinmez
Bu zihniyete kimse bir şey demeyecek mi
Ya o çok farklı bir şey bakınBen burda kizina sonsuz guvenen bir baba görüyorum ve babasiyla gurur duydum acikcasi.he kizi gecmiste daha çocukken bi hata yapmis o ayri konu.bu sekilde insanlari genislikle yargılamak bencede hos degil
Ben emoji falan koymadimBabanın rahatlığı kızın hayatını kurtarmış bi de o yönden bakmak lazım. Görüntüler konu sahibinin bilgisi dahilinde olmadığına göre de basbaya zorlama var.
Dalga geçer gibi emojiler koymak hiç hoş değil cidden.
Ya o çok farklı bir şey bakın
Bu durum o kadar kötü ki
Ahlak değerleri yerin dibine Batsın
Arkadaslarimla konuşurdum bu konuyu
10 dakika geç cevap verseler
Konuşurken bi kelime yerine başka kelime yazsalar
Ne anlamlar yüklerdim ne olumsuzluklar yaşardim
Bilmiyorlar
Elestirecekler oturdukları yerlerden
Utopyalari Batsın
İnsan bi bakar karşıdaki kim ne durumda
Baban napti zikkimin kökünü yaptı
Sikayetini geri al. Riske atma derimAbla bittim ben, ne okul hayatim ne sevdigim birtanemin sozlumun yuzune bakarim bu olay ortaya cikarsa. Annem hasta uzuntusunden o ölür, babamsa agresif bi insan ama bana guvenir sever beni, ben ise yaptigimin pismanligindan öluyorum burda, bu durumun ortaya cikmasi beni dunyadan siler.abla ben napayim kafam agriyor bitiyorum ben abla, pismanim abla geriye donemiyorum, guvenim kalmadi kimseye abla, insanlar bana aciyor, babamin durumu onemsemeyip onemsemediginden muhabbet yapiyorlar. Ben ise ölüyorum elimden tutan yok.
Ben emoji falan koymadim
Kizin hayatini kurtarmaktan ziyade bu durumu ogrenip kizina destek olup cocugunda ağzına sıçabilirdi
Hayır zorlama yok en başında ben zorlandim denmiyor zorla olmayan şeye tecavuz diyemeyiz.
O zaman benim yazdığım yoruma bakıp atlamayacaksinBen emoji falan koymadim
Kizin hayatini kurtarmaktan ziyade bu durumu ogrenip kizina destek olup cocugunda ağzına sıçabilirdi
Hayır zorlama yok en başında ben zorlandim denmiyor zorla olmayan şeye tecavuz diyemeyiz.
Ben emoji falan koymadim
Ya ne tuhaf insanlar var. babası kızına güveniyor demek ki. Sizin ki güvenmiyorsa o sizin sorununuz.
Konu sahibinin yaşı 20, çocuk mu o polis velisi diye ona da anlatsın? Biraz mantık ya.
o istemiyorsa babası zaten öğrenemez. Kim söylesin böyle bir şeyi bir babaya, iyi misiniz siz? Polis zaten kendi bekletmiştir babasını kapıda.
Bu ülkede kanun var, nizam var. Öyle adli vaka olmuş şeyler herkese söylenmiyor.
Babalar da Türk babası yaniBen burda hergun aile baskisi yuzunden elestirilen anne babalari okurken bugun ailen neden baski yapmiyo seni didiklemiyo diyenleri okudum saskinim.ne olursa.olsun burda madur olan bi kiz,hic biseyden haberi olmayan bi baba var
Yahu sizi takmadim ben mercana yazdım niye atliyorsunuzO zaman benim yazdığım yoruma bakıp atlamayacaksin
Emoji koymadiysan benim kime yazdığıma bakıp had bildirmeyeceksin
Demek ki babası öğrenirse kızın ağzına sicacak bik bik ideal dünya duzeninden bahsetmeyecksin
Ben babayi kinayanlara mi bir şey yazmışım yoksa hadsiz uslupta olanlara mi ona bakıp benimle konuşma curretini kendinde bulacaksın
Özel mesaj attım
Sozlumun kardesinin hukuk bürosu var
Benim kardeşim de hukukçu
Fake hesapsan risk alma bence
Yok degilsen makul bi yol buluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?