Geçmişi ve geleceği şeytan düşündürürmus evet haklısın ani yaşamak lazım da nasıl pozitif olmayı basariyosun? Kendine çok güveniyo sun sanırım bide seni gerçekten sahiplenen insanlar mi var cevrende ?Carl Rogers der ki, "geçmişi ya da geleceği düşünerek sadece bugününüzü mahvedersiniz. Anı yaşayın. Bugün geriye kalan ömrünüzün ilk günü."
Sadece bugüne odaklan ve tadını çıkarmaya çalış. Bu beni çok rahatlatıyo umarım seni de rahatlatır :)
Biliyorum evet herseye rağmen sukrediyorum da kendini yalnız hissetmek çok kötü bişey darbe yiyince sevdiklerinden, guvendigin dağlara kar yağınca darmadağın oluyo insan.. Psikolog ne yapıcak düşünüyorum da ya uyku hapı özel psikologlar da para tuzağı değil mi..önce nefesini aaal, sonra veeer
nefes alabildin mi?
vücudunu hisset, ağrı, acı,sakatlık var mı? yok değil mi
ailen yanında mı?
gün içinde aç kalıyor musun, başını sokacağın evin yok mu?
ee bunlarda vardır heralde
o zaman senin mutsuz olman için bir sebep göremiyorum ben, bunlara sahip olamayan ve hiç olamayacak milyonlarca insan var,şükret haline.
eğer psikolojik olarak buhrandaysan, bir psikoloğa gitmeni de öneririm.
Biliyorum evet herseye rağmen sukrediyorum da kendini yalnız hissetmek çok kötü bişey darbe yiyince sevdiklerinden, guvendigin dağlara kar yağınca darmadağın oluyo insan.. Psikolog ne yapıcak düşünüyorum da ya uyku hapı özel psikologlar da para tuzağı değil mi..
Evliyim çocuk var işte yapabileceğim şeyler de kısıtlaninca eşim tarafından çok bişey yapamıyorum tek eğlencem oğlum çok sukur bunayalnız kalmamaya çalış bence, yalnız insan kafasında dertleri sürekli tekrar eder, gez dolaş, eğlence yaratmaya çalış kendine, odaklanacak başka şeyler bul. Ailen yanındaysa onlarla zaman geçir. İyi bir psikolog bulursan yardımı dokunacağını düşünüyorum.
Tabiki pollyannacılık yapmıyorum sadece olumsuz düşünmeye başladığım an kendimi motive etmeye çalışıyorum.Geçmişi ve geleceği şeytan düşündürürmus evet haklısın ani yaşamak lazım da nasıl pozitif olmayı basariyosun? Kendine çok güveniyo sun sanırım bide seni gerçekten sahiplenen insanlar mi var cevrende ?
Ram ne anlamadım Kusura bakmayinBu arada RAM'a gidip orada danışmalara katılabilirsin. Ücretsiz ve faydalı olabileceğini düşünüyorum
İşte dayaniklilik kişiden kişiye degisiyo sizin gibi olmayı çok isterdim çok güçlü olmayı hep gülmeyi buna Hasretim dogrusuTabiki pollyannacılık yapmıyorum sadece olumsuz düşünmeye başladığım an kendimi motive etmeye çalışıyorum.
Etrafımda beni sahiplenen var evet ancak iş daha çok kendimde bitiyor.
Rehberlik ve araştırma merkezi. Psikolojik danışmanlar çalışır. Ücretsiz çeşitli konuda yardım alabilirsiniz. Stresle baş etme, karar verme becerileri, öfke kontrolü vs.Ram ne anlamadım Kusura bakmayin
Araştırayım bi çok teşekkür ederim Allah razı olsunRehberlik ve araştırma merkezi. Psikolojik danışmanlar çalışır. Ücretsiz çeşitli konuda yardım alabilirsiniz. Stresle baş etme, karar verme becerileri, öfke kontrolü vs.
Aynen dayanıklılık meselesi. Kimi insan sünger gibi çekiyo içine sonra da içinde yaşıyo :/ içinde yaşayıp olduğu gibi davranmak mı yoksa maske takıp mutluymuş gibi görünmek mi ? Hangisi doğru bilmiyorum açıkçası. Ben maske takanlardanım ama yoruluyorumİşte dayaniklilik kişiden kişiye degisiyo sizin gibi olmayı çok isterdim çok güçlü olmayı hep gülmeyi buna Hasretim dogrusu
Rica ederim :) eğer Ankara'daysanız Keçioren RAM en iyisi ( bence ).Araştırayım bi çok teşekkür ederim Allah razı olsun
İzmirde yim var mı acaba burda bilmiyorumRica ederim :) eğer Ankara'daysanız Keçioren RAM en iyisi ( bence ).
Bende ara ara ruh halim degisiyo ama kurtulamiyorum düşüncelerden bazen kendimi yalnız hissediyorum sonra diyorum çok sukur aç değilim açıkta değilim eşim var oğlum var insan sevdiklerinden darbe yiyince guvenemiyo işte kimseye güvensizlik te beni yalnızlık düşüncesine itiyor işte insanda bitiyo hersey bi söz vardı hayat boş Eğlen Eğlen Coş diye:) tabi abartmayalim hayat kısa anın tadını çıkarmak lazım Allah her daim güzel düşünmeyi nasip etsin. .Bi dönem bende senin gibiydim .
Kendi kendime hayat ne kötü , herşey benim başıma geliyor ölmek istiyorum düşüncelerindeydim .
Sonra baktım böyle düşünerek elime hiç bir şey geçmiyor daha da mutsuz olmaktan başka .
Artık olumlu düşünüyorum , hayat herşeye rağmen güzel
İşte bende maske takıyorum aslında gülüyorum ama içim kan ağlıyor mutlu olmayıp mutluymus gibi görünmek insanı yorar tabi ama hayatta hersey bizim için aciyi da mutluluğu da yaşıyoruzAynen dayanıklılık meselesi. Kimi insan sünger gibi çekiyo içine sonra da içinde yaşıyo :/ içinde yaşayıp olduğu gibi davranmak mı yoksa maske takıp mutluymuş gibi görünmek mi ? Hangisi doğru bilmiyorum açıkçası. Ben maske takanlardanım ama yoruluyorum
Evet keşke demekten başka yapacak bişeyim yok keşke kötü anıları hatırlamaşak keşke herkes iyi olsa keske kirginliklar olmasa keşke kimse kimseyi öldürmese keşke Allaha kulluk yapsak sadece keşke keskeSeni çok iyi anliyorum canim.
İnsanin özgürlüğünün kisitlanmasi
Ve haksizliğa uğramasi çok kötü. birde bunlari sevdikleri yaşatiyorsa en büyük mutsuzluk gibi geliyor insana. özgüveni sarsiliyor birde kişinin bunlari yaşayinca.
Devamli şükürde ve tevekkülde kalabilsek ve geçmişten gelecekten kopup ani yaşayabilsek eminim çok mutlu olurduk.
Evet keşke demekten başka yapacak bişeyim yok keşke kötü anıları hatırlamaşak keşke herkes iyi olsa keske kirginliklar olmasa keşke kimse kimseyi öldürmese keşke Allaha kulluk yapsak sadece keşke keske
Kesinlikle haklısın. .O kadar çok keşke var ki ama biz kendimizi ümit etmeye zorlayalim karamsarlik gerçekten bir hastalik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?