canım konunu yine okudum sevmediğin biriyle neden nişanlanmışsın ben anlamadım bunu hem kendine hemde sevmediğin kişiye acı çektirmişsin ...başkasının size yaptığı hataları sizde başkasına yapmayın ... artık geriye dönüp bakma geriye döndüğün her zaman da hata üstüne hata yaparsın benden söylemesi unutman için zamana ihtiyacın var ...onsuz yapamam laflarını bırak yaşın daha 19 geleceğini düşün babanı kaybetmişsin, çok zor günler geçirmişsin Allah rahmet eylesin ... artık geriye dönme ileriye bak geçmiş mazidir yaşanmış ve bitmiştir geçmişe dönmek gereksizdir...önünde çok uzun bir gelecek var bunu en iyi şekilde değerlendir çok iyi çalış ve sınavı kazan oku iyi bir işin olsun... düşünsene bu adamla evlendiğini onun için okulu bıraktığını çok sevdiğin için felan ilk iki ay ooo herşey süper gerçek aşk dedikleri bu cicim ayları bu kısa süre içinde geçer biter ya sonra sen evde oturur çocuğuna bakarsın onunda seni aldattığını öğrenirsin,çocuk var bırakamazsın hem bıraksan nereye gideceksin işin yok gücün yok ...böyle olması daha mı iyi bu adam sana bunu yaptıysa şuanda çıktığı kıza da bunu yapacak karakteri bu kurtulduğuna şükret ve kendini toparla biran önce...
o benim canımı yakdıgı için belki duyunca canı yanar die canını yakmak istedimm...ben sevmediğim insan için neden acı çekiim??sürekli geçmişteyim çünkü onu unutamıorum..onun hayatımda oldugu zamanlar gelior aklıma dayanamıorumm..kafamı tıoparlayabilsem çalıscam amaa...gerçekden evlenseydik onunla acaba biter miydi hiç aşkımız?cicim ayları??ya zaten ben sahte bi face acıp onunla konusuyodum yaa kız görmüş bana msj atma sevgilisiyim gibi bişi yazdı galiba bunlarda tartısmıslar..işte sonra o da bana sahte bi faceden ulaşıp konusdu kızın haberi olmadan ama bende kendimi tanıtmamıstım..

herşeyde bi ha vardır die düşünüp allaha sığınıyorum..hep dua ediorum onu unutmak için..aklımdan ve kalbimden cıkması için..inan benimde tek isteğim iyi bi ünide hedefimi kazanmak..çünkü başka türlü daha da mutsuz olcam biliyorum..inşallah dediğin gibidir..inşallah cok daha iyisi cıkar..
herşeyde bi ha vardır die düşünüp allaha sığınıyorum..hep dua ediorum onu unutmak için..aklımdan ve kalbimden cıkması için..inan benimde tek isteğim iyi bi ünide hedefimi kazanmak..çünkü başka türlü daha da mutsuz olcam biliyorum..inşallah dediğin gibidir..inşallah cok daha iyisi cıkar..

en sonunda faceden gördüm nişanlanmıştı.şimdi 1 çocuğu var.bende başkasıyla evliyim.hakkıma çok girdi.ne hakkı derseniz.güyaaaaa çok dindardı imam nikahı yaptı benle.yatmadık ama bişeyler oldu illaki.eee bunlar olurken ben salağı nasıl olsa evlencez diyordum.öyle olmuyormuş geç öğrendim.eşimle nezaman birlikte olsam ağlıyorum neden diyorum neden yaptım.allahım affetsin beni ve bizleri.ama unutma allah yarına koyar ama yanına koymaz...
 en sonunda faceden gördüm nişanlanmıştı.şimdi 1 çocuğu var.bende başkasıyla evliyim.hakkıma çok girdi.ne hakkı derseniz.güyaaaaa çok dindardı imam nikahı yaptı benle.yatmadık ama bişeyler oldu illaki.eee bunlar olurken ben salağı nasıl olsa evlencez diyordum.öyle olmuyormuş geç öğrendim.eşimle nezaman birlikte olsam ağlıyorum neden diyorum neden yaptım.allahım affetsin beni ve bizleri.ama unutma allah yarına koyar ama yanına koymaz... 

şimdi düşünüyorumda allahım ne akılla ona güveniormusum...işte seninkide kendini bi halt sanmıs yaa havalara girmiş o yüzden bırakmıs..dior ya "kişi kendinden bilirmiş işi"..kendi bikaç kişiiyi bi arada yürütüyor ama sana suc atıor..hi.ç şaşırmadımm..inan onun yüzünden faceden nefret ettim kullanmıorum!üni gözüme karardı dedim her üniye giden bu kadar değişiyorsa ben okumicam..ama simdi sırf ona inat okicam..işte besle kargayı oysun gözünü misalii..o yaa ondan cıkar ya cocugundan cıkar ama mutlaka cıkar...eşinin haberi var mı bu nikah olayından canım?bu erkekler hep aynı bende en zor günlerinde yanındaydım..ama şimdi noldu?bak işte bi baskasıyla hayatı harika mükemmel devam edior...ben ise patlıorum ölecek gibi hissediorum
şimdi düşünüyorumda allahım ne akılla ona güveniormusum...işte seninkide kendini bi halt sanmıs yaa havalara girmiş o yüzden bırakmıs..dior ya "kişi kendinden bilirmiş işi"..kendi bikaç kişiiyi bi arada yürütüyor ama sana suc atıor..hi.ç şaşırmadımm..inan onun yüzünden faceden nefret ettim kullanmıorum!üni gözüme karardı dedim her üniye giden bu kadar değişiyorsa ben okumicam..ama simdi sırf ona inat okicam..işte besle kargayı oysun gözünü misalii..o yaa ondan cıkar ya cocugundan cıkar ama mutlaka cıkar...eşinin haberi var mı bu nikah olayından canım?bu erkekler hep aynı bende en zor günlerinde yanındaydım..ama şimdi noldu?bak işte bi baskasıyla hayatı harika mükemmel devam edior...ben ise patlıorum ölecek gibi hissediorum