Yaşamak istemeyenin canını Allah neden almaz

Zaten eninde sonunda öleceğiz neden bu kadar istek bu acele. Hepimizin çaresiz kaldığı işin içinden çıkamadığı anlar olmuştur.
Kendinize bir uğraş bulun aklınızdan kötü düşünceleri çıkarın. Allah gönlünüze ferahlık versin inşallah

o kadar caresız ınsan varkı su hayatta
ornegın suruyelılerden pek haz etmezdım ama tv. de goruyoruz sınırları gecmek ıcın ordan oraya suruklenıyorlar ,ordan oraya su koca dunyaya sıgamıyorlar. ne acı bısey ne kadar caresızler yerlerı yurtları kalmamıs. o ınsanlar bıle yasaybılmek ıcın km. lerce yol katedebılıyorlarsa sen neden bu kadar umutsızsın hayattan onlardan daha caresız daha mı zor durumdasın

çünkü, Allah ömrü ve hayatı kulunun keyfine göre şekillendirmek için yaratmamıştır.
seçim sizin.
ya yaşar ve sınavınızı atlatırsınız ya da ölüm dileyip kendinizi mahvedersiniz.

altında başka mesaj da yazıyor hayata sarılın yazıyor hepsini okumamışsınız ayrıca bizim gibi olmayanlar bizi anlayamazlar
psikiyatrlardan ben de bıktım kesinlikle sizi dinlemiyorlar sadece dinlermiş gibi görünüyorlar çözüm insanın kendi içinde olmalı yoksa boş

allah aşkına ne yapmaya çalışıyorsunuz?
burada bir üye ölüm diliyor ve siz de yangına körükle gidiyorsunuz.
sizin mesajınızdan sonra yakınımda silah var deyip kendini vursa
zaten psikiyatrist işe yaramıyormuş deyip ilaçlarını bıraksa ve intihar etse ne olacak?

anlıyorum depresyondasınız ancak kendinize konu açıp oradan paylaşın derdinizi. resmen umutsuzluğunuzu konu sahibine de bulaştırıyorsunuz. biraz akıllı uslu hareket edin lütfen.
bizim gibi olmayanlar bizi anlamaz diyorsunuz ben de geçtim o yollardan. belki o dönemimde bana sizin verdiğiniz akılları veren biri olsa çoktan toprak olmuştum.
herkesin sıkıntısı var neler, neler, neler.
ne hikayeler dinliyoruz ve insanlar ne hayatlar yaşıyor.
o halde topluca intihar edelim bitsin.

konu sahibesi ilaçların etki etmesiiçin belli bir süre gerekir. sakın işe yaramıyor diye bırakmayın.
doktorunuzla görüşün gerekirse hastaneye yatın ve tedavinizi o şekilde alın.
ek olarak, ölüm asla kurtuluş değil.

ya lütfen biraz kendinize gelin
her şeyim var ölmek istiyorum ne demek?
dünyada milyarlarca insan var sizden başka ölmeniz çok da şey fark ettirmez yani
ama yaşamak varken mutlu olmak varken ölmeyi istemek niye?
yaşamı kendinize zehir etmek niye?
sorun eşse boşanılır
aileyse terk edilir
hastalıksa tedavi görülür
paraysa daha çok çalışılır

sözüm meclisten dışarı ama burada onlarca konu okudum ölmek istiyorum diye absürt sebeplerden ya da sebepsiz! e buyursun ölsünler tutan yok. ama zaten 50 sene sonra öleceksin nihayetinde. kalan senelerini huzurla geçirsene...

tedavinizin sonuç vereceğine inanın. sağlığınız yerindeyse nefes alabildiğiniz için şükredin

ben o arkadaşa lütfen yapmayın hayata sarılın ailenize bunu yapmayın diye mesaj attım lütfen beni yargılamayın yanlış anlamayın ben zaten kendi başlığımı da açmıştım

ben nefes alamıyorum işte nefes alabiliyorsa şükretmeli bence de bence konu sahibi güçlü bir insan atlatacak bu dönemi

belki yanlış cevap olacak ceza alacağım ama öldükten sonraki durumu da düşünün (bunu namaz kılıyorum maneviyata yöneliyorum sözlerinizden cesaret alarak yazıyorum) eşiniz polismiş silahını alamak aklıma geliyor diyorsunuz bende polis eşiyim şunu unutmayın siz kendi canınıza kıyarak hem ona büyük acı yaşatır hem de eşinizin silahını kulandiginiz için bu üzüntü ve keder arasında eşinizin başını belaya sokarsınız....

Hayat herseye rağmen yaşamaya değer isterseniz bi acil servisin orada oturun biraz gözlem yapın inanın bana halinize şükredip kendinize geleceksiniz en kötü durumda bile olsak sukredecek o kadar şeyimiz var ki görmesini bilmeliyiz size çok sevdiğim zor zamanlarımda aklıma gelen bi sözü söylemek istiyorum

Gece ne kadar uzun olursa olsun her gecenin ardı aydınlıktır güneş muhakkak doğacaktır...

Bi de soyle dusunun her yasamak istemiyorum diyenin allah canini alsaydi dunyada adam kalmazdi. Cunku kime sorarsaniz sorun hep en kotu hayati kendilerinin yasadigini iddia ederler, herkes dunyadaki en buyuk acilar kendilerinin basina gelmis sanar. Herkes hayatinda 1 defa da olsa ölmek istemistir.

her gecenin de bir sabahi vardir unutmayin. Hayatin sizin icin ne planlari var bilemezsiniz. Belki 5 sene sonra cok mutlu olcaksiniz nerden biliyorsunuz belki hayatinizdaki her sey tersine donecek.

ben o arkadaşa lütfen yapmayın hayata sarılın ailenize bunu yapmayın diye mesaj attım lütfen beni yargılamayın yanlış anlamayın ben zaten kendi başlığımı da açmıştım

yargılamadım sadece uyardım naçizane.
çünkü şu an siz de kimseye akıl verecek ya da yol gösterecek durumda değilsiniz.
yaptığınız her müdahale yanlış olur.

bugün acile gittik polisler de geldi eve bana bir sakinleştirici yapıp gönderdiler ama aslında hastanede yer olsa yatıracaklardı. benim düştüğüm hallere düşmek istemezsiniz inanın lütfen sakin olun kendinizi koruyun çünkü acillerde akli dengesi yerinde değil diyorlar sizin imzanız bile geçersiz oluyor.

Ben neden inanmıyorum bu hiç bir sorunum, derdim yok.
Her şeyim var ama ölmek istiyorum işte olayına.
Bilemiyorum ki..

Bir şeyler eksik demek, sandığın kadar yolunda değil her şey.
O eksiği bul önce arkadaşım.
Onu bulmadan düzelemezsin.

Her insanin zaman zaman icinden gecirdigi bisi bu.
Ölumsuz hic bir canlı yok
Ben her ölümü aklima getirdigimde sahsen oglumu dusunuyorum
Gerisi tırt
Ölürsem kim bakar
Anneme vermezlerki
Esime verir mahkeme bile annem.istesede
Kimin elinde buyur
O nefret ettigim yengesi mi ablasi mi annesimi buyutcek
Yoksa uvey annemi?
Boyle boyle dusundukce aklimdan siliyorum ölümü

Rabbim nekadar daha ömür verdiyse diyorum
Nekadar daha dert varsa diyorum ki öyle boyle gelmiyo dertler yagdiriyo kurban oldugum
Ya sabır!

İnan derdim yok diyen yalan soyluyodur inanma!

Çok geçmiş olsun delempicka.
Umarım daha iyi hissediyorsundur.

namaz kılıyorum demişsiniz ama demek ki tam manasıyla Allah'a dayanamamışsınız.Bu haller hep manevi boşluktan ileri geliyor.Dünyaya sadece dünyada yaşamak için gönderilmiş,hep mutlu olmamız şart,gibi bir duygu durumu hakim insan oğlunda.Dünyanın imtihan dünyası olduğunu unutuyoruz ne yazık ki!Artık dünyadan zevk alamaz olunca isyanları oynuyoruz.Bu dünya oyun ve eğlence yeri değil,bir kere aklımıza bunu sokmamız lazım.Necisin,nereden geldin,nereye gidiyorsun,sorularını sık sık düşünüp hayatımıza ona göre anlam kazandıracak şeylere yönelmeliyiz.Maneviyatınızı arttıracak kitaplar okuyun mesela,ve çokça dua edin.Dert konusunda kendinizden daha çok sıkıntıda olan kişileri düşünün.Ben hep öyle yapmaya çalışıyorum mesela.Özelden önerebileceğim şeyler var kendimce,eğer dikkate alır ve yapmak isterseniz tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…