- 31 Temmuz 2011
- 3.037
- 9.305
- 358
- Konu Sahibi gul_perisi
-
o kadar caresız ınsan varkı su hayattaAllah IM isyan edenlerden olmak istemiyorum ancak yaşamakta istemiyorum bu hayat bana çok zor geliyor. Herşeyim var ancak bunları yaşayacak özgüvenim yok her gün kendimi işten eve zor atıyorum. Gelir gelmez ağlıyorum yalvarıyorum Rabbime başıma bişi gelsin öleyim ben yaşamak istemezken neden almıyor canımı. Bazen diyorum eşim Polis silahını al gizlice sık kurtul ancak ona bu psikolojik travmayı yaşatmaya anamı babamı arkamda gözü yaşlı bırakmaya ne hakkım var. Hem Alan In verdiği canı almak Bile benim hakkım değil cesaretim yok ölmeyede. Hayat çok karışık anlaşılması zor. Napayım biri beni bu kör karanlıktan kurtarabilir mi psikolojik destek al. Rabbine yönel diceksiniz. Yapıyorum. Çok bunalıyorum namaz kılıyorum. sürekli olmasada. Psikologada gittim. Antidepresan da kullanıyorum ama geçmiyor sabrım yok. ne durumda olan insanlar var benimse iyi bir hayatım var ama ben bir hiçim. Allahım al canımı nolursun dahada girmeyim günaha
işte ben ameliyatımdan önce sizin gibiydim. kendimi okumaya kitaplara verir az arkadaşla mutlu olurdum. ama ameliyattan ve sağlığımı her şeyimi kaybettikten sonra üzerime çöken anlamsızlık hissinden kurtulamadım. ve depresyondan çıkamıyorum şimdi de.
altında başka mesaj da yazıyor hayata sarılın yazıyor hepsini okumamışsınız ayrıca bizim gibi olmayanlar bizi anlayamazlar
psikiyatrlardan ben de bıktım kesinlikle sizi dinlemiyorlar sadece dinlermiş gibi görünüyorlar çözüm insanın kendi içinde olmalı yoksa boş
ben de sizinle aynı durumdayım sizi o kadar iyi anlıyorum ki. eğer yakınımda silah falan olsaydı hiç düşünmezdim. ben de ilaç kullanıyorum maneviyata yöneliyorum işim gücüm de var ama hiçbir şekilde hayata sarılamıyorum her gün allahım canımı al diye yakarıyorum keşke ölen insanların yerinde ben olsam diye ağlıyorum. bizi kimse anlamıyor ne var güllük gülistanlık hayatınız diyor anlamıyorlar bense sizi çok çok iyi anlıyorum. ben artık geride bırakacağım ailemi de geçtim. keşke sizin gibi yakınlarımda bir silah olabilseydi keşke sizin kadar şanslı olsaydım da bir an önce bu dünyadan göçüp gitseydim. ama her gün dua ediyorum belki de allahım canımı en kısa zamanda alıp beni kurtaracak çünkü bu dünya yaşamaya değmez karma karışık tüm çabalarımız boşuna.
allah aşkına ne yapmaya çalışıyorsunuz?
burada bir üye ölüm diliyor ve siz de yangına körükle gidiyorsunuz.
sizin mesajınızdan sonra yakınımda silah var deyip kendini vursa
zaten psikiyatrist işe yaramıyormuş deyip ilaçlarını bıraksa ve intihar etse ne olacak?
anlıyorum depresyondasınız ancak kendinize konu açıp oradan paylaşın derdinizi. resmen umutsuzluğunuzu konu sahibine de bulaştırıyorsunuz. biraz akıllı uslu hareket edin lütfen.
bizim gibi olmayanlar bizi anlamaz diyorsunuz ben de geçtim o yollardan. belki o dönemimde bana sizin verdiğiniz akılları veren biri olsa çoktan toprak olmuştum.
herkesin sıkıntısı var neler, neler, neler.
ne hikayeler dinliyoruz ve insanlar ne hayatlar yaşıyor.
o halde topluca intihar edelim bitsin.
konu sahibesi ilaçların etki etmesiiçin belli bir süre gerekir. sakın işe yaramıyor diye bırakmayın.
doktorunuzla görüşün gerekirse hastaneye yatın ve tedavinizi o şekilde alın.
ek olarak, ölüm asla kurtuluş değil.
ya lütfen biraz kendinize gelin
her şeyim var ölmek istiyorum ne demek?
dünyada milyarlarca insan var sizden başka ölmeniz çok da şey fark ettirmez yani
ama yaşamak varken mutlu olmak varken ölmeyi istemek niye?
yaşamı kendinize zehir etmek niye?
sorun eşse boşanılır
aileyse terk edilir
hastalıksa tedavi görülür
paraysa daha çok çalışılır
sözüm meclisten dışarı ama burada onlarca konu okudum ölmek istiyorum diye absürt sebeplerden ya da sebepsiz! e buyursun ölsünler tutan yok. ama zaten 50 sene sonra öleceksin nihayetinde. kalan senelerini huzurla geçirsene...
tedavinizin sonuç vereceğine inanın. sağlığınız yerindeyse nefes alabildiğiniz için şükredin
ben o arkadaşa lütfen yapmayın hayata sarılın ailenize bunu yapmayın diye mesaj attım lütfen beni yargılamayın yanlış anlamayın ben zaten kendi başlığımı da açmıştım
Çok geçmiş olsun delempicka.bugün acile gittik polisler de geldi eve bana bir sakinleştirici yapıp gönderdiler ama aslında hastanede yer olsa yatıracaklardı. benim düştüğüm hallere düşmek istemezsiniz inanın lütfen sakin olun kendinizi koruyun çünkü acillerde akli dengesi yerinde değil diyorlar sizin imzanız bile geçersiz oluyor.
benim cesaretim kalmadı artık yaşamayaCesaret gerektiren yaşamaktır ölmek değil
yaşamayı beceremiyorum artık sürekli yaşıyor gibi rol yapıyorum. normal görünmeye çalışıyorum ancak gerçekten bir şeye güldüğümü, mutlu olduğumu hatırlamıyorum.Neden bu kadar bıktın hayattan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?