Yaşamak istemiyorum artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bursanın nesine alışamadınız yahu:)
İzmirden falan gelmiş olmanız lazım.
Nilüfer taarafındaysaniz sanslısınz ,Osmangazi,Yıldırım karışık ama Bursa nın alısılmıck biseyi yok yanı:)
Sizin aklınz ailenizde olduğundan kafanız karışıktır.
Evet bursaya alıştım bn ailevi durumlara kafam karışık aklım orda olduğu icin yoksa alıştım bence

Bu kadar aşırı aileci erkek de kadın da bence evlenmemeli, evlenip de milletin çocuğunun başını yakmamalı. Kaç tane konu açtınız bir adım ilerleyemediniz. Ben bu süre zarfında 3 şehir değiştirir 3ünde de hayat kurardım çoktan , pes diyorum size. Eşiniz iyi ailesi iyi hayat şartlarınız iyi daha ne istiyorsunuz. Boşanacaksanız çocuk yapmayın ayrıca, o çocuğun günahı ne.
Şükretmeliyim biliyorum o yüzden artık yapmıcam bunu kendime

aynı dert bende de var. Ağrıya geldim evlenip. ailem ankarada. babam iflas etti darmadağın oldu psikolojisi. İntihar edicem deyip durdu ki girişimleri de oldu. Ben burada kafayı yedim. hastaydım o dönem yolculuk yasak her an iç kanama riskim vardı. gidemedim. sonra hamile kaldım zor geçiyor yine gidemiyorum. annem çaktırmasa da belli her gün ağlıyor kuzum. her an mutsuz. paraları var mı yok mu ne yediler ne içtiler haberim olmuyor telefonda iyiler yani. kardeşim hayatta küstü 22 yaşında. ben burada onlar orada kabus yaşıyoruz. inanın o kadar iyi anlıyorum ki sizi....
Ailevi durumlar olunca burda rahat bi hayatım olsada etkileniyorum ama dışardan anlamıyor kimse zor yoksa alışılmıcak bşy yok

Biraz kendini düzeltmeye başlasan iyi olur. Eşin ve ailesi gayet iyi insanlarmış ve sen bunun kıymetini kaybedince anlayacaksın. Tabi o zaman iş işten geçmiş olacak ve her şeyi eskiye döndüremeyeceksin.

Hayatta herkesin başına kötü şeyler gelir,tek başına değilsin yani. Artık şu sıkılgan, şikayet eden ve bunaltıcı tavırlarından vazgeçip kendi aile mutluluğuna da bir şans vermelisin...
Bende artık dur diyorum buna bu günlerde geçecek diyorum sabrediyorum şükrediyorum eşim anlayışlı olmasa heralde başka biri boşardı bni

İyimiş var memuruz burda ev yaptırdık borca girdik ben emin olamadan eşim tayin istedi biraz aceleye geldi bu iş o yüzden böyle oldu diye düşünüyorum bana kalsa belkide gitmezdim ben durum bu gidecek cesaretim yok kalsam boğuluyorum intiharı bile düşündüm Allahtan korkmasam
Acilen yardım almalısınız zira bu düşünceleriniz hıç normal degil.
Isiniz var esinizi seviyorsunuz ailesi iyi diyorsunuz guzel taraflarından bakmayı deneyin bursa istanbula gore cok daha guzel yasanabilir bir sehir hic kimse is hayatindan cok cok memnun degil.
Kendini oldurmeyi dusunecek kadar sorun goremedim bence destek alın..
Isi olmayanlar atanamayanlar... esinden dayak yiyenler aldatilanlar....sukretmelisiniz...

panzehirin kk.
derdim var konularını bir güzel oku.

Allah şifasını versin ailenizde kim hastaysa.
Ancak sizin durum takıntıya, bağımlılığa dönüşmüş. Sonsuza kadar ailelerimize yapışık yaşayamayız. Kendi hayatlarımızda, bağımsız insanlar olmak zorundayız. Hastalıklara üzülmeniz, yanlarında olmak istemeniz normal ama bunun gündelik hayatınızı, eşinizle ilişkinizi sekteye uğratacak kadar yıkıcı etkileri olması, durumunuzun pek sağlıklı olmadığını düşündürttü bana. Salmış ve tek bir şeye odaklanmışsınız; gitmek, gitmek, gitmek. Elbette gidin, görün, yardıma ihtiyaçları varsa elinizden geleni yapın ama diğer yandan kendi hayatınıza dönmek ve kendi yolunuzda yürümek zorundasınız. Alışamadım diyorsunuz da insan nelere alışıyor bir bilseniz, yeter ki farkındalığı olsun, etrafındaki güzel şeyleri görüp, kıymetlerini bilmeye hevesi olsun. Bunları yapamıyorsanız ailenizin yanına dönmeyi düşünmek yerine, psikologa gitmeyi düşünün. Belki de gidiyorsunuz bilmiyorum ama gitmiyorsanız mutlaka gidin.

Alışmak için uğraşın bence eşiniz ve ailesi de iyiymiş bu büyük şans inanın.Ben evlenmeden önce toplamda 6-7 yıl okul için dışarıda yaşadım son 1 yıl evdeydim ( Bursa'dan İstanbul'a gittim evlenip) öyle çok bağlı olmamama rağmen başlarda bende alışamadım sürekli Bursa'ya gitmeye cakisiyodum sonra bıraktım çalışmaya başladım .Şuan 2 yıldır batmandayim 22-23 saat uzak :)) burayı da seviyorum gittiğim yerlere alışmaya çalışıyorum böyle daha kolay oluyor kendime bir çevre kurdum aklıma gelmiyo uzulmek hatta sınavı kazansaydim şuan belki Bingöl veya Kars'ta yaşıyor olacaktım :)
Bursa güzeldir ben kalabalığını sevmiyorum ama siz İstanbul'dan geldiğimiz için rahatsız etmez aliskindinizdir ..eşinizin ailesine filan gidip gelin arkadaş edinin böyle daha kolay oluyor
Acilen yardım almalısınız zira bu düşünceleriniz hıç normal degil.
Isiniz var esinizi seviyorsunuz ailesi iyi diyorsunuz guzel taraflarından bakmayı deneyin bursa istanbula gore cok daha guzel yasanabilir bir sehir hic kimse is hayatindan cok cok memnun degil.
Kendini oldurmeyi dusunecek kadar sorun goremedim bence destek alın..
Isi olmayanlar atanamayanlar... esinden dayak yiyenler aldatilanlar....sukretmelisiniz...
Cok haklısınız artık bu gidişata dur diyeceğim nefes almamız bile şükürken çok taktım kendimi iyileştireceğim

Allah şifasını versin ailenizde kim hastaysa.
Ancak sizin durum takıntıya, bağımlılığa dönüşmüş. Sonsuza kadar ailelerimize yapışık yaşayamayız. Kendi hayatlarımızda, bağımsız insanlar olmak zorundayız. Hastalıklara üzülmeniz, yanlarında olmak istemeniz normal ama bunun gündelik hayatınızı, eşinizle ilişkinizi sekteye uğratacak kadar yıkıcı etkileri olması, durumunuzun pek sağlıklı olmadığını düşündürttü bana. Salmış ve tek bir şeye odaklanmışsınız; gitmek, gitmek, gitmek. Elbette gidin, görün, yardıma ihtiyaçları varsa elinizden geleni yapın ama diğer yandan kendi hayatınıza dönmek ve kendi yolunuzda yürümek zorundasınız. Alışamadım diyorsunuz da insan nelere alışıyor bir bilseniz, yeter ki farkındalığı olsun, etrafındaki güzel şeyleri görüp, kıymetlerini bilmeye hevesi olsun. Bunları yapamıyorsanız ailenizin yanına dönmeyi düşünmek yerine, psikologa gitmeyi düşünün. Belki de gidiyorsunuz bilmiyorum ama gitmiyorsanız mutlaka gidin.
Artık normal olmadığını bende biliyorum ara ara böyle atak geçiriyorum sanki aradan 1-2 gün geçiyo düzeliyorum

sana ihtiyaç duyduklarında git tabiki. ama kesinlikle fazla abartıyosun bu mu yani yaşamak istememe sebebi insanlar neler yaşıyo allah aşkına

Ne Bursaymis mubarek. Evet gidin bence,zira bunu duymak icin konu aciyorsunuz.

Artık normal olmadığını bende biliyorum ara ara böyle atak geçiriyorum sanki aradan 1-2 gün geçiyo düzeliyorum
Bu bir döngü halini almış madem, tedavi olun. Birkaç güne geçecek diye öteleyip durmayın sorununuzu, çünkü bu bir çözüm değil.

sanki dünyada bir tek sen yaşadığın şehri terk ettin.
bit tek sen ailenden uzaktasın.
bir tek sen dedeni kardeşini düşünüyorsun. bir tek sensin.
bu nasıl egositlik anlamış değilim. hem eşini sevdiğini söylüyorsun bir yandan da hayatı ona zehir ediyorsun.

Ne Bursaymis mubarek. Evet gidin bence,zira bunu duymak icin konu aciyorsunuz.
Aynen ya ne bileyim bursaliyim 4 yıl İstanbul'da yaşadım Rabbim zulumdu benim için .Şimdi doğuya geldik mis gibi valla sakin ,küçük .Dönüşte tekrar İstanbul'a gönderirler se konu sahibinden daha fena olurum 😁

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X