- 30 Ekim 2013
- 20.356
- 56.995
- 798
mutsuzlugumu yazmıyorum burayada o yuzden ama bugun doldum tasıyorum artık![]()
yaz canım hayat sadece gır gır samata değil bizde sana elımızden geldiği kadar destek oluruz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mutsuzlugumu yazmıyorum burayada o yuzden ama bugun doldum tasıyorum artık![]()
ama cok yoruldum ya ınankı cok yoruldumm.......
hersey ters gıdıyo............
ne biliyim itici değilmi![]()
artık yuzum gulmuyo valla kendımı dıpsız kuyuda gıbı hıssedıyorumyaz canım hayat sadece gır gır samata değil bizde sana elımızden geldiği kadar destek oluruz![]()
ne biliyim itici değilmi![]()
seni çok iyi anlıyorum birkaç ay öncesine kadar bende benzer şeyler hissediyordum ama zaman her şeyin ilacı.
sana bir kitap önereceğim benim hayat bakış açımı değiştiren şey bu kitap oldu belki de okumuşsundur;yazarı Uğur Koşar kitabın adı Allah De Ötesini Bırak..
eğer okumadıysan hemen al ve okumaya başla inan çok farklı hissedeceksin.
ama şunu bil ki yalnız değilsin hepimizin böyle hissettiği zamanlarımız oldu ve oluyor.
Allah seni napmayaa emi ..
topiğe gel yasin okuyoruz ..![]()
parkon valla artık toparlanamıyorum ya coktukce cokuyorum ben daha 24 yasındayım kaldıramıyorum ya
seni çok iyi anlıyorum birkaç ay öncesine kadar bende benzer şeyler hissediyordum ama zaman her şeyin ilacı.
sana bir kitap önereceğim benim hayat bakış açımı değiştiren şey bu kitap oldu belki de okumuşsundur;yazarı Uğur Koşar kitabın adı Allah De Ötesini Bırak..
eğer okumadıysan hemen al ve okumaya başla inan çok farklı hissedeceksin.
ama şunu bil ki yalnız değilsin hepimizin böyle hissettiği zamanlarımız oldu ve oluyor.
bugun artık isyan ediyorum
ben bence yaşamayı haketmıyorum
ne ettiğim duam kabul oluyo
ne bir işim rast gıdıyo
elımı nereye atsam kurutuyorum
gercekten bıktım ıstemıyorum artık.......................
intihara dogru sürükleniyorum valla cok yoruldum artık![]()
Allah seni napmayaa emi ..
topiğe gel yasin okuyoruz ..![]()
kızlar ya şu yaptığınız ne ayıp,konu sahibi yaşamak istemiyorum diyor siz dalganızdasınız.azcık saygı duyun kişiye.
konu dışı msjdan kibleme hala var mı tolin?
kızlar ya şu yaptığınız ne ayıp,konu sahibi yaşamak istemiyorum diyor siz dalganızdasınız.azcık saygı duyun kişiye.
terkedıldım ve bu olaydan berı bı turlu toparlanamadımSorun ne anlatsan daha kolay yardımcı oluruz.![]()
Tolin seni o kadar iyi anlıyorum ki, gencecik yaşında sanki 60 yaşındaymış gibi hissediyor insan. Bu adı konulamaz çok zor bir şey.
terkedıldım ve bu olaydan berı bı turlu toparlanamadım
aynen oyle hıssedıyorum ölüp gidiyim ıstıyorum artık![]()
Var kadesa beğen butonunun sağındaki yerden kibleyip nedenini yazabilirsin ben de çok sinirlendim.
evet kadesacım var :)
bugun artık isyan ediyorum
ben bence yaşamayı haketmıyorum
ne ettiğim duam kabul oluyo
ne bir işim rast gıdıyo
elımı nereye atsam kurutuyorum
gercekten bıktım ıstemıyorum artık.......................