Yaşamak istemiyorum

Ben evlenmeyi düsünmüyorum ama derste bile insanlara baktikca hep o pislik olay geliyo aklima, disarda geliyo. Dün sinavda geldi aklima pskolojim bozuldu yapamadim sinava odaklanamadim

bu konunun sahte olma ihtimali olsa bile bu hayatta böyle ensest mevzular yaşanıyor maalesef ve benim bu sabahım anca bu kadar boka sarabilirdi,konu beni sinir küpü yaptı.

Ben evlenmeyi düsünmüyorum ama derste bile insanlara baktikca hep o pislik olay geliyo aklima, disarda geliyo. Dün sinavda geldi aklima pskolojim bozuldu yapamadim sinava odaklanamadim

Güçlü durmak zorundasın. Devamlı aklına getirip kendinden nefret etmek yerine , ruhunu tedavi edeceksin akıllı insanlar gibi.
Sonra kendini gelsitireceksin. Okuyacaksın okuyacaksın , yukseleceksin.
Dimdik bir kadın olarak gerçek bir adama aşık olacaksın.
Yavruların olacak.

Öyle devamlı akla getirerek olmaz, kendine acıyarak , tiksinerek olmaz.
Hayat seni en kötü yerinden vurmuş , sen inadına yaralarını sarıp ilerleyeceksin.
Başka yolu yok. Ayakta durmak zorundasın.

bu konunun sahte olma ihtimali olsa bile bu hayatta böyle ensest mevzular yaşanıyor maalesef ve benim bu sabahım anca bu kadar boka sarabilirdi,konu beni sinir küpü yaptı.
Konum sahte degil, inanip inanmamak sizin elinizde, dediginzi gibi ülkede hàla benim yada baskasinin yasadigi taciz,tecavuz olaylarini yasayipta ailesine anlatamayan var. Ve anne babalar bu konuda cogu zaman bilincsiz

Peki şu an abinle aran nasıl ? Sana nasıl davraniyor ne biliyim bakışları nasıl ?

ne denir bilemedim.
gözlerim dolu dolu okudum.
5 ve 8 yaşındaki ogullarim birbirlerinin yaninda asla iç çamaşırı felan değiştirmez.
kendilerine özel bölgelerine baskalarinin dokunduğu anda tepki vermesini söylüyoruz.
senin bedenin ve isteğin dışında kimse dokunamaz sana.
es kaza oyun oynarken bile birbirlerinin o tür bölgelerine olabilecek el sakalarına bile hemen müdahele ediyoruz.
bazen aceba yanlis mi yapıyoruz diyorum ama böyle seyleri duyup gördükçe daha çok korkuyoruz malesef.
8 yasinda oğlum suan en güvendiği insanlardan göreceği yanlışı ne kadar ayırt edebilir ki?
sizin sucunuz ne bu olayda.lütfen kendinize daha fazla eziyet etmeyin.
mutlaka yardım alın ve atlatmaya çalışın.
çok gencsiniz önünüzde sizi bekleyen uzun mutlu yillar olacak insallh.
abiniz büyük ihtimal gercekten unutugunuzu düşünüp vicdanını rahatliyordur.belkide yuzlesemiyordur bile bu konuda kendiyle.
en kısa zamanda bu düşüncelerden kurtulup bir nebze rahatlamanizi dilerim..

burda bazı konulara defalarca kez çocuklarınızla aynı odada yatmayın yazdım,
geri kafalı oldum, topa tutuldum, ama işte nedeni!
bu olayın tek suçlusu var annenle baban, hem senin hem abinin hayatını mahvetmişler.
abinin de psikolojisinin hiç normal olduğunu sanmıyorum, kardeşinin de...
şimdi sen okuluna dört elle sarıl, bulunduğun şehirde mutlaka psikolojik destek alacağın bir uzman vardır sakın ihmal etme.
sen suçlu değilsin, kirli değilsin, masumiyetini kaybetmiş değilsin, sen sadece hırpalanmış bir çocuksun ve iyileşmen için tedavi görmen şart.

Biliyormusun bi kaç gün önce bende ölmek istiyorum diye konu açmıştım. Gerkesin hikayesi farklı senle aynı yaştayız 2.5 ay sonra 20 olcam. Psikiyatriye git bence ölmek konusuna gelince 2 senedir nerdeyse hep krize giriyorum ağlıyorum hep ölmek okadar çok istiyorum ki beceremiyorum. Ölmek o kadar basit değil

Haklisiniz ama bide söy
Şöyle düsünüyorum. Simdi ben yurttayim, haftaya istanbula gidicem evime. Onu yine gorucem yine aklima gelicek

Bu nasıl bi cahillik kusura bakmayın. Çocukların yanında iliskiye girmek nedir ya. Soğuk bile olsa gecer baska bi odaya yaparsın işini. Sizin adınıza çok üzüldüm. Ölmeyi düşünmeyin lütfen. Çok zor ama güçlü olun. Psikolojik destek alın kendinizi iyi hissetmek için

Ben bu yükü 12 yildir tasiyorum evet ölmek o kadar kolay deil ama yasarken ölmekte zor

Haklisiniz ama bide söy

Şöyle düsünüyorum. Simdi ben yurttayim, haftaya istanbula gidicem evime. Onu yine gorucem yine aklima gelicek
Gitme, gitmek zorunda mısın? 19 yaşında koca kadınsın bireysin artık. Sınavım var de uydur birşey. Bir de şu var geçmişe çok takılmışsın. Abin de küçükmüş abin ailen herkes hatalı ama değiştiremezsin. bu gibi olaylar yaşayıp atlatamayanların en büyük sıkıntısı kendilerinin başına gelen kimsenin başına gelmiyor sanıyorlar. İnsanlar neler neler yaşıyor güle oynaya devam edenler de çok hayatlarına. Geçmiş orda kaldı ne yaparsan yap değişmeyecek o bitti. Bunu kabullen bence. Benim de geçmişim kötü şeylerle dolu seninki gibi değil ama benimkini de düşününce niye sadece ben hissi oluşuyordu. Sonra anladım ki benim mutsuz olmam, insanlara dert anlatmam kimsenin umrunda olmaz, hayatın hiç umrunda değil. O bize kötülük yapar ve üstesinden gelmek bize düşer. Ben yaşadıklarımı ezip geçtim umursamıyorum.hayattan intikam alıyorum gibi geliyor umursamadıkça 33 yaşında bir abla tavsiyesi bence olan oldu bitti gitti de kapat sandığın kapağını. Şu an yaşadığımız başka bir hayat. Bir yabancı arkadaşım geçmişte yaşadığı olay şimdi çok uzak gelince, so many lives in a lifetime demişti :) bence çok mantıklı.

Ben bu yükü 12 yildir tasiyorum evet ölmek o kadar kolay deil ama yasarken ölmekte zor
Seni anlıyorum. Psikolojik tedavi görüyorum ben ağır depresyon teşisi konuşdu. Gerçekten bende ölmek isterdim ama olmuyor korkuyom mu ne olmuyor yaşarken hep acı çekiyorum kaç kere öldüm mecaz anlamda

Maalesef ensest Türkiye'nin yüzleşmek istemediği en yakıcı sorunu.. Sevgili 23bilgi23 bu şekilde tek başınıza atlatmanız çok zor, lütfen bir uzmandan yardım alın. Konunun üstü örtülmüş ve siz her gördüğünüzde aynı travmayı yaşıyorsunuz, artık bu konuyu bir uzmanla ele alıp yüzleşmeniz gerekiyor bu durumla ve bu yarayı sarmak gerekiyor. Cesur olun gidin bir psikoloğa aynen buraya yazdığınız gibi anlatın.

lutfen ailenize bunu soyleyin. abinizden veya kimse artik sikayetci olun.
psikolog yardimi alin.
bunu buraya yaziyorsaniz, bu insanlarin yuzune de haykiracak gucunuzde var demektir.
susma.
ayrica kirlenmedin. sakin boyle dusunme. senin hic bir sucun yok.
yalan soyluyorsun derler ise : bu konu yalan soylenecek bir konu degildir.

bişeyler uydur. mümkün olduğunca az git eve.

şu an yapman gereken en doğru şey piskologa gitmek, terapi almak. maddi imkanın yoksa da ne bileyim yazarak vs rahatlatmalısın kendini.

üzerinden 12 sene geçmiş hala bu haldesin bi 12 sene sonra da böyle olmak ister misin? istemezsin. oturup ah vah etmek bi işe yaramıyo ki. seni ne iyi eder? tedavi. bunu yapman lazım.

okulunu bitir. iyi kötü bi işe gir. sonra da bağlarını kopar.

Peki şu an abinle aran nasıl ? Sana nasıl davraniyor ne biliyim bakışları nasıl ?
Şöyle söyliym. O olaydan sonra abim ortaokulu bitirdi. Işe basladi. Birbirimizi fazla görmüyorduk. Askere gidene kadar bu böyle gecti. Askerdeyken hep arardi beni. Askerden geldikten sonra tekrardan işe girdi. Sadece haftasonlari kahvaltida görüyodum onu. Zaten anne ve babami pek sevmedigi icin evde durmuyo. Şuanda ariyo yine para gönderiyor kontör yükletiyor. O benim unuttugumu falan saniyor geecmisi o yuzden hicbisey olmamis gibi davraniyor

Düşünüyorum bende acaba kucukken kendimize ait odalarimiz olsaydi, sobali evde yasamasaydik bunlar basima gelirmiydi, o kadar cok keşkelerim var yani. Ve ben bu olaydan hic kimseye bahsetmedim, anlatamadim bile

Bu kadar anlatmanıza gerek var mı?
Sıkayetcı olun

Aileme söylesem; annem yine susucak belki. Ama babam, abimi öldürür. Babam beni cok sever, kucukken abim bize bagirsa hemen soba maşasıyla döverdi. Onunda ayri bir hikayesi var, hayatim cok daginik. Abime bazen aciyorum inanin bu yaşa geldi 6 ay önce eve abim adina 3milyar para borcu gelince babam sinir krizi gecirdi abimi dövdû, zor tuttuk. Cok korkuyorum ileride daha kötü seyler olcak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…