Yaşamak istemiyorum

Amin. Annem zaten kardesimden suan cok cekiyor. Kardesim ona bagiriyor, hicbir dedigini yapmiyor bile

Ya abin için ne desem bilemedim. Çocuktu belkı de demek ıstıyorum Sen unutmadıysan o da unutmamıstır. Ne bilim birbirnze nasılsınız sarılırmısınız falan
Annen de muhtemelen oyun oynadınız sanmıstır ya
Oğlum 3 yasında ve ben korkuyorum görcek dıye kışın mecbur odamızda yatıyo

Kimseye anlatmak istemiyorum bu olayi. Sadece surekli aklima gelmesinden rahatsizim. Neden ben diye dusunuyorum. Yani ben ne yaptim da bunlar geldi basima. Yada ne günah isledimde boyle oldu ki. Ne yaptim bilmiyorum ama bedelini cok agir ödüyorum şuanda. Yanlizim, asosyalim, hissizim, yaptigindan tat tuz almayan biriyim

Bu olay yuzunden icime kapandim ve insanlarla iletisim kuramiyorum. Hep yanliz kaliyorum, inanin sinav haftasindayim ve odaklanamiyorum okumak bile istemiyorum
Canım benim eminim çok zordur. Her türlü işinde sana kolaylıklar diliyorum. İnşallah yaşamında çok güzel şeylere de tanıklık edeceksin. Senin bu yaşadığın şeye belli ki anne baba ihmali sebep olmuş. Yanınızda sizin anlamadığınızı düşünüp münasebet yaşamışlarsa bu çok büyük bir sorundur. Belki okumuşsundur yazdım buraya ana okuluna giden bir erkek çocuğu anne ve babasını ilişki sırasında görmüş. Ve Çocuk zihnine bunu şiddet olarak kaydetmiş. Düşünsene iki insanın zevkten bilincini yitirdiği en hayvani anlarına tanık olmuş. Herşeyin kendi içinde dayandığı bir sebep var. Siz üzerinizdeki yükten kurtulmaya bakın. Sizin için dua edicem.

Sen bi günah işlemedin. Imtihanın gerçekten ağır. Allah yardımcın olsun.
Psikolojik desteği aklından çıkarma olur mu

Dualariniz icin cok tesekkür ederim. Evet gördüm yazdiginiz olayi. Gercekten cok üzücü

Bilinçaltında rakip gibi görüyor demek ki seni. Bir durum olsa kocişine sahip çıkıp seni suçlayacaktı belki. Kaldı ki suçlamış da ufaktan. İğreniyorum ya kokuşmuş bir aile kültürümüz var. Kol kırılıp yen içinde kalıyor. Burada bile vardı bugün ''kızkardeşimle eşim birbirine yakın davranıyor kocamı kıskanıyorum'' diyor kadın. Allah akıl fikir versin herkese.

Canım benim sana ne yazsam seni daha da incitmekten korkuyorum
Ama uzulmbu senin suçun değil
Rabbim sana musmutlu hayat nasip eder inşallah
Elbette unutamazsın ama düşünmemeye çalış
Allah abininde belasını versin((demeden edemedim))
Ama abine karşı bi kardeşlik yapma
İlahi adalete güven
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Psikolojik destek alabiliyorsan ihmal etme derim
Bu durumu yaşayan çok yakın arkadaşım var
Onunda abisi evlenene kadar devam etmiş
Kızcağız ne bayram bildi ne özel bi gün
Kendi evinden hep kaçtı
En sonunda evlendi de öyle kurtuldu
Şimdi abisi evine gidemiyor
Onunda abisi döve döve yaparmış ((((
Kız dayağın acısından bayılırdım genede devam ederdi elimi ayağımı bağlayıp derdi(
Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah

ay yapmayın ya gözlerim doldu içim parçalanıyor bu hikayelerle

bu toplumu toptan değiştirmek gerekiyor biz kadınlara çok iş düşüyor

Bu konuda suçlu olmayan tek kişi sizsiniz. Lütfen cezasını da kendinize çektirmeyin. Öncelikle psikolojik destek alın mutlaka çünkü bu hiç beklemediğiniz bir anda karşınıza çıkacak. Bir de o yaratığa unutmadığinizı ve arka affetmeyeceğinizi söyleyip rahatlayın. Hatta anneniz ve abinizin birlikte olduğu bir anda sizi asla affetmeyeceğim deyin.

Eğer iletişim kurabiliyorsanız bu yaraları size açan kişiyle konuşmanız, sizden dileyeceği bir özür, neler hissettiğinizi bilmesi size belki faydalı olur. Çünkü o da çocukmuş.
Belli ki anne-babadan mahremiyet ve ahlaki eğitimi tam alamadığı için cinsellik dürtülerini sizinle bastırmış.

Son düzenleme:
yuh diyorum düşiüncesiz insanlar nasıl böyle bişey olabilir ya hiç mi bişey anlatmadılar çocuklarına bu ana baba bişey verememişler aksine daha çok zarar vermişler umurlarında değil annem geri kafalı diyosun ya aslında geri kafalı insanlar buna daha çok dikkat etmesi lazım çok yazık çokkk kendine bi hayat kur uzaklaş o aileden bence git birini bul ama doğru düzgün birini evlen

okurken öyle midem bulandı ki Allah kimsenin başına vermesin ve insanlar bilnçli çocuk yapsın çocuk doğurmak için yapmasınlar herkes evladına sahip çıksın

Ne biçim şer...ler varya arkadaşınızda ailesine niye soylememişki

nasıl abiler var aklım almıyor kendi çocuğunu yine kendi çocuğundan bile sakınacaksın demekki , senin için en önemli şey destek alman psikologa git konuşmak iyi gelir, en büyük suçlu abinden çok anne babanda çocukların yanında ilişki nedemektir ya?? az görüş ailenle meleğine alınca da kesinlikle ayrı şehirde olsun

Yazacak çok şey var ama hangisine değineyim?... Abinin yaptıklarına mı? Annenin ve babanın çocuklarının yanında ilişkiye girmelerine mi? Beynim durdu...

Maalesef kadınlarımıza çok iş düşüyor ama bizlerde dünya işlerinden evlatlarımızı ihmal ediyoruz+

erkek çocuklarını eğitmeliyiz sadece kendi çocuğumuz değil kuzenimiz yiğenimiz akrabamızın komşumuzun çocuğuna da kadınlara değer vermeyi insanlığı öğretmeliyiz.

kadınlara küçük yaştan cesur olmayı öğretmeli, başlarına taciz vs şeyler geldiğinde yanında durmalı onları suçlamamalı gerçek kurban olduklarını görmeliyiz. bunu ihtiyacı olan her kadın için yapmalıyız.

eteğini kapat dememeli oğlum kızın saçını çekme demeliyiz. bu ülkede erkekler haddinden fazla özgür. bunu yapan da kadınlar. ömürleri boyunca ezilip erkek annesi olunca statü sahibi olmuş erkeklerin mertebesine (!) erişmiş hissedip aynı şeyleri başka kadınlara yapması için yetiştirerek hıncını alıyorlar hayattan.

bu yüzden kaynanasından çok çektiği halde gelinin burnundan getiren kaynanalar okuyoruz. şiddet mağdurları şiddet yanlısı olması gibi kim ne çekerse onu gösteriyor etrafına.

bu yüzdendir ki ne kadar kötülük görürsem göreyim kalbimi saf tutmaya çocuk kalmaya çalışıyorum içimden. yoksa katılaşırsam bir gün ben de o kötülere benzerim diye korkuyorum sonra kendi çevremi de onların yaptığı gibi bozarım.

bu bir döngü ve döngüyü ancak kendimiz kırabiliriz. her ortamda muhabbeti lütfen kadınların toplumdaki meselelerine getirip bu konuları dillendirin etrafınızdakileri eğitin. inanın 7den 70e herkesle oturup muhabbet edebilen biriyim içimde o kadar bu konularda topluma karşı hiddet var ki kendiliğimden muhabbeti buraya getirip kendi babamı kendimden küçük erkek arkadaşlarımı bile hala eğitiyorum. yoldaki adamlara bile sataşır oldum. daha dün yolda yürürken dedem yaşında çomarınn biri etrafıma gelip pis bakışlarla dolanmaya başladı. ters ters baktım baktım anlamıyo artık adama laf attım "hayırdır birşey mi var?" diye hemen karşı kaldırımdaki arkadaşlarının yanına kaçtı kahvenin önüne. bir daha başka bir kıza aynı şeyi yapmaya kalkınca 2 kez düşünse bana kâr orda bizi izleyen diğer çomarlar aklına bu olay gelip çekinse bana kâr. sonradan aklıma geldi oranın dibinde cami var ondan ne zaman o tarafa gitsem böyle tatsız şeyler yaşıyorum ama karar verdim beni engelleyemeyecekler gerekirse ben onları engelleyeceğim ama beni kısıtlayamayacak bu ülkenin çomarları daha fazla.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…