Amin. Annem zaten kardesimden suan cok cekiyor. Kardesim ona bagiriyor, hicbir dedigini yapmiyor bileOfff içim yandı. Abi de çok çok küçük, ne olduğunu bile bilmiyordur, ona da kızamıyorum. Çocukları aynı odada uyuyan bir anne baba nasıl ilişkiye girebilir aklım almıyor! Bu nasıl iğrençlik! Hadi abi birşeyler gördü duydu, ne olduğunu bile anlamadan merak etti, denemek istedi, çocuktur derim. Ama bunu anneye söyleyip de tepki vermemesi ne demek! Allahım sen aklıma mukayet ol! Çocuklarimiza iyi terbiye vermeyi, ahlakli yetistirmeyi nasip et. Hayırlı insanlarla karşılaştır
Bak sadece iki kere olmuş, hem de cok küçükken. Şimdi kendine ait bi hayatın var. Bunun yükünü taşımayı kabul etmemelisin. Psikologa git, anlat, ağla, isyan et, ki içinden çıkıp gitsin bu yara. Aile sevgisinin eksikligiyle buyuyenler malesef ikili iliskilerde de şefkat gördüğü herkese inanabiliyor, buna çok dikkat etmelisin. Terapi alıp üstesinden gelmezsen, ilerleyen zamanlarda canını yakacak seçimler yapabilirsin bilinçaltından dolayı
Ya abin için ne desem bilemedim. Çocuktu belkı de demek ıstıyorumBen zaten normal davraniyorum normal hayatimi yasiyorum. O olaydan sonra birdaha yapmadi. Unuttugumu falan sandi. Bende bu konuyu acmak istemiyorum, gidipte sikayet edip daha buyuk seyler yasansin istemiyorum cunku gercekten kendime kötü seyler yapmaktan korkuyorum
Kimseye anlatmak istemiyorum bu olayi. Sadece surekli aklima gelmesinden rahatsizim. Neden ben diye dusunuyorum. Yani ben ne yaptim da bunlar geldi basima. Yada ne günah isledimde boyle oldu ki. Ne yaptim bilmiyorum ama bedelini cok agir ödüyorum şuanda. Yanlizim, asosyalim, hissizim, yaptigindan tat tuz almayan biriyimBundan sonra bahsedebilecek misiniz ? O gücü görüyo musunuz kendinizde ? Çünkü inansalar hayatınız dağılacak. Şimdiye kadar içinizde yaşadıklarınızı şimdi hem dışarda hem icerde yaşamak zorunda kalacaksınız. Inanmasalar abisine iftira atan yalancı konumuna düşeceksiniz. İçiniz rahat edecekse yapın bunu ama karşımda abisini bu yaptığına ragmen düşünen ve seven bi kız görüyorum. Ve sanki bu sonsuza kadar içinizde sizinle kalacak gibi . Eğer bununla yasamaya devam etmek zorundaysanız psikolojik destek alın. Ben hayatınızın geri kalanı için bunun önemli olduğunu düşünüyorum
Canım benim eminim çok zordur. Her türlü işinde sana kolaylıklar diliyorum. İnşallah yaşamında çok güzel şeylere de tanıklık edeceksin. Senin bu yaşadığın şeye belli ki anne baba ihmali sebep olmuş. Yanınızda sizin anlamadığınızı düşünüp münasebet yaşamışlarsa bu çok büyük bir sorundur. Belki okumuşsundur yazdım buraya ana okuluna giden bir erkek çocuğu anne ve babasını ilişki sırasında görmüş. Ve Çocuk zihnine bunu şiddet olarak kaydetmiş. Düşünsene iki insanın zevkten bilincini yitirdiği en hayvani anlarına tanık olmuş. Herşeyin kendi içinde dayandığı bir sebep var. Siz üzerinizdeki yükten kurtulmaya bakın. Sizin için dua edicem.Bu olay yuzunden icime kapandim ve insanlarla iletisim kuramiyorum. Hep yanliz kaliyorum, inanin sinav haftasindayim ve odaklanamiyorum okumak bile istemiyorum
Sen bi günah işlemedin. Imtihanın gerçekten ağır. Allah yardımcın olsun.Kimseye anlatmak istemiyorum bu olayi. Sadece surekli aklima gelmesinden rahatsizim. Neden ben diye dusunuyorum. Yani ben ne yaptim da bunlar geldi basima. Yada ne günah isledimde boyle oldu ki. Ne yaptim bilmiyorum ama bedelini cok agir ödüyorum şuanda. Yanlizim, asosyalim, hissizim, yaptigindan tat tuz almayan biriyim
Dualariniz icin cok tesekkür ederim. Evet gördüm yazdiginiz olayi. Gercekten cok üzücüCanım benim eminim çok zordur. Her türlü işinde sana kolaylıklar diliyorum. İnşallah yaşamında çok güzel şeylere de tanıklık edeceksin. Senin bu yaşadığın şeye belli ki anne baba ihmali sebep olmuş. Yanınızda sizin anlamadığınızı düşünüp münasebet yaşamışlarsa bu çok büyük bir sorundur. Belki okumuşsundur yazdım buraya ana okuluna giden bir erkek çocuğu anne ve babasını ilişki sırasında görmüş. Ve Çocuk zihnine bunu şiddet olarak kaydetmiş. Düşünsene iki insanın zevkten bilincini yitirdiği en hayvani anlarına tanık olmuş. Herşeyin kendi içinde dayandığı bir sebep var. Siz üzerinizdeki yükten kurtulmaya bakın. Sizin için dua edicem.
Olur. Mutlaka piskolojik destek alicam yoksa bu böyle olmazSen bi günah işlemedin. Imtihanın gerçekten ağır. Allah yardımcın olsun.
Psikolojik desteği aklından çıkarma olur mu
Bilinçaltında rakip gibi görüyor demek ki seni. Bir durum olsa kocişine sahip çıkıp seni suçlayacaktı belki. Kaldı ki suçlamış da ufaktan. İğreniyorum ya kokuşmuş bir aile kültürümüz var. Kol kırılıp yen içinde kalıyor. Burada bile vardı bugün ''kızkardeşimle eşim birbirine yakın davranıyor kocamı kıskanıyorum'' diyor kadın. Allah akıl fikir versin herkese.cok mantikli yazmissiniz. Benim annemde birkere bile benimle ve kiz kardesimle arkadas gibi oturup sohbet kurmus insan deil. Hep ev isiyle ugrasiyor. Babama aşıgım, onu cok seviyorum. Hatta babamin yaninda bacak bacak uste atinca annem hemen indir o bacaklarini utanmiyormusun derdi, babamda bacakla saygimi olur o benim kizim derdi. Kardesim şort giyince o daha kucuk giyebilir oluyordu, ama ben giyince sen kocaman kizsin ayip olur git ustune adam akilli bisey giy oluyordu. Özeniyorum bazen ya gercekten. Hani şu ailesiyle musmutlu olanlara, her hafta sonu ailecek sahile, mangala gidenlere, annesiyle karsilikli sigara icip sohbet eden kizlara. Hemde cook
Canım benim sana ne yazsam seni daha da incitmekten korkuyorum
Ama uzulmbu senin suçun değil
Rabbim sana musmutlu hayat nasip eder inşallah
Elbette unutamazsın ama düşünmemeye çalış
Allah abininde belasını versin((demeden edemedim))
Ama abine karşı bi kardeşlik yapma
İlahi adalete güven
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Psikolojik destek alabiliyorsan ihmal etme derim
Bu durumu yaşayan çok yakın arkadaşım var
Onunda abisi evlenene kadar devam etmiş
Kızcağız ne bayram bildi ne özel bi gün
Kendi evinden hep kaçtı
En sonunda evlendi de öyle kurtuldu
Şimdi abisi evine gidemiyor
Onunda abisi döve döve yaparmış((((
Kız dayağın acısından bayılırdım genede devam ederdi elimi ayağımı bağlayıp derdi(
Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Maalesef kadınlarımıza çok iş düşüyor ama bizlerde dünya işlerinden evlatlarımızı ihmal ediyoruzay yapmayın ya gözlerim doldu içim parçalanıyor bu hikayelerle
bu toplumu toptan değiştirmek gerekiyor biz kadınlara çok iş düşüyor
yuh diyorum düşiüncesiz insanlar nasıl böyle bişey olabilir ya hiç mi bişey anlatmadılar çocuklarına bu ana baba bişey verememişler aksine daha çok zarar vermişler umurlarında değil annem geri kafalı diyosun ya aslında geri kafalı insanlar buna daha çok dikkat etmesi lazım çok yazık çokkk kendine bi hayat kur uzaklaş o aileden bence git birini bul ama doğru düzgün birini evlenBende anneme cok darginim. Onu cok seviyorum ama cahilligine vericem. Abimide suclamicam. Cunku biz o zamanlar sobali odada 5 kisi kaliyoduk. Annem abim ben babam kardesim. Annemle babam bildiginiz sesli bi sekilde iliskiye giriyolardi. Abimde onlardan ogrendi belkide bilemeyiz. Ben bu olay yuzunden icime kapandim, hep yanliz kaldim, hic arkadasim olmadi cunku kendimi anlatamiyordum, üniversitedeyim hàlada yanlizim okumak bile istemiyorum
Ne biçim şer...ler varya arkadaşınızda ailesine niye soylememişkiCanım benim sana ne yazsam seni daha da incitmekten korkuyorum
Ama uzulmbu senin suçun değil
Rabbim sana musmutlu hayat nasip eder inşallah
Elbette unutamazsın ama düşünmemeye çalış
Allah abininde belasını versin((demeden edemedim))
Ama abine karşı bi kardeşlik yapma
İlahi adalete güven
Rabbim yüreğine ferahlık versin inşallah
Psikolojik destek alabiliyorsan ihmal etme derim
Bu durumu yaşayan çok yakın arkadaşım var
Onunda abisi evlenene kadar devam etmiş
Kızcağız ne bayram bildi ne özel bi gün
Kendi evinden hep kaçtı
En sonunda evlendi de öyle kurtuldu
Şimdi abisi evine gidemiyor
Onunda abisi döve döve yaparmış((((
Kız dayağın acısından bayılırdım genede devam ederdi elimi ayağımı bağlayıp derdi(
Rabbim evlatlarımızı korusun inşallah
Maalesef kadınlarımıza çok iş düşüyor ama bizlerde dünya işlerinden evlatlarımızı ihmal ediyoruz+
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?