boşanın
kurtulun derim
Oğlumun 3 yaşına girmesini bekliyorum hic degilse bez falan ihtiyaci olmaz başkalarından istemek zorunda kalmam...ailemede söyledim onlarda biraz büyüsün.sabret diyolar kocamda boşanalım diyo sürekli
sürdürmenin anlamı yok , beklemeyin
kurtulun derim ben,Allah yar ve yardımcınız olsun
amin amin hepimizin karşısına hayirli olani çıkarsın rabbim...acele etmek istemiyorum.. Gemiye gidicek geldigi zaman yüklü.miktarda parasi olacak ve yine ev alacak evliyken alirsa yarisi benim olur elim.boş cikmak istemiyorum burdan çünkü bebegim var gelecegini düşünmek zorundayim...
Nediyeyim hangisini anlatayim bilmiyorum gözlerimden yaşlar akarak yaziyorum bir kusurum olursa affedin...21 yaşındayım 5 yıllık evli iki yaşında oğlum var kocam 41 yaşında allahin hikmeti diyorum...dayak yedim karakolluk oldum neler işittim neler oglumun gözü önünde o aglarken dövüldüm elimden aldi birgun aksama kadar görmedim hasretinden kokusundan hastanelik oldum geri getirdiler daha öncede oglundan şüphe ediyordu dna testine götürecekti ...bu akşam yaşadıklarimdan örnek vereyim eltimdeydik kocam kardesiyle mutfaktaydi eltim sigara icicekti odanin birine girdik ben camdaydi ve bi anda iceri girdi sendemi iciyosun allah belani versin giydir cocugu gidiyoruz dedi ve gitti...çıktım eve geldim cocugu uyuturken girdi odaya yarin babanin evine gidiyosun boşanıyoruz kahp*likte yaparsin aldatirsin beni yapmadigin ne malum dedi...defalarca yolladi boşanalım diye ve herdefasinda yalvar yakar geri getirdi beni..şimdi soruyorum sizlere siz olsaniz neler yapardiniz bana bir yol gösterin çok kötüyüm(
Daha önce defalarca kovdu evden 8aylik hamileydim.yerlerde sürükledi karnim burnumda utandim.gitmeye zorla götürdü dogum parami babam anneme vermisti ne olur ne olmaz diye keşke o an yer yarilipta içine girseydim..yine geldi yalvardi evime döndüm iki gün sonra doğum yaptim..allahindan bulsun nediyeyim neler yaşattı bana neler
Bazen durup dururken soruyo ben yaşlanıyorum sen niye gencsin hic çökmuyosun diye gülüp geciyorum...alttan almaya çalışıyorum ozaman daha çok ezmek istiyo nasil davranayim artik bilmiyorum sonumuz hayir olsun
Oğlumun 3 yaşına girmesini bekliyorum hic degilse bez falan ihtiyaci olmaz başkalarından istemek zorunda kalmam...ailemede söyledim onlarda biraz büyüsün.sabret diyolar kocamda boşanalım diyo sürekli
amin amin hepimizin karşısına hayirli olani çıkarsın rabbim...acele etmek istemiyorum.. Gemiye gidicek geldigi zaman yüklü.miktarda parasi olacak ve yine ev alacak evliyken alirsa yarisi benim olur elim.boş cikmak istemiyorum burdan çünkü bebegim var gelecegini düşünmek zorundayim...
Ahh canim yaa keşke şuan yerinde olsaydim...evlenmekte neymis elin oglu takiyo boynuna tasmayi nereye cekerse oraya gidiyosun...inşallah çok mutlu huzurlu olursunuz..evlendikten sonra çocuk işini 5 6 yıl ertele hemen karar verme ne olacagini bilemiyo insan herseyin hayirlisi
Banka hesabi olarak şöyle bir durum var...kocam gemi makina mühendisi gemide çalışıyor 6gidiyo gelmiyo maaşida epeyce yüksek...bu aralar bi kac şirkete başvuru yapti yine gidicek dolar üzerine çalıştığı için döviz hesabi actirdik ortak o yokken ihtiyacim olursa ordan alabilmem için...sanirim avukat vermezler bana
Bak allah askina. Suraya yazan tek bi kadin sana bosanma, dayan filan dedi mi?
Demedi. Niye? Aklin yolu bir cunku..
Canim arkadasim cocuk iki yasinda, uc yasina kadar beklerken daha ciddi zararlar vermeyecegi ne malum?
Hamile kadina el kaldirabilen vijdandaki bi adamdan hersey beklenir, sana keyfimizden bekleme demiyoruz. Cocuk da etkilenir o ortamdan onu dusun.
Bak. Eger bosanma davasini kocan acarsa sana bi kagit imzalatir, o zaman bes parasiz bosanip ortada kalirsin evet.
Ama bak, eger gidip sen acarsan, bir suru nafaka tazminat hakkin var diyorum sabahtan beri.
Bi avukatla konusursan o da anlatacak sana o zaman iinanirsin.
Once bi ucretsiz avukat bulmaya calisalim.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Boşanma davasini o acmaz çünkü cimri biri..git baban açsın deyip durur hep
suan sanırım gözlerim doldu ve yavaşttan sinirden titriyorum
Çok yakından tanıdığım bir hayat biçimin var. Allahıma çok şükür ben değilim bunu yaşayan, ancak çok çok ama çokkk yakınım canım ciğerim hemen hemen aynı hayatı yaşıyor. 2. evliliği ve 2 çocuğu var. ilk eşinden olan 2 çocuğundan biri evli diğeri askerden yeni geldi ve ayrı illerdeler...
Bende bu hayatın tam ortasında kaldım şiddet küfür dediğiniz zaman dayanamıyorum yaşım sizden büyük ama daha gencim. Bunları bu yaşta yaşamalımıydık ASLA...
Eğer ailen arkandaysa hiç ama hiçççç düşünme çünkü bu insanların bu iğrençlikleri bitmez
yarın öbür gün sana " dostun var "derler (küçücük çocuğuna bakmaktan birşey yapmadığını bildiği halde )
çok ama çok afedersin o...puda derler neden biliyormusun seninle ilgisi yok tamamen kendine olmayan o güvenlerinden etrafında sayılmayan kişiliklerinden dolayı.
Sunuda çok ii anlıyorum belki defalarca ayrıldınız ve defalarca seni ailenden aldı ve suan etrafındakilerin sana güveni yok. Yani sen her kocanı bırakıp ailenin evine döndüğünde sana " nasıl olsa dönecek barışacak " gözüyle bakıyorlar bu çok normal hatta eşinde böyle düşündüğü için sana ok kolay bir şekilde defol git diyebiliyor çünkü biliyor ki seni oradan istediği zaman alacak.
Ama lütfen kararlı ol dönme yaşın daha 21 kendin için değilse bile 2 yaşındaki oğlunun geleceğini kurtar. Sana iş mi yok emin ol alnının teriyle her işi yaparsın yeterli çalışmaktan işten güçten utanma
Allahım yardımcın olsun inan çok ama çok üzüldüm.
Diger yazdiklarimi da oku lutfen
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?