yaşamak istemiyorum:((

Oğlumun 3 yaşına girmesini bekliyorum hic degilse bez falan ihtiyaci olmaz başkalarından istemek zorunda kalmam...ailemede söyledim onlarda biraz büyüsün.sabret diyolar kocamda boşanalım diyo sürekli

sürdürmenin anlamı yok , beklemeyin
kurtulun derim ben,Allah yar ve yardımcınız olsun

sürdürmenin anlamı yok , beklemeyin
kurtulun derim ben,Allah yar ve yardımcınız olsun

amin amin hepimizin karşısına hayirli olani çıkarsın rabbim...acele etmek istemiyorum.. Gemiye gidicek geldigi zaman yüklü.miktarda parasi olacak ve yine ev alacak evliyken alirsa yarisi benim olur elim.boş cikmak istemiyorum burdan çünkü bebegim var gelecegini düşünmek zorundayim...

sizin bileceğiniz iş

suan sanırım gözlerim doldu ve yavaşttan sinirden titriyorum

Çok yakından tanıdığım bir hayat biçimin var. Allahıma çok şükür ben değilim bunu yaşayan, ancak çok çok ama çokkk yakınım canım ciğerim hemen hemen aynı hayatı yaşıyor. 2. evliliği ve 2 çocuğu var. ilk eşinden olan 2 çocuğundan biri evli diğeri askerden yeni geldi ve ayrı illerdeler...

Bende bu hayatın tam ortasında kaldım şiddet küfür dediğiniz zaman dayanamıyorum yaşım sizden büyük ama daha gencim. Bunları bu yaşta yaşamalımıydık ASLA...

Eğer ailen arkandaysa hiç ama hiçççç düşünme çünkü bu insanların bu iğrençlikleri bitmez

yarın öbür gün sana " dostun var "derler (küçücük çocuğuna bakmaktan birşey yapmadığını bildiği halde )
çok ama çok afedersin o...puda derler neden biliyormusun seninle ilgisi yok tamamen kendine olmayan o güvenlerinden etrafında sayılmayan kişiliklerinden dolayı.

Sunuda çok ii anlıyorum belki defalarca ayrıldınız ve defalarca seni ailenden aldı ve suan etrafındakilerin sana güveni yok. Yani sen her kocanı bırakıp ailenin evine döndüğünde sana " nasıl olsa dönecek barışacak " gözüyle bakıyorlar bu çok normal hatta eşinde böyle düşündüğü için sana ok kolay bir şekilde defol git diyebiliyor çünkü biliyor ki seni oradan istediği zaman alacak.

Ama lütfen kararlı ol dönme yaşın daha 21 kendin için değilse bile 2 yaşındaki oğlunun geleceğini kurtar. Sana iş mi yok emin ol alnının teriyle her işi yaparsın yeterli çalışmaktan işten güçten utanma

Allahım yardımcın olsun inan çok ama çok üzüldüm.

ah be canım daha ne duruyorsun o adinin yanında...O seni kompleks yapmış belli sen daha taptaze genç bir kadınsın...Geleceğini görüyor musun onunla? 10 yıl sonra yine gencecik dururken o artık 51 yaşında olacak...Şuanda 30 yaşındayım ve kendimi 50 yaşında bi adamla hayal bile edemiyorum (tabi büyük konuşmamak lazım) Ha sana iyi davransa kıymetini bilse amenna ama yok inan dahada kötüsünü yaşayacaksın...Boşa gözünü seveyim boşa gitsin....

Psikolojisi bozuk olabilir mi eşiniz denen adamın acaba bu yaptıklarının hesabını nasıl verir..Keşke evlenmez olaydınız amin inşallah bulur katkatıyla ne yapmayı düşünüyorsunuz? Allah korusun böyle bir insan bir şey yapmasın boşanıyorsunuz diye?

Bazen durup dururken soruyo ben yaşlanıyorum sen niye gencsin hic çökmuyosun diye gülüp geciyorum...alttan almaya çalışıyorum ozaman daha çok ezmek istiyo nasil davranayim artik bilmiyorum sonumuz hayir olsun

Canim ne davranmasindan bahsediyosun.bu adam ise gittigi gibi tasini taragini topla git babanin evine sen isin ciddiyetinde degilsin degilsin demeyimde cagresiz sin ama bu adam sana geri donusu olmayan zararlar verebilir.takinti suphe ciddi rahatsizliklarin baslangicidir.cocuguna bunlari yasatmaya hic hakkiniz yok.o adamin akil sagligi yerinde degil sende onunla kaldikca cok kotu olursun.ailenle konus ve hemen acele kararlar al tatlim

Oğlumun 3 yaşına girmesini bekliyorum hic degilse bez falan ihtiyaci olmaz başkalarından istemek zorunda kalmam...ailemede söyledim onlarda biraz büyüsün.sabret diyolar kocamda boşanalım diyo sürekli

Eşiniz boşanalm diyorsa bir an önce def edin şu belayı başınızdan.Daha fazla beklemenin anlamı yok.Bebeğinizin rızkını Allah verir.Şu an düşünmeniz gereken sadece yavrunuz ve kendi hayatınız.Ailenizde neye sabredin diyor anlam veremedim ? Böyle şeyin sabrımı olur.Ya size birşey olursa ? Zararın neresinden dönerseniz kàrdır.Allah yardımcınız olsun.

Benim canim arkadasim sen saniyor musun ki bosanip bes parasiz kalicaksin?
Davayi sen acarsan darp raporun oldugu icin karsi taraf %100 KUSURLU mahkeme sana da cocuguna da her ay nafaka verecek, tazminat isticeksin.
Ayrica mahkeme butun mallari incik cincik paylastiriyor, ev esyalarini kadina veriyo. Hatta senin dugun takilarini bile geri alirsin.
Var mi oyle kadina eziiyet et hamileyken yerlerde surukle sonra kafana gore kolay bosanmak?yok.
Arkadasin olarak sonuna kadar arkandayim. Avukattan cvp bekliyorum.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bak allah askina. Suraya yazan tek bi kadin sana bosanma, dayan filan dedi mi?
Demedi. Niye? Aklin yolu bir cunku..
Canim arkadasim cocuk iki yasinda, uc yasina kadar beklerken daha ciddi zararlar vermeyecegi ne malum?
Hamile kadina el kaldirabilen vijdandaki bi adamdan hersey beklenir, sana keyfimizden bekleme demiyoruz. Cocuk da etkilenir o ortamdan onu dusun.

Bak. Eger bosanma davasini kocan acarsa sana bi kagit imzalatir, o zaman bes parasiz bosanip ortada kalirsin evet.
Ama bak, eger gidip sen acarsan, bir suru nafaka tazminat hakkin var diyorum sabahtan beri.
Bi avukatla konusursan o da anlatacak sana o zaman iinanirsin.
Once bi ucretsiz avukat bulmaya calisalim.

eğer boşanmakta karalıysan, ailende yanındaysa bekleme.çocuk çok zarar görür. bez masrafı için beklemeye değmez.sanada yazık oğlunada

Bunu iyi dusunmussun.. Ama gidip gelmesi ne kadar surecek ki?
Senin gerekli belgeleri toplaman, avukat atanmasi, onla konusman, basvuru yapman filan zaten uzun surecler. Bunlar bir ay surer en az.. Hatta daha bile surer.. Hatta belki daha fazla.
Benim tavsiyem, davayi hemen acma ama ucretsiz avukatini ayarla en azindan hazirda beklesin.

16 yaşındaki çocuğunu 36 yaşındaki bir adama verebilen bir anne baba bu durumdaki kızının nasıl arkasında olur. o anne babaya yazıklar olsun. canım Allah yardımcın olsun.

cnm benim .... cok cok ıyı dusun emi ve teşekkur ederm guzel dıleklerın için

Simdi anlasildi neden 16 yasinda evlenmek istedigini ve neden ailen o kadar karsi gelmedigini. O yasta düsünmüsündür, artik ders yok, zengin olup gezip tozacam diye, hayal etmisindir. Ne yazikki evliligin hayalin gibi çikmadi. Evlilikte sadece maddiyatin önmeli olmadigini çok aci bir sekilde ögrenmissin.

Asil ogluna yazik. Daha fazla o evde kalirsa, babasinin etkisinde kalirsa, gün gelir oda esine siddet uyguluyacak. Simdiye kadar niye bosanmadin onu anlayamadim. Ailende arkandaymis. Nafakani al, bosan.

Boşanma davasini o acmaz çünkü cimri biri..git baban açsın deyip durur hep

Allah razi olsun hislerime tercüman oldun çok şey yazmak istiyorum ellerim titriyo düşününce...yazdiklarinin hepsi dogru birisi bile yanlış degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…