- 10 Haziran 2020
- 1.341
- 551
- 53
Çok haklısınız ben eşime başta söyledim almayalım ev yatırım yapalım dedim ailesi destek verdi az buçul maddi anlamada yardımcı oldular ama artık onlarda edemiyor yardım öyle çok iyi değil durumları sarma konusunda çok düşündüm dile getirdim ama yarısı bitti değer mi satmaya bilmiyorumKusura bakmayın ama karı-koca hiç akıllıca davranamamışsınız maddiyat konusunda. Daha ev borcunun yarısı bitti diyorsunuz. Şu gençliğinin en güzel yıllarına borç ödeme isteği bana çok garip geliyor. Hadi girdiniz ev borcuna illa evimiz olsun dediniz o zaman çocuğu erteleyecektiniz. Siz de işe girer çalışır iki kişi borcu öder üstüne bir miktar kenara para koyardınız çocuğu öyle düşünürdünüz. Siz çalışmadığınız için bankadan kredi çekemezsiniz. Hala da kendince haklı altını altın olarak alacak elbette. 4 yıl borcu geri ödememek için uzun bir süre. Bence aile apartmanına taşının eğer böyle bir imkanınız varsa oturduğunuz evi kiraya verirsiniz. Durumlar düzelene kadar belli bir süre dişini sıkacaksınız artık. Diğer seçenek evi satmak ama o zaman bunca şeyi boşuna mı çektiniz o da saçma olur