Yaşamayı seviyorum çünkü...

whiterose

Nirvana
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2008
2.576
4
683
40
Libya
yaşamak hayatın getirdiği tüm olumsuzluklara rağmen her ne olursa olsun çok güzel.a.s.
ailemiz,sevdiklerimiz,eşimiz çocuklarımız ya da bazen onlarla geçirdiğimiz anlar yaşamdan daha da zevk almamızı sağlıyor.
bazende sadece nefes aldığımızı hissetmek bile yaşamın güzelliğini hissetmemizi sağlıyor.
peki sizi yaşama bağlayan ve zevk almanızı sağlayan şeyler neler.
buyrun bakalım:lepi:

yaşamayı seviyorum çünkü annem ve kızkardeşim var
hayat onlar olduğu için güzel a.s

yaşamayı seviyorum çünkü;
sabahın ilk ışıklarını görebiliyorum,
yıldızları seyredebiliyorum,
yağmurda ıslanabiliyorum,
nefis yemek kokularını duyabiliyorum ve tadabiliyorum,
yürüyebiliyorum,koşabiliyorum..

yaşamayı seviyorum çünkü;
hayatı sevebilmenin üç kuralını biliyorum;
1.şükür
2.şükür
3.şükür

yaşamayı seviyorum çünkü...
melekk gibi bi annem var..
beni her şeyden cok seven bi babm var...
tatlı ve canımıniçi bi kardeşim var...
vee...
ömrümü adıyacagım bi sevgilim var...

yaşamayı seviyorum çünkü hayat sürprizlerle dolu... tam herşey bitti dediğim bir anda yeni bir umut ışığı yanabiliyo....

bu sözü çok kullanırım...
hayat her zorluğa ragmen yaşamaya değer...
gerçektende öyle....a.s

yaşamayı seviyorum çünkü
hayallerim var yaşamak istediğim duygular var
onlara ulaşmak için yaşamam lazım.

yasamayı seviyorum cünkü şükretmeyi biliyorum
hayat acısıyla tatlısıyla cok güzel ve yasanmaya deger......

yaşamayı sevıyorum çunku çok guzel hayallerım var.
yaşamayı sevıyorum çunku umutlarım var..
yaşamayı sevıyorum çunku çok şukur bınlerce çok şukur

yasamayi seviyorum cünkü her daim beni cok seven ve destek cikan bir ailem var
yasamayi seviyorum cünkü aradigim mutlulugun fazlasini esimle birlikde yasiyorum acisiyla tatlisiyla
yasamayi seviyorum cünkü hayatimin anlami olan bi kiza sahibim ve kutsaol olan annelik duygusunu tatdim
yasamayi seviyorum cünkü allahim beni sevdiklerime bagisladi ve 2.ci bir sans nasip etti (dogumda ölümden dönmüsdüm) bu sayedede sükr etmeyi daha cok ögrendim

yasamak herseye ragmen cok güzellll
allahima binlerce kez sükürler olsunnnnnnnnnnnn:Saruboceq:

yaşamayı seviyorum çünkü allahın bana verdiği bir lütuftur :Saruboceq:

yasamayı sevıyorum cunkı dunyalar tatlısı bı roglum ve bırde kızım var bana deger veren bır esım var ve daha yapılacak bırsuru hayallerım var.bazen ınsan bunalsada hayat yasamaya deger bence.

yaşamayı seviyorum çünkü...
hayatta karşıma çıkacak bir sürü güzel süprizler var..
ee ben bu dünyaya onları bulmaya geldim zaten...

banyoda başım dönmeye başalamıştı kilidi açıp yığılmışım kardeşim bulmuş beni. kardeşim o zaman 7 yaşındaydı. babama telefon açmış ambulansla beni hastaneye zor yetştirmişler tek duyduğum sürekli daha çok gençsin bırakma kendini çok gençsin ölemezsin çok gençsin diyormuş doktor.uyandığımda burnumda vücudumda hortumlar bulunuyordu o zamana kadar hep ben ne kadar şanssız bir insanım niçin herşey kötü gidiyor yaşamak istemiyorum diyordum, o gün uyanıp burnumda ağzımda hortumları görünce ben gidip gelirken doktorun sürekli sen daha çok gençsin bırakma kendini sözleri kulaklarımda çınlayınca o zaman yaşamın herşeye rağmen her kötülüğe şaanssızlığa rağmen güzeldi. o günden sonra her kötü şeyden sora mutlaka beni bir güzellik bekliyordur dedim ve hep öyle oldu. yaşam çok güzel, nefes almak çok güzel, seni sevenlerinin bir lafınla toplanıp yanına gelmesi, sen üzüldüğünde sevdiklerinin senin için akıttıkları göz yaşlarını görünce bir kez daha şükür ediyorum. TEŞEKKÜR EDERıM SANA RABBıM O GÜN BANA HAYATIMI BAĞIŞLADIĞIN ıÇıN.

yaşamayı seviyorum çünkü çok mükemmel bir ailem ve beni gerçekten çok seven bir hayat arkadaşım var.

yaşamayı seviyorum çünkü hayatımın anlamı bir kızım var..
çok sevdiiğim sevildiğim eşim var..
babam,kızkardeşim,halamlar var hayatımda..sevdiğim insanlar,dostlarım var..:1hug:
amaçlarım var hayata dair..daha yaşamak için..
sevdiklerimden ayrılmak istemiyorum ben:sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…