fakat ben biliyorum ya hani eski olduklarınıinsanlar da anlar,garipser mi diye çekiniyorum kullanmaya...
canım ben dün pazara çıktım şu hanihavuç pantolonlar var ya onlardan denedim bitane hani çok moda olanlardan ince kemerli filan oralarda da vardır ama almadım sence nasıl kombinlerim onu altına babet düşündüm ama bilemedm şahsen sonra vazgeçtim ama aklım kaldı modası geçermi bu yıl alırımda dolab bekçisi olur mu diye düşünüyorum
bence cok iyi bir fikir, gömlegi cok güzel kombinleyebilirsin..
sadece gömlegin dügmelerini degistir derim ben, beyaz degilde daha farkli bir renk olursa daha güzel olur bence..
bence cok iyi bir fikir, gömlegi cok güzel kombinleyebilirsin..
sadece gömlegin dügmelerini degistir derim ben, beyaz degilde daha farkli bir renk olursa daha güzel olur bence..
bencede gömlegin düğmeleri değişmeli ve kot deilde taytlarla dene derim bengömlek uzun oldugu için pantalonla boyunu daha kısa göstericektir ..
hatta mevcuysa dolabında lacivert veya koyu yeşil taytla çok gzel olabilirdüğmeleride ona göre değiştirirsin :98:
ama ceketi pek begenmedim büyük olmazmı bu sana
Ayy bunu nasıl kombinlemedin bu güne kadarkoyu jeans ama siyah değil. Dediğin gibi kırmızı ayakkabı yada sporlaştırmak istersen kırmızı converse çantanı kırmızı tonlarında değilde koyu tercih edebilirsin. Çantada kırmızı olursa hööh yanii bu gömleklerden kotonda var ama daha kısası hiçte 'eski' kavramına uymuyor. Birde düğmeler değişmelii iş tamamdır.Çabuk kombinle bakıcam
Pitikareye ba yı lı rımm. Lacivert havuç kotlarla nasıl güzel olur be ceket. Uzun uzun çizmeler, platformlar,,
be ne? bu diyecektim.
RuhPastası'cım, yoğun olmaya aday içerikli bir konu. Zira vintage modası ev aksesuarlarına kadar severek kullanılıyor artık. Hadi Bismillah...
Canım bu kareli gömleğimsi üstü eminim çok güzel kombinlersin,. Ayrıyeten seks bir ev kıyafeti de olabilir, kumaşı uygunsa gecelik niyetine
yada salaş bir pazar kıyafeti. Kotsuz, taytsız, cinsiz,
seksi ev kıyafeti mi abow
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?