yaşasın vintage !

dip not : yeter artik internetini trendyol limango vs. vs gibi sitelere, evinizin yollarini alisveris merkezlerine butik ve magazalara kapatma karari aldim ... bak iste git anne sandigini karistir

Son düzenleme:

Öncelikle yeni topikin hayirli olsun canim, seviyorum senin topiklerini.

Süper olur valla dark jeans ve kirmizi ayakkabilarla. icine bi rock tarzi tisört, ohh miss.. ister converse giy ister kirmizi high heel hepsi olur

dügmeleri altin renk de olabiler:44:

ten rengi atletle olma mi ki ? baska fikir: boyamak..

hmm çok ilginç bi konu :)

yalnız ruhpastası, bunları kombinleyip bize mankenlik yapman lazım, bi de üstünde görelim dimi ama :)

selayım çok teşekkürlerr hg :78:

pantolonunu vermesine ver de o benim dizimde kalır be yavru kuşum
kırmızı ayakkabım yok ama nar çiçekten kırmızıya dönen espadrillerim mevcuttt

ceket krem renk pantol ile olmaz mı?

o çok uzun bollardan edinemedim henüz puantiyeler siyah. siyah yüksek bel minim+külotlu çorap ile olabilir sankim dedimmm

ay mavi gömlek kırmızı pantol şirinler gibi olmam mı kız

gömlekler zaten kesin yüksek bel ile olucak çünkü kendileri pek kısa
eskiden öyleymiş,kısacık hepsi ya:18:

teşekkür ederim arı mayammm:93:
ay mavi gömleği beyaz etekle denedim,beğenmedim:26antolla da öyle bi olur bilemedim şuan
ceketin fikrini sevdim
puantiyelide herkes kalem etekten yana sanırım

sirinlerin pantolonu beyaz o kombini ezgim yapmis sana
bu yazdan kalma bir moda diye düsünüyorum böyle birbirini aykiri renkleri kombinlemek, ama dedigim bibi onuda lacivertle dene istersen.....

bu tarz gömlekler icin muhakkak edinmelisin öyle bir pantalon canim.. birde topuklu ayakkkabi..

ceketide krem pantalonla görmem gerekir olurmu olmazmi diye kuzucum

Son düzenleme:
dip not : yeter artik internetini trendyol limango vs. vs gibi sitelere, evinizin yollarini alisveris merkezlerine butik ve magazalara kapatma karari aldim ... bak iste git anne sandigini karistir

off di mi
annem diyor ki az önce ; senin evinde bi giyim odası olmalı
1 miii
1 miiiii

Öncelikle yeni topikin hayirli olsun canim, seviyorum senin topiklerini.

Süper olur valla dark jeans ve kirmizi ayakkabilarla. icine bi rock tarzi tisört, ohh miss.. ister converse giy ister kirmizi high heel hepsi olur

teşekkürler bebişş sağolasınn :78:

evet evet! kesinlikle o şekilde giyilmeli bu parçaaa

Selam,

Konuyu içerik nedeni ile KK Vitrin Üyelerden Seçmeler Bölümüne Taşıdım Bol sohbetler

oyyy hatunum!
bu konu gerçekten de tam benlik olmuşşşş..
aklımda 3576 tane felan kombin oluşmuştur.
şu an hepsine yazacak vaktim yok malesef evde değilim =(
ama bi yerden başlamak lazım dur hemmen başa dönüyoruuum!!

1. düğmeler out tatlım herkes söylemiş zaten ama nasıl olmalı tam bilemedim.. altın rengi olabilir ama sen sever misin???
2. tayt lacivert, üzerine uzun bol bi tshirt ,üzerine ceket; kollarını kıvırabilirsin. altına converse olur. vintage hava olsun diyorsan annenin eski ayakkabıları da kurcala bence.
3. skinny jean ile olursa koyu renk olsun dar bi body kolları yine kıvırıp rengarenk friendship bilezikler var ya onlardan takabilirsin ya da ahşap renkli bilezikler olur. altına da tory burch babetler.
4. kumaşını tam anlayamadım ama şimdi omuz kısımı kesik gömlek-ceketler çok moda, uygunsa olabilir..
5. bir de clutch çanta kullan bence :78:
6. senin o muhteşem saç bantların da ayrı bir hava katar...

bunlar şimdilik aklıma gelen nacizane fikirler :78: :78: :78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…