yaşasın vintage !

Mavişli olan biraz fazla vintage gibi geldi RusPastası,cım.

öpücük.

puantiyeli gömlek

hönk bu kadar olur bu foruma baktıktn snra kapadıgımda aklıma direk siyah beyaz puantiyeli gömlegim geldi dha dogrusu annemn gömlegi şmdi sen sarısını koymuşsun
ben o gömlegimi siyah dar mini bi etegim var onun içine sokarak düşünmüştm en kısa zamanda öyle kombinleyip çek görelime koyucam zaten ..
sende bunu kesinlikle siyah kalem etekle giymelisin içine sokarak tabi süper olur üstüne siyah zincir tarzı bi kolye fazla aksesuar olmıcak ama siyahta babet miss kısa giyemiyosun diye hatırladıgım için kalem etek dedm yoksa dar siyah mini bi eteklede hoş olur ..

bu arada mavi kazak çok basit durabilir güzel bi şekilde kombinleyemezsen riskli biraz ama altına giyicek uygun bişeyin varsa düğmelerini zıt renklerle degiştir canm mesela barbie pembesi olur ya o renk düğmelerle hoş olabilir

Son düzenleme:
Ben insanlar garipseyecek diye sevdiğimiz giymek istediğimiz şeyleri giyememeyi hiç anlamıyorum
Sen beğeniosan seviosan istediğini giy insanların ne düşündüğü önemli değil canım
Moda olayından nefret ederim zaten insanları tek tip kılığa sokma çabasından başka bişey değil
Bence çok şirin kıyafetler,güle güle giy :)

Kontesim süper bir topic, mutlaka uğrayacağım sık sık
Ben de Vintage severim.
Tabii etnik giyimden sonraki tercihim

ince kemerle tayt üzerine güzel olur bence

birde arkadaslarin dedigi gibi dügmeleri degismeli

kısa giyiyorum ama külotlu çorapla canım dediğin gibi siyah mini ve yüksek bel eteğim de var,onunla olur

mavi olan da gömlek...pembe değil de siyah düğme hoş olabilir mi diye düşündüm şuan (düğme değiştirmek aklıma gelmemişti hiç,farklı bi hava katabilir:86:)

aslında doğru diyorsun.genelde insanların tepkilerini umursamadan giyinirim
(renkli ojelerim ve kışın kullandığım desenli çoraplar en demirbaş örneklerim)

ama bunlar eski parçalar olduğundan,acep garip kaçar mı diye çekinmiştim.(gelen yorumlar sonucu bu çekincem azalıyor:78:) teşekkür ediyorumm

buz mavi-gri arası bi rengi olan bu ceketin omuzları vitrinlerden pek bi tanıdık
yakası ise çift katlı,değişik bir şey...

Son düzenleme:
toz pembe gömlek

bunları nasıl giyiyorlarmış merak ediyorum aslında,çünkü çok inceler... (günümüzde aykırı renk sütyen ile giyiliyor ama o şekilde kullanamam ben:26:)

atlet gibi şeyler de kaba kaçar...

benim tüm pantollarım havuç oldu
çok rahat kullanıyorum
converse ile de topuklu ile de giyilebilirler
1tane al,bulunsun

evet sana yakıştırıyorum canım sende çok hoşlar zaten fikir verdiğin için çok teşekkür ederim canım yeni topiğin için fikir veremeyeceğim çünki farklı şeyler denemem pek de anlamam ama konuna abone oldum uğrayacağım

canın sağolsun kuşş
her zaman beklerizz

seni kk nın topic doğuranı seçiyom yavrucum maşallahın varvala eklediklerin bir şekilde değerleenebilir ki sen değişik giyinmeyi seviyorsun değerlendirebilirsin bence.üstteki gömlek kızların dediği gibi taytla hoş olabilir ama diğerleri hakkında bilgim yok malesef kuzucum...annem evde fazla eşya sevmez bu sene aldıklarından sıkıldığı olursa bile sağa sola dağıtır ki evin altını üstüne getirsem böyle şeyler bulamam

eneee bizimkiler de aksine saklar
bi topik daha doğurcam yakında du sen

konteskom topigin hayirli olsun tatlim... cok güzel parcalar cikartmisin

bunun icin sana bugunki fotodaki kot tayt pant imi verebilirim ... lacivert ... kesinlikle laciv. taytla veya skinny ile kombinlemelisin.. altina kirmizi ayakkabi süper fikir...

yine bir ekose...
bu defa kaşeden

bunun altina bejin koyusu yani sütlü kahve tonlarinda chinos pant.. vede icine kirmizi renkte badi diyorum bebegim... altina yine kirmizi ayakkabilarla kombinlenir veya pant rengi bot ayakkabi..

puantiyeli gömlek

bu sene bol ve cok uzun pantalonlar tekrardan moda oldu yüksek bel ... puantiyeler lacivertse onlardan lacivert siyahsa siyah öyle bir pantalon veya o renkte yüksek bel etek, altina kesinlikle platform ayakkabilar...

arkası boydan boya düğmeli gömlek

bunu görünce direk olarak kirmizi pantalonun geldi aklima yaa .. süper rengarek olursun.... veya önerdigim lacivert yüksek bel bol inen kotlar veya kumas pantalonlarla yine platform

buz mavi-gri arası bi rengi olan bu ceketin omuzları vitrinlerden pek bi tanıdık

bunu düsünmekteyim :44:

bunun icine ten renginde bir badi giyin göstermiyorlar ne icini ne kendini veya cok az belli oluyorlar...
bunuda ne olur yüksek bel etekle giyin ...

ayyy yoruldum bunlarda benim fikirlerim

puantiyeli gömlek

bunlar supermıs ve sımdının modası bunlar
puantıyelı kalem etekle kombine ederdım ben onsam
o mavili gomlegı dar beyaz pant ve babetle
en son ceketıde sade bı bluz dar bı kot ve topuklu ayakkabıyla kombin ederdımm
cok sanslısın bebegım gule gule gıy
hee bıde topıgın hayırlı olsun

puantiyeli gömlek

bunlar supermıs ve sımdının modası bunlar
puantıyelı kalem etekle kombine ederdım ben onsam
o mavili gomlegı dar beyaz pant ve babetle
en son ceketıde sade bı bluz dar bı kot ve topuklu ayakkabıyla kombin ederdımm
cok sanslısın bebegım gule gule gıy
hee bıde topıgın hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…