Yaşayamıyorum. Yaşamayı isteyemiyorum.

krgzzynp

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2015
554
228
53
32
Tüm o 5 yılı çöpe atmış. Yaptığım ilk örgüyü, yazılan mektupları, parmağıma taktığı yüzüğü, fotoğraflar, otobüs biletleri, 5 yılın anıları...

Hiç de titrememiş eli. Ağlamamış. Üstelik beni 20 gün içinde unutmuş da. Bensiz daha mutluymuş.

Neden sürekli aynı şeyleri yazıyorum. Neler diyeceğinii biliyorum, hatta bıkıp.hiçbir şey demeyeceğinizi de..

Depresyon ilaçları işe yaramıyor, terapi işe yaramıyor, ben işe yaramıyorum. Bugün ölmeyi düşündüm. Hayatın bana gülmediğini ve buna mahkum olduğumu düşündüm. Düşünsenize babanız küçükken sizi terk ediyor, anneniz kolunuzdan tutup sokağa atıyor, her şeye direniyorsunuz da o insana direnemiyorsunuz. Neden? Tüm yaralarımı yalnız ve ilk kez ona açtığım için belki. Ona tutunduğum için ya da. Beni gerçekten seven biri olduğuna inandım. Beni bırakmayacak, gitmeyecek biri oldğuna..
Haayat beni hep bi yerlerde yapayalnız bırakmazçk zorunda mı? Yapamıyorum. Öyle acizim ki al canımı diye dualar ediyorum allaha.
Baş edemiyorum artık ayrılıklarla. Ben yaşamayı beceremiyorum.
Bir erkek yüzünden mi demeyin. O kadar sevgisiz büyüdüm ki ilk karşıma çıkan sevgiye tutundum. Öyle de güzel sevmişti ki...bitiyormuş sevgi denen şey de ama. 5 yıl da olsa 10 yılda olsa çöp olabiliyormuş yaşananlar kalbi bile acıtmadan.

Bir aptal olmalıyım ya da deli. Neden ya neden ben söküp atamıyorum. Neden hala olmazın peşinde kendimi harcıyorum. Beceremedikçe de artık nefes almak istemiyorum. Sona gelmişim gibi hissediyorum.

O atmış anıları çünkü artık geçmişe değil geleceğe odaklanıyor, olayları dramatize etmiyor gerçekçi bakıyor.

Vay yıllarım gitti derken bu arada onun arkasından üzülmekle daha fazla yıllarınız kayıp olacak, bu anlar geri gelmeyecek.

Zor da olsa ayrılığı kabullenin.

Zaman geri gelmeyecek tek şey, dünya zengini olsanız da satın alamazsınız.Bu kadar değerli bir şeyi "Sensiz daha mutluyum." diyen birisi için değil; hak eden birine harcayın.

Son düzenleme:
Arkadaşım seni anlıyorum bende 2008 yılında 5 yillik iliskimi aileler yuzunden bitirmistim hemde aglaya aglaya sarılarak bitirmistik ve bende toparlanamamistim ailem istanbul dışına cikardi 3 ay yok oldum buralardan .. Fakat gitmekle bitmediki kafamda aklımda kalbimde ve dinlediğim tüm muziklerdeydi o ben ve biz .. Fakat inanki zamanla geçiyor azaliyor eskiyor ve bitiyor .. lutfen kendine gel ve toparlan .. evet ağla evet acini yasa bir müddet kimseyi alma hayatına ama kalk ayağa ve toparlan silkelen .. sana iyi gelen şeylerle ilgilen kurslara git arkadaslarinla vakit geçir. . Zamanla gercekten alışıyor inan. . Bak kendin diyorsun 20 gün içinde unutmuş diye, emin ol sende yavaş yavaş unutucaksin. . Gerçekten geçiyor emin ol buna .

Çok çok haklısınız. Ama şunu sormak istiyorum. Neden dramatize? Evet çok duygusalım. Belki olduğundan daha da büyütüyorum. Ama insan iyisiyle kötüsüyle paylaşılan zamanları çöpe hiç canı yanmadan atabilir mi? Atar evet de bunun beni incitmesi normal değil mi? Ki

Geçer de o geçene kadar yaşadıklarıma dayanamıyorum. Düşünün ki ölümğ.bile istedim.

Geçer de o geçene kadar yaşadıklarıma dayanamıyorum. Düşünün ki ölümğ.bile istedim.
Yapma işte. . Tek geldin tek gidiceksin inan bana kimse için değmez sana verilen cani almaya'ki o bile sana emanet yapma bunu. .. hem bak değmez 20 gün içinde unutmuş dediğin adam için değmez arkadaşım sen gittiginle kalırsın o kaldığın yerden devam eder yine ... 5 yil önce o yoktu ama sen yapabiliyordun o yokkende ee şimdi neden yapamayasin neden olmasın ?? krgzzynp bukadar aciz bukadar güçsüz bukadar inancsiz değil bence dimi ??

Kendimi hatırlamaya çalışıyorum. Hatırlayamıyorum. Çabalıyorum. Anlamadım ilaçlardan mı oldum böyle daha yeni olduğu için belki. Çabucak toparlanırsam ne iyi. Teşekkürler destek için

1 yıl bile olmamış siz de atmışsınız. Dramatize çünkü kafanızda sürekli ilişkinizi düşünüyorsunuz. Sürekli bir hesaplaşma var. Sürekli geçmişte bunları yaptım ve gelecekte şunları yapacaktım.
Hep bir keşke.
"An " değil "anı " var sadece sizin için ve şimdiyi kaçırıyorsunuz.

Üzülmek elbette normal, kullandığınız ilaç mucize değil en az 1 ay sonrasinda etkisini gösterecek. Ama bu sizi ilaca bağımlı yapmasin, mutlu olmayı öğrenin.

Bir kez hayata gelme şansınız var, ama ağlayarak kendinizi üzerek ama gülerek anı yaşayarak.
Tercih sizin.

Ben de attım da içim yana yana. Onun önemsizce atması zoruma gitti. Ama sıkıntım bu zaten onu çok düşünmek. O kadar bunaldım ki hatta korktum diyebilirim kendime zarar vermekten. Buraya yazdım. Teşekkür ederim desteğiniz için. Haklısınız. Geçeceğine inanıyorum.

Koy g..üne rahvan gitsin. Baba terketmiş anne sokağa atmış, sen bunlarla mücadele edip atlatmışsın, koyar mı sana? Acılar insanı olgunlaştırır büyütür derler ya, eminim sen çok güçlü bi kadınsın. Sadece tekrar terk edilmek sarsmış seni. Ne ölmesi bi erkek için ölünür mü?

Kendimi hatırlamaya çalışıyorum. Hatırlayamıyorum. Çabalıyorum. Anlamadım ilaçlardan mı oldum böyle daha yeni olduğu için belki. Çabucak toparlanırsam ne iyi. Teşekkürler destek için
Daha cok yeni kendine zaman ver ve lutfen hic kimse için sana emanet verilen canindn vazgeçme çünkü gerçekten DEĞMEZ. Konuşmak içini dökmek rahatlamak istersen dilediginn an özelden mesaj atabilirsin .. Sakın kendini bırakma senden 1 tane var ve sen çok özel birisin unutma bunu hatirlat kendine ve bir muddet lütfen romantik muzikler falan dinleme eğlenceli filmler skecler falan izle.. ve aklina geldigi anda hep eksi yönlerini olumsuz yonlerini dusun birazda böyle telkin et kendini. .

Zaman verin kendinize.
Acınızı bir güzel yaşayın dibe vura vura.
Gözlerinizin şişi inmesin günlerce ağlamaktan.
Sonra bir bakmışsınız aa bugün çok eğlendim diyebiliyorsunuz.
Sonraları onu anmadan geçen günler olacak derken her şey bitecek.
Ve geçmişe dönüp bakınca ‘ ay ne salakmışım ben kendime ne acı çektirmişim’ diyeceksiniz.
Bunu demeyen ve saydıklarınızı yaşamayan kadın yoktur.
Dediğim gibi, önce dibe inmek, sonrası hızlı tırmanışlar.
Acının yol haritası bu.

O kadar büyük yanlış yaptı ki bana.. Seveyim diye aylarca dil döküp beni 3 yıl sonra terk eden bin pişman geri dönen ve şimdi yine terk eden biri o. Hani bu kadaro da pes dedirten cinsten. O onun için ağlamamı elbette hak etmiyor. Ben kendime neden ona bu kadar güvendin neden sevdin diye kızıyorum

İnşallah ya inşallah. Ben razıyım ay ne salakmışım demeye. Yeter ki geçsin.

Ettiğim kavgalarla kendimde seveceğim bir şey bırakmadığım içinmiş. Anlaşamadığı ve anlaşamadıkça da sevemediği için. Sevilecek bir yanım olmadığı için. Öyle dedi.
Bak seni çok seven, seni herseyinle, her huyunla ,her olumsuz yönünle, en çekilmez halinle bile kabul ederdi bunu sakin unutma .. çok seven o değilmiş o kolay vazgecebilen taraf olmuş. Düşünsene evlenseydiniz kavgalariniz olduğunda napcakti dur ben soylim "evliliği yurutemiyorum bosanalim " dicekti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…