Evet. Onun ne yapacağını biliyorum. Bİle bile mi dersin belki. İnanmam çok uzun sürdü onun sevmediğine, vazgeçebileceğine.. Nasıl güvenmişsem.. Aptallığın çoğı bende. Ama mutsuz aile ne demek bilirim. Kendimden. Mutsuz çocuklarım olacağına bugüj oturup ağlamak daha evla tabiBak seni çok seven, seni herseyinle, her huyunla ,her olumsuz yönünle, en çekilmez halinle bile kabul ederdi bunu sakin unutma .. çok seven o değilmiş o kolay vazgecebilen taraf olmuş. Düşünsene evlenseydiniz kavgalariniz olduğunda napcakti dur ben soylim "evliliği yurutemiyorum bosanalim " dicekti..
Kızma niye kızıyprsun kendine. Ona da kızma. İnan kızmak nefret etmek keşke demek acaba demek senin bu süreci ancak uzatmanı sağlar. Demek ki benim için doğru olan buymuş, anlaşamadık bitti de. Senin için hayırlısı buymuş. Evlenip çoluğunla çocuğunla da terk edilebilirdin. bu dengesiz adama daha fazla zamanını da hrcayabilirdin.O kadar büyük yanlış yaptı ki bana.. Seveyim diye aylarca dil döküp beni 3 yıl sonra terk eden bin pişman geri dönen ve şimdi yine terk eden biri o. Hani bu kadaro da pes dedirten cinsten. O onun için ağlamamı elbette hak etmiyor. Ben kendime neden ona bu kadar güvendin neden sevdin diye kızıyorum
Cuma doktoruma koşarak gideceğim zaten. Ve çok haklısınız o kadar boşum ki.. Doktor da aynısını dedi ve dedi ki senin bu hayatta bir şey başarmaya ihtiyacın var. Doğru dedi sanırım. Annene sarıl deyince bile çok duygulandım. Of ben neden böyleyim ki :/Bunalmanizin nedeni şu anda mesgalenizin olmaması. Atanamamaniz, sevgiliyle ayrılık, zaten var olan ailevi problemlerin üstüne tuz biber olmuşlar.
Yasamakta olduğunuz süreç normal, üzülmeniz, kabullenememeniz de normal. Ama ne kadar kolay çıkarsanız bu ruh halinden o kadar iyi.
Dediğim gibi sihirli bir değnekle o ruh halinden çıkamazsınız. Ama en azından hep keşke demek yerine biraz gayret edin.
Ilaç işe yaramıyor demeyin, düzenli içmeye devam edin.
Psikiyatristinize kendinize zarar verme eğiliminde olduğunuzdan mutlaka bahsedin, şeffaf olun, beni yargılar mı diye düşünmeyin.
Spor yapmaya çalışın, yaşadığınız yerde deniz varsa inin deniz kenarına. Insanlari izleyin, yürüyüş yapın.
Özbakiminizi ihmal etmeyin.
Anneciginize kocaman sarılın," Iyi ki varsın." deyin bir kere bakalım neler olacak :)
Bak işte bu cevap bile bi başlangıç senin için ..Evet. Onun ne yapacağını biliyorum. Bİle bile mi dersin belki. İnanmam çok uzun sürdü onun sevmediğine, vazgeçebileceğine.. Nasıl güvenmişsem.. Aptallığın çoğı bende. Ama mutsuz aile ne demek bilirim. Kendimden. Mutsuz çocuklarım olacağına bugüj oturup ağlamak daha evla tabi
Kızın yarasını deşmeyeydin iyiydi. :)))Bunalmanizin nedeni şu anda mesgalenizin olmaması. Atanamamaniz, sevgiliyle ayrılık, zaten var olan ailevi problemlerin üstüne tuz biber olmuşlar.
Yasamakta olduğunuz süreç normal, üzülmeniz, kabullenememeniz de normal. Ama ne kadar kolay çıkarsanız bu ruh halinden o kadar iyi.
Dediğim gibi sihirli bir değnekle o ruh halinden çıkamazsınız. Ama en azından hep keşke demek yerine biraz gayret edin.
Ilaç işe yaramıyor demeyin, düzenli içmeye devam edin.
Psikiyatristinize kendinize zarar verme eğiliminde olduğunuzdan mutlaka bahsedin, şeffaf olun, beni yargılar mı diye düşünmeyin.
Spor yapmaya çalışın, yaşadığınız yerde deniz varsa inin deniz kenarına. Insanlari izleyin, yürüyüş yapın.
Özbakiminizi ihmal etmeyin.
Anneciginize kocaman sarılın," Iyi ki varsın." deyin bir kere bakalım neler olacak :)
Doğru. Allah çabucak unuttursun inşallah. Unutamadıkça yüreğim ağır geliyor işte.böyle. şu zaman dedikleri de insanın canı yanarken hiç de geçmek bilmiyor. Korkuyorum da biraz. Ya unutamazsam senelerce içimde kalırsa diye. Hani filmlerde oluyo ya geçmişte unutulmayan biri. Gerçek değildir o da demiKızma niye kızıyprsun kendine. Ona da kızma. İnan kızmak nefret etmek keşke demek acaba demek senin bu süreci ancak uzatmanı sağlar. Demek ki benim için doğru olan buymuş, anlaşamadık bitti de. Senin için hayırlısı buymuş. Evlenip çoluğunla çocuğunla da terk edilebilirdin. bu dengesiz adama daha fazla zamanını da hrcayabilirdin.
Daha cok yeni kendine zaman ver ve lutfen hic kimse için sana emanet verilen canindn vazgeçme çünkü gerçekten DEĞMEZ. Konuşmak içini dökmek rahatlamak istersen dilediginn an özelden mesaj atabilirsin .. Sakın kendini bırakma senden 1 tane var ve sen çok özel birisin unutma bunu hatirlat kendine ve bir muddet lütfen romantik muzikler falan dinleme eğlenceli filmler skecler falan izle.. ve aklina geldigi anda hep eksi yönlerini olumsuz yonlerini dusun birazda böyle telkin et kendini. .
Araştıracağım mutlaka. İyi olayım da yeter ki.. Çabucak geçer umarım. Ve teşekkğr ederim gerçekten kendimi çok suçluyordumGeçecek.
İnsanlar neler yaşayıp atlatıyor. Kendinize kızmayın, bunun bir yas süreci olduğunun farkında olun. Onu görebileceğiniz yerlerden kaldırın, sosyal medya vesaire.
Hiçbir acı sonsuza kadar sürmez. Ölümü istediğinizde, umutsuzluğa kapıldığımızda hep kendinize şunu hatırlatın. Geçecek. Tek ilişkisi biten ben değilim, insanlar ayrılıyor ve hayatına devam edebiliyor çok acı çektikten sonra bile olsa, demek ki benim acım da bitecek.
Geçmesi için çabalamayın, hayata devam etmek için çabalayın. Zamanla bir bakacaksınız aklınıza bile gelmeyecek emin olun.
Ayrıca kendinize kızmayı bırakın, karşınızdakinin dengesizliği mesajlarınızdan bile anlaşılıyor. Ona inanmak sizin suçunuz değil, sizi kandırmak onun suçu. Bunu unutmayın.
Öz-şefkat konusunu biraz araştırmanızı öneririm. Kendinize şefkat verin, bakım verin. Bunun yolu bu.
Ya ben o kadar saf mıyım aşık mıyım bilmiyorum da o kötülükleri yazarken çok üzülüyorum. Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Çok çabuk affediyorum. Keşke kin tutabilseydimAy evet mesela bir liste yapın, size söylediği bütün kötü sözleri, yaptığı bütün kötü şeyleri yazın. Özlerseniz ya da üzülürseniz o listeye bakın. Sizi ne kadar üzebildiğini hatırlayın. Bende çok işe yaramıştı.
Ona mektup yazın ağzınıza geleni sayan, bunu az önce başka bir arkadaşa daha yazdım. Göndermeyin sakın. İçinizdekini temizleyin sadece.
Yok hayatım değil. Şimdi burada aşk hikayemi anlatmayayım ama gerçektem aşk diye bir şey varsa onu ben yaşadım. Şuan bi çocuğum var. Onun biraz hastalanması, acısı, bir şey olacak korkusu bin tane aşk acısına bedel. :) diyorum ki bazen aman ne güzelmiş aşk acıları falan, ne kadar sevimliymiş bazı sorumlulukların yanında. Geriye dönüp baktığında gülümseyerek hatırlıyorsun kızgınlık bile kalmıyor. Geçer dediklrinde inanamıyorsun ama öyle oluyor rmin ol. :)Doğru. Allah çabucak unuttursun inşallah. Unutamadıkça yüreğim ağır geliyor işte.böyle. şu zaman dedikleri de insanın canı yanarken hiç de geçmek bilmiyor. Korkuyorum da biraz. Ya unutamazsam senelerce içimde kalırsa diye. Hani filmlerde oluyo ya geçmişte unutulmayan biri. Gerçek değildir o da demi
Ya ben o kadar saf mıyım aşık mıyım bilmiyorum da o kötülükleri yazarken çok üzülüyorum. Ona haksızlık yapıyormuşum gibi geliyor. Çok çabuk affediyorum. Keşke kin tutabilseydim
Evlat başka tabi. Allah dert vermesin cidden. İsyan etmeyeceğim tamam. Duayla, sabırla atlatıacağm. Geçeceğine de inanacağım.Yok hayatım değil. Şimdi burada aşk hikayemi anlatmayayım ama gerçektem aşk diye bir şey varsa onu ben yaşadım. Şuan bi çocuğum var. Onun biraz hastalanması, acısı, bir şey olacak korkusu bin tane aşk acısına bedel. :) diyorum ki bazen aman ne güzelmiş aşk acıları falan, ne kadar sevimliymiş bazı sorumlulukların yanında. Geriye dönüp baktığında gülümseyerek hatırlıyorsun kızgınlık bile kalmıyor. Geçer dediklrinde inanamıyorsun ama öyle oluyor rmin ol. :)
Bir sonraki durumlarda o durumu açıkladım. O çok eski bir konu aynı kişi üzerinden açtığım. Nikahsız beraberlik yaşadığım için kendimi kötü hissediyordum ve bunu açıkça yazamamıştım. İnanın şu üzüntüyle kimseyi kandıracak halde değilim. Yardımınızı da görüyorum. Teşekkür ediyorum. Asla Salak yerine koymuyorum. Umarım anlarsınızGeçmiş mesajlarınızı okudum ve kendimi kandırılmış hissediyorum.
Evlendim demissiniz, nişanlım demissiniz, şimdi 5 yıllık sevgilimdi diyorsunuz.
Hiçbirşey anlamadim
Gece yarısı karanlıkta telefon ışığına baka baka sizi rahatlatmak için yazi yazıyorum, yasadiklariniza üzülüyorum, sonra bir bakıyorum eski konulara...
Neyse iste bu da benim salaklığım...
Gözünde ne kadar büyütürsen o kadar uzun sürer unutmak. çık gez dolaş, yapmak istediğin şeyleri yap. Tabiki isyan etmeyeceksin, sana emanet cnı da almyı düşünmeyeceksin. Dua et bak seni öyle dengesiz ve deymez birinden kurtarmış Allah. Daha güzelini yazsın diye. Kimbilir ne güzel günlerin olacak.Evlat başka tabi. Allah dert vermesin cidden. İsyan etmeyeceğim tamam. Duayla, sabırla atlatıacağm. Geçeceğine de inanacağım.
Amiiin inşallah. Valla çok iyi geldiniz. İnsanın gözü bi anda kararıyor, içi bunalıyor. Bir karamsarlık bir karamsarlık.. Buraya yazdım da biraz olsun rahatşadım çok şükür. Çok çok teşekkürler ciddenGözünde ne kadar büyütürsen o kadar uzun sürer unutmak. çık gez dolaş, yapmak istediğin şeyleri yap. Tabiki isyan etmeyeceksin, sana emanet cnı da almyı düşünmeyeceksin. Dua et bak seni öyle dengesiz ve deymez birinden kurtarmış Allah. Daha güzelini yazsın diye. Kimbilir ne güzel günlerin olacak.
Ayağın kırıldı diye üzülme!Amiiin inşallah. Valla çok iyi geldiniz. İnsanın gözü bi anda kararıyor, içi bunalıyor. Bir karamsarlık bir karamsarlık.. Buraya yazdım da biraz olsun rahatşadım çok şükür. Çok çok teşekkürler cidden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?