Yaşayamıyorum. Yaşamayı isteyemiyorum.

Çok çok güzeldi. Allah razı olsun. :)

Bişi diyimi? ? Siz diyince bende dönüp açılan konularına baktım ama gerçekten büyük çelişki varki bir diyor .5 senelik sevgilideen ayrıldım ama burda sürekli farklı farklı konular 2..5 yil 3 yıl süren iliskiler ayrilmalar nişanlım demeler ve evliligim falan demeler gece gece başım. Döndü. ..
  1. Arkadaslar nisanlimla adetime bir gun kala iliskiye girdik bu ilk iliskimizdi bosalma olmadi ve ben bir gun sonra normal adetimi gordum adetimin...
    Konuyu açan: krgzzynp, 8 Eylül 2015, Mesaj sayısı 6, Görüntüleme : 448, Paylaşıldığı Yer: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum

2. Konu
    Nolur bakin hamile olabilir miyim?
    Kizlar yine ayni soruyu sormustum ama cok cevap alamadim yeniden yardimlarinizi bekliyorum. Esimle yeni evliyiz ilk iliskimizde bosalma yasanmadan...
    Konuyu açan: krgzzynp, 2 Eylül 2015, Mesaj sayısı 12, Görüntüleme : 690, Paylaşıldığı Yer: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum Durum :Kilitli

3. Konu
    Kizlaar hamile olabilir miyim acaba bir baksaniz?
    Merhaba kizlar yeni uye oldum bilenlerinizden yardima ihtiyacim var cok stres yaptim yeni evliyim. Evlendigimizde esimle tam bir birlesme...
    Konuyu açan: krgzzynp, 29 Ağustos 2015, Mesaj sayısı 11, Görüntüleme : 1.522, Paylaşıldığı Yer: Gebelik /
    1. eski sevgilimin en yakın arkadaşıma attığı mesaj? çok ama çok üzülüyorum
      arkadaşlar 5 yıl boyunca inişli çıkışlı ama hep çok sevdiğim ve sevildiğime inandığım ikimiz içinde her anlamda ilkleri yaşadığımız bir ilişkim...
      Konuyu açan: krgzzynp, 7 Ocak 2017, Mesaj sayısı 83, Görüntüleme : 6.239, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

2. Konu
      arkadaşlar iş arıyorum öğretmenlikten mezunum yardımcı olur musunuz?
      merhaba arkadaşlar. edebiyat bölümünden yeni mezun oldum. ve şu an işe çok ihtiyacım var.internet üzerinden özellere başvurdum ama dönüş alamadım....
      Konuyu açan: krgzzynp, 3 Ocak 2017, Mesaj sayısı 3, Görüntüleme : 254, Paylaşıldığı Yer: İş ve Kariyer

3. Konu
      2.5 yıllık ilişkinin ardından sapık olarak mı hatırlanacağım ?
      arkadaşlar öncelikle aranıza yeni katıldım. kendimi çok ama çok kötü hissediyorum. öncelikle yaşım 23. bundan 2.5 yıl önce onunla tanıştım....
      Konuyu açan: krgzzynp, 2 Ocak 2017, Mesaj sayısı 41, Görüntüleme : 4.388, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

4. Konu
      kendimden de ondan da nefret ediyorum! saplanıp kaldım.yaptıklarımı nasıl telafi ederim?
      arkadaşlar daha önce konu açmıştım burda kısaca bahsedicem. 3 yıllık ilişkim 3 ay önce bitti beni terk etti. bu benim ilk ve uzun ilişkimdi ve...
      Konuyu açan: krgzzynp, 1 Ocak 2017, Mesaj sayısı 84, Görüntüleme : 6.385, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

5. Konu
      sizce hala daha vaktim var mı?nasıl bir yol izlemeliyim?
      arkadaşlar kpss öğretmenliğe hazırlanıyorum. hiç başlamadım desem yeri. 4 ay kaldı.. nasıl çalışmalıyım nasıl yetişecek bu sene boşa mı gitti yani
      Konuyu açan: krgzzynp, 15 Aralık 2016, Mesaj sayısı 8, Görüntüleme : 574, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

6. Konu
      her şeyi elime yüzüme bulaştırdım :'( ?
      arkadaşlar buraya yazacağım son konu bu. size her şeyi en baştan anlatmak sitiyorum. son kez.. biliyorum bana çok kızacaksınız ben de kendime...
      Konuyu açan: krgzzynp, 14 Aralık 2016, Mesaj sayısı 61, Görüntüleme : 3.387, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

7. Konu
      eski sevgilimin egosunu şişirdim galiba kızlar.. artık pişman olmaz mı dersiniz ?
      daha öncede konu açmıştım ama kısaca anlatayım 3 senelik iliskim 2 ay once bitti. Cok direndim bitmesin diye ama o istemedi. En sonunda da bakti...
      Konuyu açan: krgzzynp, 12 Aralık 2016, Mesaj sayısı 22, Görüntüleme : 1.571, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

8. Konu
      sevmiyorum diyerek terk edenler de geri döner mi?
      2.5 3 yıllık ilişkimiz vardı. 2 ay önce ayrıldı benden. çok koştum peşinde,yalvardım da ama en sonunda beni sevmediğini ve istemediğini söyledi....
      Konuyu açan: krgzzynp, 6 Aralık 2016, Mesaj sayısı 35, Görüntüleme : 8.212, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

9. Konu
      içim kanıyor.sadece çimi dökmek için yazacağım.çok canım acıyor
      daha önce konu açmıştım 3 yıllık ilişkim iki ay önce bitmişti. buradaki arkadaşlar da bana kızmıştı neden ısrar ediyorsun adam medenice bitirmiş...
      Konuyu açan: krgzzynp, 5 Aralık 2016, Mesaj sayısı 42, Görüntüleme : 2.387, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

10. Konu
      terk edildim..bu kadar kolay mı?çok üzgün ve çok yorgunum.. bana yardım eder misiniz?
      uzun olabilir ama okumanızı rica ediyorum. çünkü boşlukta gibiyim kendime gelemiyorum.23 yaşındayım o da 27. bundan 3 sene öncesi başladı...
      Konuyu açan: krgzzynp, 1 Aralık 2016, Mesaj sayısı 67, Görüntüleme : 4.295, Paylaşıldığı Yer: Bir derdim var : (

11. Konu
      26 gun sonra idrar testi yaptim sonuc dogru mu?
      Arkadaslar supheli iliskiden 26 gun sonra idrar testi yaptim adet gunune 2 gun var test negatif cikti dogru sonuc mudur?
      Konuyu açan: krgzzynp, 12 Eylül 2015, Mesaj sayısı 3, Görüntüleme : 345, Paylaşıldığı Yer: Gebelik / Hamilelik / Kadın Doğum

12. Konu
      Yeni uyeyim yardiminiza cok ihtiyacim var hamile miyim?
      Arkadaslar nisanlimla adetime bir gun kala iliskiye girdik bu ilk iliskimizdi bosalma olmadi ve ben bir gun sonra normal adetimi gordum adetimin... Allah aşkına bu açılan konular acildigi tarih ve sürekli bi 5 sene 3 sene dediğiniz ilişkiler yetmeyip nisanlanmalar hatta evlenmek falan ne olur biri bisi desin uykun gelmis kizim gamze desin bana...

Destek oldunuz diye açıklıyorum. Çok kere başka konularda açıkladım çünkü. Ben onunla 2014 eylül ayında sevgili oldum.buraya açtığım konularda ya bi tanıdığım varsa, ya beni ayıplarlarsa diye evliyim dedim falan. Sonrasında bir ayrılık yaşadım. Buraya baya bi konu açtım. Çok kötü bir psikolojideydim bundan da kötü.7 8 tane üyeliğim vardır. İki üyeliği bi bu üyelik altında topladılar. Birinde 5 birinde 3 birinde 2 yazmasının sebebi o zamankinki ruh halimle açtığım üyeliklerde kim oldığum anlaşılmasın diye. Yaptığımı savunmuyorum. Ama berbat bi durumdaydım. Bunu sonrasında belirttim de. Artık öyle işlere girmeden dürüstçe yazıyoeum. İnanıp inanmamak size kalmış.

Bu açıklama yeterli teşekkür ederim kendi adıma. . Empati kurun biran ne oluyo yaa derdiniz sizde

Bir erkege bukadar baglanmayin ... bir kac yil sonra iyiki ayrilmisim diceksiniz.
Hayatiniza bakin tadini cikartin söylemesi kolay belki ama bende 5 yillik iliskimi cöpe attiktan sonra suan iyiki diyorum.

Sadece onunla mutlu olacaginiza dair kendinizi oyle bir inandirmissiniz ki, bu kisi artik sizde sevgilinin otesinde saplanti haline gelmis bana gore.. Bir gevseyin, derin bir nefes alin.. Mutluluk o kisi de degil inanin bana. Cocuklugunuzdan beri sizi bogan o bosluk inanin o kisiyle dolamaz, hatta hic bir insanla dolamaz. yasaklanacagim belki ama soylemeden gecemeyecegim o boslugu ancak Allah'a yonelince O'nun sevgisine tutununca doldurabilirsiniz, gercekten. Bunu baskasi yapamaz. Gecmise bir set cekip onunuze bakin lutfen. Sinirsiz sevginin sahibine yonelin. O her an sizinle..

Oyle bi geciyor ki sen bile sasirip kalirsin.ben 3 yil cektim bu yasadiklarinizi hatta daha beterini.sonra bi gun yeter artik dedim niye cekiyorum bu aciyi.hayatima yeniden basladim ve esimle tanistim 5 yildir evliyiz eski yasadiklarim aklimin ucundan dahi gecmiyor.

Madem bukadar seviyordunuz sevdiğiniz adamla neden devamlı kavga ediyordunuz ? İnsan sevdiğiyle sürekli tartışmaz,bıktırmaz,üzmez. Tartışma varsa ki adam bıktığına göre tartışmayı yaratan taraf sizsiniz.. demekki sizin hoşnut olmadığınız durumlar vardı.. ee bukadar beğenmediğiniz,anlaşamadığınız adamı nasıl ölecek kadar sevdiniz ?? Sevgi sandığınız şey değil. Sizinki alışkanlık,çaresizlik,bulduğuna sarılma gibi bişey olmuş.

Üzülmeyin ve kendi hayatınıza bakın.
Kendinize yazık edersiniz.

E o kadar kolay değil elbette

Depresyon ılacları ıcmeyın , baya kanaya kanaya dağıla dağıla yasayın ve bırakın hayat aksın .

Tabı kı o kadar kolay olmayacak , sızın yasadıgınız bırazda suçluluk duygusu dıye hıssettım bılmıyorum yanılıyor muyum?

Geri dönüşü yok, acık kapı bırakmıyor sız er ya da gec buna alışmak zorundasınız.

Kımın kı daha kotuydu bılemıyorum herkes kendı yasadıgını bılıyor elbette , ama sonra hersey gectıgınde yavaş yavaş o boğazınıza basan hıs geçmeye başladığında bunları dusundugunuzde belkı ıcınızı bır garıp hıs kaplasada unutacaksınız
Kım ölmüş aşktan ,

Sana bahşedilen hayatı ve canı bir herif uğruna mı feda etmeyi düşündün?
Elin, ayağın, gözün, kulağın, kısaca hiç bir aza'nda problem yok?
Bahşedilen bu güzel hayatı bir adam için mi kahrediyorsun kendine?
Depresyonlara giriyor, gereksiz yere ilaçlar alıyorsun (depresyon yaşamış biri olarak diyorum)

Hiç gerek yok bütün bu melankoliye.
Sen güçlüsün ve camı açtığın an hayatın nasıl akıp gittiğini görebilirsin.
Hayat güzel, yaşamak güzel, herşeyden önemlisi sen değerlisin.
Bunu önce bir idrak etmeni tavsiye ederim.

Sonrasında da geçmişi, olan bitenleri arkada bırakmayı, önüne bakmayı öğretmelisin kendine.
Aksi halde, denize atılmış bir çapa gibi olduğun yerde kalırsın, su etrafından akar gider, sen paslanırsın.
Yapmayın bunu kendinize, hayatınızı tekrar ellerinizin içine alın, tekrar şükrettiklerinize ve şükredeceklerinize odaklanın.
Gerekirse bir evcil hayvan edinin, bir sorumluluk alın, inanın size iyi gelecektir (eğer hayvan seviyorsanız).
Özellikle barınaktan veya sahiplendirme sitelerinden alın ki, bir can için siz de umut olun.

Bu ask unutulmaz dediğimde 6 yıllık bir ilişkim vardı. Bitti ölüyorum sandım eşim karşıma çıktı o kimmiş ki diyorum .. demem o ki kimse vazgeçilmez değil ve unutma kimse senden değerli değil.

"Şensiz yaşayamam " bağlılığını anlayamıyorum ya ! Niye ? Dünya o gidince dönmeyi mi bıraktı? Kaldığın yerden daha sağlam adımlarla devam edebilmelisin ki ,tecrüben seni daha iyilerine itsin ..

Ben babam için derdim öyle, " sensiz yaşayamam " ,yaşatan allah öyle bir yaşatıyor ki ,kendi fatihani okuyorsun ama ölmüyorsun..sadece hayatı zorlaştırıyorsun

Olecek kadar hic kimseyi sevmem..
Yemisim sevgisini.
Onemli olan benim, evet bencilim 30 yasindan itibaren bencilim.

Aynadaki siluetime bile bazen guvenmem, kaldiki insanlara guvenmek.

Hayatin aci tecrubeleri pisiriyor insani.
Donup ardina bile bakma.
Acisin canin, pisiyorsun.

Hep sunu soylerim,

Kadin insandir.
Erkek, insanoglu..

İncinmen normal etbet. Ama gerçekten bu duygudsn kurtulmak istiyorsan beraber yaptığınız her ne varsa aklına geldiğinde başka şeyler düşün. Kendini oyala ve kendine acıma. Radyoda slow bi müzikmi çıktı kapa. Aklınamı geldi başka şey düşün. Sana senden başka kimse yardım edemez. Hayat kısa üzülüp kendini bitirmeye deymezz

Zaman herşeyin ilacı. Ve hayat o kadar güzel ki , bir erkek için bunları düşünmeyecek kadar güzel. Hayatına öyle insanlar girecek ki , geçmişe dönüp güleceksin ben neden bu kadar üzülmüşüm diye. Sizi böylesine üzen bi insan için üzülmeye bile değmez. Eğer imkanınız varsa, biraz seyahate çıkın kafa dağıtın, farklı ortamlara girin.

Herşeyin başı sağlık. Şöyle düşünün en azından canınız sıkılsa, seyahat özgürlüğünüz var çünkü sağlığınız yerinde. En azından hiçbir şey yapamazsanız bol bol yürüyüşe çıkın iyi gelir. İnsanlar nelerle savaşıyor, bunlar dert bile değil. Mesela instagram da bir kız var Neslican Tay , ondaki yaşam enerjisine hayranım. Biraz stalklayın ne demek istediğimi anlarsınız.

Kısa süre içerisinde kendiniz iyi hissedersiniz inşallah..

Bu sene 8 yıllık ilişkim bitti benim de. Birkaç yıldır da beraber yaşıyorduk. Herkes evlilik beklerken biz ayrıldık. Daha doğrusu ayrılık kararını almak zorunda kaldım çünkü ilgi alanlarımız,zevklerimiz,arkadaş çevremiz herkes farklı yönlere evrilmişti, çok şiddetli kavgalar ediyorduk, küfür, saygısızlık boyutunda... Ayrıldıktan sonra çok pişman oldum nasıl kabul edersin beni nasıl bırakırsın diye yalvardım bile hatta.. Dönmedi. 3 ay evde tek başıma ne depresyon yaşadığımı bir ben bir Allah bilir, kendimi öldürmeyi düşündüm, her gün ağlamaktan işe güce bakamaz olmuştum. Antidepresan kullanmaya başladım. Sigaraya başladım. Dağılmıştım. O kötü anımda birisiyle tanıştım. Sürekli konuşmak güzel gelmişti. Bir zaman sonra hafiften flörtleşmeye başladık. Başkasına asla bakamam dokunamam diyen ben bir başkasıyla da gülebildiğimi, mutlu olabildiğimi fark ettim.

3 ay sonra geldi. Ağlaya ağlaya yalvardı barışmak istedi, kabul etmedim. Evet çok üzüldüm, bir yanım kabul etmek istedi ama eğer kabul etseydim şu an çok daha fazla mutsuz olacaktım. Huylu huyundan vazgeçmez. Okunmuş kitap bir daha okunmaz...

Şu an o flörtleştiğim kişiyle beraberim. Çok da mutluyum. Hayatıma mutluluk ve pozitiflik katıyor. Öbürü de başkasını buluvermiş zaten.

Demem o ki; Geçiyor... O süreç çok sancılı. Ama bir şekilde tutunmak zorundasın. Ha hiçbir şey olmamış gibi mi hissediyorum? Hayır.. Hatırladığımda içimde bir sızı oluyor evet, gönül isterdi ki böyle ayrılmasın yollar, verilen emekler çöpe gitmesin, ailelerimiz üzülmesin bizim yüzümüzden.. Ama yapacak bir şey yoktu. Kendime olan saygımı kaybettiğimi anladığım an ayrılık kararını almıştım.

Dışarı çık, gez dolaş. Kendine bak, bilmiyorum makyajı giyimi kuşamı sever misin ama ben ayrılık sonrası çok büyük dönüşüm yaşadım giyim tarzımı değiştirdim makyaj yapmaya başladım. Kendimi insanlara daha çok açtım, önceden çok sessiz ve içine kapanık bir insandım. Yeni insanlarla tanıştım. Arkadaşlarımla buluştum, konuştum. Tıbbi destek de aldım, hala alıyorum. Ama artık ilacı da bırakmanın zamanı geldi bugün randevum var mesela artık ilaç kullanmak istemediğimi söyleyeceğim doktora :)

Bir otur al aynayı kendine bak, bir adamın sana bunları yapmasına izin mi vereceksin? Hayatının en güzel dönemlerini seni böylesine üzerek çalmasına izin mi vereceksin? Dünyaya bunları yaşamak için mi geldiğini düşünüyorsun? Her şey bizim elimizde. İlk önce kabullenmekle başlıyor her şey. Kendine diyeceksin ki "Bu normal bir durum. Benim dışımda bundan kat kat fazlasını yaşamış olan hemcinslerim var. 10-20-30 yıllık evliliklerini bitiren/bitirmek zorunda kalan hemcinslerim var. Ben hayatım boyunca bu mutsuzluğu çekmek zorunda değilim. Yaşandı ve bitti. Mutlu olmak için birisine ihtiyacım yok. Günün birinde iyi birisi çıkarsa da neden olmasın ama? " İnan ki geçecek, hatta o zamanlar kendimi neden bu kadar paralamışım diye üzülürsün bile..

Lütfen iyileşeceğine inan ve bunu başarabilecek tek kişinin de kendin olduğunu bil. Başkasından destek bekleme. Hele ki eski sevgilinden asla. Onun seni ezmesine, küçük düşürmesine izin verme. İnan ki bunları atlattığında eskisinden daha güçlü ve pozitif hissedeceksin. Tecrübe konuşuyor :)

Bol şans

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…