- 19 Haziran 2012
- 30.176
- 38.362
- 598
- 34
hadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhh
köyüne selamlarrr
tabi benim hayatım sana hayal gibi geliyor haklısın .. hayatında bir kere bile tek başına ayakta kalamadığın için garip tabi senin için seni anlıyorum
cennet mahallesine selamlar oradansın o kadar belli kihadii bebeğim . gerçekler zoruna gitti dimi . ben herkesin dilinden konuşabilcek kapasiteye sahibim . sen bundan anlarsın kezoşşş hadi öptümm muahhh
köyüne selamlarrr
tabi benim hayatım sana hayal gibi geliyor haklısın .. hayatında bir kere bile tek başına ayakta kalamadığın için garip tabi senin için seni anlıyorum
konu sahibi çıldırdı kimse yok mu ?
Kusura bakmayın da ya da isterseniz bakın içinizden mahalle karısı çıktı. Demek çok okumakla Avrupa görmekle hanımefendi olunmuyormuş.tamam kezoşşş .. sanada KİB . hayır kibleyince ben banlanınca senin kezbanlığından bir azalma olmayacak o yüzden benim banlanmamım senin üstünde bir tesiri yok
sesimizi duyan yok mukonu sahibi çıldırdı kimse yok mu ?
cennet mahallesine selamlar oradansın o kadar belli ki
hanımefendiyim .. ama kezbana kezban dedim diye mahhalle kızı mı oldumKusura bakmayın da ya da isterseniz bakın içinizden mahalle karısı çıktı. Demek çok okumakla Avrupa görmekle hanımefendi olunmuyormuş.
kezoş mu dedi sANAbu kezoş tabiri avrupai değil ama yakışmadı hiç sana
Ya kimisi saf kız rollerinde olup da diyo, kimisi yadırgıyo gerçekten isimle hitap edemiyo, kimisi saygı duyuyo içinden abla demek geliyo da diyo vs vs..bende demem işte .diyenlerde garip geliyor .üstelik aynı yaşlarda olduğumuz insanların demesi ..
evetkezoş mu dedi sANA
bencede harikasınız ...kezoş olduğunu kabullenmekte bir erdemdir BRAVOkorkmaya başladım
biz kezoşlar olarak çok tatlıyız bencemmm
yaşasın keZOş sTYla
Üslubun hiç hoş değil en başından beri konuna yorum yapanları aşağılıyorsun.hanımefendiyim .. ama kezbana kezban dedim diye mahhalle kızı mı oldum
Avrupali olmak yuksek gonullu olmak, baskalarina yukaridan bakip en ufak seyde alinmak degildir. Ben de almanyada dogdum buyudum. Ve kesinlikle senin gibi degilim.sen ortadoğlu kalabilirsin ben avrupalı olmak isteyebilirim kime ne .. niye zoruna gitti
Ben de dıyorum ya bu dert bıle degıl bu konuya nıye 10 sayfa yorum yapılmış demek kezoş olarak sen bastın burayı
Ben de dıyorum ya bu dert bıle degıl bu konuya nıye 10 sayfa yorum yapılmış demek kezoş olarak sen bastın burayı
önce onlar başlattı .. onlar kompleskli evde kalmış derken ok ki asla evlliği kompleks yapmam istesem yarın evlenirim neyse bunlar anlamaz bende anladıkları dilden konuştum ....kezban oldukları çok açık belli ve bunu kompleks yapıp nette insanlara saldırıyorlar ...Üslubunuz hiç hoş değil en başından beri konuna yorum yapanları aşağılıyorsun.
Böyle mi hanımefendi olunuyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?