yaşça büyük kişilere abla-abi demek ?

kişi kendinden bilirmiş işi herkes ne olduğunu belli etti fazlasıyla

kizlar gerek yok kirmaya kirilmaya, sulh a davet ediyorum sizleri
Momo haklısın momo:)

Yalnız kızlar.. Baştan itibaren okuyun konu sahibine şuan ciddi anlamda haksızlık oluyo.

Alaturka dedi diye geldi konu buralara. Evet bu düşünce alaturka bi düşünce. Ne var yani bunda hakaret kabul edilip polemiğe götürülcek.

Oruçlar bunalttı herhalde..

kişi kendinden bilirmiş işi herkes ne olduğunu belli etti fazlasıyla
kesinliklee .. ayrıca köy ve kezban deyimlerinden niye alındınız bu kadar anlamadım ..sonuçta bu sizin gerçeğiniz ...
herkes yerinde güzeldir ...alıncak birşey yok . aşağılama yok ki bunlarda ..

kızlar sakin, Mune'nin cımbızı ensenizde

benim de "abla" dediğim kuzenlerim var, kendileri bir kaç kere ima etti hoşlanmadıklarından ama bilmem kaç sene "abla" demişken birden X'ciğim denilmiyor.. Bana denilmesinden rahatsız olmam açıkçası, yani hiç düşünmedim.. ama yeni tanıştığım insanlara (eğer gerçekten 15 yaş fark yok ise aramızda) isimleriyle hitap etmeyi tercih ediyorum..

Kezban ne demek? Herkesin ağzında bu laf gerçekten bilmiyorum ne demek? Sadece Türk kızını küçük gören ekşiler söylüyor sanıyordum ama hemcinslerimizde kullanıyorlar.

konuşurken kendinize ters gelen şeyleri hakaret etmeden size katılmıyorum diyerek bertaraf edeceğinize cevap vermeyip hakaret yoluna başvurarak gerçekten seviyenizi ortaya koydunuz sizin gibi size hakaret edemeyeceğim
ayrıca adriana limayım diye bir iddiam yok ama gerçek fotolarımı görenler var yani fake bi durum yok sana iyi hakaretleşmeler ....

zaten kezoş deyimini bizim gibiler köylü kızlarına söyler ..
alaturka olduğunu kabul etmiyorlar saygı diyorlar bilmem ne diyorlar . hadi herkese saygı duyuyorum .. abartıyorlar . cevap yazmıyorum hala yazıp sinirimi bozmaya çalışıyorlar akıllarınca . amaaa nedense KEZBANA a alınıyorlar niyeee çünkü KEZBANLARRR ...

ayy canımmm kırıldın mı ?üzüldüm .. ama ne yapayım kezbansan kezbansındır ...adriana lima fotosu koyunca oraya adriana olmuyorsun ama yazık inanmış ...
kezban niye hakatet oldu ki onu anlamadım ...ayy çok eğlendim kızlar sizle iftar vakti

Konu sahibi bunu hakaret kelimesi gibi kullandı bir çok yerde. Bakın sizin yorumunuza cevap verirken bile alaturkalığı kabul etmiyorlar demiş Ben köylüyüm köyde doğdum büyüdüm annem babam hala köyde yaşıyorlar bundan asla utanmadım. Konu sahibine haksızlık yapıldığını düşünmüyorum. İnsanları köylü diye aşağılayan birine saygı duyamam.

2- 3 yaş büyüğe ben de abla ya da abi demem. Benim hiç abla abi dediğim kimse yok; şimdi düşündüm de, çok büyükse siz diyorum sanırım. yada büyük ama samimiysem sen diyorum. Hiç abi abla demiyorum hakikaten, bak şuan ben de şaşırdım, hiç düşünmemiştim bunu üstüne .

Bir köylü kızının tırnağı olmazsın istersen 100 okul bitir.

İyi de cancağzım, mübarek gün zaten herkesin oruç başına vurmuş. Sen keşke ilk polemik başkadığında "alaturkadan kastım geleneklere bağlılık" deseydin.

Taş attın gibi olmuş. Ama dışardan bakan anlıyo yani öyle olmadığını.

Cidden yazmayın artık birbirinize. İnsanız bi anlık sinirle her şey söyleniyo. Liseden sonra evlenmedim falan deme daha da. Vardır bi sebebi bilemezsin. Onlar da senin damarına basmış tamam da kapansın artık.

Bildirim manyağı olduk:)

Göz ardı et butonu var basıyosun mis onu kullanın..

Ve bu arada rica edicem köylü kızlarına ilişmekten vazgeç.. Haklıyken haksız oldun. Köylü milletin efendisidir

Kezbakn ne demek? Herkesin ağzında bu laf gerçekten bilmiyorum ne demek? Sadece Türk kızını küçük gören ekşiler söylüyor sanıyordum ama hemcinslerimizde kullanıyorlar.
kezban şu demek .. böyle bazı kızlar vardır taşradan geldiği halde kendini bir halt sanan yada köyden gelip şehirde tozutan ..
asla köylüleri aşağılamam kesinlikle . kezban köylü demek değil çünkü . kezban böyle kendini uyanık sanan olur olmaz insanlara bulaşan saç baş yolan tiplerdir benim gözümde . okumayan çalışmayan üretmeyen sürekli dedikodu yapan kültürsüz cahil ama bir okadarda kendini yukarda gören bir grup insandır ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…