Şimdide köylüleri aşağılıyorsun. Ayıp ya?imdattt kezoşlar konumu sebote etti . ah kezoşlar ah köyünüz değil ama burası ..
güzelim kezoşluğunu adriana lima arkasına saklayamazsın ama ....
Momo haklısın momo:)kizlar gerek yok kirmaya kirilmaya, sulh a davet ediyorum sizleri
kesinliklee .. ayrıca köy ve kezban deyimlerinden niye alındınız bu kadar anlamadım ..sonuçta bu sizin gerçeğiniz ...kişi kendinden bilirmiş işi herkes ne olduğunu belli etti fazlasıyla
ooo harbıden yaşadıı yanıöyle deme kezoşum ama okumuşum zekiyim hemide güzelim maşallah manken gibiyim beni alan bay kezo yaşadı
Kezban ne demek? Herkesin ağzında bu laf gerçekten bilmiyorum ne demek? Sadece Türk kızını küçük gören ekşiler söylüyor sanıyordum ama hemcinslerimizde kullanıyorlar.önce onlar başlattı .. onlar kompleskli evde kalmış derken ok ki asla evlliği kompleks yapmam istesem yarın evlenirim neyse bunlar anlamaz bende anladıkları dilden konuştum ....kezban oldukları çok açık belli ve bunu kompleks yapıp nette insanlara saldırıyorlar ...
İnsanlar artık bepenmediklerine kezban diyo. İlginç..Kezban ne demek? Herkesin ağzında bu laf gerçekten bilmiyorum ne demek? Sadece Türk kızını küçük gören ekşiler söylüyor sanıyordum ama hemcinslerimizde kullanıyorlar.
zaten kezoş deyimini bizim gibiler köylü kızlarına söyler ..Abla, abiyi alaturka buldugu icin kullanmayip, kezoş hitabini kullanan konu sahibi cok medeni ve sevimlisin
Ben de abi abla demem kimseye, cocukluktan beri diyenlerin demesine takilmam ama yeni tanistiklarim abi, abla, yenge derse uyariyorum ismimi kullanabilirsin diye.
alaturka olduğunu kabul etmiyorlar saygı diyorlar bilmem ne diyorlar . hadi herkese saygı duyuyorum .. abartıyorlar . cevap yazmıyorum hala yazıp sinirimi bozmaya çalışıyorlar akıllarınca . amaaa nedense KEZBANA a alınıyorlar niyeee çünkü KEZBANLARRR ...Momo haklısın momo:)
Yalnız kızlar.. Baştan itibaren okuyun konu sahibine şuan ciddi anlamda haksızlık oluyo.
Alaturka dedi diye geldi konu buralara. Evet bu düşünce alaturka bi düşünce. Ne var yani bunda hakaret kabul edilip polemiğe götürülcek.
Oruçlar bunalttı herhalde..
ayy canımmm kırıldın mı ?üzüldüm .. ama ne yapayım kezbansan kezbansındır ...adriana lima fotosu koyunca oraya adriana olmuyorsun ama yazık inanmış ...konuşurken kendinize ters gelen şeyleri hakaret etmeden size katılmıyorum diyerek bertaraf edeceğinize cevap vermeyip hakaret yoluna başvurarak gerçekten seviyenizi ortaya koydunuz sizin gibi size hakaret edemeyeceğim
ayrıca adriana limayım diye bir iddiam yok ama gerçek fotolarımı görenler var yani fake bi durum yok sana iyi hakaretleşmeler ....
Konu sahibi bunu hakaret kelimesi gibi kullandı bir çok yerde. Bakın sizin yorumunuza cevap verirken bile alaturkalığı kabul etmiyorlar demişMomo haklısın momo:)
Yalnız kızlar.. Baştan itibaren okuyun konu sahibine şuan ciddi anlamda haksızlık oluyo.
Alaturka dedi diye geldi konu buralara. Evet bu düşünce alaturka bi düşünce. Ne var yani bunda hakaret kabul edilip polemiğe götürülcek.
Oruçlar bunalttı herhalde..
Bir köylü kızının tırnağı olmazsın istersen 100 okul bitir.zaten kezoş deyimini bizim gibiler köylü kızlarına söyler ..
alaturka olduğunu kabul etmiyorlar saygı diyorlar bilmem ne diyorlar . hadi herkese saygı duyuyorum .. abartıyorlar . cevap yazmıyorum hala yazıp sinirimi bozmaya çalışıyorlar akıllarınca . amaaa nedense KEZBANA a alınıyorlar niyeee çünkü KEZBANLARRR ...
İyi de cancağzım, mübarek gün zaten herkesin oruç başına vurmuş. Sen keşke ilk polemik başkadığında "alaturkadan kastım geleneklere bağlılık" deseydin.zaten kezoş deyimini bizim gibiler köylü kızlarına söyler ..
alaturka olduğunu kabul etmiyorlar saygı diyorlar bilmem ne diyorlar . hadi herkese saygı duyuyorum .. abartıyorlar . cevap yazmıyorum hala yazıp sinirimi bozmaya çalışıyorlar akıllarınca . amaaa nedense KEZBANA a alınıyorlar niyeee çünkü KEZBANLARRR ...
kezban şu demek .. böyle bazı kızlar vardır taşradan geldiği halde kendini bir halt sanan yada köyden gelip şehirde tozutan ..Kezbakn ne demek? Herkesin ağzında bu laf gerçekten bilmiyorum ne demek? Sadece Türk kızını küçük gören ekşiler söylüyor sanıyordum ama hemcinslerimizde kullanıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?