yaşça büyük kişilere abla-abi demek ?

Bunda alınacak ne var. Hoşlanmadığını söyle olsun bitsin.

ya onların kültürünce evlilik büyük bir olay ..
benim kültürümce sadece basit bir imzadan ibaret .
böyle olunca bana ayşen guruda videosunu atıyor kendi kafasınca ..
taş attım demek üstülerine alındılar ..

İşim olmasa yorumlarının hepsini alıntılardım nasıl kendinle çeliştiğini görürdün belki ama uğraşamam.
İlk cümledeki tanımında kendini anlatıyor gibisin ayrıca.

Ne iğrenç bi üslup bu. Yok iki dil biliyomussunda bilmem ne.
Artık çoğu insan iki dil biliyor zaten.
Dünyayı gezmissin ne buyuk marifet
Burda millete kezo diyecegine su mesajlarını oku bence.
Konusma tarzın herseyi belli ediyo zaten

Bu yorumum için üzgünüm, konu sahibinin sadece açılış konusunu okuyarak yorum yapmıştım, keşke daha sonra yazılanları da okusaydım, bu üsluba normalde yorum yapmazdım ben çünkü. Neyse oldu artık.

hmm hangi dilleri biliyorsun şekerim ..parlez vous français ?

Sizin gibiler nasil bir sınıfa dahil oluyorlar bilmiyorum ama benim cevremde genelde gorgusu ve kulturu yetersiz bulunan, sosyal kurallarindan bihaber, sehir yasamina uyum saglayamamis kisilere lumpen, bazen varos denir.
Kezos, kezban gibi ifadelerin kullanimini genelde sozluk ergenlerinden ya da sosyal medyada bolca karsilastigimiz apacilerden okuyorum

Bu kısımda hemfikiriz.

Haklıyken haksız duruma düşmeyi başardı maalesef..

Milyonere köyünden gelip de yarışanları görünce allah allah diye stüdyoyu basasım geliyo. Bu millet ekmek yediyse köylüsünün sayesinde yedi.

Benim için evinde reçel yapan turşu yapan teyze çok daha büyük alkışı hak etti orada, öss birincilerinden.

Köylü küçümsenmez. Başa taç edilir.

Sizin ima ettiğiniz köylü olmak değil "cahil" olmak.

Cahili de artık köylü kitlede değil fuzulinin bahsettiği meşhur kitlede daha bol bulursunuz.

Genele söylüyorum bunu konu sahibine değil.

Ayıp ettiniz çok:/

kezbanın anlamı belli herkesde biliyor ...

Saygiyi, hos goruyu hic bir okulda ogretmiyorlar malesef.
ay ne çok kezban var burda .. hepside konumda .. yahu dalga geçiyorumm dalga sizle ..
kezban denilince kezban mı oluyorsunuz ?ay çok eğlendim ya .
madem köylü olmak kezban olmak iyi birşey neden bunu söyleyince hakaret olarak algılıyorsunuz . demek ki yerininizden memnun değilsiniz . demek ki kötü birşey ki hakaret diyorsunuz . bana biri kezban dese hiç gocunmam güler geçerim mesela . demek ki yarası olan gocunuyor .

kezbanın anlamı belli herkesde biliyor ...
ya vallaha uzak durayım diyorum ama dayanamadım.
kuzum sizin derdiniz ne?
gelene kezban, gidene köylü falan? diyelim ki sizin dediğiniz gibi alaturka insanlar so what?
ne olacak yani?
ne geçiyor elinize insanları aşağılayarak ya da ezerek?
bir kere bilmiyorsanız söyleyeyim "kezban" ekşisözlük misojinist (bilmeyen için not: kadın düşmanı) erkek grubunun "vermeyen" kızlar için kullandığı bir tabirdir.
aynı erkekler kendi bacılarına, analarına, sevgililerine "bekaret" baskısı yapıp o kızların "kezban" olmasını sağlarlar.
"kezban" ifadesi doğrudan kadınları aşağılayan "cinsiyetçi" bir söylemdir ve en fazla da bir kadının ağzında çirkin durmaktadır.
her şeyden önce eğer söylediğiniz kadar "avrupai" bir insansınız doğrularınızı tipik ortadoğulu davranışı olan "kavga ederek sorunu içinden çıkılmaz hale dönüştürme" yoluna sapmak yerine tipik bir avrupalı gibi sakin bir şekilde derdinizi anlatıp, çeşitli tezler ortaya sürebilirsiniz.
kusura bakmayın ama uçamayan tavuk ne kadar kuşsa siz de o kadar "avrupai"siniz.

"hadi birbirinizi öpün barisin" derdi anam biz kücükken arkadaslarla kavga ettigimiz zamanlarda... simdi ne saflik ne de tahammül kalmis..

Konu sahibi tamam hepimiz kezbanız köylüyüz kabul ediyoruz hala neyin peşindesin?

oo so what ?ingilizcede biliyoruz ... ok baby i got it ..
ekşi sözlük kadın düşmanı mı ?
vermemek mi ?hani bir kadının ağzına vermek kelimesi çok yakışıyor cidden ..
aynı erkekler bacılarını mı ?
sen kezbanı çok yanlış anlamışsınız .. kimse seks yapmayana kezban demiyor bence ekşide . kezbanın ne olduğu belli .

sen avrupalı modernsen ben kezban olmaya gönüllüyüm zaten

yeter ki seninle aynı sınıfta yer almayayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…