Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk

Adam nişanlısını bırakıp koşa koşa gelmemiş mi? Çok şaşkınım. Evlenince tekrar bir açın konuyu, belki daha yumuşak cevap verir... Dersek yapacak gibisiniz...

Hanımefendi adam sizi sevse niye başkasıyla nişanlansın? Duygularınızı açmanızın anlamı, amacı neydi ki?

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Tamamen platonik br aşk . Sevse gidip nişanlanmaz di . Ayrica 14 yaşta cok fazla

Herkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Bence konuşma derim seni seviyor olsaydi niye başkasıyla nisanlansin bu düşüncelerden uzak durmaya calis

Sülük gibi yapışmak tam olarak bu olsa gerek..
Gurur iyi bişeydir. Adam istemiyorum diyor hala yanımda olsun diyorsun.
Vallahi diyorum, şu mevzu eşimin başına gelse adam gibi reddetse karşısındaki kadın da yaa bu süreçte yanımda ol dese. O kadını ibreti alem için dövmezsem banada miyav demesinler. Yaa hastadır dövme diyenler olurdu etrafımda kesin. 😀 Ha hastaysa da gitsin tedavi olsun kardeşim. Sinir bozucu bir konu.

Konustum ve bana bu mesaji yazdi

Selamlar, oncelikle sana çok sinirlendiğimi bilmeni istiyorum. Bu zamana kadar ben sana o gözle bakmadım. Herşeyden önce(geçmiş için konuşuyorum) aramızdaki yas farkimiz ortada, yine de kalbini kirmak istemiyorum. Ama benim hakkimda nasil boyle birsey dusunebilirsin ben nışanlı bir insanım. Bu sözlerin, cümlelerin ne yeridir şuan ne de vakti. Ne demiş Yunus hazretleri laf ola bitire savaşı laf ola kestire başı. Bunları bari ben nışanlanmadan evvel söyleseydin, duyhularini keşke o zaman açsaydın, daha yerinde olurdu kanımca. Belki o zaman daha yumuşak bir tavır sergilenebilirdi.
Ancak şuan kesin ve net olan bir şey aramızda herhangi duygusal bağlamda bişey olamayacağıdır. Bununla ilgili seninle tartismak istemiyorum. Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.

Kendinizi dusurdugunuz duruma degdi mi? Hala daha yanimda olmasini isteyecegim diyorsunuz ne yapsin adam size pardon? Siz kimsiniz onun hayatinda hangi sifatla yaninizda olmasini istiyorsunuz? Dalga geciyorsunuz herhalde artik. Boyle sacmalik duymadim.

Simdik şöyle oluyor.erkeklerin tercihi ilk önce mantık.mesela. evlenmemiş 30 yaşında mühendis bir kişinin ilk tercihi tercih kriter diyorum.25 yaşlarında onun gibi okul bitiren çalışan bakımlı güzel biri.özellikle ilk bu tercihleri olur.istisnalar hariç tabi.bu standart seçimllerin mutlu ettiği tartışılır sonuçta onun sseçimi.annesi kız beğensin de evlenmeyi düşünen bir organizmadan bahsediyoruz.
Mesela kendimden örnek vereyim.eski kocamin kendi gibi dengesiz ama bekar bir kaç arkadaşı var.diyelim biri benden hoşlandı yada ben hoşlandım.şimdi biri memur kendisi ve annesi karakterimi beğense de beni seçmez.çünkü benim çocuğum var.o mümkünse memur değilse özel sektörde işi olan yoksa 25 civarı yaşlarında hatt onların içinden karakteri değil fiziği düzgün olan.bi yerde okuduğum söz gibi biri sizi sevmekten çok sizi sevmenin ne kadar kendine yakışacağini düşünüp sever sonuçta kendisini sever.bu kafa ile mutluluk onlara hak getire

Yaşça küçük biri ile evlilik deneyimi olmuş biri olarak.erkek ruhen olgunlaşmış biri değilse size anası gibi trip atmaya her aptallığında kendini haklı çıkarmaya sürekli sorun çıkarmaya uğraşır.yani olaki. Herşey lehinize oldu anlaşmanız belirsiz.

Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
Öykü 43 yaş için biraz modern bir isim geldi bana.
70-80 lerde Öykü ismi var mıydı ki? Öykücüm aydınlat beni:KK24::KK24:

Ben forma girmeyeli baya yorum yazan olmus. Öncelikle, diğer arkadaşlara yanıt olarak o adamın kendisi ile artık konuşmamaya karar vermiştim. Gercekten etraftan cok tepki aldim.
Adam is yerinde hic kimseye bu konu ile ilgili bisey anlatmamis. İs yerinden bilen yok. Bir kac yakin arkadasim disinda, onlarda o is yerinde degiller.
Bazi arkadaslar bana fake demis icimden keske bu konu fake olsaydi boyle bisey hic basima gelmeseydi dalgaya eglence yazmis olsaydim diyorum ama maalesef insan ne oldum dememeliymis.
Neyse isteyen istedigini dusunmekte ozgur ben kimseye kendimi ispatlamak zorunda degilim.

Adamla ilgili son durumu merak edenler icin, yukarida belirttigim uzere artik bu isten vazgecmeye karar verdim. Anladim ki o kizi cok seviyor. Gecenlerde bir tartismalarina sahit oldum telefonda benimki nasil alttan aliyor boyle kaybetmemek icin. Aslinda pek anlastiklarini soyleyemem. Hakkinda hayirlisi olsun.
Ote yandan bu sureci nasil atlatacagimi da bilemiyorum. Karsimda onu gormek birde onun bu meseleyi bilmesi kahrediyor beni. Bana karsi mesafesini epey artirdi. Eskisi gibi konusmuyor her gun biraz daha aramiz aciliyor. Hayirlisi olsun...

Öykü 43 yaş için biraz modern bir isim geldi bana.
70-80 lerde Öykü ismi var mıydı ki? Öykücüm aydınlat beni:KK24::KK24:
En son sizin mesajiniz oldugu icin yanit vereyim dedim. Öykü ismini bana annem koymus. Etraftan biraz garipsemisler ama yinede annem cok istemis.
Sizi aydinlatma konusunda ise BBG'nin sunucusu Öykü Serter vardı bilmem hatırladiniz mi? O 45 yasında suan yani benden buyukk. Saniyorum bu yanit kafanizdaki karanliga yuz mumluk ampulu yakmistir!

En son sizin mesajiniz oldugu icin yanit vereyim dedim. Öykü ismini bana annem koymus. Etraftan biraz garipsemisler ama yinede annem cok istemis.
Sizi aydinlatma konusunda ise BBG'nin sunucusu Öykü Serter vardı bilmem hatırladiniz mi? O 45 yasında suan yani benden buyukk. Saniyorum bu yanit kafanizdaki karanliga yuz mumluk ampulu yakmistir!
Aydınlatma için teşekkürler Öykü.:21:
Açtığın konu o kadar tarifsiz ki adını bile sorgulatıyor insana.

Bir önceki mesajda "benimki" dediğin adamın senin olmadığını anlatmaya çalışırken fake yemeyelim diye şey ettim.Sana da geldi mi bi ışık?

Yok yanmadi daha aciklayici olursak yanabilir? Dalga gecmek icin sormadim cidden anlamadim

İnsanlık hali, olabilir bazen duygularımızın esiri olur, yapmamamız gerekenleri yaparız, en azından kötü bir seviyeye gelmeden doğru bir karar vermişsiniz. Konuşmanız iyi olmuş aslında yoksa kendi kendinize hala kuruyor olacaktınız onun size hisleriyle ilgili. Şimdi eğer halâ kafanızdan atamıyorsanız psikoloji yardımı almalısınız, lütfen bunu yapın.

Benim ki mi😂😂Siz daha Gelin güvey olun kendi kendinize.Size ne desek boş.Umarım en yakin zamanda kurtulurlar sizden.Siz adama göre yaşlısıniz bacim.Kendinize göre birini bulun.Gencecik insanlarin yakasından düşün.Yerlerdesiniz şuan

Tarih 12 Mart 2020 ; ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim (Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk)
Tarih 27 Nisan 2020 ; Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. (Evlenmek Ya da Evlenmemek)

az önce bir üyelik daha aldın korkuyorum 27 yaşındayım diyeceksin. Mübarek Benjamin Button !

Hayır birde ben Öykü'yüm demiş ya la ( E Etegiminpilesi ) öykü filan değil ismi başka.

Şimdi şunu diyenleri duyuyor gibiyim ; Bu üyeyi neden deşifre ediyorsun nerede kaldı gizlilik !

1 - Deşifre etmem için adını soyadını yani ona ait kişisel bilgilerini verirsem deşifre etmiş oluruz bu yapılan deşifre değildir.

2 - Her ikinci üyeliği alanlar bu durumu yaşar mı ? Hayır !

Bu abla hali hazırda 3 üyeliği var az önce 4. hesabı almak istedi. 4. hesap alınmaya kalkınca hesapları incelediğimizde yaş tutarsızlığını gördük ve bu sebeple dalga geçtiği düşünülerek hesaplar açıklandı. Yahuuu 43 yazacakken elim sürçtü 35 yazmışım da asla kabul edilmeyecek bir durumdur. Zaten konusunda da yaşın altını çizip durmuş. En önemlisi esas üyeliği de açıklanmamıştır ki onda anlattığı konular da bambaşkadır.

Tarih 12 Mart 2020 ; ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim (Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk)
Tarih 27 Nisan 2020 ; Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. (Evlenmek Ya da Evlenmemek)

az önce bir üyelik daha aldın korkuyorum 27 yaşındayım diyeceksin. Mübarek Benjamin Button !

Hayır birde ben Öykü'yüm demiş ya la ( E Etegiminpilesi ) öykü filan değil ismi başka.
:KK70::KK70::KK70:
Kazen abi mesajıma ifade bıraktıysa buralar karışmıştır diye okumaya geldim 😂
Peki mesajında bana öykü olduğuna dair delil gösterip yandı mı bir ışık diye kendince ders vermesi kaç puan.

Back
X