- 22 Ocak 2013
- 41.523
- 210.164
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yanımda derkenHic iyi degilim belki daha ilimli bir davranis bekliyordum cok uzuluyorum. Ne diyebilirim ki iste ben onun o kalitesinden, olgunlugundan etkilendim. Ne yapacagim boyle bilemiyorum. Bu surecte yanimda olmasini isticem ondan
Tamamen platonik br aşk . Sevse gidip nişanlanmaz di . Ayrica 14 yaşta cok fazlaHerkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Bence konuşma derim seni seviyor olsaydi niye başkasıyla nisanlansin bu düşüncelerden uzak durmaya calisHerkese merhabalar, ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim. Bir kamu kurumunda memurum. Çalıştığım departmanda, karşılıklı oturduğumuz bir adam var. Kendisi 30 yasında.
Ben o is yerine tayinle 2 sene önce geldim. Masalarimiz karsilikli oldugu icin her konuda o bana yardimci oldu. O is yerine alismami o sagladi. Zaman icinde arkadasligimiz gelisti disarda da gorusmelerimiz oldu birlikte epey vakit gecirdik. Ben bekarim ve tek yasiyorum. Bu vakti gecirirken kendisi bana hep bi mesafeli davrandi. Asla cizgiyi asmadi. Aramizda her zaman bir mesafe oldugunu anladim.
Zaman icinde ben kendimi ona cok kaptirdim. Bu yasima kadar sadece bir kisi ile oldum. Baska da kimse hayatimda olmadi, ama bu adam beni kendimden aldi basimi dondurdu. Ona asik oldugumu anladim.
Kendisi bilgisayar muhendisi 6 ay evvel calistigimiz kurumun yurt disi gorevi ile gittigi yerde biri ile tanismis tanistigi bayanda kendisi gibi muhendis kamuda calisiyor. Mevcut durumu is yerinde acikladiginda ben adeta yikildim kendime gelemedim.
İsin daha da kotusu gece ay nisanlandilar. Ama ben onu cok seviyorum. Hic iyi degilim. Arada telefonda konustuklarina sahit oluyorum hemen gozlerim doluyor. Benim annem yok ben kucukken ölmüs. Bu adamin annesi ile de tanismistim telefonda denk gelmisti sonra yuz yuze gorustuk.
İs yerindeyken bazen gozlerimw oyle bakiyor ki sanki o da beni seviyor gibi. Ben artik kafayi yiyecegim. Sizce kendisi ile konusmaliyimiyim bu durumda ne yapabilirim?
Konustum ve bana bu mesaji yazdi
Selamlar, oncelikle sana çok sinirlendiğimi bilmeni istiyorum. Bu zamana kadar ben sana o gözle bakmadım. Herşeyden önce(geçmiş için konuşuyorum) aramızdaki yas farkimiz ortada, yine de kalbini kirmak istemiyorum. Ama benim hakkimda nasil boyle birsey dusunebilirsin ben nışanlı bir insanım. Bu sözlerin, cümlelerin ne yeridir şuan ne de vakti. Ne demiş Yunus hazretleri laf ola bitire savaşı laf ola kestire başı. Bunları bari ben nışanlanmadan evvel söyleseydin, duyhularini keşke o zaman açsaydın, daha yerinde olurdu kanımca. Belki o zaman daha yumuşak bir tavır sergilenebilirdi.
Ancak şuan kesin ve net olan bir şey aramızda herhangi duygusal bağlamda bişey olamayacağıdır. Bununla ilgili seninle tartismak istemiyorum. Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
Öykü 43 yaş için biraz modern bir isim geldi bana.Öykü herseyden evvel şunu bilmeni isterim senin o güzel kalbini kırmak istemiyorum. Sen iyi birisin bu davranışını yalnızlığını vermek istiyorum. Kendin gibi iyi bir adamı hak ediyorsun ama o kişi ben degilim.
En son sizin mesajiniz oldugu icin yanit vereyim dedim. Öykü ismini bana annem koymus. Etraftan biraz garipsemisler ama yinede annem cok istemis.Öykü 43 yaş için biraz modern bir isim geldi bana.
70-80 lerde Öykü ismi var mıydı ki? Öykücüm aydınlat beni![]()
Aydınlatma için teşekkürler Öykü.En son sizin mesajiniz oldugu icin yanit vereyim dedim. Öykü ismini bana annem koymus. Etraftan biraz garipsemisler ama yinede annem cok istemis.
Sizi aydinlatma konusunda ise BBG'nin sunucusu Öykü Serter vardı bilmem hatırladiniz mi? O 45 yasında suan yani benden buyukk. Saniyorum bu yanit kafanizdaki karanliga yuz mumluk ampulu yakmistir!
Gerçekten haddinizi bilmiyorsunuz.Anladim ki o kizi cok seviyor. Gecenlerde bir tartismalarina sahit oldum telefonda benimki nasil alttan aliyor boyle kaybetmemek icin. Aslinda pek anlastiklarini soyleyemem
Tarih 12 Mart 2020 ; ben 43 yasında hic evlenmemis bir bayanim (Yaşça Küçük Birine İmkansız Aşk)
Tarih 27 Nisan 2020 ; Ben 35 yasinda daha evvel bir evlilik yapmis bir bayanim. (Evlenmek Ya da Evlenmemek)
az önce bir üyelik daha aldın korkuyorum 27 yaşındayım diyeceksin. Mübarek Benjamin Button !
Hayır birde ben Öykü'yüm demiş ya la ( E Etegiminpilesi ) öykü filan değil ismi başka.